Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

Sveikos mamytės,
Turiu tokį klausimą: kas Jūsų vaikučius su poliscistiniais inkstukais stebi: urologas ar nefrologas?
Atsakyti
QUOTE(Gustomamyte @ 2008 08 18, 19:06)
Sveikos mamytės,
Turiu tokį klausimą: kas Jūsų vaikučius su poliscistiniais inkstukais stebi: urologas ar nefrologas?

šiaip abu, bet ką nefrologai išvis veikia tai man mistika..... tipo ikstus turi stebėti, bet kad jie labiau bendrą būklę vaiko žiūri.
mes buvom vieną kartą ir ten ir ten.
dabar vėl važiuosim pas urologą (nes jis taip sakė- pasirodyti po 3mėn.)
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 18, 19:28)
šiaip abu, bet ką nefrologai išvis veikia tai man mistika..... tipo ikstus turi stebėti, bet kad jie labiau bendrą būklę vaiko žiūri.
mes buvom vieną kartą ir ten ir ten.
dabar vėl važiuosim pas urologą (nes jis taip sakė- pasirodyti po 3mėn.)

Aš irgi nelabai suprantu ką nefrologai veikia ir kas kieno kompetencijoje yra. Nuėjom pas nefrologą - apžiūrėjo nefrologas, nuėjom pas urologą - apžiūrėjo urologas, tačiau nei vienas nesakė, kad tai ne jo sritis.
O kas kiek laiko mažyliui daro kraujo tyrimą (kreatininas ir pan.)?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 18, 16:09)
o rašomės kada unsure.gif  rugsėjo pabaigai, ane smile.gif

jo jo, ju užsirašėm hihihi.gif tai susitiksim tik lapkričio 17 blink.gif doh.gif nu bet ir eilės unsure.gif

QUOTE(Gustomamyte @ 2008 08 18, 19:06)

urologas. nefrologas gal tik ilgoninėj apžiūrėjo g.gif

QUOTE(Gustomamyte @ 2008 08 18, 19:42)
O kas kiek laiko mažyliui daro kraujo tyrimą (kreatininas ir pan.)?

kažkaip kraujo tyrimo neliepia darytis rolleyes.gif o šlapimo tyrimą darom tik tada, kai reiki pas daktarą į Santariškes važiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 08 19, 10:00)
jo jo, ju užsirašėm hihihi.gif tai susitiksim tik lapkričio 17 blink.gif  doh.gif  nu bet ir eilės unsure.gif

mums santariškėse kretininą sakė kartot kas 3men iki metų.
bet aš taip dažnai vaiko nekankinsiu schmoll.gif
viskas jam gerai,
va laukiam 6mėn skiepo - bus ašarų jaučiu verysad.gif
tai gal prieš einan pas urlogą - LAPKRIČIO (siaubas kaip ilgai laukt) mėnesį - padarysim vėl - juk iš venos reik imt kraujuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 08 17, 08:00)
o tu pas Rova privaciai ejai, kur jis konsultuoja, ar ligoninej? ir kiek ima uz konsultacija?smile.gif

As dabar pas tevelius Mazeikiuose esu...Tai Rovas,atrodo,karta per savaite atvyksta i viena, cia esancia,privacia klinika.Uz ultragarsa eme 80 lt
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 20, 18:20)
As dabar pas tevelius Mazeikiuose esu...Tai Rovas,atrodo,karta per savaite atvyksta i viena, cia esancia,privacia klinika.Uz ultragarsa eme 80 lt

o ka tau Rovas sake del leliuko, is kur tos cistos yra, bande nurodyt priezasti?
Mes vazinejam pas urologa kas 6 menesiai i Vilniu, ir pries vaziuodami i Vilniu, Klaipedoj uzsukam pas nefrologe (siuntima duoda), o slapima darom kas menesi, profilaktiskai. siaip leliu su policistiniu inkstu daugiau priziui urologai.
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 08 20, 19:39)
o ka tau Rovas sake del leliuko, is kur tos cistos yra, bande nurodyt priezasti?

Jisai sake,kad jos yra igimtos,klause,ar giminej nera jokiu apsigimimu?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 20, 22:11)
Jisai sake,kad jos yra igimtos,klause,ar giminej nera jokiu apsigimimu?

sveikute, gal tu jau namuose? ar dar lietuvelej? ax.gif
idomu suzinot kokios naujienos ir kaip laikotes 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
Namie busim sestadieni,rugsejo antrai turim vizita pas savo akusere ir registruosimes echo,kad kuo greiciau abejones isklaidyti...Nors dabar esu nusiraminus,pilvukas auga kaip ant mieliu,lelius kasdien vis judresnis,judesiukai vis stipresni thumbup.gif Netikiu,kad jam kazkas tokio baisaus gali buti... smile.gif nekantraujam kuo greciau laikyti maziuka rankose bigsmile.gif
Aciu uz rupesti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 27, 16:40)
nekantraujam kuo greciau laikyti maziuka rankose  bigsmile.gif
Aciu uz rupesti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif labai labai tikimės kad viskas bus gerai biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Fixa - birthday.gif
Atsakyti