Sveikos mamytės,
Turiu tokį klausimą: kas Jūsų vaikučius su poliscistiniais inkstukais stebi: urologas ar nefrologas?
QUOTE(Gustomamyte @ 2008 08 18, 19:06)
Sveikos mamytės,
Turiu tokį klausimą: kas Jūsų vaikučius su poliscistiniais inkstukais stebi: urologas ar nefrologas?
šiaip abu, bet ką nefrologai išvis veikia tai man mistika..... tipo ikstus turi stebėti, bet kad jie labiau bendrą būklę vaiko žiūri.
mes buvom vieną kartą ir ten ir ten.
dabar vėl važiuosim pas urologą (nes jis taip sakė- pasirodyti po 3mėn.)
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 18, 19:28)
šiaip abu, bet ką nefrologai išvis veikia tai man mistika..... tipo ikstus turi stebėti, bet kad jie labiau bendrą būklę vaiko žiūri.
Aš irgi nelabai suprantu ką nefrologai veikia ir kas kieno kompetencijoje yra. Nuėjom pas nefrologą - apžiūrėjo nefrologas, nuėjom pas urologą - apžiūrėjo urologas, tačiau nei vienas nesakė, kad tai ne jo sritis.
O kas kiek laiko mažyliui daro kraujo tyrimą (kreatininas ir pan.)?
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 18, 16:09)
o rašomės kada
rugsėjo pabaigai, ane 

jo jo, ju užsirašėm

QUOTE(Gustomamyte @ 2008 08 18, 19:06)
urologas. nefrologas gal tik ilgoninėj apžiūrėjo

QUOTE(Gustomamyte @ 2008 08 18, 19:42)
O kas kiek laiko mažyliui daro kraujo tyrimą (kreatininas ir pan.)?
kažkaip kraujo tyrimo neliepia darytis

QUOTE(Fixa @ 2008 08 19, 10:00)
jo jo, ju užsirašėm
tai susitiksim tik lapkričio 17
nu bet ir eilės

mums santariškėse kretininą sakė kartot kas 3men iki metų.
bet aš taip dažnai vaiko nekankinsiu

viskas jam gerai,
va laukiam 6mėn skiepo - bus ašarų jaučiu

tai gal prieš einan pas urlogą - LAPKRIČIO (siaubas kaip ilgai laukt) mėnesį - padarysim vėl - juk iš venos reik imt kraujuką

QUOTE(K06 @ 2008 08 17, 08:00)
o tu pas Rova privaciai ejai, kur jis konsultuoja, ar ligoninej? ir kiek ima uz konsultacija?

As dabar pas tevelius Mazeikiuose esu...Tai Rovas,atrodo,karta per savaite atvyksta i viena, cia esancia,privacia klinika.Uz ultragarsa eme 80 lt
QUOTE(linausius @ 2008 08 20, 18:20)
As dabar pas tevelius Mazeikiuose esu...Tai Rovas,atrodo,karta per savaite atvyksta i viena, cia esancia,privacia klinika.Uz ultragarsa eme 80 lt
o ka tau Rovas sake del leliuko, is kur tos cistos yra, bande nurodyt priezasti?
Mes vazinejam pas urologa kas 6 menesiai i Vilniu, ir pries vaziuodami i Vilniu, Klaipedoj uzsukam pas nefrologe (siuntima duoda), o slapima darom kas menesi, profilaktiskai. siaip leliu su policistiniu inkstu daugiau priziui urologai.
QUOTE(K06 @ 2008 08 20, 19:39)
o ka tau Rovas sake del leliuko, is kur tos cistos yra, bande nurodyt priezasti?
Jisai sake,kad jos yra igimtos,klause,ar giminej nera jokiu apsigimimu?
QUOTE(linausius @ 2008 08 20, 22:11)
Jisai sake,kad jos yra igimtos,klause,ar giminej nera jokiu apsigimimu?
sveikute, gal tu jau namuose? ar dar lietuvelej?

idomu suzinot kokios naujienos ir kaip laikotes

Labuka,
Namie busim sestadieni,rugsejo antrai turim vizita pas savo akusere ir registruosimes echo,kad kuo greiciau abejones isklaidyti...Nors dabar esu nusiraminus,pilvukas auga kaip ant mieliu,lelius kasdien vis judresnis,judesiukai vis stipresni
Netikiu,kad jam kazkas tokio baisaus gali buti...
nekantraujam kuo greciau laikyti maziuka rankose
Aciu uz rupesti
Namie busim sestadieni,rugsejo antrai turim vizita pas savo akusere ir registruosimes echo,kad kuo greiciau abejones isklaidyti...Nors dabar esu nusiraminus,pilvukas auga kaip ant mieliu,lelius kasdien vis judresnis,judesiukai vis stipresni

Aciu uz rupesti

QUOTE(linausius @ 2008 08 27, 16:40)

Fixa -