Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

sekmadienis

Velyvi pusryciai - kava, visiems po cepelina
Veliau isvarem i svecius, tai ten ir saltu ir saslyku ir torto prisikirtom thumbup.gif

Pirmadienis
Pusryciai - kava ( visi sotus po vakarykscio)
Pietus - kam po cepelina, kam kotletai
Vakariene - saltibarsciai su virtomis bulvemis
Atsakyti
Dėl cepelinų, tai Karmėlavoje man labai skanūs, o ir kavinėje (labiau valgykla ten), kurioje teko dirbti, man patys skaniausi cepelinai, ketvirtadieniais visada važiuodavau ten jų pavalgyti, dabar kai grįžome iš UK taip pat kitą dieną viavome į mano buvusią darbovietę valgyti cepelinų su vyru biggrin.gif Na bet ir ne tik jų, realiai visą savaitę ta kavinuk mus ir maitino biggrin.gif

Šiandienos meniu:
Mano:
I- grikiai, dešrelė, pomidoras, bandelė su sūriu ir kumpiu
II- prancūziškas batonas su kumpiu, sūriu, salotomis ir garstyčiomis (darbe)
III- puse sumuštinio su kepta kiaulienos šonine, sausainiai (darbe)
IV- apelsinas, traškučiai, šokoladas, grikiai, kotletas, pomidoras, jogurtai (OMG siaubas kažkoks biggrin.gif, kaip dramblys)

Vyro:
I- bananas, Apelsinas
II- griniai, kotletai, kopūsto+morkų salotos
III- sumuštinis su vištiena, vytintu kumpiu, salotomis
IV- kotletas, grikiai, šokoladas
V- sumuštinis su kepta šonine, sumuštinis su kumpiu ir sūriu.
Atsakyti
Deimapov,tik valgyk,juk dabar uz 2 reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 02 27, 21:18)
Deimapov,tik valgyk,juk dabar uz 2 reikia 4u.gif

tk vat ir sveikiau galėčiau valgyti, bet ale, kad ko tais neinasi man... Juo labiau dabar vyras kai išvažiuos mėnesiui nuo rytojaus, tai išvis vargu ką ar begaminsiuos, darbe ką pavalgysiu, onamie sumuštinukai ir tebus tikriausiai
Atsakyti
Na vistiek neapleisk musu,uzsuk,kad ir su darbiniu meniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vakarykštis:
I - kam salotos, kam mišrainė
II - sumuštiniai, sausainiai pas draugo tetą
III - kiaulienos kepsniukai, grikiai, salotos
IV - draugas valgė spagetti makaronus
V - apelsinai
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif
Vakaryksciai
pusryciai- keturių grudu dribsnių kose su vysniu uogiene, kava
pietus- kijevo kotletai su bulvių kose ir agurkais, arbata
vakariene- MB obuoliu pyraga kepe, man pyragas su arbata, jis kijevo kotleta valge.

Siandieniniai
pusryciai- plakta kiausiniene su agurkais, kava
pietums- bus tie patys kijevo kotletai, su bulviu kose, dar baltos misraines padarysiu
vakarienei- obuolių pyragas, namine zele, zoleliu arbata
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB kepti kiausiniai su lasinukais,sumustiniai su suriu,man sumustiniai su kumpeliu,arbata
PIETUS-saltibarsciai,virtos bulves,kepta kalakutiena su voveraitem,sonine grietineles padaze,slyvu sultys
VAKARIENE-snd filmu vakaras namie tai saldumynai bus manau biggrin.gif

P.S.voveraites saldytos nuo vasaros,jau baigiau snd,sonine is kaimo,kalakutiena pirkta su akcija ax.gif
Atsakyti
pusryciai - kava, kam sausainiai, kam varske
pietus - kotletai, vakarykstes bulves ir saltibarsciai
vakariene- kepta pangasija, karsti sumustiniai
Atsakyti
I - apelsinai
II - plovas
III - keksiukai, apelsinai

kuklutis toks ax.gif
Atsakyti
šiandien vėl kuklutis:
I - keksiukai, arbata
II - vakarykštis plovas
III - riešutai, saulėgrąžos
IV - važiuosim pas draugus

kaip mane buvo išgąsdinęs kraujo centras blink.gif vasario pirmąją dovanojau kraujo, o už trijų savaičių atėjo pranešimas, kad kviečiama pokalbiui su gydytoju blink.gif nuvažiuoju ir sako, kad mano kraujyje rado sifilį blink.gif iškart nuvažiavau į venerologinį pasitikrinti, tai šiandien sužinojau, kad nieko pas mane nėra, esu visiškai sveika schmoll.gif sakė, kad kraujo centras dažnai sumaišo tyrimus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 02 29, 17:48)
kaip mane buvo išgąsdinęs kraujo centras  blink.gif vasario pirmąją dovanojau kraujo, o už trijų savaičių atėjo pranešimas, kad kviečiama pokalbiui su gydytoju  blink.gif nuvažiuoju ir sako, kad mano kraujyje rado sifilį  blink.gif iškart nuvažiavau į venerologinį pasitikrinti, tai šiandien sužinojau, kad nieko pas mane nėra, esu visiškai sveika  schmoll.gif sakė, kad kraujo centras dažnai sumaišo tyrimus  blink.gif

O siaube... kaip žmogui tas kelias valandas gyventi.. Pasako nesąmonių tokių o tu galvokis ką nori..
Atsakyti