Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

QUOTE(linnn @ 2011 11 17, 09:55)
Sveikos 4u.gif

O tai kaip jūs sportuojat? Įsijungiat kompą ir kartu darot, ar kaip?

as taip, laptopa nesuosi i saliona, ten daug vietos ir sportuoju isijungusi video smile.gif cia kai daug ivairiu pratimu nauju ar aerobika kur reikia kartoti daug zingsneliu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pagaliau radau naują temą smile.gif
Noriu paklausti, kam prisiduodat kūno masę? Noriu ir aš , šiuo metu reguliariai sportuoju, svoris galima sakyti ženkliai sumažėjo , o aš darbuojuos toliau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 17 lapkričio 2011 - 20:36
fain, kad ir Lietuvoj yra pamegusiu Bodyrock.tv puslapiuka smile.gif jega man ten smile.gif
Atsakyti
prisiduodu...nors realiai priduoti nera ka sad.gif ... Nesportine savaite sad.gif... Namiskiai vis po kojom painiojasi (negaliu per save perlipti ir sportuoti prie ziurovu schmoll.gif ) o dar mazius ant galvos lipa, atrodo nei minutes savarankiskai nepabus...ot uzsileidau, dabar turiu doh.gif ..na va... Pasiguodziau...

didelis didziausias ACIU kad parodet man BodyRockerius... Nu kazkokia fantastika man ten... Labai motyvuoja, ikvepia,padrasina... po to kai atradau Zuzanos cardio treniruote jauciu sveisiu lauk as savo Insanity. Nepatinka man ten kad jau per apsilima ten pagatavi tave nuo koju nuvaryt, o tada jau visam kunui pratimu atlikti jegu nebelieka doh.gif... Zuzanos treniruote visai kas kita... Tik nepatinka man kiti ju pratimai su iranga visokia doh.gif ...o ir taimerio jokio neturiu...o jie ten juos visose treniruotese naudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 11 18, 00:23)
prisiduodu...nors realiai priduoti nera ka sad.gif ... Nesportine savaite sad.gif... Namiskiai vis po kojom painiojasi (negaliu per save perlipti ir sportuoti prie ziurovu schmoll.gif ) o dar mazius ant galvos lipa, atrodo nei minutes savarankiskai nepabus...ot uzsileidau, dabar turiu doh.gif ..na va... Pasiguodziau...

didelis didziausias ACIU kad parodet man BodyRockerius... Nu kazkokia fantastika man ten... Labai motyvuoja, ikvepia,padrasina... po to kai atradau Zuzanos cardio treniruote jauciu sveisiu lauk as savo Insanity. Nepatinka man ten kad jau per apsilima ten pagatavi tave nuo koju nuvaryt, o tada jau visam kunui pratimu atlikti jegu nebelieka doh.gif... Zuzanos treniruote visai kas kita... Tik nepatinka man kiti ju pratimai su iranga visokia doh.gif ...o ir taimerio jokio neturiu...o jie ten juos visose treniruotese naudoja g.gif

drinks_cheers.gif taimeriai telefone yra, arba internete.O as paprasta laikrodi pasistatau ir rodykle stebiu kartais lotuliukas.gif naudoja taimeri nes intervalinius pratimus daro,kuriu rezultatai thumbup.gif o visa ju iranga dip stendas ir tase su svoriu.Vietoje stendo visada kedes naudoju, o su tase labai lengva improvizuoti...
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu: svoris 54.0 apimtys 69-94/54, palyginti su pirmadieniu tai reiškia -300g, -1cm nuo klubų, 0.5 cm nuo šlaunies, talija 0, o krūtinė, aišku, -3 biggrin.gif Tuoj išsiųsiu AŽ mūsų registratorei.
Kaip kitų rezultatai? bigsmile.gif

Tigris, PRIVALAI rasti laiko sau cool.gif Kai nori, randi. Gal treniruotės pobūdį keisk, kad su vaiku galėtum sportuoti? Arba dar variantas - sportuok, kai miega (kaip aš darau).
Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 21:34)
nemegstu LABAI svareliu

Visiška mano priešingybė, man kardio gali nebūti, duokit svorius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 18 lapkričio 2011 - 08:22
Labas rytas smile.gif
Nu tu duodi šnekų biggrin.gif
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 18, 02:57)
drinks_cheers.gif  taimeriai telefone yra, arba internete.O as paprasta laikrodi pasistatau ir rodykle stebiu kartais  lotuliukas.gif naudoja taimeri nes intervalinius pratimus daro,kuriu rezultatai thumbup.gif  o visa ju iranga dip stendas ir tase su svoriu.Vietoje stendo visada kedes naudoju, o su tase labai lengva improvizuoti...

Tai kada pratimus darai, jei į laikrodį žiūri ar bėgioji į internetą biggrin.gif
Kas ten per kėdės pas tave, kad taip atlaiko? O kai į šonus reikia siūbuoti? g.gif O kur skersinis? cool.gif
Vadinasi jau ne Suzanos kompleksai gaunasi, o Frosty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 18, 03:57)
drinks_cheers.gif  taimeriai telefone yra, arba internete.O as paprasta laikrodi pasistatau ir rodykle stebiu kartais  lotuliukas.gif naudoja taimeri nes intervalinius pratimus daro,kuriu rezultatai thumbup.gif  o visa ju iranga dip stendas ir tase su svoriu.Vietoje stendo visada kedes naudoju, o su tase labai lengva improvizuoti...

Gal gali rekomenduoti realiai veikianti taimeri internete? kiek ieskojau ir kiek radau tai niekaip nesiseka priversti juos veikti doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 18, 10:07)
Tai kada pratimus darai, jei į laikrodį žiūri ar bėgioji į internetą biggrin.gif
Kas ten per kėdės pas tave, kad taip atlaiko? O kai į šonus reikia siūbuoti? g.gif O kur skersinis? cool.gif
Vadinasi jau ne Suzanos kompleksai gaunasi, o Frosty smile.gif

Kai neturi priemonių, o sportuoti nori, tai sukiesi kaip gali. Nu neturiu as dipstation'o, tai ką, nebegaliu tų pratimų daryti. Ir keičiu į kitus pratimus, kad dirbtų kuo panašesnė raumenų grupė. Aišku, tai gaunasi ne tas pats, bet juk visų svarbiausia, kad judame ir geriname savo rezultatus. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2011 11 18, 11:20)
Gal gali rekomenduoti realiai veikianti taimeri internete? kiek ieskojau ir kiek radau tai niekaip nesiseka priversti juos veikti  doh.gif

Aš naudojuos šituo: http://www.beach-fitness.com/tabata/
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 11 17, 23:23)

taigi mes tau is karto sakem kad tu per daug apsiziojai, kaip niekada nesportavusi doh.gif Insanity yra tokia pat efektyvi kaip ir zuzke, didelio skirtumo nematau g.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 11 18, 08:21)
Labas rytas, prisiduodu: svoris 54.0 apimtys 69-94/54, palyginti su pirmadieniu tai reiškia -300g, -1cm nuo klubų, 0.5 cm nuo šlaunies, talija 0, o krūtinė, aišku, -3 biggrin.gif Tuoj išsiųsiu AŽ mūsų registratorei.
Kaip kitų rezultatai? bigsmile.gif

Visiška mano priešingybė, man kardio gali nebūti, duokit svorius biggrin.gif

wow, marusa,imk balioncika 4u.gif
as galvojau niekada svarmenu nekilnosiu, nes taip bijojau tu raumenu.Bet kad ziuriu nera jau lengva tuos raumenis uzaugint smile.gif dabar man svariukai jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 18, 11:15)
taigi mes tau is karto sakem kad tu per daug apsiziojai, kaip niekada nesportavusi doh.gif Insanity yra tokia pat efektyvi kaip ir zuzke, didelio skirtumo nematau g.gif

Aš tai kitaip jos postą supratau smile.gif Tipo Insanity per sunku, o Zuzkos cardio tipo kaip tik. Tik negi kas kartą ir darys tą vieną cardio? g.gif Nes dėl kitų pratimų ir įrangos parašė, kad nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 18, 12:21)
Aš tai kitaip jos postą supratau smile.gif Tipo Insanity per sunku, o Zuzkos cardio tipo kaip tik. Tik negi kas kartą ir darys tą vieną cardio? g.gif Nes dėl kitų pratimų ir įrangos parašė, kad nepatiko smile.gif

Dziaugsiuos jei iseis BENT ta cardio padaryti biggrin.gif
Atsakyti