Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Su Naujaisiais 2012-aisiais 4u.gif

Kam dar jie ne į naudą? Man +600 gr., sumažintas energijos lygis, nes šiaip dauguma badyrakerių biggrin.gif po 2 roundus pasigerina savo rekordą tame komplekse, o aš vos vos 1 šiandien blush2.gif Ir viskas per ne savo šeimos maistą. Nes Kalėdų daugiau dienų švenčių buvo, bet kai savos mamos ir savo pačios darytas įprastas maistas viskas čiki, o kai ne savas dabar, tai ir neskanu, tai vėl kas, tai ir renkiesi žmogus saldumynus ar ant kito ryto skaniau ką radęs apsiryji doh.gif Vo taip vo, reikia namie baliavot dry.gif
Atsakyti
man naujieji prasidejo su +2.6 kg doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 02, 18:18)
man naujieji prasidejo su +2.6 kg  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ne vien man taip ax.gif 4u.gif blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais metais visas smile.gif tegu pozityvumas ir užsispyrimas siekiant gerų rezultatų lydi jus visus metus 4u.gif
Aš net bijau lipti ant svarstyklių biggrin.gif bet šiandien sąžiningai 1h atsportavau pagal savo programą.
Atsakyti
Sveiki,
kartais ateidavau paskaitineti šią temą. Norėčiau prisijungti prie jūsų 4u.gif

Anksčiau nelabai mėgdavau sportuoti, todėl gan silpnas mano kūnas blush2.gif Dabar namie sportuoju apie puse metų. Po 3-4 kartus per savaaitę. Tačiau fiziškai jaučiuosi vis dar silpna verysad.gif
Gal per didelį ar per mažą krūvį pasirenku? g.gif (Iš pradžių neilgus, lengvus krosiukus begiodavau, o dabar sportuoju pagal Jillian programas. Iš pradžių buvo 30day shred vėliau killer buns and thighs. Prieš pora dienų pradėjau banish fat boost metabolism) Per šias treniruotes ypač jaučiuosi silpna.
Kaip jum yra su krūviu? ar lengvai su juo susitvarkot? kaip jums buvo pradžioje?
Atsakyti
Sveikos ir sveiki sulaukę Naujųjų Metų! Svoris ir toliau po truputį krenta, net ir po šventinių įkrovų thumbup.gif Svarbu kitą dieną susiimt. Įdėjau atnaujintas foto į albumą, jei įdomu, žvilgtelkit, labai laukiu atsiliepimų blush2.gif
Treniruotę šįryt pramiegojau, teks vakare pasisportint. Visą rytą užtat kažko trūksta lotuliukas.gif

Vicious Vici, pritariu idėjai dėl apklausų, jau reikia pradėt rinkti klausimą naujai temai bigsmile.gif
mandy333, buvau sudarius, bet labai jau ilgas, reikės patrumpint gerokai smile.gif
HappyFromToday, o beginner versiją darai? Šiaip man toks įspūdis, kad su maistu gerokai nusimažini, ar vitaminų trūksta, užtat ir tas nuovargis, silpnumas. Arba visokį šlamštmaistį valgai.
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 03, 12:17)
HappyFromToday, o beginner versiją darai? Šiaip man toks įspūdis, kad su maistu gerokai nusimažini, ar vitaminų trūksta, užtat ir tas nuovargis, silpnumas. Arba visokį šlamštmaistį valgai.

Na, taip beginner blush2.gif Dėl mitybos gal šiek tiek ir trūksta žinių, nors šlamšto nekišu - visada pati gaminu namie.

O galbūt turėtum patart kokią knygą, ar straipsnių apie mityba ? smile.gif
Atsakyti
oho, Marusa, kokie pokyciai, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif skirtumas akivaizdus, klubai sumazeje, o rankos nuostabios 4u.gif 4u.gif kojos kokios grazios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 01 03, 13:28)
O galbūt turėtum patart kokią knygą, ar straipsnių apie mityba ?

Sveikos mitybos piramidė
info
knyga
(ją jau seniai gundausi sau nusipirkti, bet vis pagailiu pinigų) Na pradžiai pakaks, gal kiti dar ką pridurs ax.gif

tinute84, ačiū ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 03 sausio 2012 - 13:49
Dėkui už patarimus 4u.gif 4u.gif

O kaip jum su kavom, arbatom ir kt. skysčiais? Daug išgeriat? Ar tarkim kokios kavos ribojat ar daug ji turi įtakos organizmui?
Atsakyti
Man per dieną gaunasi 3l skysčių (negazuoto vandens) ir dar kokie 4 puodeliai arbatos, kavos nebegeriu, nebent labai retai kokį vieną puodelį, kai prie žemės traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 01 03, 16:00)
Man per dieną gaunasi 3l skysčių (negazuoto vandens) ir dar kokie 4 puodeliai arbatos, kavos nebegeriu, nebent labai retai kokį vieną puodelį, kai prie žemės traukia biggrin.gif

Vandenė tapčiau nuo tiek wacko.gif Visai į mane skysčiai neina, tiksliau organizmas nereikalauja ir nenori g.gif
Kažkaip dar nekrenta mano Naujako svoris dry.gif Manau, kad čia vynas ir šampas priėjo. Reikia šiems dalykams galą daryti per šventes, tik paragauti, burnoje palaikyti, rankele pamojuoti link gerklės, tipo pauosčiau, paragavau ir vsio cool.gif

Laba diena, vėl bežiemiai smile.gif
Atsakyti