Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

QUOTE(maruša @ 2011 12 30, 08:46)
Kaip kitoms mergaitėms sekas? bigsmile.gif

nelabai kaip sekas

svoris: 62,6
liemuo 69
klubai 98
šlaunis58

QUOTE(maruša @ 2011 12 30, 08:46)

swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 30, 11:38)
o kiek laiko jau rimtai sportu užsiimi?

Rimtai, su normalia programa, treniruociu praleidimu tik del rimtos priezasties, normaliu maistu ir sportavimu iki negaliu, tai butu nedaug - metai, o pagal jegos programas kazkur pustrecio menesio. Sporta ir gyvenimo buda pries tai, kazkur nuo 18 iki 22 m., galima butu pavadinti sudo malimu. biggrin.gif Na, o paauglysteje zaidziau futbola.
Atsakyti
Laba diena su vištiena smile.gif

Žinot ką pagalvojau? Naujų Metų proga galėtume į naujas temas pridėti apklausas. Baigiantis temai kas nors duoda mintį kas tuo metu kūrybingas ir varom smile.gif Linksmiau bus. Galime visokias visokias sugalvoti, įskaitant praeitį, dabartį, mitybą taip pat.
Pvz.: ar mokykloje jums sekėsi fizinis, ar mėgote jį?
Ar skaičiuojate kalorijas?
Jums svarbu raumuo ar tik sukūsti?
Mėgstate savo sporto dienas ar per prievartą darote tik dėl rezultato?
Ar mokate plaukti?
Ar mėgstate bėgioti?
Ar planuojate sportuoti visą gyvenimą ar dabar tik toks sporty laikotarpis?

Ką manote? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 30, 16:16)
Ką manote? blush2.gif  smile.gif

ideja super thumbup.gif
Papildyta:
http://www.pasmama.l...tm_content=xml1
Atsakyti
Liuks idėja,VV thumbup.gif thumbup.gif
Gyti,tai vat... reikia įsisąmoninti,arba...,arba... Arba susiimi ir varai kaip už pareigą kasdieninę(čia gerąja prasme),arba toliau muši bimbalą su nereguliariais maistais etc.ech.....kaip čia susiimt.....
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 30, 17:16)

omg,siaubinga baisuma blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif 4u.gif
Kolkas užmetu visus sportus, bet pažadu pati sau jau susiimti(po švenčių, gal net sekmadienį, bet abejoju, kad jau namie busiu 4u.gif )man patinka sportuoti, juolab , man to reikia smile.gif Linkiu visiems sutikti gerai, linksmai bet be visokių blogų pasekmių Naujuosius metus ir toliau kibti į darbą ax.gif smile.gif 4u.gif

QUOTE(MO @ 2011 12 30, 22:54)
omg,siaubinga baisuma  blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sutinku, baisu. Tai mano nuomonė, ir man niekada tai nepatiks,... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 30 gruodžio 2011 - 23:54
as mergaites gryztu i trasa tik nuo pirmadienio, nes tos sventes, nesibaigia kaip matau doh.gif doh.gif
Tas straipsnis. tikrai OMG, kazkaip net supykino beziurint, ypac ta is pirmuju kur blondine kambaryje.... schmoll.gif schmoll.gif jei tokia buciau, nuo manes vyras pabegtu, duodu 100%
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklausti, kaip jus darote jei pvz sportuojate daugmaz reguliariai, bet del kokiu tai priezasciu tenka nutraukti sportus savaitei ar dviems(pvz liga,laiko stoka ar kt priezastys, kai tikrai neimanoma ar gal net negalima sportuoti),kaip griztate i sporta? Ta prasme ar griztate tokiu pat pajegumu kaip tai darete pries susergant pvz, ar truputi lengviau, palaipsniui vel pratinates prie buvusio kruvio? As beveik pora savaiciu prasirgau sunkiu persalimu ir angina. Mano sportas tai begiojimas pagrinde pora trejeta kartu per savaite.Tai jau kaip ir pasveikau,tik galvoju ar man kibti i astuonis savo begimo ratus kaip tai dariau pries susergant, ar visdelto apsiriboti kokiais keturiais-sesiais?Ar ziureti pagal savijauta?Kaip jus darote, ar gal zinote kaip taisyklingai i sporta grizti po palyginus neilgos pertraukos?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais 2012!!! Daug laimes, dziaugsmo, sveikatos ir aisku sporto 000059.gif fitness4.gif
Na smagiai palydejom senus ir smagiai sutikom naujus, aisku "margaritu" ir siaubingo kiekio maisto si karta neisvengiau doh.gif bet ... ka cia verkslenti, siandien nauja diena, beje nuostabi ...sauleta.... smile.gif
Ryt isplaukiu atgal, be galo liudna... verysad.gif bet sporto atzvilgiu, tai jau kunas rekte rekia: -SPORTO!!!!!!!!cia pries kelias dienas sveriausi tai 49 buvo, 1 kg priaugau, jauciu is po vakar ir daugiau gali but g.gif aisku dar klausimas ar tos el-svarstykles gerai rodo g.gif
Cia anakart beieskodama triusienos receptu radau tas raumeningas zmogystas doh.gif na cia tarp ju idealu mano nera, galiu pasakyt, vistiek zuzke pozicijas islaiko, jai 1-vieta ax.gif dabartiniuose renginiuose, tai nesu maciusi tokiu galingu mergikiu, visos lieknos ir raumeningos smile.gif
Kaip jus sutikot Naujus?
jurgita-d as 2 savaites be sporto dabar, tai zadu nepulti stacia galva...ketinu po trupuciuka didinti kruvi.Bet faktas tas, kad 2 savaites dabar ant kardio pagrinde sedesiu... ax.gif
beje man atrodo kad paskutiniu metu pries isvaziuojant buvau biski persitreniravus. Nes kai tos atostogos prasidejo toki nuovargi pajutau, kad sakes.... va dabar pailsejau ir maziau zadu treniruotis, nes 6 kartai visdelto perdaug g.gif pameginsiu maziau, ziuresiu kas bus... g.gif
na ir pabaigai, ar sudaret nauju metu tikslus, siekius visose gyvenimo srityse?
Atsakyti
sveikutes!!!! Visas su Naujais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gyti taip pat 4u.gif 4u.gif
Mandy , kaip tik sudarineju sarasa, tik galvoju ar ne per ilgas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu. Jus taip pat su naujais smile.gif
Atsakyti