Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

QUOTE(mandy333 @ 2011 11 19, 15:38)

Papildyta:

visus siuos fokusus priskirciau turbut prie genetikos.
Dar paaugle buvai ir su mama ir jos keliomis draugemis prie juros deginomes pliaze, viena is ju ir sako, as iskart galiu pasakyti kuri moteris gimdziusi kuri ne - pagal strijas ir pakarusia oda ant pilvo.Na ir mama mano sako, tai ka, mano vaikus surogatine isnesiojo? g.gif
2 vaikai, nei vienos strijos niekur ir oda vietoje.
As jauna, neturiu vaiku, taciau del svoriu pokyciu jau turiu striju.
Seip is esmes yra trys budai prevencijai nuo suglebusios odos - sportas, nuolatinis dregmes palaikymas, masazas.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 19, 14:38)
labuka, na manau cia nuo odos elastingumo priklauso o ne nuo pratimu, aisku galima kazkiek sustangrinti, bet is esmes kazka pakeist tai ne g.gif  as paauglystej buvau stora ir kada veliau sukudau, pas mane ant slaunu ir rurkos atsirado striju ir niekur jos nedingo, yra  doh.gif  gerai kad neryskios smile.gif  o per nestuma priaugau 20 kg ir ne vienos strijos ant pilvo ar dar kur ( aisku yra skuros laisvumas, bet sakyciau neryskus) ir nezinau kame fokusas.metams begant oda irgi nebera tokia stangri kaip anksciau, tai tik sportuot ir sportuot ir tiketis kad viskas bus ok

Papildyta:
P.s. pamirsau pagirti, kad sportuoji smile.gif  saunuole 4u.gif

Ačiū visų pirma ax.gif smile.gif Strijų jau turiu, ant pilvo ... Žinau, kad niekur jos nedings, ką jau padarysi, bluks ir tiek doh.gif doh.gif Na, sportuosiu toliau ir žiūrėsim mirksiukas.gif Tikiuosi laikui bėgant oda trauksis ir strijų nesimatys... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 19, 17:21)

As jauna, neturiu vaiku, taciau del svoriu pokyciu jau turiu striju.

Pas mane lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 19 lapkričio 2011 - 21:41
Sveikos smile.gif noriu prisijungti prie sportuojančių namie.

Užsiiminėjau bodyfleksu 3 mėnesius, sumažinau šiek tiek savo apimtis, bet pilvukas ir šlaunys nesustangrėjo, tik sulieknėjo biggrin.gif
Noriu imtis kokios programos iš pradžioje įdėtų. Dabar svarstau tarp P90x arba Turbo Fire. Kuris iš jų tinka kūnui stangrinti?
Ir dar klausimukas- kiek kartų per savaitę reikia tuo užsiimti?
Atsakyti
Labuka 4u.gif
ir vel sekmadienis doh.gif
sunku is po baliaus, kaulai skauda po sokiu assa.gif o jau valgio skanumelis essen.gif doh.gif ........
Papildyta:
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 11 19, 21:42)
Ačiū visų pirma  ax.gif  smile.gif  Strijų jau turiu, ant pilvo ... Žinau, kad niekur jos nedings, ką jau padarysi, bluks ir tiek doh.gif  doh.gif  Na, sportuosiu toliau ir žiūrėsim  mirksiukas.gif  Tikiuosi laikui bėgant oda trauksis ir strijų nesimatys...  smile.gif

dar vakar pamirsau parasyti, jei svoris kris leciau tai tada didesne tikimybe kad ir oda spes trauktis.Bet jei svoris krenta per greit(mano atveju taip buvo) tada ir atsiranda striju ir oda gali but suglebusi.dar aisku priklauso kiek to anstvorio g.gif
Atsakyti
Lapkričio 18 prisidavimas http://public.fotki....apkriio-18.html

Garbės pakyla ploja.gif oro_buckis.gif
first.gif maruša (-3 cm, -1.7 kg)
second.gif linn (-1 cm)

Gėdos stulpas nono.gif pomidorai2.gif
linn (+0,3 kg)

Nepakito
cherie (0)
Tigris (0)

Neprisidavėlens.gif
Kutveliukas (2)
Delicious (3)
gagutee (6)
gizzy (4)
doviem (6)
Lauryt (4)
Erdinga (2)
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 20, 16:04)
Labuka 4u.gif 

dar vakar pamirsau parasyti, jei svoris kris leciau tai tada didesne tikimybe kad ir oda spes trauktis.Bet jei svoris krenta per greit(mano atveju taip buvo) tada ir atsiranda striju ir oda gali but suglebusi.dar aisku priklauso kiek to anstvorio g.gif

Na dabar sveriu 71kg ,mano ūgis 170cm . Kai sportuoju, atlieku pratimus, pastebėjau, kad sumažėjo visur išskyrus pilvą. Žinoma, jis sumažėjo, bet vistiek, dar daaug jo liko. Darau ir preso pratimus, bet nenumanau, ką čia tokio darius, kad būtent pilvo srityje bent kažkiek daugiau degintųsi lašinukų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 11 20, 19:55)
Na dabar sveriu 71kg ,mano ūgis 170cm . Kai sportuoju, atlieku pratimus, pastebėjau, kad sumažėjo visur išskyrus pilvą. Žinoma, jis sumažėjo, bet vistiek, dar daaug jo liko. Darau ir preso pratimus, bet nenumanau, ką čia tokio darius, kad būtent pilvo srityje bent kažkiek daugiau degintųsi lašinukų... doh.gif

na matai pas mane nuo rurikes nenori krist biggrin.gif o numest nuo tos problemines vietos, kurios mes pageidaujam neimanoma( uzpakalio ar pilvo ar dar kur) manau bendras kuno kardio padet turi+ mityba. bet reikia kantrybes, o rezultatu visada norisi is karto rolleyes.gif kaip vienas zmogeliukas sake, ant pilvo "grotos" pasidaro virtuvej, o ne sporto salej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 11 20, 19:55)

Labas smile.gif O lanką ar bandei? Gal būtent jis padėtų, jei nuosekliai darytum, gal dar sukamoji lėkštė g.gif
Atsakyti
dantis protinis kalasi, nieko negaliu daryti, ka jau apie sporta kalbeti unsure.gif doh.gif toks sudelis sitaip suknisa savijauta, niekada nepagalvociau.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 20, 20:52)
dantis protinis kalasi, nieko  negaliu daryti, ka jau apie sporta kalbeti  unsure.gif  doh.gif toks sudelis sitaip suknisa savijauta, niekada nepagalvociau.

Nelabai tai šūdelis. Kartais žmones taip iškamuoja, kad doh.gif Tikrai ne visiems susiūna po rovimo ir būna kol užgyja, tai žmonės sienom laipioja bent vieną naktį. Ir aš ir MB tai pergyvenom, eina velniop ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 20, 20:05)
na matai pas mane nuo rurikes nenori krist biggrin.gif  o numest nuo tos problemines vietos, kurios mes pageidaujam neimanoma( uzpakalio ar pilvo ar dar kur) manau bendras kuno kardio padet turi+ mityba. bet reikia kantrybes, o rezultatu visada norisi is karto rolleyes.gif kaip vienas zmogeliukas sake, ant pilvo "grotos" pasidaro virtuvej, o ne sporto salej mirksiukas.gif

Suprantama, kad nemažės būtent tos vietos kur aš norėčiau ... Iš tikrujų tai man visur reikia, tik kolkas pilvas labiausiai man į akis krenta... 4u.gif
Paradoksas, bet kai sumažėjo kūno svoris, tik tada vis labiau pradėjau suprasti kiek pas mane riebalų, o tiksliau : kokia aš stora... doh.gif doh.gif doh.gif
Bet nieko, aš susitvarkysiu, ir džiaugiuosi, kad kuo toliau, man tuo labiau patinka sportuoti smile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 20, 20:17)
Labas smile.gif O lanką ar bandei? Gal būtent jis padėtų, jei nuosekliai darytum, gal dar sukamoji lėkštė g.gif

Labas smile.gif
Taip, lanką sukau, bet visai neseniai "gavau" inksto uždegimą, tai nereikėjo lanko, ir taip sau vietos iš skausmo negalėjau rasti . Bet viskas daugiau - mažiau praėjo, jau rytoj planuoju pratęsti sukti lanką. smile.gif Manau, jog po kurio laiko TIKRAI turėtų matytis rezultati, bent kažkiek smile.gif Aš nesitikiu greitai ir viską išnaikinti .. Juk lašinukai užaugo taip pat ne per dieną blush2.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

oi, vienintelė patekau ant gėdos stulpo blush2.gif .
Kaip reik susitvarkyti maistą man, tai doh.gif doh.gif
Atsakyti