QUOTE(mandy333 @ 2011 11 20, 20:05)
na matai pas mane nuo rurikes nenori krist

o numest nuo tos problemines vietos, kurios mes pageidaujam neimanoma( uzpakalio ar pilvo ar dar kur) manau bendras kuno kardio padet turi+ mityba. bet reikia kantrybes, o rezultatu visada norisi is karto

kaip vienas zmogeliukas sake, ant pilvo "grotos" pasidaro virtuvej, o ne sporto salej
Suprantama, kad nemažės būtent tos vietos kur aš norėčiau ... Iš tikrujų tai man visur reikia, tik kolkas pilvas labiausiai man į akis krenta...
Paradoksas, bet kai sumažėjo kūno svoris, tik tada vis labiau pradėjau suprasti kiek pas mane riebalų, o tiksliau : kokia aš stora...
Bet nieko, aš susitvarkysiu, ir džiaugiuosi, kad kuo toliau, man tuo labiau patinka sportuoti
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 20, 20:17)
Labas

O lanką ar bandei? Gal būtent jis padėtų, jei nuosekliai darytum, gal dar sukamoji lėkštė
Labas
Taip, lanką sukau, bet visai neseniai "gavau" inksto uždegimą, tai nereikėjo lanko, ir taip sau vietos iš skausmo negalėjau rasti . Bet viskas daugiau - mažiau praėjo, jau rytoj planuoju pratęsti sukti lanką.

Manau, jog po kurio laiko TIKRAI turėtų matytis rezultati, bent kažkiek

Aš nesitikiu greitai ir viską išnaikinti .. Juk lašinukai užaugo taip pat ne per dieną