QUOTE(Shantalė @ 2011 11 21, 11:19)
labas merginos. oj man sia svaite kazin kaip iseis pasportuot, nes
mano kambarioke (MK), visa laika sedes cia ir ruosis egzaminams, net is darbo atsiprase savaitei

. o prie jos as nesirysiu sportuot, nes ji to niekada nesupras

. taigi nezinau ka daryt
O ko tu dėmesį kreipi, pamanykit, kambariokė

Ji tai nežiūri, kad tavo ritmą sutrikdys ir sėdės bei darys ką jai reikia, tai ir tu daryk. Gėda tiems, kas nesportuoja

juk tas sportas yra jėga ir gyvenimas

Žinote, aš niekada nepamiršiu to, kaip man šiemet kalnuose buvo. Reiškias pasirinkome mes su MB trąsą vieną iš sunkiausių ir nesidomėjome ja nuo a iki ž, nes būtent norėjome siurprizų, o ne tai, kad jau kiekvieną lopinėlį žinotume. Nežinojome kiek ir ko dar mūsų laukia, kiek grandinių, kiek sunkių praėjimų virš bedugnių ir aš nusprendžiau lipti per visus sunkumus, o MB kažkaip pasyvesnis buvo ir su šuniuku kur įmanoma sutaupė jėgų ir ėjo tokiu daugiau apatiniu keliuku, o ne per skalas iš pradžių. Tai aš likau viena ant skalų ir kadangi trasos nežinau, tai kiek nejauku. Žiūriu, atsiveja mane toks dėdulė. Apie 60 metų tikrai, jei ne daugiau. Su šorčiukais, gana kūdutis, bet su raumenukais

Aš tai su ilgom kelnėm buvau, nenorėjau susibraižyti, o jis su šorčiukais

Aš prisiderinau prie jo ir sakau: eisiu aš su tavim, pan, ok?

Sakau mano vyras su šuniu nelipa, o aš ekstremali, aš noriu

Jis sako ok. Pradėjom lipti, žiūriu, kad aš atsilieku, kojos dreba

Po to kol apsidairiau per kur čia geriau lipti, tai žiūriu, kad jis man akyse tolsta

Be šansų jį pavyti, žiūriu, kad ir MB žiūri į jį išsižiojęs, nes jis kaip gyvatėlė skalų viršuje 2500 m. aukštyje
Nu tarkime, kad jis žino tą trąsą, žino ko tikėtis, tarkime, kad ėjo ja 20 kartų, bet vistiek kokia forma, koks greitis

O buvo likę dar daug daug, man tarkime tos trąsos iki kaklo buvo ir po to aš vis su baime dairiausi ar dar likę baisų vietų, o tas dėdulė ryškiai praskriejo per jas

Kai tuo tarpu kiti žmojnės tokių metų miršta arba sėdi paliegę...
Va čia yra motyvacija ir gyvenimo būdas ir spjaut ant visokių nesupratų kambariokių
Aš kai jogą dariau, tai vasaros mokykloje užsienyje su užsieniečiais gyvendama dariau ir dėmesio nekreipiau. Visiems įdomu buvo, ypač kai lavono pozą dariau. Visi nuotaikingai į tai žiūrėjo