Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 15, 20:19)
Nevisai, kartais kai kokia smulkmena trukdo jausti pilnatve, tu gali nekreipti demesio, gali sau pasakyti, et tai tik smulkmena, o kartais taip pasakyti neiseina. Tarkim sveikatos niekaip nepavadinciau dalyku susidedanciu is smulkmenu. Viena, kai tau skauda danti ir tu si "nesusipratima" lengvai issprendi, kas kita jeigu avarijos metu tau atima kojas. Zinoma, gali su tuo susitaikyti ir gyvenimas nesugrius, maza to gali netgi jaustis laimingesnis nei vaikstantieji, bet ar tai bus smulkmena...

Tiesiog matyt skirtingai isivaizduojam gyvenima ir tiek.

smile.gif o aš va šiandien iš savo kačiuko kaip kai kas pasakė atėmiau gyvenimo džiaugsmą - iškastravau. Jam tai turbūt tikrai ne smulkmena... verysad.gif dabar gyjam namie po operacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 15, 15:41)
Kūrybos mūsų gyvenime pakankamai daug. Niekas mums nedraudžia piešti, kurti eiles, megzti, siuvinėti ir t.t. Kai kurios gi ir dirbame kūrybinio pobūdžio darbus. Nereikėtų žodžio "kūryba" suprasti tik kaip savo gyvenimo kūrimą.

Tai pačiai kūryba tik tiek apima sad.gif ? Rankdarbiai, rašymas... na, žodžiu, įvairios meno sritys... O Gyvenimas? Kiekviena šio didžiojo šedevro akimirka, tai ne kūryba? Akimirkos priėmimas ir mūsų sprendimas, kaip į ją reaguoti, tai ne kūryba? Pasirinkimas aprėkti šeimynykštį ar nutylėti, tai ne kūryba? Leisti sau kažkam aukotis arba pasilepinti, tai ne kūryba? Ieškoti išeities iš situacijos šimtais žinomų ir dar neatrastų būdų, tai ne kūryba? ohmy.gif Oho, tada tikrai vaizdas jau ne komiškas, o labai apgailėtinas.
...Kiekvienas auštantis rytas mums džiaugsmingai neša visą glėbį realių ir nerealių įrankių kurti. Kurti savo mintis, skleisti savo emocijas ir tuo būdu įsipinti į Pasaulio kūrybines dirbtuves, su savais džiaugsmais ir liūdesiais, su šviesiom ir tamsiom spalvom, su lėkimais ir sustojimais, netikėtais klausimais ir atradimais smile.gif
Mūsų gyvenimas tik ir susideda iš kūrybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spalvota diena: 15 gruodžio 2011 - 21:05
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 15, 21:03)
Tai pačiai kūryba tik tiek apima  sad.gif ? Rankdarbiai, rašymas... na, žodžiu, įvairios meno sritys... O Gyvenimas? Kiekviena šio didžiojo šedevro akimirka, tai ne kūryba? Akimirkos priėmimas ir mūsų sprendimas, kaip į ją reaguoti, tai ne kūryba? Pasirinkimas aprėkti šeimynykštį ar nutylėti, tai ne kūryba? Leisti sau kažkam aukotis arba pasilepinti, tai ne kūryba? Ieškoti išeities iš situacijos šimtais žinomų ir dar neatrastų būdų, tai ne kūryba?  ohmy.gif  Oho, tada tikrai vaizdas jau ne komiškas, o labai apgailėtinas.
...Kiekvienas auštantis rytas mums džiaugsmingai neša visą glėbį realių ir nerealių įrankių kurti. Kurti savo mintis, skleisti savo emocijas ir tuo būdu įsipinti į Pasaulio kūrybines dirbtuves, su savais džiaugsmais ir liūdesiais, su šviesiom ir tamsiom spalvom, su lėkimais ir sustojimais, netikėtais klausimais ir atradimais  smile.gif
Mūsų gyvenimas tik ir susideda iš kūrybos.

Jau buvo kalbėta šioje temoje apie tai, kad minčių mes nekuriame, jas tik pritraukiame.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 15, 20:55)
smile.gif o aš va šiandien iš savo kačiuko kaip kai kas pasakė atėmiau gyvenimo džiaugsmą - iškastravau. Jam tai turbūt tikrai ne smulkmena... verysad.gif dabar gyjam namie po operacijos smile.gif

Nezinau ar mes turim teise kistis i dieviska tvarka, is kitos puses suprantu to veiksmo visas priezastis : )
Laimingai jums sugyti. Kates vieni nuostabiausiu gyvunu wub.gif ax.gif

O as atrodo tiek daug skaiciau, tiek turejau ismokti, bet va siandien buvau kupina nuoskaudu. Dabar turetu buti viskas gera ir sviesu, o as grieziu dantimis ir gnybiu zmogui, kuris kaidaise priverte ne viena asara nubraukti. Dabar situacija mano rankose, gal delto taip elgiuosi... doh.gif
kiek daug dar kelio turesiu nueiti...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 15, 21:48)

O as atrodo tiek daug skaiciau, tiek turejau ismokti, bet va siandien buvau kupina nuoskaudu. Dabar turetu buti viskas gera ir sviesu, o as grieziu dantimis ir gnybiu zmogui, kuris kaidaise priverte ne viena asara nubraukti. Dabar situacija mano rankose, gal delto taip elgiuosi... doh.gif

Ką darysi- visiems taip būna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 15, 21:48)
Nezinau ar mes turim teise kistis i dieviska tvarka, is kitos puses suprantu to veiksmo visas priezastis : )
Laimingai jums sugyti. Kates vieni nuostabiausiu gyvunu  wub.gif  ax.gif

ir aš dabar panašioj situacijoj - išmečiau jį ką tik iš gyvenimo, o dabar gavau žinutę, siūlo padirbėti šiek tiek kartu. Mato, kad kitaip neprieis, tai jau gerinasi. biggrin.gif Taip ir žaktelėjau kai perskaičiau... O dėl kačių - ir aš nelabai pritariu tokioms prievartos prieš gyvybę formoms, bet kai matau krūvas benamių kačiukų, o pati išleisdavau savo reproduktorių kasdien į kiemą daugintis su belekuo... kažkaip pasigedau savo veiksmuose logikos ir teko priimt nemalonų sprendimą. Tai mažesnė blogybė...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 15, 22:48)
Laimingai jums sugyti. Kates vieni nuostabiausiu gyvunu  wub.gif  ax.gif

Suprantu, kad tema ne apie kates, bet noriu pasakyti, kad kartais situacija būna tokia, kad savo nesikišimu darome žalą gyvūnui. Mano atveju, katinas tapo "kovinis" ir paskutinį kartą nuo patirtų žaizdų vos paršliaužė namo, tai veterinaras paaiškino, kad kol nebus iškastruotas, tol eis kovoti su kitais katinais. Nenoriu, kad gyvūnas kentėtų, todėl ruošiu jį operacijai....
Atsiprašau už pasisakymus ne į temą 4u.gif
Atsakyti
Gal nelabai mes prasilenkiame su tema, kalbėdamos apie sterilizaciją, nes kalba eina apie tai, kad mes kišamės į dievišką tvarką. Ir aš neseniai sterilizavau benamę kalytę. Man patarė tiesiog atsiprašyti, kad įsikišau į dieviškąją tvarką...
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 12 15, 22:16)
Suprantu, kad tema ne apie kates, bet noriu pasakyti, kad kartais situacija būna tokia, kad savo nesikišimu darome žalą gyvūnui. Mano atveju, katinas tapo "kovinis" ir paskutinį kartą nuo patirtų žaizdų vos paršliaužė namo, tai veterinaras paaiškino, kad kol nebus iškastruotas, tol eis kovoti su kitais katinais. Nenoriu, kad gyvūnas kentėtų, todėl ruošiu jį operacijai....
Atsiprašau už pasisakymus ne į temą 4u.gif

čia kartais ne apie mano katiną? blink.gif būtent taip buvo ir maniškiui dabar, ir tai irgi paskatino mane apsispręsti dėl kastracijos...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 15, 22:19)
Gal nelabai mes prasilenkiame su tema, kalbėdamos apie sterilizaciją, nes kalba eina apie tai, kad mes kišamės į dievišką tvarką. Ir aš neseniai sterilizavau benamę kalytę. Man patarė tiesiog atsiprašyti, kad įsikišau į dieviškąją tvarką...

Kokiu būdu? sukalbant kokią maldelę?
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 15, 22:29)

Kokiu būdu? sukalbant kokią maldelę?

Ne maldelę, atsiprašai savais žodžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 15, 22:42)
Jau buvo kalbėta šioje temoje apie tai, kad minčių mes nekuriame, jas tik pritraukiame.

Visada yra galimybė rinktis, ką pritraukti. Ko pasekoje ir dalyvaujame kūrybiniame procese smile.gif

P.S. Vivekananda savo mokymuose visada rėmėsi aksioma : viskas, ne tik mintys, jau buvo. Ir daaaaauuuug kartų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spalvota diena: 15 gruodžio 2011 - 22:51
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 15, 22:48)
Visada yra galimybė rinktis, ką pritraukti. Ko pasekoje ir dalyvaujame kūrybiniame procese  smile.gif

Teoriškai taip, praktiškai- nelabai. Ar spėsi pasirinkti, kokias mintis pritraukti, kai tau autobuse visus smagumu užlipa ant kojos arba taip brūkšteli per naujas pėdkelnes, kad per visą koją nubėga akys? biggrin.gif
Atsakyti