QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 12 17, 21:24)
Kartais tie 30 Lt yra labai labai labai dideli pinigai.
Bet čia kiekvienas sprendžia pagal savo pajamas.
Jus visiskai teisi, taciau tokiais atvejais kai tai labai dideli pinigai, tikriausiai pirksi duona ir kita maista, o ne pedkelnes. Kalbant buvo tam tikras kontekstas. Man paciai ir 30 lt ir tas litas yra PINIGAS : ) Pinigus as apskritai gerbiu, bet nedrebu del kiekvieno cento. Kuo daugiau drebesi, tuo maziau ju turesi.
Va siandien nuspirkau naujus seselius, nors nebuvo butinybes nes turejau gana gerus ir neseniai pirktus. Bet kartais kai pasilepini pasijunti zmogum, o ir ziurek dar iplaukia netiketos kokios iplaukos...
Dar esu tokia kaip isvada pasidarius kas liecia finansus. Buna turi atliekamu pinigu. Nori kazkokio materialaus daikto, jis tau labai patinka, bet tai nera butinybe. Svarstai, galvoji, ziurineji ir neperki, nes manai, kad pasielgsi labai ismintingai sutaupydama... Praejus kuriam laikui nebesupranti kur isleidai turetus pinigus, o to daikto, kurio troskai taip pat neturi. Tumpai: nei pinigu, nei pinigines
Papildyta:
QUOTE(Laving @ 2011 12 17, 21:58)
Kartais ir litas yra labai didelis pinigas tiems, kurie risasi prie pinigu. Nereikia turet priklausomybes.

Ir ta lita turet palaiminimas. Beje tai sakau visiskai be jokios ironijos.
Papildyta:
QUOTE(gira @ 2011 12 17, 13:28)
Labai idomi nuomone. Bet ar kada klauset savo drauges ar ji tikrai nesijaucia gerai? Gal tai tik jusu poziuris is salies. As savo draugu rate irgi turiu tokia aktyviste, kuri visko siekia "irdamasi alkunemis, kopdama per kalnus", visur dalyvaudama (konkursai ir pan). Zinau, kad jos gyvenime buta ir liudnu dienu, bet kam ju nera buve ar nebuna? Nemanau, kad ji maziau laiminga uz rankas sudejusi pesimista...
Jau esu sakiusi, galbut ir turim didiji kelia, kuris pagal DP galetu mums garantuoti sekme, bet tikriausiai turim patys ji atrasti ar pasirinkti. Manau turim laisve arba eiti link jo ir tuo keliu arba jo issizadeti. Kiek daug gabiu, talentingu zmoniu suzlugde savo karjera, sekme ar seima priklausomybemis? Argi tai pagal DP...tame nebutu jokios racijos. Zmogus pats renkasi... o kai kas is auksciau palaiko arba nepalaiko, atitinkamai ka renkiesi