Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 15, 23:59)
Na, aš tokių nepažįstu. Taip ir įsivaizduoju save ne mintyse besikeikiančią dėl suplėšytų pėdkelnių ir kuriančią planą, kur bėgti nusipirkti naujas ir kokiame tulike jas persimauti, o žiūrinčią kaltininkui į akis ir mintyse kartojančią- myliu tave, myliu tave, tu esi mano mokytojas ir t.t.  hihihi.gif

Ką tu, vaižgante, nieko čia sudėtingo tuo momentu sau pagalvoti: na va, sudraskė...et, kiaulė, bet šian aš geros nuotaikos... išsisuksiu mirksiukas.gif o ir tos kojinės man buvo mažokos,... šiaip tai atspalvis šlykštokas... Ir gerai. Naujas užsitempsiu mirksiukas.gif
Taigi, renkamės, renkamės ir vis renkamės kas minutę, nepertraukiamai.
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 16, 17:24)
Ką tu, vaižgante, nieko čia sudėtingo tuo momentu sau pagalvoti: na va, sudraskė...et, kiaulė, bet šian aš geros nuotaikos... išsisuksiu  mirksiukas.gif o ir tos kojinės man buvo mažokos,... šiaip tai atspalvis šlykštokas... Ir gerai. Naujas užsitempsiu  mirksiukas.gif
Taigi, renkamės, renkamės ir vis renkamės kas minutę, nepertraukiamai.

Na taip, tos pėdkelnės kainavo tik 30 Lt, ir aš važiuoju tik į pasimatymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 12 15, 10:03)
Ir apie tai, kad mes vizualizuojam tai, kas jau yra nulemta. Yra kur toliau mastyti sitom temom. Cia pries kelis menesius kai Vaizgante bande itikinti, kad mes vizualizuojam tai, kas jau nulemta, kas skirta, galvojau nu apie ka ji cia kalba, o dabar pati pradedu taip mastyt..

Gali būti, tik jeigu tikrai taip yra, kad vizualizacijos nulemtos, tai kam tuomet skaityti knygas, mokytis vizualizacijos ir ją sąmoningai praktikuoti?
Juk nulemta ax.gif
Tuomet tai tikrai laiko švaistymas skirti tam dėmesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 16, 21:59)
Na taip, tos pėdkelnės kainavo tik 30 Lt, ir aš važiuoju tik į pasimatymą  biggrin.gif

As pedkelnes suplesiau per magistro gynima. Galvojau kaip reikes atsistoti su puodelio dugno dydzio skyle... ir nueiti prie "tribunos"... Pertrauka nusprende padaryti pries pat mano gynima... Nulekiau i wc, ismeciau tas pedkelnes i siuksliadeze. Apsigyniau auksciausiam balui... ax.gif Nzn kas cia padejo, o kas pakenke... gerai, kad nepuoliau i panika. Pries pasimatyma galima irgi likti be pedkelniu- nieko baisaus. 30lt ne 300 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 12 16, 22:55)
Gali būti, tik jeigu tikrai taip yra, kad vizualizacijos nulemtos, tai kam tuomet skaityti knygas, mokytis vizualizacijos ir ją sąmoningai praktikuoti?
Juk nulemta ax.gif

Niekas matyt ir nenulemta, viska kuriam savo rankytem. Kai stengiames ir kazka darom is sirdies tai ir palaikyma gaunam, kai tinginiaujam, pervertinam save ar dar kokias nedorybes sukam galvose gaunam nevisai norima rezultata.
g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 12 16, 22:55)
Juk nulemta ax.gif

Galima knygų neskaityti. Mano nuomone, vizualizacija prisideda prie mūsų vidinio augimo. Tik nėra svarstyklių, kurios pasvertų, kiek padeda.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 16, 23:31)
As pedkelnes suplesiau per magistro gynima. Galvojau kaip reikes atsistoti su puodelio dugno dydzio skyle... ir nueiti prie "tribunos"... Pertrauka nusprende padaryti pries pat mano gynima... Nulekiau i wc, ismeciau tas pedkelnes i siuksliadeze. Apsigyniau auksciausiam balui...  ax.gif Nzn kas cia padejo, o kas pakenke... gerai, kad nepuoliau i panika. Pries pasimatyma galima irgi likti be pedkelniu- nieko baisaus. 30lt ne 300  biggrin.gif
Papildyta:
Niekas matyt ir nenulemta, viska kuriam savo rankytem. Kai stengiames ir kazka darom is sirdies tai ir palaikyma gaunam, kai tinginiaujam, pervertinam save ar dar kokias nedorybes sukam galvose gaunam nevisai norima rezultata.
g.gif  schmoll.gif

aš tai įsivaizduoju, kad didesni, rimtesni dalykai yra nulemti, skirti mums, ir mes vis tiek atsidursime ten kur turime atsidurti ir turėsime tą, ką turime turėti. O va kelius, kuriais to pasieksime, ir priemones mes pasirenkam patys. Jeigu nepasimokome, darome vis kažką ne taip, kartojame tol, kol suprantame.
Iš vienos pusės pagalvojus, tai labai patogi nuomonė, kai nesinori prisiimti atsakomybės už savo veiksmus - ai, tiek to, kaip jau padariau taip, jeigu man lemta, tai vis tiek viskas susitvarkys toje situacijoje. O kita nuomonė - kad viską pasiekame tik savo rankomis - gal ji labiau priimtina aktyviems, turintiems tikslą žmonėms, kurie pasitiki savimi. Galbūt tas tikėjimas priklauso ir nuo paties žmogaus savybių - tarkim aš esu labai nepasitikinti savimi, nesu labai stiprus žmogus, gal man lengviau tikėti tuo, kad viską už mane kažkas tvarko. Turiu draugę, visišką mano priešingybę savo savybėmis - ji visada kovoja už save. Tik stebėdama ją ir save padariau tokią išvadą - taip, ji gauna kažkiek kažko to, už ką kovoja, bet ji viduj nesijaučia gerai, teisingai, laisvai. Nėra to jausmo, kad tai, ką daro - teisinga..
Nu gal nebepaistysiu jau daugiau, gal kas nors supratot ką norėjau pasakyt. Čia gal labiau retoriniai išvedžiojimai, nereikalaujantys atsakymo, tik norėjau išsakyti savo nuomonę. Ačiū, kad išklausot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 16, 23:31)
30lt ne 300  biggrin.gif

Kartais tie 30 Lt yra labai labai labai dideli pinigai.
Bet čia kiekvienas sprendžia pagal savo pajamas.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 12 17, 22:24)

Kartais ir litas yra labai didelis pinigas tiems, kurie risasi prie pinigu. Nereikia turet priklausomybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laving: 17 gruodžio 2011 - 21:58
Manau, mes jau nukrypome nuo temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 12 17, 21:24)

Jus visiskai teisi, taciau tokiais atvejais kai tai labai dideli pinigai, tikriausiai pirksi duona ir kita maista, o ne pedkelnes. Kalbant buvo tam tikras kontekstas. Man paciai ir 30 lt ir tas litas yra PINIGAS : ) Pinigus as apskritai gerbiu, bet nedrebu del kiekvieno cento. Kuo daugiau drebesi, tuo maziau ju turesi.
Va siandien nuspirkau naujus seselius, nors nebuvo butinybes nes turejau gana gerus ir neseniai pirktus. Bet kartais kai pasilepini pasijunti zmogum, o ir ziurek dar iplaukia netiketos kokios iplaukos...

Dar esu tokia kaip isvada pasidarius kas liecia finansus. Buna turi atliekamu pinigu. Nori kazkokio materialaus daikto, jis tau labai patinka, bet tai nera butinybe. Svarstai, galvoji, ziurineji ir neperki, nes manai, kad pasielgsi labai ismintingai sutaupydama... Praejus kuriam laikui nebesupranti kur isleidai turetus pinigus, o to daikto, kurio troskai taip pat neturi. Tumpai: nei pinigu, nei pinigines biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Laving @ 2011 12 17, 21:58)
Kartais ir litas yra labai didelis pinigas tiems, kurie risasi prie pinigu. Nereikia turet priklausomybes.

drinks_cheers.gif Ir ta lita turet palaiminimas. Beje tai sakau visiskai be jokios ironijos.
Papildyta:
QUOTE(gira @ 2011 12 17, 13:28)

Labai idomi nuomone. Bet ar kada klauset savo drauges ar ji tikrai nesijaucia gerai? Gal tai tik jusu poziuris is salies. As savo draugu rate irgi turiu tokia aktyviste, kuri visko siekia "irdamasi alkunemis, kopdama per kalnus", visur dalyvaudama (konkursai ir pan). Zinau, kad jos gyvenime buta ir liudnu dienu, bet kam ju nera buve ar nebuna? Nemanau, kad ji maziau laiminga uz rankas sudejusi pesimista... g.gif
Jau esu sakiusi, galbut ir turim didiji kelia, kuris pagal DP galetu mums garantuoti sekme, bet tikriausiai turim patys ji atrasti ar pasirinkti. Manau turim laisve arba eiti link jo ir tuo keliu arba jo issizadeti. Kiek daug gabiu, talentingu zmoniu suzlugde savo karjera, sekme ar seima priklausomybemis? Argi tai pagal DP...tame nebutu jokios racijos. Zmogus pats renkasi... o kai kas is auksciau palaiko arba nepalaiko, atitinkamai ka renkiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 17, 22:48)
Papildyta:
Labai idomi nuomone. Bet ar kada klauset savo drauges ar ji tikrai nesijaucia gerai? Gal tai tik jusu poziuris is salies. As savo draugu rate irgi turiu tokia aktyviste, kuri visko siekia "irdamasi alkunemis, kopdama per kalnus", visur dalyvaudama (konkursai ir pan). Zinau, kad jos gyvenime buta ir liudnu dienu, bet kam ju nera buve ar nebuna? Nemanau, kad ji maziau laiminga uz rankas sudejusi pesimista...  g.gif
Jau esu sakiusi, galbut ir turim didiji kelia, kuris pagal DP galetu mums garantuoti sekme, bet tikriausiai turim patys ji atrasti ar pasirinkti. Manau turim laisve arba eiti link jo ir tuo keliu arba jo issizadeti. Kiek daug gabiu, talentingu zmoniu suzlugde savo karjera, sekme ar seima priklausomybemis? Argi tai pagal DP...tame nebutu jokios racijos. Zmogus pats renkasi... o kai kas is auksciau palaiko arba nepalaiko, atitinkamai ka renkiesi g.gif

Klausiau, mes pasikalbam panašiais klausimais. Kaip aš sakau - nors ir tokios skirtingos, bet bent jau šiuo metu esam reikalingos viena kitos gyvenimuose smile.gif ne, ji nėra nelaiminga dėl visko, tiesiog ji žino, kas tai yra jausmas, kai viskas vyksta teisingai. Kai kuriose situacijose ji tiek kovoja už savo laimę, kad tos laimės jau net nebemato. Jos gyvenimas pasidaro kaip amžina kova. Nebelieka paties gyvenimo, tik stengimasis dėl kažko, kas kažkada gali būti.
Bet jai kitaip neišeina, vis nori įsitikinti, kad padarė tikrai viską ką galėjo. O aš bandžiau atvirkščiai - nedaryti nieko, kas bus tas bus. Bet tai irgi ne išeitis. Reikia stengtis, reikia kažką daryti, bet kažkaip reikia jausti ir tas ribas. Kaip ten sako Coelh'as - "jeigu kažko labai nori, tai visas pasaulis slapčia padeda tau tai įgyvendinti". Bet jeigu visas pasaulis prieš tave - galbūt reikia peržiūrėti savo norus..
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2011 12 19, 14:58)
Kaip ten sako Coelh'as - "jeigu kažko labai nori, tai visas pasaulis slapčia padeda tau tai įgyvendinti". Bet jeigu visas pasaulis prieš tave - galbūt reikia peržiūrėti savo norus..

Kartais tas "visas pasaulis" tiesiog eina minios ritmu ir nemąsto, o mąstantysis tampa išsišokėliu, trukdančiu ramiai gyventi...
Atsakyti