Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 15, 22:19)
Gal nelabai mes prasilenkiame su tema, kalbėdamos apie sterilizaciją, nes kalba eina apie tai, kad mes kišamės į dievišką tvarką. Ir aš neseniai sterilizavau benamę kalytę. Man patarė tiesiog atsiprašyti, kad įsikišau į dieviškąją tvarką...

Ir as galvoju, kad viskas labai i tema. Panasiai girdejau reikia daryt kertant medi. Jei koks yra senas salia namu ir yra tikimybe kad trenkus zaibui uzgrius ant stogo ar del kitu priezasciu...tai kertant tiesiog reikia atsiprasyt...

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 15, 23:50)
Teoriškai taip, praktiškai- nelabai. Ar spėsi pasirinkti, kokias mintis pritraukti, kai tau autobuse visus smagumu užlipa ant kojos arba taip brūkšteli per naujas pėdkelnes, kad per visą koją nubėga akys?  biggrin.gif

Čia jau kaip sakoma "delo techniki" biggrin.gif . Manai nėra tokių aukštojo pilotažo meistrų? Yra (čia aš ne apie save biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 15, 22:14)
ir aš dabar panašioj situacijoj - išmečiau jį ką tik iš gyvenimo, o dabar gavau žinutę, siūlo padirbėti šiek tiek kartu. Mato, kad kitaip neprieis, tai jau gerinasi.  biggrin.gif Taip ir žaktelėjau kai perskaičiau...

O bet tai matai kaip atsitinka... jei nepaslaptis, nesukelia tai noro pakeist sprendima?

As tai pati to zmogaus norejau hihihi.gif ir braukiau desimt kart ir vel grazinejau ...net paciai juokinga : ) Realiai zinau, kad savo zmogaus reikia laukti ramiai ir su pasitikejimu, o mes zaidziam "linksmuosius kalnelius" ...
o ir labai idomu kur visa tai nuves, bet siandien as pati kaip sirse.Tas zmogus dar nemzai del manes pinigu isleido, tai naudojuosi situacija. Buciau da rgelus taip, kad negaila...bet pataikauja, neturi kur trauktis biggrin.gif bais geda nesuprantu kas cia pasidare, egoizmas su smegenine soka tango biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2011 12 15, 22:54)
Čia jau kaip sakoma "delo techniki"  biggrin.gif . Manai nėra tokių aukštojo pilotažo meistrų? Yra (čia aš ne apie save  biggrin.gif )

Na, aš tokių nepažįstu. Taip ir įsivaizduoju save ne mintyse besikeikiančią dėl suplėšytų pėdkelnių ir kuriančią planą, kur bėgti nusipirkti naujas ir kokiame tulike jas persimauti, o žiūrinčią kaltininkui į akis ir mintyse kartojančią- myliu tave, myliu tave, tu esi mano mokytojas ir t.t. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 15, 22:59)
O bet tai matai kaip atsitinka... jei nepaslaptis, nesukelia tai noro pakeist sprendima?

aš kolkas esu linkusi situaciją "paleisti". Esu sau jau susidėliojus viską santykiuose su tuo žmogumi ir nieko man iš jo nereikia. Nemanau, kad tos kelios dienos kelionėje(tai susįję su išvykimu į užsienį, bet ne poilsiui) kaip nors pakeistų mano požiūrį į jį.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 16, 10:07)
aš kolkas esu linkusi situaciją "paleisti". Esu sau jau susidėliojus viską santykiuose su tuo žmogumi ir nieko man iš jo nereikia. Nemanau, kad tos kelios dienos kelionėje(tai susįję su išvykimu į užsienį, bet ne poilsiui) kaip nors pakeistų mano požiūrį į jį.

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Prisnekejom vakar apie tuos kaciukus, tai sapnavau kad tevas su seserim man toki maziuka is kakzur parnese, toki bejegi. Ir as visur ji nesiojaus, rupinaus...laksciau po kazkokias parduotuves, bet vis tas kaciukas ant ranku... toks geras jaumas. Paskui pagalvojau, kad reikes jo nuotrauku i veidaknyge isideti, gi niekas dart nezino, kad turiu toki grazu lotuliukas.gif

Labai keistas sapnas : )))))

Pasirodo teisingai zmones sako, kad rytas protingesnis uz vakara. Vakarykscio piktumo kaip nebuta ax.gif Visoms grazios ir dziaugsmingos dienos !
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 16, 11:20)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Prisnekejom vakar apie tuos kaciukus, tai sapnavau kad tevas su seserim man toki maziuka is kakzur parnese, toki bejegi. Ir as visur ji nesiojaus, rupinaus...laksciau po kazkokias parduotuves, bet vis tas kaciukas ant ranku... toks geras jaumas. Paskui pagalvojau, kad reikes jo nuotrauku i veidaknyge isideti, gi niekas dart nezino, kad turiu toki grazu  lotuliukas.gif

Labai keistas sapnas  : )))))

Tikiuosi, tau nereikės nešioti svetimų problemų, nes jos tik sapnuose atrodo lengvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 16, 11:38)
Tikiuosi, tau nereikės nešioti svetimų problemų, nes jos tik sapnuose atrodo lengvos  mirksiukas.gif

Man atrodo as zinau, ka simbolizuoja tas kaciukas. Reikes uzimti zmogu, supazindinti ji su situacija ir pan. Zodziu viskas bus ant mano peciu : )
Be to, gydau suniui demodekoze ir vaistai nedave rezultatu kolkas. Gal sis rupestis ir yra tas "kudikelis".
Bet sapnas buvo itemptai malonus, tad nepergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 16, 11:20)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Prisnekejom vakar apie tuos kaciukus, tai sapnavau kad tevas su seserim man toki maziuka is kakzur parnese, toki bejegi. Ir as visur ji nesiojaus, rupinaus...laksciau po kazkokias parduotuves, bet vis tas kaciukas ant ranku... toks geras jaumas. Paskui pagalvojau, kad reikes jo nuotrauku i veidaknyge isideti, gi niekas dart nezino, kad turiu toki grazu  lotuliukas.gif

Labai keistas sapnas  : )))))

Pasirodo teisingai zmones sako, kad rytas protingesnis uz vakara. Vakarykscio piktumo kaip nebuta  ax.gif  Visoms grazios ir dziaugsmingos dienos !

o aš sapnavau vieno iš artimų giminaičių mirtį. Jau antras sapnas šį mėnesį toks aiškus, lyg kažkokia ateities vizija. Svarbiausia, kad žinau, jaučiu, jog tam giminaičiui iš tikrųjų nedaug liko gyventi... Senai stebiu savo sapnus, tokie aiškūs paprastai būna linkę pildytis. Ar bent suteikia aiškios informacijos, aišku reikia mokėti dar ją iššifruoti...Todėl ir vadinu tokius sapnus vizijom.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 16, 11:46)
o aš sapnavau vieno iš artimų giminaičių mirtį. Jau antras sapnas šį mėnesį toks aiškus, lyg kažkokia ateities vizija. Svarbiausia, kad žinau, jaučiu, jog tam giminaičiui iš tikrųjų nedaug liko gyventi... Senai stebiu savo sapnus, tokie aiškūs paprastai būna linkę pildytis. Ar bent suteikia aiškios informacijos, aišku reikia mokėti dar ją iššifruoti...Todėl ir vadinu tokius sapnus vizijom.

Kaip ir ne sapnų tema čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 16, 11:47)
Kaip ir ne sapnų tema čia  mirksiukas.gif

tai taip, suprantu, bet mes čia įvairių temelių užgriebiam po truputį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 16, 11:47)
Kaip ir ne sapnų tema čia  mirksiukas.gif

Tegul si gyvenimo smulkmena netrugdo bendravimui 4u.gif

Mano pacios sapnai paprastai nera pranasingi. Vizijom ju niekaip nepavadinciau. Gal jie ir simbolizuoja kazka gyvenime, bet nepastebiu to, matyt per mazai analizuoju. Paskutiniu metu tik pradejau daugiau i juos atkreipt demesi, bet nepastebiu labai reiksmingu sasaju su realybe.
Tecio mirti esu sapnavus...bet tai buvo pries daugel metu ir jo sveikatos niekaip nepaveike... Froidas pasakytu, kad cia buvo mano slaptas troskimas biggrin.gif su juo mes prie vyno taureles dar gerai pasigincytume lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 16 gruodžio 2011 - 11:55