QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 22, 14:49)
Gal galetum mano puseserei istraukt kortytes, nes ji pasimetus, nezino ka daryt...draugas isvare is namu, mokslai i pabaiga...na zozdiu jei galetum matrica padeliok
hmz kazkur jau girdeta situacija.. toks jausmas jau deliojau su siuo klausimu

Na bet pasiziuresiu...
kokios perspektyvos drauges santykiai su vyru kuris ja isvare is namu?
Krito monetu sesetas, menulis ir monetu 8...
Man asmeniškai tas vyrukas neatrodo labai švarus toks... Man, net norisi galvoti, kad jis toks linkęs yra į visokius nuotykiavimus gal.. Gal nenuotykiavimus , bet kad kokią meilužę nori įsitaisyti arba bus įsitaisęs.. Na arba visoje šioje istorijoje atsiras su ateitimi trečias asmuo (nes man monetų šešetas ir dar jei koks menulis plius dažnai nuoroda būna apie partnerio nenuoširdumą arba bent jau mintyse nukrypimą apie kitus asmenis)

Beja jis toks gal jaustusi kaip ,, geradaris'' vos ne toks kuris islaiko moteri ir elgiasi kaip nori...

Kažkokie tarpusavio nesutarimai gali būti... tokie barniai ir neaišku kuo jie grįsti,, toks jausmas partneriai abudu vienas kitam reiškia pretenziajas dėl savo neigiamų savybių..... Nors vėlgi jeigu manau kad dabar tik toks etapas šioje poroje ir santykiai su laiku turėtų sutvirtėti jeigu į juos tiek viena tiek kita pusė įdės įdirbio..... Reikia abiems stengtis, ieškoti bendrų sprendimų, atrasti kompromisus, kažkuriam teks nusileisti, kažkuris tures pakeisti savo neigiamas savybes... Jei partneriai tai kartu įgivendins nusimato visai nebloga ateitis nepaisant visų nesutarimų.. (lazdų6, zyne apv, ir tauriu 3)

Manau kad viskas turėtų išspręsti...
Kalbant apie mokslus nežinau koks klausimas tai pati užsidaviau
Kaip seksis tai merginai su mokslais??
apv monetų tūzas, lazdų penki.. ir kardų karalienė... Manau vienintelė šiuo metu spaudžiama problema turėtų būti finasai.. Gal neturi už ką susimokėti šiuo metu? gal turi kažkokių skolų iš tam tikrų dalykų, ko pasekjo vyraus konfliktai gal su universiteto valdyba, bus spendžiami tam tikri ginčai tačiau manau sprendimas bus priimtas teisingai ir mergina vistiek nepaisant visų sunkumų tęs toliau mokslus...visgi kardu karaliene... Protas , logika...