Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 23, 10:30)
Nu va kaip visiškai nepataikiau  unsure.gif

Cia buvo sudetinga situacija... Mes gi mokomes, as irgi pjaunu pro sali, bet va yra mergaiciu, kurios jau cia speces, tai uzveda ant kelio smile.gif
Galima dar karta pasigilinti i kortu reiksmes ir pabandyt kas imanoma isspaust, gal imanoma datempt iki to ka realiai veikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Rūpestinga tavo taurių pažas pasireiškė kaip geras rezultatas smile.gif Žymėkis... Nepyk, kad vakar nepasižiūrėjau tau kortų, nes nebeturėjau jėgų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 23, 10:36)
Rūpestinga tavo taurių pažas pasireiškė kaip geras rezultatas smile.gif  Žymėkis... Nepyk, kad vakar nepasižiūrėjau tau kortų, nes nebeturėjau jėgų smile.gif

Viskas gerai, mes gyvenam ir realu gyvenima, ne tik taro kortas traukiam mirksiukas.gif
Zymiuosi, nes tik mokausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 22, 22:35)
Nenoriu per daug  analizuotis... Bet būtent tavo sitauacijoje DA IX  tau pasireikš kaip  tarkim koks prašvitimas,  gal atrasi savyje kažko neatrasta.. Gal pajausi didelę trauką rytų  kūltūrai ir filosofiją? Gal kažką pakeisi savo mąstyme? hm... smile.gif Manau grįžusi iš šios kelionės turėtum pasikeisti viduje..Sakyčiau atgimsi..gal kažkam pajausi pašaukimą? Šiaip palanksu ir geras metas, bent jau pagal mane

Kaip įdomiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 22, 22:49)

Zinai kaip man sove pirma mintis i galva.. todel ir greit rasau.. ogi kad 5 monetu reikstu kad jus gal sunkiai rasit pinigeliu kelionei ar siaip trukumas ju, 9 monetu reikstu gal kad jums sektis turetu, uztarnauta gerove, taciau atsiskyrelis sako lyg kad jums reikia gerai apgalvoti is kur traukti pirmuosius pinigelius, apgalvoti busimus zingsnius ir tada tik kazka nuspresti.
Nzn kiek tai atitinka reiksmes, taciau cia sovusi pirma mintis. Sorry jei tai visai bum bum  g.gif

Manau kad pataikėt, dabar kaip tik prisiminiau kad 5 monetos gali reikšti ir kad teks kažkam materialiai padėti, o panašu kad jei vyksim į kelionę, tai teks draugui padėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 11 23, 10:04)
Kaip įdomiai  g.gifPapildyta:

Manau kad pataikėt, dabar kaip tik prisiminiau kad 5 monetos gali reikšti ir kad teks kažkam materialiai padėti, o panašu kad jei vyksim į kelionę, tai teks draugui padėt  g.gif

Kas įdomiai? Aš pasižiūrėjau šią situaciją labiau iš vidinės pusės... smile.gif Man taip atrodo, kad ta kelionė labai užstrigs jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 23, 09:34)

Galima dar karta pasigilinti i kortu reiksmes ir pabandyt kas imanoma isspaust, gal imanoma datempt iki to ka realiai veikiau mirksiukas.gif

"Datempimas" tai būtų toks, kad apibendrinanti visas korta (kvintecija, jei neklystu) būtų vežimas, tai aš pastebėjau ir vakar, bet apie kitas jos reikšmes vakar mąsčiau, tai gali būti ir tiesiog automobilis, kelionės. O monetų trejetas gali reikšti bendradarbiavimą, lazdų aštuonetas - tai tiesiog energijos nukreipimas (pagalba). Kai žinai situaciją, tikrai kad galima "datempt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 23, 17:34)
"Datempimas" tai būtų toks, kad apibendrinanti visas korta (kvintecija, jei neklystu) būtų vežimas, tai aš pastebėjau ir vakar, bet apie kitas jos reikšmes vakar mąsčiau, tai gali būti ir tiesiog automobilis, kelionės. O monetų trejetas gali reikšti bendradarbiavimą, lazdų aštuonetas - tai tiesiog energijos nukreipimas (pagalba). Kai žinai situaciją, tikrai kad galima "datempt"  biggrin.gif

lazdu 8 gali but veiksmas
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 11 22, 22:21)
Labas vakaras. Turiu planą gruodį keliauti į Aziją. Paklausiau kaip man seksis jeigu gruodį keliausiu su draugu į šią kelionę...iškrito:
5monetos_____9 monetos_______DA IX
bandau interpretuoti, na bet visai nesigauna  surišti šių kortų  g.gif doh.gif ..man 5 monetos asocijuojasi su nesėkmėm, sunkumais, ligom...o 9 monetos su sėkme..o DAIX išviso nesuprantu ką tarp šių dviejų kortų reiškia  g.gif  Gal galėtų kuri pakomentuoti mano dėlionę, ar padėlioti? 4u.gif

Kazkodel man norisi komentuot sitas kortas kaip tavo ir draugo santykius ir keliones itaka jiems.. kazkodel man atrodo kad siuo momentu tiesiog tarp jusu vyrauja kazkokia tustuma, stagnacija, jausmas toks lyg kazkas praleista ar neatitikimas kazkoks...keliones metu greta patirties tokiose situacijose (galbut jau esate kazkur panasiai keliave ar draugas tai dares vienas nzn) "sedi" persisotinimas esamais santykiais ar tiesiog buvimas kartu be tatskirai..sioje vietoje man isikliuoja ir atsiskyrelis - kelione tai budas permastyt, pervertinti, rasti atsakymus i senai kamuojamus klausimus..svarbu isnaudoti tai kaip geri ir jokiu budu nedaryti specialiuju zingsniu savo tiesu irodymui ar poziuriu suviebnodinimui..manau kelione bus naudinga labai ta prasme, kad atsiras suvokimas rezultate kur einu ir ko noriu as, ir ko nori jis..ai nu gal cia biredas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 22, 13:29)
Gerai.. Kokią šiandien naujieną sužinojau ir koks bus rezultatas? smile.gif

QUOTE(Beatuk @ 2011 11 22, 21:49)
Na siam klausimui iskrito apv. tauriu 3, kas reikstu kazko dziaugsmingo pabaiga, nuovargi, persipildyma ir issiliejima jausmuose gal. Tai turi ir kita reiksme kaip kad perpildyta fiziniu malonumu. Toliau buvo tauriu karaliene .. ar tai ne tu kartais? Tai gero skonio, patrauklios grazios, protingos bei aiskiareges moterys.Taciau gali reiksti ir motinyste, vedybas.- Ar ne?  g.gif Tauriu karaliene simbolizuoja ir naujo gal romano pradzia..  g.gif  Sekanti korta buvo apv. lazdu 6 - tai gal kokie isipareigojimai, tai nebe dziaugsmas kaip kad butu tiesioj kortoj, o apgavyste, sukciavimas, isivaizdavimas ko nera, kliutys.. taciau viskas kas kliudys bus iveikiama ir sekme pasiekiama.
Kokia naujiena? .. na nezinau  verysad.gif  ale nu  doh.gif  taures kalba apie jausmus, o veliau kad sunkiai pasiekiama ir su kliutimis bus. Kokia ta naujiena nezinau blynnnnnnnn.. net nervas ima  verysad.gif kad nesuprantu
Patariamoji naujienos korta bus IX - atsiskyrelis, kuris tarsi sakytu kad reik pabuti vienai kad apsvarstyti viska, susikaupti savyje kad prieiti rezultata.

Nzn. jauciu pievas cia prirasiau .. labai kazkaip nusivyliau savimi  bash.gif

Matrica, tai ka manai ir ka gali pasakyti apie tai ka as prisakiau?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 24, 12:50)
Matrica, tai ka manai ir ka gali pasakyti apie tai ka as prisakiau?

Aš ne Matrica, bet atsakysiu, pažiūrėk keliais postais aukščiau tavo atsakymo yra Matricos atsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 24, 13:05)
Aš ne Matrica, bet atsakysiu, pažiūrėk keliais postais aukščiau tavo atsakymo yra Matricos atsakymas  smile.gif

Nu geras doh.gif kazkaip neuzakcentavo kad tai ta zinia tai ir net ne i galva lotuliukas.gif kad cia tai. Tai as tada pievas surasiau ???
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 22, 14:49)
Gal galetum mano puseserei istraukt kortytes, nes ji pasimetus, nezino ka daryt...draugas isvare is namu, mokslai i pabaiga...na zozdiu jei galetum matrica padeliok 4u.gif

hmz kazkur jau girdeta situacija.. toks jausmas jau deliojau su siuo klausimu g.gif Na bet pasiziuresiu...
kokios perspektyvos drauges santykiai su vyru kuris ja isvare is namu?
Krito monetu sesetas, menulis ir monetu 8...

Man asmeniškai tas vyrukas neatrodo labai švarus toks... Man, net norisi galvoti, kad jis toks linkęs yra į visokius nuotykiavimus gal.. Gal nenuotykiavimus , bet kad kokią meilužę nori įsitaisyti arba bus įsitaisęs.. Na arba visoje šioje istorijoje atsiras su ateitimi trečias asmuo (nes man monetų šešetas ir dar jei koks menulis plius dažnai nuoroda būna apie partnerio nenuoširdumą arba bent jau mintyse nukrypimą apie kitus asmenis) g.gif Beja jis toks gal jaustusi kaip ,, geradaris'' vos ne toks kuris islaiko moteri ir elgiasi kaip nori... g.gif Kažkokie tarpusavio nesutarimai gali būti... tokie barniai ir neaišku kuo jie grįsti,, toks jausmas partneriai abudu vienas kitam reiškia pretenziajas dėl savo neigiamų savybių..... Nors vėlgi jeigu manau kad dabar tik toks etapas šioje poroje ir santykiai su laiku turėtų sutvirtėti jeigu į juos tiek viena tiek kita pusė įdės įdirbio..... Reikia abiems stengtis, ieškoti bendrų sprendimų, atrasti kompromisus, kažkuriam teks nusileisti, kažkuris tures pakeisti savo neigiamas savybes... Jei partneriai tai kartu įgivendins nusimato visai nebloga ateitis nepaisant visų nesutarimų.. (lazdų6, zyne apv, ir tauriu 3) smile.gif Manau kad viskas turėtų išspręsti...

Kalbant apie mokslus nežinau koks klausimas tai pati užsidaviau biggrin.gif
Kaip seksis tai merginai su mokslais??
apv monetų tūzas, lazdų penki.. ir kardų karalienė... Manau vienintelė šiuo metu spaudžiama problema turėtų būti finasai.. Gal neturi už ką susimokėti šiuo metu? gal turi kažkokių skolų iš tam tikrų dalykų, ko pasekjo vyraus konfliktai gal su universiteto valdyba, bus spendžiami tam tikri ginčai tačiau manau sprendimas bus priimtas teisingai ir mergina vistiek nepaisant visų sunkumų tęs toliau mokslus...visgi kardu karaliene... Protas , logika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 24 lapkričio 2011 - 18:06