QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 22, 13:29)
Gerai.. Kokią šiandien naujieną sužinojau ir koks bus rezultatas?
Na siam klausimui iskrito apv. tauriu 3, kas reikstu kazko dziaugsmingo pabaiga, nuovargi, persipildyma ir issiliejima jausmuose gal. Tai turi ir kita reiksme kaip kad perpildyta fiziniu malonumu. Toliau buvo tauriu karaliene .. ar tai ne tu kartais? Tai gero skonio, patrauklios grazios, protingos bei aiskiareges moterys.Taciau gali reiksti ir motinyste, vedybas.- Ar ne?

Tauriu karaliene simbolizuoja ir naujo gal romano pradzia..

Sekanti korta buvo apv. lazdu 6 - tai gal kokie isipareigojimai, tai nebe dziaugsmas kaip kad butu tiesioj kortoj, o apgavyste, sukciavimas, isivaizdavimas ko nera, kliutys.. taciau viskas kas kliudys bus iveikiama ir sekme pasiekiama.
Kokia naujiena? .. na nezinau

ale nu

taures kalba apie jausmus, o veliau kad sunkiai pasiekiama ir su kliutimis bus. Kokia ta naujiena nezinau blynnnnnnnn.. net nervas ima

kad nesuprantu
Patariamoji naujienos korta bus IX - atsiskyrelis, kuris tarsi sakytu kad reik pabuti vienai kad apsvarstyti viska, susikaupti savyje kad prieiti rezultata.
Nzn. jauciu pievas cia prirasiau .. labai kazkaip nusivyliau savimi
Papildyta:
QUOTE(Minx @ 2011 11 22, 21:21)
Labas vakaras. Turiu planą gruodį keliauti į Aziją. Paklausiau kaip man seksis jeigu gruodį keliausiu su draugu į šią kelionę...iškrito:
5monetos_____9 monetos_______DA IX
bandau interpretuoti, na bet visai nesigauna surišti šių kortų

..man 5 monetos asocijuojasi su nesėkmėm, sunkumais, ligom...o 9 monetos su sėkme..o DAIX išviso nesuprantu ką tarp šių dviejų kortų reiškia

Gal galėtų kuri pakomentuoti mano dėlionę, ar padėlioti?
Zinai kaip man sove pirma mintis i galva.. todel ir greit rasau.. ogi kad 5 monetu reikstu kad jus gal sunkiai rasit pinigeliu kelionei ar siaip trukumas ju, 9 monetu reikstu gal kad jums sektis turetu, uztarnauta gerove, taciau atsiskyrelis sako lyg kad jums reikia gerai apgalvoti is kur traukti pirmuosius pinigelius, apgalvoti busimus zingsnius ir tada tik kazka nuspresti.
Nzn kiek tai atitinka reiksmes, taciau cia sovusi pirma mintis. Sorry jei tai visai bum bum