Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 11 21, 17:28)
Tai pagal tave išeitų, kad "stipresnė", "skausmingesnė" korta yra bokštas nei mirtis?

Hm... mastau garsiai, bet tai nera tiesa tik mastymas...Nemanau kad galima klijuoti kortoms etiketes - stipresne, staigesne ir tt. Visos manau suprantat, kad sitie dalykai labai priklauso nuo klausiamos situacijos, ir greta esanciu kortu... Bet jei jau gretint mirti su bokstu...bokstui budingas netiketumo efektas ir staigus prasviesejimas, t.y. griuna viska is pamatu, ebt po udros stoja stilis ar naujas rytas, dar galima dadet isorine itaka griuciai ir pan. Tuo tarpu mirtis, man asocijuojasi su zodziu transformacija, samoningas pribrendimas, uzbaigimas, pasikeitimas ir tt. neisvengiamas suvokimas ir pan. Vel gi - jei kalbet apie situacijas, vienam mirties korta tam tikram atvejui bus skausmingesne, kitam bokstas cia labai subjektyvus reikalas...Mirtis galbut subrestas tam tikras posukio taskas, bokstas - netiketas, pasuponuotas isores ivykiu ir pan..nu zodziu pati niekad nevertinu stipri -silpna, gera -bloga korta, visos kortos turi gers ir blogas puses, gali but stiprios ir silpnos raiska. O kuom blogasbokstas, jei po to tarkim ivyksta smegenu nusvitimas ir tu suvoki kad neteisingai ejai ir dabar aisku tiksla turi ir ko nori? arba kuom bloga mirties korta jei pagaliau uzsibaige kazks kas tave ilgai slege ir ko tu bijojai kartu pabaigti? nu pacios vertinkit:)
Atsakyti
As ka tik pasideliojau kortytes pati sau...MB ir mano santykiu perspektyva
Pentakliu karaliene (apv)
Tauriu riteris
Pentakliu 4
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 22, 08:42)
Hm... mastau garsiai, bet tai nera tiesa tik mastymas...Nemanau kad galima klijuoti kortoms etiketes - stipresne, staigesne ir tt. Visos manau suprantat, kad sitie dalykai labai priklauso nuo klausiamos situacijos, ir greta esanciu kortu... Bet jei jau gretint mirti su bokstu...bokstui budingas netiketumo efektas ir staigus prasviesejimas, t.y. griuna viska is pamatu, ebt po  udros stoja stilis ar naujas rytas, dar galima dadet isorine itaka griuciai ir pan. Tuo tarpu mirtis, man  asocijuojasi su zodziu transformacija, samoningas pribrendimas, uzbaigimas, pasikeitimas ir tt. neisvengiamas suvokimas ir pan. Vel gi - jei kalbet apie situacijas, vienam mirties korta tam tikram atvejui bus skausmingesne, kitam bokstas cia labai subjektyvus reikalas...Mirtis galbut subrestas tam tikras posukio taskas, bokstas - netiketas, pasuponuotas isores ivykiu ir pan..nu zodziu pati niekad nevertinu stipri -silpna, gera -bloga korta, visos kortos turi gers ir blogas puses, gali but stiprios ir silpnos raiska. O kuom blogasbokstas, jei po to tarkim ivyksta smegenu nusvitimas ir tu suvoki kad neteisingai ejai ir dabar aisku tiksla turi ir ko nori? arba kuom bloga mirties korta jei pagaliau uzsibaige kazks kas tave ilgai slege ir ko tu bijojai kartu pabaigti? nu pacios vertinkit:)

Na taip. O kaip tada ivertintum vakaryksteje dienos delioje kaip rezultata boksta. Priminsiu kortas: 10 monetu, kardu tuzas ir apverstas V Sventikas.. Vakar ka aprasiau tai nieko daugiau ir neatsitiko, tai ka jis norejo man tada pasakyti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 22, 11:36)
Na taip. O kaip tada ivertintum vakaryksteje dienos delioje kaip rezultata boksta. Priminsiu kortas: 10 monetu, kardu tuzas ir apverstas V Sventikas..  Vakar ka aprasiau tai nieko daugiau ir neatsitiko, tai ka jis norejo man tada pasakyti  g.gif  g.gif  g.gif

Maciau, kad traukei dienos kortas..bet is karto po to uzdavei klausima del prmogos, galbut kortos atspindejo fiksuota rupesti pasamonej del kazkokios keliones, manau pas jus su vyru tuo klausimu siek tiek skiriasi pozicijosm, nors sprendimas kaip ir priimtas bendras, taciau itariu kad kazkuris is jusu giliai dvejoja del sio prendimo reikalingumo ir tada boksto pozicija kalba apie ta auksine fraze kuria pasitaikius progai saldziai daug kas taria "ar as tau nesakiau" tai buna pakankamai nemalonu ir staigu kai pats jautiesi sudinai. Bet cia toks isplaukimas i gilesnius vandenis, kazkodel manau kad kortos krito daugiau ne dienai o situacijai.
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 22, 11:05)
Maciau, kad traukei dienos kortas..bet is karto po to uzdavei klausima del prmogos, galbut  kortos atspindejo fiksuota rupesti pasamonej del kazkokios keliones, manau pas jus su vyru tuo klausimu  siek tiek skiriasi pozicijosm, nors sprendimas kaip ir priimtas bendras, taciau itariu kad kazkuris is jusu giliai dvejoja del sio prendimo reikalingumo ir tada boksto pozicija kalba apie ta auksine fraze kuria pasitaikius progai saldziai daug kas taria "ar as tau nesakiau" tai buna pakankamai nemalonu ir staigu kai pats jautiesi sudinai. Bet cia toks isplaukimas i gilesnius vandenis, kazkodel manau kad kortos krito daugiau ne dienai o situacijai.

Uzdaviau klausima del pramogos??? nea, as ten rasiau kad galiu paaiskinti pirmaja korta tuo, kad uzsakiau kelione. Mano ir vyro pozicijos skyresi del ar imti vaikus ar ne, nes jie dar gan mazi, na mazoji maza dar tongue.gif tai va tuo skyresi. Vaikai dar mazi, o kaina kaip uzsuaugusi, ta va ir pinigeliu klausimu buvo diskutuojama ar mes galim sau tiek leisti.
Tikriausiai netinkamas komentaras butu, kad "ar neteks del sio sprendimo gailetis veliau" .. na ta prasme kad ar veliau nebus taip kad butent prireiks siu pinigeliu, o mes jau sumokejom kelionei. A? Ar gali buti tokia reiksme?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 22, 12:17)
Uzdaviau klausima del pramogos??? nea, as ten rasiau kad galiu paaiskinti pirmaja korta tuo, kad uzsakiau kelione. Mano ir vyro pozicijos skyresi del ar imti vaikus ar ne, nes jie dar gan mazi, na mazoji maza dar tongue.gif tai va tuo skyresi. Vaikai dar mazi, o kaina kaip uzsuaugusi, ta va ir pinigeliu klausimu buvo diskutuojama ar mes galim sau tiek leisti.
Tikriausiai netinkamas komentaras butu, kad "ar neteks del sio sprendimo gailetis veliau" .. na ta prasme kad ar veliau nebus taip kad butent prireiks siu pinigeliu, o mes jau sumokejom kelionei. A? Ar gali buti tokia reiksme?

As labiau linkusi manyti, kad gali kilt kazkokiu nesklandumu ar nuovargio del mazu vaiku del ko ir atsirasfraze - ar nesakiau, arba kadnereikejo nu zodziu nzn pati kapsytk zymekis, paskui parasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 22, 11:32)
As labiau linkusi manyti, kad gali kilt kazkokiu nesklandumu ar nuovargio del mazu vaiku del ko ir atsirasfraze - ar nesakiau, arba kadnereikejo nu zodziu nzn pati kapsytk zymekis, paskui parasyk  smile.gif

Aciukas 4u.gif
Zinai, gal tada vertetu uzduoti papildomu klausimu kad issiaiskinta ta boksta. Na bet tai ateityje
Atsakyti
Pritariu Ezokvantei, kad tai labiau man susiję su pačia situacija, o ne dienos kortomis smile.gif

Gal kas mano trauktas pakomentuos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 22, 12:46)
Pritariu Ezokvantei, kad tai labiau man susiję su pačia situacija, o ne dienos kortomis smile.gif

Ka istraukei? Dienos kortas? g.gif ax.gif Bandom, galeciau ir as ka nors papostringaut...
O tu jei netingi mano paziurek 3 kortytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 22, 11:46)

As tau istraukciau, sakyk klausima wink.gif Gali kazka sugalvot kas jau buvo? na kad jau zinotum ka kas kaip..
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 22, 13:39)
As tau istraukciau, sakyk klausima wink.gif Gali kazka sugalvot kas jau buvo? na kad jau zinotum ka kas kaip..

Jei del pasipraktikavimo nori traukti, gal tada butu idomu paziuret koki vakar vakara apturejau. As tada galeciau papasakot kas buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 22, 13:08)
Jei del pasipraktikavimo nori traukti, gal tada butu idomu paziuret koki vakar vakara apturejau. As tada galeciau papasakot kas buvo. 4u.gif

Ok, gerai smile.gif Dabar neturiu daug laiko, eisiu i du susitikimus, taciau arba vakare arba ryt paarysiu.
Atsakyti