Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 27, 19:14)
Tau gal kas pasipirso?

As istekejus jau n metu tongue.gif Na aisku tai nereiskia kad negali koks pasimaises pasipirsti, taciau taip nea, nebuvo biggrin.gif

QUOTE(simoselis @ 2011 11 27, 19:51)
Sveika, jeigu gali, luktelk iki rytojaus, aš pabandysiu grybukų parankiot  doh.gif

Zinoma wink.gif

As kadangi nzn kokios kortos galetu apibudinti tai, tai man dar labiau idomiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 27, 22:52)
As istekejus jau n metu tongue.gif Na aisku tai nereiskia kad negali koks pasimaises pasipirsti, taciau taip nea, nebuvo biggrin.gif
Zinoma wink.gif

As kadangi nzn kokios kortos galetu apibudinti tai, tai man dar labiau idomiau  ax.gif

A ko mano nepakomentavai? cool.gif Ar visiskai pro sali ar nematei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopustinuke @ 2011 11 27, 22:16)
A ko mano nepakomentavai? cool.gif Ar visiskai pro sali ar nematei? biggrin.gif

Zinoma kad maciau tongue.gif 4u.gif
QUOTE(Kopustinuke @ 2011 11 27, 21:13)
Traukiau po viena korta:)

Kur buvo pentadieni?

Monetu karalius

Kortoj vyras stovi tarp kolonu balkone g.gif Blaskaus, lyg ir viesoje vietoje, bet taip pat galetu reikst, kad kazkur uzmiesty kokioj dacioj biggrin.gif

Ka  veike penktadieni?

Bokstas

Kazkas aktyvaus, susije su adrenalinu, gal kokiam parke, nes Bokstas stovi tarp medziu, ne miesto aplinka smile.gif. Tikrai liudna nebuvo bigsmile.gif Gal su kokiu vyriskiu isdykavai biggrin.gif

Reikejo, gal daugiau kortu traukt, labai idomu komentaras cool.gif

Na visiskai ar pilniau komentuoti negaliu dar, taciau .. nea blush2.gif

Merginos, kadangi as kortu nesuper zinove, tai isvadas darau is tai ka jus pakomentuojate. Zinoma, kai kurias kortas daugiau pazistu, kai kurias maziau, taciau butinai pasiziuriu ir i kortas ir i tai ka jus paaiskinate situacijai. As pvz manau neatspeciau del vietos, na nekalbant apie sia, taciau ir bet kokios manau, na man kazkaip sunkiai tai ..sunkiai. Jus saunuoles kad duodant tiek daug variantu. Visoms pasisakiusioms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 11 27, 21:40)
Sveikos.noriu paklausti apie meditaciją su taro.Ar tai naudinga?Ar kas bandėt?Padeda?

Tai gali buti ir pavojinga, jei papulsi pas atsakomybes neturincius zmones. Savarankiskai to daryt vienai ir nerekomenduoju, ypac jei tai pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 28 lapkričio 2011 - 08:51
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 28, 08:51)
Tai gali buti ir pavojinga, jei papulsi pas atsakomybes neturincius zmones. Savarankiskai to daryt vienai ir nerekomenduoju, ypac jei tai pirmas kartas  biggrin.gif

O placiau galite papasakoti apie sita dalyka? smile.gif Maciau pirkti knygyne knyga viena.. Labai labai stora ir tik DA aprasyti ir pavadinimas Knygos ,,MEDITACIJA TAPO'' Rusiskas toks veikalas.... Labai stora bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 28, 12:20)
O placiau galite papasakoti apie sita dalyka? smile.gif  Maciau pirkti knygyne knyga viena.. Labai labai stora ir tik DA aprasyti ir pavadinimas Knygos ,,MEDITACIJA TAPO'' Rusiskas toks veikalas.... Labai stora bigsmile.gif  biggrin.gif

As cia nespecas tik kazkiek zinau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 28, 12:20)
O placiau galite papasakoti apie sita dalyka? smile.gif  Maciau pirkti knygyne knyga viena.. Labai labai stora ir tik DA aprasyti ir pavadinimas Knygos ,,MEDITACIJA TAPO'' Rusiskas toks veikalas.... Labai stora bigsmile.gif  biggrin.gif

O kuriam knygyne matei?Gal kartais autoriu pameni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 22, 12:36)
Na taip. O kaip tada ivertintum vakaryksteje dienos delioje kaip rezultata boksta. Priminsiu kortas: 10 monetu, kardu tuzas ir apverstas V Sventikas..  Vakar ka aprasiau tai nieko daugiau ir neatsitiko, tai ka jis norejo man tada pasakyti  g.gif  g.gif  g.gif

Laba.Man asmeniskai sventikas tiesiog rodo buvima savyje,apmastymus iki nuovargio,vienisumo jausma,manau,kaip paskutine korta vakarui ta tau ir galejo rodyti.Juk apmastymu,manau,buvo tikrai daug wink.gif

QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 23, 09:55)
Nea  schmoll.gif  cool.gif  Bučiau labai laiminga ir šokinėčiau iš laimės jei tai būtų tiesa...
Iš tikrųjų dalyvavau avarijoje, padėjau traukt žmones iš automobilio, ir paskui automobilį unsure.gif bendravau su pareigunais.

Na taip,pritemt dabar viska galima,bet gaila,kadtavo posto nepamaciau laiku.monetų trejetas, lazdų aštuonetas ir Saikingumas tau krito.Na,pentakliu 3 retai man krenta,tiesa sakant savos reiksmes dar neturiu(atvirksciai yra su pentakliu 4,daznokai ji man krenta).Bet pasitelkus pagalba suzinojau,kad ji sako,kad turesi darbelio,kuri reikia pabaigti iki galo ir kiti tai yvertins,bus nelengva,bet butina tai padaryti ir pan.Lazdu 8 man be isimties rodo didziule ytampa.Daug veiklos,viskas kibirksciuoja,manau ta ir isgyvenai...O Saikingumas taipogi-islaikyta pusiausvyra,viskas hormonizuota.Nukentejo kas nors avarijoje?

Sveikos.Ech,sunkiai man sekasi suderinti darba su internetu,nes ne ofise sedziu smile.gif Paskaityt paskaitau,bet parasyt jau nebeiseina.Db vaikas serga,tureciau atsigriebti truputeli ax.gif

Noriu paprasyti ismesti man kortas.Nezinau koks velnias pakiso koja,isejau dirbti puse etato i nakti,su viltim gauti8 darbeli ir diena...
1.kaip keisis mano gyvenimas isejus dirbti i nakti puse etato?
2.Kokia tikimybe,kad greitai susirasiu darba dirbti diena?
3.Kaip man sektusi naujame darbe?

Ziauriai bijau,nerami sirdis,nors norai ir geri,jei galit padekit visos.Kad neatrodyciau tokia dykaduone,parasau ka pati istraukiau biggrin.gif
Siaip,pries apsispresdama iseiti i nakti,deliojausi kortos,krito labai palankios,o db tokios baisios,net nebesinori ir deliot,bijant rezultatu.Bet juk kortos nemeluoja,kaip taip viskas radikaliai galejo pasikeisti?..Bet as linkusi manyti,kad kortos persismelkusios mano baimemis bei jausmais.Uz tai ir prasau,HELP 4u.gif

1.kaip keisis mano gyvenimas isejus dirbti i nakti puse etato? Tauriu 9 (a.),XIII Mirtis,IX Atsiskyrelis(a.)
Sios kortos tip top parodo,kaip as jauciuosi,o as jau pradejau dirbti nakti vakar.Ejau ir masciau,koks velnias mane pastumejo taip pasielgti,ka ir rodo Tauriu 9(a),kad pasitikejimas savo jegomis virto absoliuciu emociniu nesaugumu...MIrtis irgi sako,kad isukau velnio maluna,prasidejo procesas...O atsiskyrelis apv.visada man sako,kad busiu apmastymuose,liudesiu,jausiuosi vienisa su siuo sprendimu sad.gif Siuo klausimu dar nesenai krito Lazdu karalius,IV Imperatorius,Lazdu riteris.

2.Kokia tikimybe,kad greitai susirasiu darba dirbti diena? XIII Mirtis,2 Pentakliai(a.),10 Lazdu(a.)
Mirtis rodo,kad visgi procesas judes,nes as tikrai vaikuciui pasveikus pradesiu ieskotis darbo,bet ryskiai arba nespejau arba nespesiu pasinaudoti galimybe,negausiu to ko noriu ir nukabinus nosi tik dar daugiau nersiu i nusivylima.Mano ieskojimai bergzdi,greitai darbo negausiu sad.gif O dar nesenai i si klausima krito- Lazdu 6,Tauriu Karaliene ir tuscia...

3.Kaip man sektusi naujame darbe? 9 Lazdos(a.),Lazdu Tuzas,3 Pentakliai(a.)
Nezinau pirmosios kortos,niekad ji man nekritusi,bet skaiciau,kad tai bukas uzsispyrimas,nenoras judeti,prisitaikyti,kai to reikia.Bet tai,ka pradesiu daryti,neisiklausius i kitu patarimus vis tiek bus zluge.Zodziu,ziauru fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 11 28, 15:20)
Laba.Man asmeniskai sventikas tiesiog rodo buvima savyje,apmastymus iki nuovargio,vienisumo jausma,manau,kaip paskutine korta vakarui ta tau ir galejo rodyti.Juk apmastymu,manau,buvo tikrai daug wink.gif
Na taip,pritemt dabar viska galima,bet gaila,kadtavo posto nepamaciau laiku.monetų trejetas, lazdų aštuonetas ir Saikingumas tau krito.Na,pentakliu 3 retai man krenta,tiesa sakant savos reiksmes dar neturiu(atvirksciai yra su pentakliu 4,daznokai ji man krenta).Bet pasitelkus pagalba suzinojau,kad ji sako,kad turesi darbelio,kuri reikia pabaigti iki galo ir kiti tai yvertins,bus nelengva,bet butina tai padaryti ir pan.Lazdu 8 man be isimties rodo didziule ytampa.Daug veiklos,viskas kibirksciuoja,manau ta ir isgyvenai...O Saikingumas taipogi-islaikyta pusiausvyra,viskas hormonizuota.Nukentejo kas nors avarijoje?

Sveikos.Ech,sunkiai man sekasi suderinti darba su internetu,nes ne ofise sedziu smile.gif Paskaityt paskaitau,bet parasyt jau nebeiseina.Db vaikas serga,tureciau atsigriebti truputeli ax.gif

Noriu paprasyti ismesti man kortas.Nezinau koks velnias pakiso koja,isejau dirbti puse etato i nakti,su viltim gauti8 darbeli ir diena...
1.kaip keisis mano gyvenimas isejus dirbti i nakti puse etato?
2.Kokia tikimybe,kad greitai susirasiu darba dirbti diena?
3.Kaip man sektusi naujame darbe?

Ziauriai bijau,nerami sirdis,nors norai ir geri,jei galit padekit visos.Kad neatrodyciau tokia dykaduone,parasau ka pati istraukiau biggrin.gif
Siaip,pries apsispresdama iseiti i nakti,deliojausi kortos,krito labai palankios,o db tokios baisios,net nebesinori ir deliot,bijant rezultatu.Bet juk kortos nemeluoja,kaip taip viskas radikaliai galejo pasikeisti?..Bet as linkusi manyti,kad kortos persismelkusios mano baimemis bei jausmais.Uz tai ir prasau,HELP 4u.gif

1.kaip keisis mano gyvenimas isejus dirbti i nakti puse etato? Tauriu 9 (a.),XIII Mirtis,IX Atsiskyrelis(a.)
Sios kortos tip top parodo,kaip as jauciuosi,o as jau pradejau dirbti nakti vakar.Ejau ir masciau,koks velnias mane pastumejo taip pasielgti,ka ir rodo Tauriu 9(a),kad pasitikejimas savo jegomis virto absoliuciu emociniu nesaugumu...MIrtis irgi sako,kad isukau velnio maluna,prasidejo procesas...O atsiskyrelis apv.visada man sako,kad busiu apmastymuose,liudesiu,jausiuosi vienisa su siuo sprendimu sad.gif Siuo klausimu dar nesenai krito Lazdu karalius,IV Imperatorius,Lazdu riteris.

2.Kokia tikimybe,kad greitai susirasiu darba dirbti diena? XIII Mirtis,2 Pentakliai(a.),10 Lazdu(a.)
Mirtis rodo,kad visgi procesas judes,nes as tikrai vaikuciui pasveikus pradesiu ieskotis darbo,bet ryskiai arba nespejau arba nespesiu pasinaudoti galimybe,negausiu to ko noriu ir nukabinus nosi tik dar daugiau nersiu i nusivylima.Mano ieskojimai bergzdi,greitai darbo negausiu sad.gif O dar nesenai i si klausima krito- Lazdu 6,Tauriu Karaliene ir tuscia...

3.Kaip man sektusi naujame darbe? 9 Lazdos(a.),Lazdu Tuzas,3 Pentakliai(a.)
Nezinau pirmosios kortos,niekad ji man nekritusi,bet skaiciau,kad tai bukas uzsispyrimas,nenoras judeti,prisitaikyti,kai to reikia.Bet tai,ka pradesiu daryti,neisiklausius i kitu patarimus vis tiek bus zluge.Zodziu,ziauru fear.gif

Pabandysiu padeliot tau sivakar mirksiukas.gif
Gal gali man padeliot, jei namie esi, koks siandien laukia vakaras manes smile.gif Buciau dekinga, jei gali 4u.gif
Atsakyti
Levonce, o tu jau žinai, koks konkrečiai bus naujasis darbas, jei jau klausinėji 'kaip man sektųsi naujame darbe'?
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 28, 16:40)
Pabandysiu padeliot tau sivakar  mirksiukas.gif
Gal gali man padeliot, jei namie esi, koks siandien laukia vakaras manes  smile.gif  Buciau dekinga, jei gali 4u.gif

Iskrito kaip cia pasakius,kortos... g.gif Kardu Tuzas(a.),Tauriu3,Kardu pazas.Nu neypatingas vakaras taves laukia,teks pasipykti truputeli.Bent man asmeniskai kardai tai jau automatiskai nesantaika,barniai.Manau arba be nuotaikos kazkuris grys namo o gal abu busit nelabai patenkinti kazkuo.Realiai,man rodosi,turetumete pamineti galbut kazkokia grazia seimos sukakti,pasedeti,pasneketi,pasibuti,bet galop vis tiek apsizodziuosit.Butu ydomu paziuret kas kitoms iskrito,as nelabai tu pazu moku aiskinti,po teisybei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2011 11 28, 16:44)
Levonce, o tu jau žinai, koks konkrečiai bus naujasis darbas, jei jau klausinėji 'kaip man sektųsi naujame darbe'?

Na taip,turbut teisinga pastaba davei 4u.gif Bet gi kortos visazines,jei zino kas bus po keliu menesiu ar dienu,gal zino ir kur ir kaip sektusi blush2.gif Aciu uz pastaba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 11 28, 15:05)
Na taip,turbut teisinga pastaba davei 4u.gif Bet gi kortos visazines,jei zino kas bus po keliu menesiu ar dienu,gal zino ir kur ir kaip sektusi blush2.gif Aciu uz pastaba mirksiukas.gif

Deja, pačios kortos - ne visažinės biggrin.gif Patarčiau pirma žingsnius daryti/planuoti ir tik po to klausti - tada ir atsakymai bus realesni smile.gif
Atsakyti