QUOTE(Levonce @ 2011 11 28, 14:20)
Noriu paprasyti ismesti man kortas.Nezinau koks velnias pakiso koja,isejau dirbti puse etato i nakti,su viltim gauti8 darbeli ir diena...
ok, istrauksiu, bet klausima kitaip formuluosiu
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 28, 14:40)
Gal gali man padeliot, jei namie esi, koks siandien laukia vakaras manes

Buciau dekinga, jei gali
Koks bus Rupestingos vakaras? - bandymas priimti sprendima
Jei is vienos kortos sprendziant, tai bus gerai apsvarstyto sprendimo priemimas, taciau ismeciau tris kortas, kurios buvo tokios: monetu 6, lazdu karalius apv., monetu 8. Lyg ir gerai apsvarstytas kazkoks dalykas/sprendimas, taciau yra baime nusvilti, patirti nesekme, jauciu kazkoki is kito zmogaus pasipriesinima.. kilo tokia mintis, kaip kad gal noretum susieti savo artimiausius planus su vyresniu uz tave zmogumi

..na tesiu toliau.. taciau kad ivyktu tas sprendimas, reiks dar ideti pastangu. Kortu isvada rodo saikinguma. kuris sako kad viskas pasiekima, taciau reik truputeli kantrybes, palaukti.
Rupestinga, tai koks buvo tavo vakaras?
QUOTE(Sublime @ 2011 11 28, 14:44)
Levonce, o tu jau žinai, koks konkrečiai bus naujasis darbas, jei jau klausinėji 'kaip man sektųsi naujame darbe'?
Tai va va, negerai klausimas uzduotas
QUOTE(Levonce @ 2011 11 28, 15:20)
Tu teisi

Ar galetum tada paziureti kortytes kokie sansai greitu metu susirasti darba diena?
Klausima toki uzdaviau: Kaip Levonce seksis susirasti dienini darba? - ziurint i korta, tai manau kad tu pergyveni del to, taciau nematai tau salia esancios galimybes. Krito kortos tokios: tauriu 4, monetu tuzas apv., kvailys. Manau kad ta galimybe tai bus visiska pradzia, kur reiks mokytis nuo 0 kaip sakant. Atrodo kad atrasi ta galimybe, taciau turesi ideti pastangu kad ja gauti ir islaikyti, gali kilti kazkokiu nedideliu kliuciu. Kaip patarimas gaunasi V zinys, tam kad pasirinkti reiks zinoti kas ir kaip, kad padaryti teisinga sprendima reiks teisingu ziniu, verta paklausyti labiau patyrusiuju.
Tai toks butu mano pamastymas