Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Beatuk @ 2011 11 29, 12:44)
Taip, teisingai, Simoselis jau matyt nebe pasisakys siuo klausimu.
Na ne vakara, o klausimas buvo penktadieniui, tai visai dienai. Penktadieni ryte pagulde i ligonine kur ir praeidau visa sia bei sekancia diena. Staigiai nutarta buvo ketvirtad vakare, nes buvo itarta rimta liga, taciau laimej nepasitvirtino.
Dabar jau nebepacitavau visu deliojusiuju kortas, taciau kai kurios kortos rode vienisuma, susimastyma, kazkam rode ligos iveikima  mirksiukas.gif  Kokia korta tai rode, prisipazinkit dabar  bigsmile.gif Siaip manau sunkus buvo uzdavinys  blush2.gif

Dabar manau, kad tavo atveju labiau reikejo i reiksmes ziuret, nei i paveiksliukus g.gif Bokstas - kad kazkas netiketai, monetu karalius - reikalai su sveikata. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 29, 12:44)
Taip, teisingai, Simoselis jau matyt nebe pasisakys siuo klausimu.
Na ne vakara, o klausimas buvo penktadieniui, tai visai dienai. Penktadieni ryte pagulde i ligonine kur ir praeidau visa sia bei sekancia diena. Staigiai nutarta buvo ketvirtad vakare, nes buvo itarta rimta liga, taciau laimej nepasitvirtino.
Dabar jau nebepacitavau visu deliojusiuju kortas, taciau kai kurios kortos rode vienisuma, susimastyma, kazkam rode ligos iveikima  mirksiukas.gif  Kokia korta tai rode, prisipazinkit dabar  bigsmile.gif Siaip manau sunkus buvo uzdavinys  blush2.gif

Na nieko sau..?!!Negaliu patiketi kad maciau liga tai man rode.Stiprybes korta nes as nepasakiau bet ji buwo apversta kazkaip skaiciau vienam forume kad apversta korta nebutinai reiskia apversta reiksmebet pasirodo reiskia ir 6 kardu korta irgi sneka apie sveikata bet tavo atveju db galiu paanalizuoti kad kortos rodo jog labai pergyvenai ir daug mastei bet viskas ishsispres ir bus gerai,linkiu kad taip ir butu.Visos trys kortos sako kad viskas bus gerai todel ir parasiau kad svesi pergale.
Atsakyti
reiktu skubaus atsakymo, as i savo klausimus visada traukiu po viena korta,ir stai buvo klausimas ar verta kraustytis mum i kita vieta, istraukiau kardu karaliu teisinga padetim,kaip manot g.gif o paklausus ar reiktu palaukti disku karalius g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 11 29, 18:54)
reiktu skubaus atsakymo, as i savo klausimus visada traukiu po viena korta,ir stai buvo klausimas ar verta kraustytis mum i kita vieta, istraukiau kardu karaliu teisinga padetim,kaip manot  g.gif o paklausus ar reiktu palaukti disku karalius  g.gif

As is savos puses pasiulyciau traukti du klausimus: Kaip seksis jei kraustysimes ten ir ten? ir.. kaip seksis jei pasiliksim cia ir cia? taip butu daug naudingiau, nes kortos nepasakys ar verta, jos gali pasakyti kas bus tuo ar kitu atveju. Beje, paskaityk Chiromantes nesenai ideta "straipsni", tikiu kad daug kas paaiskes 4u.gif
Atsakyti
mikimauze-As taro skaityme dar visiska naujoke bet sios abi kortos man asocijuojasi su vyriskiu tamsiaplaukiu ir valdingu.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 28, 22:56)
ok, istrauksiu, bet klausima kitaip formuluosiu wink.gif
Klausima toki uzdaviau: Kaip Levonce seksis susirasti dienini darba? - ziurint i korta, tai manau kad tu pergyveni del to, taciau nematai tau salia esancios galimybes. Krito kortos tokios: tauriu 4, monetu tuzas apv., kvailys.  Manau kad ta galimybe tai bus visiska pradzia, kur reiks mokytis nuo 0 kaip sakant. Atrodo kad atrasi ta galimybe, taciau turesi ideti pastangu kad ja gauti ir islaikyti, gali kilti kazkokiu nedideliu kliuciu. Kaip patarimas gaunasi V zinys, tam kad pasirinkti reiks zinoti kas ir kaip, kad padaryti teisinga sprendima reiks teisingu ziniu, verta paklausyti labiau patyrusiuju.

Tai toks butu mano pamastymas  mirksiukas.gif

Aciu tau uz vargeli wink.gif Issukiu as nebijau,esu darbsti,tad murus nuversciau jei reiketu.Vis laukiu,kol vaikas pasveiks,nes kuo toliau,tuo daugiau isiserga ir tada griebsiu jauti uz ragu darbo paieskose smile.gif

QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 29, 10:26)
na mano vakaras buvo gan ramus, Be barniu ir ramiai mes vakar praleidom vakara smile.gif
Papildyta:
Ka reiškia tau dabartinis darbas. - Bokštas
Kas dabar yra, koks darbas ir kaip jame jautiesi. - Pentaklių 10 (apv)
Tavo dabartinis gyvenimo periodas ir vidinis poreikis keisti darbą. - Lazdų pažas (apv)
Ar yra poreikis keisti darbą. - Pentaklių 6
Ką reikš tau naujasis darbas? - Saikingumas
Patarimas - Taurių 3

Ydomu,kodel tada man krito kardai g.gif Ir tuzas,ir pazas.Gal ir yra reiksmes pritraukimas vel gi tavo vakarui,bet as rasiau butent tom reiksmem kurios man pasitvirtinusios ne karta.Zodziu,grybas as...Aciu,kad man padeliojai.Nors klausimai tikrai suplakti,bet atsakymai man tinka vis tiek ir as visiskai rimtai ta sakau wink.gif Visos kortos atitiko mano mastymus ir parode teisybe.Patiko-ka man reiks naujasis darbas ir krito Saikingumas biggrin.gif O taip,tas darbas man reikstu pilnatve,nurimciau blaskiusis,stabilizuotusi visa padetis visakeriopai.Patarimo korta-3 taures,ka ji bando patarti tai nelabai suprantu g.gif

QUOTE(Beatuk @ 2011 11 29, 13:44)
nes buvo itarta rimta liga, taciau laimej nepasitvirtino.

Dziugu tai girdeti! bigsmile.gif
QUOTE(mikimauze @ 2011 11 29, 20:54)
reiktu skubaus atsakymo, as i savo klausimus visada traukiu po viena korta,ir stai buvo klausimas ar verta kraustytis mum i kita vieta, istraukiau kardu karaliu teisinga padetim,kaip manot  g.gif o paklausus ar reiktu palaukti disku karalius  g.gif

Mikimauze,jei issikraustytum taves laukia :
2 Pentakliai(a.),Kardu karaliene(a.),5 kardai-zodziu,prarasi ramybe,per skubiai priimtas sprendimas nieko gero neduotu...Nzn ar tu pati tada pradetum naikintis is to pykcio ir apmaudo,ar kazkokia kita moteris,bet galop turesi susitaikyti su mintimis,kad [paskubejai,suklydai,nera geras pasirinkimas greitu metu persikelti...
Jei liktum ten pat krito kortos :
6Kardai(a.)9 Pentakliai(a.),Pentakliu karaliene.Man rodos,tau ir tas variantas nera geras ir sis.Jau vien todel,kad planavai issikelti,reiskias yra priezasciu kas tave stumia svarstyti kitus variantus,bet cia jau mano pasamprotavimai rolleyes.gif Nzn,nepatinka man sios kortos,sunku ir rasytis kazka.Privalai nenuleisti ranku,nors ir atrodo,viskas beviltiska.Islik savimi,nepasipusk,viska daryk,planuok saziningai.Ir galbut su laiku atsiras moteris,kuri pasisiulys padeti,bet nesu tuo tikra,visiskai nemoku pasakoti apie dvaro kortas...
Paklausiau kortu kaip turetum elgtis:
7 taures(a.),4 kardai,V Zynys.Pirma sovus mintis pamacius sias kortas -susitvarkyk su savo emocijomis,klaidingomis iliuzijomis,nurimk,sudeliok visas mintis i lentyneles,nes ne laikas skubinti yvykius ir viskas palankiai issisprestu.Matau,nelengva tau net labai,laikykis.Ir dar-labai tikiuosi,kad taip nenugrybavau,kaip Rupestingai,bet ka istraukiu,ta istraukiu...
Chiromante,dekui uz schemute ir atkreipta demesi.Taip sakant,padedi nenukrypti i lankas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 30 lapkričio 2011 - 12:50
QUOTE(Levonce @ 2011 11 30, 13:47)
Aciu tau uz vargeli wink.gif Issukiu as nebijau,esu darbsti,tad murus nuversciau jei reiketu.Vis laukiu,kol vaikas pasveiks,nes kuo toliau,tuo daugiau isiserga ir tada griebsiu jauti uz ragu darbo paieskose smile.gif
Ydomu,kodel tada man krito kardai g.gif Ir tuzas,ir pazas.Gal ir yra reiksmes pritraukimas vel gi tavo vakarui,bet as rasiau butent tom reiksmem kurios man pasitvirtinusios ne karta.Zodziu,grybas as...Aciu,kad man padeliojai.Nors klausimai tikrai suplakti,bet atsakymai man tinka vis tiek ir as visiskai rimtai ta sakau wink.gif Visos kortos atitiko mano mastymus ir parode teisybe.Patiko-ka man reiks naujasis darbas ir krito Saikingumas biggrin.gif O taip,tas darbas man reikstu pilnatve,nurimciau blaskiusis,stabilizuotusi visa padetis visakeriopai.Patarimo korta-3 taures,ka ji bando patarti tai nelabai suprantu g.gif
Dziugu tai girdeti! bigsmile.gif
Mikimauze,jei issikraustytum taves laukia :
2 Pentakliai(a.),Kardu karaliene(a.),5 kardai-zodziu,prarasi ramybe,per skubiai priimtas sprendimas nieko gero neduotu...Nzn ar tu pati tada pradetum naikintis is to pykcio ir apmaudo,ar kazkokia kita moteris,bet galop turesi susitaikyti su mintimis,kad [paskubejai,suklydai,nera geras pasirinkimas greitu metu persikelti...
Jei liktum ten pat krito kortos :
6Kardai(a.)9 Pentakliai(a.),Pentakliu karaliene.Man rodos,tau ir tas variantas nera geras ir sis.Jau vien todel,kad planavai issikelti,reiskias yra priezasciu kas tave stumia svarstyti kitus variantus,bet cia jau mano pasamprotavimai rolleyes.gif  Nzn,nepatinka man sios kortos,sunku ir rasytis kazka.Privalai nenuleisti ranku,nors ir atrodo,viskas beviltiska.Islik savimi,nepasipusk,viska daryk,planuok saziningai.Ir galbut su laiku atsiras moteris,kuri pasisiulys padeti,bet nesu tuo tikra,visiskai nemoku pasakoti apie dvaro kortas...
Paklausiau kortu kaip turetum elgtis:
7 taures(a.),4 kardai,V Zynys.Pirma sovus mintis pamacius sias kortas -susitvarkyk su savo emocijomis,klaidingomis iliuzijomis,nurimk,sudeliok visas mintis i lentyneles,nes ne laikas skubinti yvykius ir viskas palankiai issisprestu.Matau,nelengva tau net labai,laikykis.Ir dar-labai tikiuosi,kad taip nenugrybavau,kaip Rupestingai,bet ka istraukiu,ta istraukiu...
Chiromante,dekui uz schemute ir atkreipta demesi.Taip sakant,padedi nenukrypti i lankas 4u.gif

Nereik saves nuvertint, nes mes tik mokomes... o kad vakaras buvo ramus, tai tik i gera, nes va vis knieti man pabumbet doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 30, 14:56)
Nereik saves nuvertint, nes mes tik mokomes... o kad vakaras buvo ramus, tai tik i gera, nes va vis knieti man pabumbet doh.gif  blush2.gif

Bet vis tiek man keista,matyt nepakankamai susikoncentravus buvau ar kaip...As ir burbekle,visos moteriskes,manau,truputi tokios-naturalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2011 11 30, 14:26)
Bet vis tiek man keista,matyt nepakankamai susikoncentravus buvau ar kaip...As ir burbekle,visos moteriskes,manau,truputi tokios-naturalu biggrin.gif

Paskutiniu metu as labai irzli, mane viskas erzina...uztat maniskis manes i zmonas ir nepaima, siulo siulo ir nepaima doh.gif
Gal gali padeliot ar as istekesiu uz MB per 6 men? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Лечяу плюрпям, лечяу, аш скайтити неспею.

Модераторе Жвайгждета. Ё.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 11 30, 13:32)
Лечяу плюрпям, лечяу, аш скайтити неспею.

Модераторе Жвайгждета. Ё.

lotuliukas.gif to zavodi svoj glaznij motor i budes citat bistreje ax.gif Vot tak devfcioka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 30, 13:45)
lotuliukas.gif  to zavodi svoj glaznij motor i budes citat bistreje  ax.gif  Vot tak devfcioka  tongue.gif

Nesupratau unsure.gif unsure.gif g.gif
Jos tamsybės bijot reikia, o ne žvengti unsure.gif
Atsakyti