QUOTE(Beatuk @ 2011 11 28, 22:56)
ok, istrauksiu, bet klausima kitaip formuluosiu

Klausima toki uzdaviau: Kaip Levonce seksis susirasti dienini darba? - ziurint i korta, tai manau kad tu pergyveni del to, taciau nematai tau salia esancios galimybes. Krito kortos tokios: tauriu 4, monetu tuzas apv., kvailys. Manau kad ta galimybe tai bus visiska pradzia, kur reiks mokytis nuo 0 kaip sakant. Atrodo kad atrasi ta galimybe, taciau turesi ideti pastangu kad ja gauti ir islaikyti, gali kilti kazkokiu nedideliu kliuciu. Kaip patarimas gaunasi V zinys, tam kad pasirinkti reiks zinoti kas ir kaip, kad padaryti teisinga sprendima reiks teisingu ziniu, verta paklausyti labiau patyrusiuju.
Tai toks butu mano pamastymas
Aciu tau uz vargeli

Issukiu as nebijau,esu darbsti,tad murus nuversciau jei reiketu.Vis laukiu,kol vaikas pasveiks,nes kuo toliau,tuo daugiau isiserga ir tada griebsiu jauti uz ragu darbo paieskose
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 29, 10:26)
na
mano vakaras buvo gan ramus,
Be barniu ir ramiai mes vakar praleidom vakara
Papildyta:
Ka reiškia tau dabartinis darbas. - Bokštas
Kas dabar yra, koks darbas ir kaip jame jautiesi. - Pentaklių 10 (apv)
Tavo dabartinis gyvenimo periodas ir vidinis poreikis keisti darbą. - Lazdų pažas (apv)
Ar yra poreikis keisti darbą. - Pentaklių 6
Ką reikš tau naujasis darbas? - Saikingumas
Patarimas - Taurių 3
Ydomu,kodel tada man krito kardai

Ir tuzas,ir pazas.Gal ir yra reiksmes pritraukimas vel gi tavo vakarui,bet as rasiau butent tom reiksmem kurios man pasitvirtinusios ne karta.Zodziu,grybas as...Aciu,kad man padeliojai.Nors klausimai tikrai suplakti,bet atsakymai man tinka vis tiek ir as visiskai rimtai ta sakau

Visos kortos atitiko mano mastymus ir parode teisybe.Patiko-ka man reiks naujasis darbas ir krito Saikingumas

O taip,tas darbas man reikstu pilnatve,nurimciau blaskiusis,stabilizuotusi visa padetis visakeriopai.Patarimo korta-3 taures,ka ji bando patarti tai nelabai suprantu
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 29, 13:44)
nes buvo itarta rimta liga, taciau laimej nepasitvirtino.
Dziugu tai girdeti!
QUOTE(mikimauze @ 2011 11 29, 20:54)
reiktu skubaus atsakymo, as i savo klausimus visada traukiu po viena korta,ir stai buvo klausimas ar verta kraustytis mum i kita vieta, istraukiau kardu karaliu teisinga padetim,kaip manot

o paklausus ar reiktu palaukti disku karalius
Mikimauze,jei issikraustytum taves laukia :
2 Pentakliai(a.),Kardu karaliene(a.),5 kardai-zodziu,prarasi ramybe,per skubiai priimtas sprendimas nieko gero neduotu...Nzn ar tu pati tada pradetum naikintis is to pykcio ir apmaudo,ar kazkokia kita moteris,bet galop turesi susitaikyti su mintimis,kad [paskubejai,suklydai,nera geras pasirinkimas greitu metu persikelti...
Jei liktum ten pat krito kortos :
6Kardai(a.)9 Pentakliai(a.),Pentakliu karaliene.Man rodos,tau ir tas variantas nera geras ir sis.Jau vien todel,kad planavai issikelti,reiskias yra priezasciu kas tave stumia svarstyti kitus variantus,bet cia jau mano pasamprotavimai

Nzn,nepatinka man sios kortos,sunku ir rasytis kazka.Privalai nenuleisti ranku,nors ir atrodo,viskas beviltiska.Islik savimi,nepasipusk,viska daryk,planuok saziningai.Ir galbut su laiku atsiras moteris,kuri pasisiulys padeti,bet nesu tuo tikra,visiskai nemoku pasakoti apie dvaro kortas...
Paklausiau kortu kaip turetum elgtis:
7 taures(a.),4 kardai,V Zynys.Pirma sovus mintis pamacius sias kortas -susitvarkyk su savo emocijomis,klaidingomis iliuzijomis,nurimk,sudeliok visas mintis i lentyneles,nes ne laikas skubinti yvykius ir viskas palankiai issisprestu.Matau,nelengva tau net labai,laikykis.Ir dar-labai tikiuosi,kad taip nenugrybavau,kaip Rupestingai,bet ka istraukiu,ta istraukiu...
Chiromante,dekui uz schemute ir atkreipta demesi.Taip sakant,padedi nenukrypti i lankas