Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 11 30, 13:48)
Nesupratau unsure.gif  unsure.gif  g.gif
Jos tamsybės bijot reikia, o ne žvengti unsure.gif

O man atrodo kad ne tamsybes o to juoduliuko maziuliuko katiniuko tongue.gif Jau koks fainiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 30, 14:04)
O man atrodo kad ne tamsybes o to juoduliuko maziuliuko katiniuko tongue.gif Jau koks fainiukas  ax.gif

Nesąmonė schmoll.gif
Nu miragos raganos ar yra noriunčių man paburt g.gif Bet būtinai man berną priburkit rolleyes.gif Tamsiaplaukį, valdingą rolleyes.gif rolleyes.gif Arba tamsiaplaukį meilų wub.gif Arba šiaip tamsiaplaukį happy.gif
Nu supratot užduotį, ania biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 11 30, 14:48)
Nesupratau unsure.gif  unsure.gif  g.gif
Jos tamsybės bijot reikia, o ne žvengti unsure.gif

Ziurau ir tave menulio faze veikia - nest pradejai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 30, 14:31)
Ziurau ir tave menulio faze veikia - nest pradejai?  lotuliukas.gif

Mane didybės manija apsėdo didis.gif
Ir aš tave myliu, siasia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 30, 15:30)
Paskutiniu metu as labai irzli, mane viskas erzina...uztat maniskis manes i zmonas ir nepaima, siulo siulo ir nepaima  doh.gif
Gal gali padeliot ar as istekesiu uz MB per 6 men? blush2.gif  4u.gif

Nu neistekesi greiciausiai,si pusmeti,nervus i koncervus,moterie,ieskok priezasciu kodel tokia esi,ir,ieskok preteksto tokiai nebuti 4u.gif rolleyes: Cia siaip,aisku,pamoralavau,tiesiog zinau kaip sunku gyventi tokiom nuotaikom 4u.gif
Krito XVIII Menulis,5 kardai(a.),6Lazdos(a.).
Buvau pradejus analizuoti,bet zinok,bijau as tau galvele kvarsinti,gal vel kitu paneliu kortos radikaliai kitaip rodys,ydomu kas kitoms iskris...Ka pati istraukei tuo klausimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 30 lapkričio 2011 - 14:40
QUOTE(Levonce @ 2011 11 30, 15:39)
Nu neistekesi greiciausiai,si pusmeti,nervus i koncervus,moterie,ieskok priezasciu kodel tokia esi,ir,ieskok preteksto tokiai nebuti 4u.gif rolleyes: Cia siaip,aisku,pamoralavau,tiesiog zinau kaip sunku gyventi tokiom nuotaikom 4u.gif 
Krito XVIII Menulis,5 kardai(a.),6Lazdos(a.).
Buvau pradejus analizuoti,bet zinok,bijau as tau galvele kvarsinti,gal vel kitu paneliu kortos radikaliai kitaip rodys,ydomu kas kitoms iskris...Ka pati istraukei tuo klausimu?

pardon, o kokia ji yra? ir kodel tu jai siulai keistis? g.gif kurios cia kortos taip siulo ir koki tu klausima uzdavei traukdama jas? smile.gif as mokausi todel man viskas idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 11 30, 16:02)
pardon, o kokia ji yra? ir kodel tu jai siulai keistis? g.gif kurios cia kortos taip siulo ir koki tu klausima uzdavei traukdama jas? smile.gif as mokausi todel man viskas idomu  rolleyes.gif

Siulo keistis, kad nebambeciau, nes paskutiniu metu mane viskas erzina, ir daznai namie apsibumbu su MB doh.gif blush2.gif
Pati istraukiau Magas-Meiluziai-Imperatore smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 11 30, 17:02)
pardon, o kokia ji yra? ir kodel tu jai siulai keistis? g.gif kurios cia kortos taip siulo ir koki tu klausima uzdavei traukdama jas? smile.gif as mokausi todel man viskas idomu  rolleyes.gif

Nu as taip ir pagalvojau,kad uzkliusiu taip parasius,su pilnu postu... ax.gif As ne is kortu sakau,kad keistis.Ji rase,kad nervuota,pikta,viskas erzina ir juokaudama(manau)sake,kad vat siulo zenytis,bet neima i zmonas(ar pan.).Nereikia ir mano tu pasisamprotavimu imt i galva 4u.gif Man tikrai ydomu kokios kortos tuo klausimu kris kitoms taro myletojoms ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 30, 17:19)
Siulo keistis, kad nebambeciau, nes paskutiniu metu mane viskas erzina, ir daznai namie apsibumbu su MB doh.gif  blush2.gif 

bigsmile.gif Nu istekesi tada lotuliukas.gif Nesuprantu kodel man krito tokios kortos,kas cia darosi,gal as negaliu niekam delioti kortu doh.gif Labai fainos kortos tau iskrito wub.gif
Atsakyti
O man? Kas krenta man??? Negi aš neištekėsiu? verysad.gif
Atsakyti
Mano manymu is triju kortu spresti ar tu per ateinancius 6men istekesi-neistekesi, labai drasu. Tu jau gal po men su juo jau negyvensi, arba atvirksciai ruosies svadbai rolleyes.gif As taip galvoju ir siaip ateitis toks kintantis dalykas, kad viskas gali momentaliai pasikeisti. O dabar Rupestingai Levonce parase, kad sedek ramiai tu tikrai neistekesi per ateinancius 6 men., galva guldau, kad net nenoredama, pasamoningai ji prades ji grauzti. Na tada galesi klausti kito klausimo, ar tu apskritai istekesi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 11 30, 16:27)
O man? Kas krenta man??? Negi aš neištekėsiu? verysad.gif

dar ant starasties zenyko uzsimanei? lotuliukas.gif motin, ramiai sedek ir dievuli mylek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 11 30, 17:32)
Mano manymu is triju kortu spresti ar tu per ateinancius 6men istekesi-neistekesi, labai drasu. Tu jau gal po men su juo jau negyvensi, arba atvirksciai ruosies svadbai rolleyes.gif As taip galvoju ir siaip ateitis toks kintantis dalykas, kad viskas gali momentaliai pasikeisti. O dabar Rupestingai  Levonce parase, kad sedek ramiai tu tikrai neistekesi per ateinancius 6 men., galva guldau, kad net nenoredama, pasamoningai ji prades ji grauzti. Na tada galesi klausti kito klausimo, ar tu apskritai istekesi lotuliukas.gif
Papildyta:

dar ant starasties zenyko uzsimanei? lotuliukas.gif motin,  ramiai sedek ir dievuli mylek lotuliukas.gif

Buvo paklausta,as parasiau kokios kortos krito ir ka i tai manau,plius,parasiau,kad primygtinai butu ydomu suzinoti kitu kritusiu kortu.Paciai rupestingai krito labai geros kortos.Man tokios butu kritusios nieko panasaus ka parasiau nebuciau rasiusi.Gal per grubiai parasiau,reikejo daugiau i vata suvynioti 4u.gif Gyvenkim draugiskai smile.gif

Zvaigzdeta,o vdruk parasysiu,kad neistekesi?Tada jau trauktis man is forumo?.. smile.gif Koki klausima kortom uzduoti nesupratau,patikslink ka nori suzinoti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levonce: 30 lapkričio 2011 - 15:43
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 30, 15:19)

Kortu derinukas labai gudrus ir visai nerodantis trokstamos veseiles, jeigu ka mirksiukas.gif O siaip tai siuo klausimu patarciau kuriai nors isdelioti KK - turetu daug kas paaisketi smile.gif
Atsakyti