Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 03, 15:27)
Kaip seksis: Vezimas manau rodo kad pajudejo veiksmas, pradeta nemazai projektu, tik ka ir jauciu kad dalis jus nesibaigs sutartimis...plius 5 kardai rodo ziauruma del vidines busenos manau, kas man trukdo darbuotis ir perlipti pe rsave..apversta saule manau papildo kardu5  tuo poziuriu, kad  darbui butidnki momentiniai nusvitimai - t.y. lyg sokinejantis fontanas - gera-blioga zinia, kaita, inercija, perdegimas..zodziu viskas i tema... Patarimas hm... manau reikia valdyti emocijas, del sekmiu nesekmeniu ir sistemingai dirbti, neuzsiciklinant ant keliu sekmingu projektu ir neatsipalaiduojant...ACIU  4u.gif

Tau istraukt deje negaliu siuo momentu, pirmadieni ta padarysiu.

Na,saunu tada,sekmes darbuose 4u.gif O del traukimo man-kaip iseis taip mirksiukas.gif

QUOTE(Chiromante @ 2011 12 03, 15:41)
lotuliukas.gif paklausk praktikuojanciu reikistu.....O nuomone viena - pinigu istraukimas is naiviu vistgalviu ir tiek.... smile.gif

Aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 03, 14:49)
Tigis as ja zaviuosi  wub.gif

QUOTE(dera1 @ 2011 12 03, 14:52)
teisingai darai  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Baikit joukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 03, 15:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Baikit joukus lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Labai teisingai....Man tos kaukoles suvertos ant moters sijono orginaliai atrodo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 03, 11:53)
Sveikos, gal yra norinciu ir netinginciu istraukti kaip man seksis darbai gruodzio menesi? Ir koks patarimas, kad geresni rezultatai butu  ax.gif

Kaip seksis
a. Pentaklių X, VII pentakliai, a. Fortūnos ratas
Patarimas III taurės, a. pentaklių Karalienė, VIII taurės
biggrin.gif
Papildyta:
Eugi wub.gif Matau žengiate tiesos keliu ir ieškot peno sielai wub.gif Tai antras žingsnis išganymo link wub.gif Jūs vis labiau džiuginat Viešpatį savo darbais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 03 gruodžio 2011 - 16:08
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 03, 17:04)
Kaip seksis
a. Pentaklių X, VII pentakliai, a. Fortūnos ratas
Patarimas III taurės, a. pentaklių Karalienė, VIII taurės
biggrin.gif
Papildyta:
Eugi wub.gif Matau žengiate tiesos keliu ir ieškot peno sielai wub.gif Tai antras žingsnis išganymo link wub.gif Jūs vis labiau džiuginat Viešpatį savo darbais wub.gif

Eik tu.... lotuliukas.gif tai ka su tom juodojo gaidzio patarima duodanciom kortom daryt g.gif isversk gal ka? bu matau tik kad s lotuliukas.gif ir kas cia per patarimas? blink.gif tipo gerk, pragerk viska ir nusigerk? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 03 gruodžio 2011 - 16:19
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 03, 16:19)
Eik tu....  lotuliukas.gif tai ka su tom juodojo gaidzio patarima duodanciom kortom daryt  g.gif  isversk gal ka? bu matau tik kad s  lotuliukas.gif  ir kas cia per patarimas?  blink.gif  tipo gerk, pragerk viska ir nusigerk?  g.gif

Manyčiau, kad kaip tik neatsipalaiduok vyną siurbdama, susiimk susikaupk, arba spjauk nachren į viską visvien š gausis, tai nevus taupydama paleisk viską na samotiok lotuliukas.gif
Papildyta:
Deviant patarimas
Taurių riteris, keturios monetos, Saulė
Žodžiu motin darai taip, atostogauji wub.gif Susirandi meilužį, pasiimi pinigus iš banko ir varai į Fidži degintis, bo kitaip tas fortūnos ratas nufortūnins tau sėkmę. Kažkaip nestabilu pas tavi viskas g.gif
Ale meilužį susirast ir eit iš šeimos siūlo ir Vaitas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 03, 17:27)
Manyčiau, kad kaip tik neatsipalaiduok vyną siurbdama, susiimk susikaupk, arba spjauk nachren į viską visvien š gausis, tai nevus taupydama paleisk viską na samotiok lotuliukas.gif
Papildyta:
Deviant patarimas
Taurių riteris, keturios monetos, Saulė
Žodžiu motin darai taip, atostogauji wub.gif Susirandi meilužį, pasiimi pinigus iš banko ir varai į Fidži degintis, bo kitaip tas fortūnos ratas nufortūnins tau sėkmę. Kažkaip nestabilu pas tavi viskas g.gif
Ale meilužį susirast ir eit iš šeimos siūlo ir Vaitas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tipo pati apvaisini diedus ir mane i ta pekla dar nori itraukti? lotuliukas.gif Beje a kaip Dzeksono savijauta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 03 gruodžio 2011 - 16:48
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 03, 16:46)
Tipo pati apvaisini diedus ir mane i ta pekla dar nori itraukti?  lotuliukas.gif Beje a kaip Dzeksono savijauta?  bigsmile.gif

Girdėjau nebegyvas sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 03, 17:53)

nieko nuostabaus bigsmile.gif po taves vargsas kanopas pakrate arba tu padejai pakratyt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 03, 17:53)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 03, 12:53)
Sveikos, gal yra norinciu ir netinginciu istraukti kaip man seksis darbai gruodzio menesi? Ir koks patarimas, kad geresni rezultatai butu  ax.gif

Kaip seksis darbai:
Kardų karalienė_________9 kardai________6 lazdos

Manau reikės daug galvoti, planuoti, bus kažkokių ir nesklandumų, pergyvenimų, kažkas vyks ne taip kaip norėtusi, bet 6 lazdos atrodo nuteikia pozityviai, kad vis dėlto jum pavyks pasiekti užsibrėžtų tikslų...bendrai sudėjus kortas gaunas DA XV..aš visad į kvintenciją žiūriu kaip į bendrą foną, o ne kaip į patarimą, tai kadangi gaunas velnias, tai taip ir norisi pasakyt - kad vis jum kažkas kiš koją
Patarimui traukiau tik vieną kortą - Taurių riteris g.gif ...kažkaip man atrodo kad jum su kažkuo susitaikyt reikia....bet gal čia visiškas briedas smile.gif
Atsakyti
Pasiziurejau ir as Ezokvantes istorija del darbo....

Tai kagi.. kaip seksis Gruodzio menesi darbe...Krito apc. bokstas, apv. velnias ir kardu riteris apv... uhhhhh na kazkoks staigumas bus, tas ko nesitikesite gali ivykti, galite jausti spaudima is aplinkiniu zmoniu gal- gal tai klientai kažkokie... Gal kažkas reikš kažkokiasp pretenzijas...Arba visgi tas kardu riteris priesinsis apverstam bokstui ir jis negrius g.gif paklausiau kodel susidarys boksto situacija... tai ir vel krito jusu Monetu karalius biggrin.gif Man jau treci karta jis krenta kaip tik ziuriu tave su darbu jei pameni lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai krito apv, monetu sesetas, monetu8etas ir , monetu karalius... Vien zo, toks jausmas negausite kazkokios premijos gal, arba nukentes kazkokie pardavimai...arba gali buti kazkokie nostoliai bet nemanau kad tai yra labai skausimingi ar drastiski g.gif Primoji sovusi mintis i galva buvo ta, kad si menesi sunkiau seksis su finasiais toje srityje kur jus dirbate....kris apyvarta g.gif

Koks patarimas....Tauriu trys, lazdu katuri ir kardu karaliene apv...Na man tai kazkaip lyg sako kad kazkuriuo klasuimu nebuti tokiai kategoriskai, priimti irgi reikiama sprendima na ir labiausiai man sviecia kad geriausiai dabar reiketu susikooperuoti ir dirbti is vien... komandini darba, visiems darbuotojams sutelkti jegas i tiksla smile.gif
Atsakyti