QUOTE(Levonce @ 2011 12 01, 14:03)
Gal galite istraukti kortas:
1.moters A ir vyro B santykiu perspektyva?
2.Kokios nesutarimu priezastys?
Jie dar nepilni metai kartu,abu nori siu santykiu,bet kazkaip nesiseka,abu ir labai stengiasi bet tuo paciu jau pavargo.Keistai kazkaip.Paprase padeti,o jus gal padesite man
1.moters A ir vyro B santykiu perspektyva?
2.Kokios nesutarimu priezastys?
Jie dar nepilni metai kartu,abu nori siu santykiu,bet kazkaip nesiseka,abu ir labai stengiasi bet tuo paciu jau pavargo.Keistai kazkaip.Paprase padeti,o jus gal padesite man

Kadangi zadejau pasiziureti, tai ziuriu... o kadangi tai santykiai ir lengvai juos interpretuoti eina pasiziuresiu

Opapapa

Pirmiausia pasiziurejau moters jausmus vyrui: Tai krito lazdu pazas apc, bokstas ir tauriu tuzas..... Na kazkur biski praradusi moteris yra iniciatyva ir susidomejima....praejo tas pirmasis susizavejimas atejo atoslugis..ir tik staigiai bam bokstas santykiuose pasidode....o gal kazkas nutiko grazaus? (man daznai bosktas kaip geras dalykas pasireiskia) o greiciausiai, Gal apturejo kazkoki kivirca, o jei konrkeciau manau kazka suzinojo ko nenorejo isgirsti, arba atsitiko tai kas pakeite ju santykius... Paklausiau kodel susidare boksto situacija sios moters jausmuose... krito kardu karaliene, velnias ir kardu trys....

Kokie sio vyruko jausmai.... Monetu 10, Lazdu trys..ir apversta imperatoriene

Hmz na monetu desimt gali sneketi apie labai dideli zmogaus nora ir vizijas gyventi kardu, gal jis ir ziuri i ta ateiti...taciau kas man nepatinka tai lazdu 3...- daznai zmogus galvoja apie save ir savo poreikius ir ganetinai yra neasisprendes....kamuojamas klausimu tokiu kaip: ka daryt, kaip elgtis, verta ar neverta.. O gal Sigute tikroji mano meile? O gal Marina? O gal visgi Onute ta tikroji..... ir t.t na zodziu pas vyruka jauciasi neasiprendimas ir skystumas

Paklausiau kokai siu santykiu perspektyva krito pakabintasis... kuri laika ir bus tokia situacija tarp partneriu ir tas neasisprendimas ir jausis ju santykiuose.... kur tas laiko tempimas nuves- neaisku.... Taciau manau kazkuris is partneriu gal gali naudotis labai patogia susiklosciusia padetimi, nenores kazko keisti, manau kad jiems nesigauan todel, kad tiek vienas tiek kitas partneris veikai savaip.... darau tai kas man atrodo geriausia, o ka kitas veikia tai man dzin

Papildyta:
http://www.aeclectic...rds/housewives/ ***** kokios man jos mielos kortos

http://www.housewivestarot.com/ Radau nuoroda dar.... galima pasiburti dar