Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Levonce @ 2011 12 01, 14:03)
Gal galite istraukti kortas:
1.moters A ir vyro B santykiu perspektyva?
2.Kokios nesutarimu priezastys?
Jie dar nepilni metai kartu,abu nori siu santykiu,bet kazkaip nesiseka,abu ir labai stengiasi bet tuo paciu jau pavargo.Keistai kazkaip.Paprase padeti,o jus gal padesite man ax.gif

Kadangi zadejau pasiziureti, tai ziuriu... o kadangi tai santykiai ir lengvai juos interpretuoti eina pasiziuresiu irnesakyk.gif smile.gif

Opapapa bigsmile.gif bigsmile.gif
Pirmiausia pasiziurejau moters jausmus vyrui: Tai krito lazdu pazas apc, bokstas ir tauriu tuzas..... Na kazkur biski praradusi moteris yra iniciatyva ir susidomejima....praejo tas pirmasis susizavejimas atejo atoslugis..ir tik staigiai bam bokstas santykiuose pasidode....o gal kazkas nutiko grazaus? (man daznai bosktas kaip geras dalykas pasireiskia) o greiciausiai, Gal apturejo kazkoki kivirca, o jei konrkeciau manau kazka suzinojo ko nenorejo isgirsti, arba atsitiko tai kas pakeite ju santykius... Paklausiau kodel susidare boksto situacija sios moters jausmuose... krito kardu karaliene, velnias ir kardu trys.... smile.gif Kazkaip atrodo moteriske labai isiskaudino del kazko, gal uzpavydejo.... ax.gif Ir tas velnias ale man toks erotiskas cia+ kardu trys..... Na gal as toliaau neinterpretuosiu bigsmile.gif Nes mano ezokvantas ka sako, turbut tavo drauge zinot nenoretu biggrin.gif Taciau krtio tauriu tuzas... nepaisant visko manau ji myli labai ta vaikina g.gif

Kokie sio vyruko jausmai.... Monetu 10, Lazdu trys..ir apversta imperatoriene mirksiukas.gif

Hmz na monetu desimt gali sneketi apie labai dideli zmogaus nora ir vizijas gyventi kardu, gal jis ir ziuri i ta ateiti...taciau kas man nepatinka tai lazdu 3...- daznai zmogus galvoja apie save ir savo poreikius ir ganetinai yra neasisprendes....kamuojamas klausimu tokiu kaip: ka daryt, kaip elgtis, verta ar neverta.. O gal Sigute tikroji mano meile? O gal Marina? O gal visgi Onute ta tikroji..... ir t.t na zodziu pas vyruka jauciasi neasiprendimas ir skystumas unsure.gif

Paklausiau kokai siu santykiu perspektyva krito pakabintasis... kuri laika ir bus tokia situacija tarp partneriu ir tas neasisprendimas ir jausis ju santykiuose.... kur tas laiko tempimas nuves- neaisku.... Taciau manau kazkuris is partneriu gal gali naudotis labai patogia susiklosciusia padetimi, nenores kazko keisti, manau kad jiems nesigauan todel, kad tiek vienas tiek kitas partneris veikai savaip.... darau tai kas man atrodo geriausia, o ka kitas veikia tai man dzin irnesakyk.gif Abudu ziuri savo reikalu ir savo interesu...
Papildyta:
http://www.aeclectic...rds/housewives/ ***** kokios man jos mielos kortos biggrin.gif Noreciau tokios kalades buitiniams reikalams

http://www.housewivestarot.com/ Radau nuoroda dar.... galima pasiburti dar lotuliukas.gif flirt.gif smoke.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 02, 10:07)
Labas rytas, mergytes smile.gif

Preitą mėnėsį buvau susidelioji delionę labai detali visam menesiui.. kiekvienai savaitei po tris kortas traukiama ir paskui atskirai po dvi, darbui, šeimai, emocinei būsenai, finasinei perspektyvai ir svarbiausio mėnėsio akcentas.. Išviso 22kortos.. Atrodo didelė ir sunki.. Bet man viskas viskas atitiko, labai daug užsirašiau naujų reikšmių blink.gif  O vakar susideliojau gruodžio mėnėsiui...

Pabandžiau sau irgi padėliot kiekvienai grodžio savaitei po tris kortas, ir trim iš keturių savaičių krito 7 kardai....nelabai suprantu šitą kortą, gal galėtų kas pakomentuoti...pvz. kitai savaitei iškrito
7 kardai___________monetų pažas_______monetų karalius
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 15:52)
http://www.aeclectic...rds/housewives/ ***** kokios man jos mielos kortos biggrin.gif  Noreciau tokios kalades buitiniams reikalams

http://www.housewivestarot.com/ Radau nuoroda dar.... galima pasiburti dar  lotuliukas.gif  flirt.gif  smoke.gif  smoke.gif

Va cia gali apziureti visa kalade, jei dar nematei smile.gif

http://tarot.my1.ru/index/0-43
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 12 04, 15:56)
Pabandžiau sau irgi padėliot kiekvienai grodžio savaitei po tris kortas, ir trim iš keturių savaičių krito 7 kardai....nelabai suprantu šitą kortą, gal galėtų kas pakomentuoti...pvz. kitai savaitei iškrito
7 kardai___________monetų pažas_______monetų karalius

Gali reiksti sukciavimus apgaudinejimus, nenumatytus pinigu islaidavimus, gal kazka seimo nariai slepia? bigsmile.gif Arba tarkim pvz truksta pokalbiuose nuosirdumo, atvirumo..... smile.gif Įdomiai sakyčiau...
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2011 12 04, 16:06)
Va cia gali apziureti visa kalade, jei dar nematei  smile.gif
http://tarot.my1.ru/index/0-43

bigsmile.gif Oi kokios linksmos ir kaip viskas idomiai pateikta, daug kur viska jos kalba tiesiogiai smile.gif Turbut tinka, net tokiems klausimams : Ka siandien man nuveikus namuose:lotuliukas: Gal kazkas turi tokias, ar jos jau skaitosi visiskai nerimtos g.gif
Papildyta:
Minx- nei semo nariai..O šeimos nariai lotuliukas.gif Suklydau biški thumbup.gif Seimo nariai visada viska slepia... lotuliukas.gif Labai tinka seimo nariams ta korta bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 17:23)
Gali reiksti sukciavimus apgaudinejimus, nenumatytus pinigu islaidavimus,  gal kazka seimo nariai slepia? bigsmile.gif  Arba tarkim pvz truksta pokalbiuose nuosirdumo, atvirumo..... smile.gif Įdomiai sakyčiau...
Papildyta:

žodžiu, baisu doh.gif sudėjus kvintencijas gaunas man gruodžiui:
1 sav. Vežimas
2 sav. Mėnulis
3 sav. Bokštas
4 sav. Mirtis

nuostabu tiesiog blink.gif ...na tikuosi tie 7 kardai išlaidavimus dovanom reikš arba atostogom ...o ne apgaudinėjimus...
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 16:52)
taciau kas man nepatinka tai lazdu 3...- daznai zmogus galvoja apie save ir savo poreikius ir ganetinai yra neasisprendes....kamuojamas klausimu tokiu kaip: ka daryt, kaip elgtis, verta ar neverta..

Aš dar dėl šito posto pagalvojau.... o 3 lazdos ne atvirkščiai rodo tai kad žmogus apsisprendęs ir žiūri tvirtai į priekį į kažkokį tikslą? Man kažkaip 2 lazdos tai tokia neapsisprendus korta, kai žmogus žvalgosi į praeitį ir nežino kaip toliau elgtis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minx: 04 gruodžio 2011 - 16:49
Minx.... bigsmile.gif Paskutine savaite mirtis bigsmile.gif Kaip ir man... nu zinai man kazkodel ta mirtis pas tave visai patinka... Ateis nauji metai, senus palaidosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 17:51)
Minx....  bigsmile.gif Paskutine savaite mirtis bigsmile.gif  Kaip ir man... nu zinai man kazkodel ta mirtis pas tave visai patinka... Ateis nauji metai, senus palaidosim 4u.gif

Laukiu nesulaukiu kada juos palaidosiu, nes jau tokie jie man nesąmoningi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 12 04, 16:48)
žodžiu, baisu  doh.gif  sudėjus kvintencijas gaunas man gruodžiui:
1 sav. Vežimas
2 sav. Mėnulis
3 sav. Bokštas
4 sav. Mirtis

nuostabu tiesiog  blink.gif ...na tikuosi tie 7 kardai išlaidavimus dovanom reikš arba atostogom ...o ne apgaudinėjimus...
Papildyta:

Aš dar dėl šito posto pagalvojau.... o 3 lazdos ne atvirkščiai rodo  tai kad žmogus apsisprendęs ir žiūri tvirtai į priekį į kažkokį tikslą? Man kažkaip 2 lazdos tai tokia neapsisprendus korta, kai žmogus žvalgosi į praeitį ir nežino kaip toliau elgtis  g.gif

O kodel gi? g.gif

Nepyk, jei kartojuos, o kiek laiko su Taro dirbi?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 18:00)
O kodel gi? g.gif

Nepyk, jei kartojuos, o kiek laiko su Taro dirbi?

Oi, aš labai nedaug, turbūt kokį pavasarį tik įsigijau...užtat ir noriu dėl šito pasitikslint, nes aš sau tokią nuomonę apie šias dvi kortas iš perskaitytų aiškinimų susidariau, o kadangi jum žyyymiai geriau su interpretacijom sekas tai ir galvoju kad gal aš jau čia kažko nito prisiskaičiau .....dėl 3 ir 2 lazdų palyginimo pamenu Chiromante kažkurioj temoj rašė, bet dabar nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minx: 04 gruodžio 2011 - 17:15
QUOTE(Minx @ 2011 12 04, 16:04)
Kaip seksis darbai:
Kardų karalienė_________9 kardai________6 lazdos

Manau reikės daug galvoti, planuoti, bus kažkokių ir nesklandumų, pergyvenimų, kažkas vyks ne taip kaip norėtusi, bet 6 lazdos atrodo nuteikia pozityviai, kad vis dėlto jum pavyks pasiekti užsibrėžtų tikslų...bendrai sudėjus kortas gaunas DA XV..aš visad į kvintenciją žiūriu kaip į bendrą foną, o ne kaip į patarimą, tai kadangi gaunas velnias, tai taip ir norisi pasakyt - kad vis jum kažkas kiš koją
Patarimui traukiau tik vieną kortą - Taurių riteris  g.gif ...kažkaip man atrodo kad jum su kažkuo susitaikyt reikia....bet gal čia visiškas briedas  smile.gif

Gal sakyciau kardu karaliene ir 9 kardai rodo mano vidine busena, 6 lazdos - pozityvas ir nesveikas optimizmas lotuliukas.gif bet siaip manau gan taiklu... del patarimo hm.. man kazkodel velnia norisi traktuoti kaip patarima, plius tauriu riteris...hm g.gif toks jausmas kad reikia nesileist manipuliuojamai aplinkos ir pasikliauti intuicija, veikti drasiai ir nepasiduoti aplinkso spaudimui ar iprastoms normoms? Kas dar turi minciu? bigsmile.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 16:19)
Pasiziurejau ir as Ezokvantes istorija del darbo....

Tai kagi.. kaip seksis Gruodzio menesi darbe...Krito apc. bokstas, apv. velnias ir kardu riteris apv... uhhhhh na kazkoks staigumas bus, tas ko nesitikesite gali ivykti, galite jausti spaudima is aplinkiniu zmoniu gal- gal tai klientai kažkokie... Gal kažkas reikš kažkokiasp pretenzijas...Arba visgi tas kardu riteris priesinsis apverstam bokstui ir jis negrius g.gif  paklausiau kodel susidarys boksto situacija... tai ir vel krito jusu Monetu karalius biggrin.gif Man jau treci karta jis krenta kaip tik ziuriu tave su darbu jei pameni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai krito apv, monetu sesetas, monetu8etas ir , monetu karalius... Vien zo, toks jausmas negausite kazkokios premijos gal, arba nukentes kazkokie pardavimai...arba gali buti kazkokie nostoliai bet nemanau kad tai yra labai skausimingi ar drastiski g.gif  Primoji sovusi mintis i galva buvo ta, kad si menesi sunkiau seksis su finasiais toje srityje kur jus dirbate....kris apyvarta g.gif
Koks patarimas....Tauriu trys, lazdu katuri ir kardu karaliene apv...Na man tai kazkaip lyg sako kad kazkuriuo klasuimu nebuti tokiai kategoriskai, priimti irgi reikiama sprendima na ir labiausiai man sviecia kad geriausiai dabar reiketu susikooperuoti ir dirbti is vien... komandini darba, visiems darbuotojams sutelkti jegas i tiksla smile.gif

Bandau komentuot nors biski nesuvedu... Nepastovumas, netiketumas, konfliktines situacijos, daznai bokstas man buna susijes su vidine busena, bet atsizvelgiant i kitu kortas, manau kad gali isaisketi kokios nors nemalonios aplinkybes..Kita vertus apverstas velnias simbolizuoja isilaisvinima nuo manipuliatoriu ar uzsiciklinimo..boksto griuvimas irgi rodytu i skausminga pajudejima link isivadavimo, tik kad anas apverstas tai sakyciau tas judesys mano pazcios ikalinamas..Manau kad vienaip ar kitaip ivyks proverzis tik ne maloniai o skausmingai gal zodziu sudai smile.gif
Finansai taip..sudetingas metas smile.gif del patarimo tai galbut nzn...bet panasiai ir darom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 17:52)
Kadangi zadejau pasiziureti, tai ziuriu... o kadangi tai santykiai ir lengvai juos interpretuoti eina pasiziuresiuOpapapa 
1.Pirmiausia pasiziurejau moters jausmus vyrui: Tai krito lazdu pazas apc, bokstas ir tauriu tuzas..... Na kazkur biski praradusi moteris yra iniciatyva ir susidomejima....praejo tas pirmasis susizavejimas atejo atoslugis..ir tik staigiai bam bokstas santykiuose pasidode....o gal kazkas nutiko grazaus? (man daznai bosktas kaip geras dalykas pasireiskia) o greiciausiai, Gal apturejo kazkoki kivirca, o jei konrkeciau manau kazka suzinojo ko nenorejo isgirsti, arba atsitiko tai kas pakeite ju santykius... Paklausiau 2.kodel susidare boksto situacija sios moters jausmuose... krito kardu karaliene, velnias ir kardu trys....Kazkaip atrodo moteriske labai isiskaudino del kazko, gal uzpavydejo....  Ir tas velnias ale man toks erotiskas cia+ kardu trys..... Na gal as toliaau neinterpretuosiu    Nes mano ezokvantas ka sako, turbut tavo drauge zinot nenoretu  Taciau krtio tauriu tuzas... nepaisant visko manau ji myli labai ta vaikina 
3.Kokie sio vyruko jausmai.... Monetu 10, Lazdu trys..ir apversta imperatoriene

Hmz na monetu desimt gali sneketi apie labai dideli zmogaus nora ir vizijas gyventi kardu, gal jis ir ziuri i ta ateiti...taciau kas man nepatinka tai lazdu 3...- daznai zmogus galvoja apie save ir savo poreikius ir ganetinai yra neasisprendes....kamuojamas klausimu tokiu kaip: ka daryt, kaip elgtis, verta ar neverta.. O gal Sigute tikroji mano meile? O gal Marina? O gal visgi Onute ta tikroji..... ir t.t na zodziu pas vyruka jauciasi neasiprendimas ir skystumas

Paklausiau kokai siu 6.santykiu perspektyva krito pakabintasis... kuri laika ir bus tokia situacija tarp partneriu ir tas neasisprendimas ir jausis ju santykiuose.... kur tas laiko tempimas nuves- neaisku.... Taciau manau kazkuris is partneriu gal gali naudotis labai patogia susiklosciusia padetimi, nenores  kazko keisti, manau kad jiems nesigauan todel, kad tiek vienas tiek kitas partneris veikai savaip.... darau tai kas man atrodo geriausia, o ka kitas veikia tai man dzin  Abudu ziuri savo reikalu ir savo interesu...

1.Keistas kortu issidestymas,pradzia nuo lazdu pazo apv,boksto ir tik tada tauriu tuzas.Snekama apie jos jausmus jam,tad gal yra teisybes.Ji pirma karta kai ji pamate, dabartinis draugas visai nepasirode patrauklus,nekreipe i ji demesio,o ir ji dar turejo savo ex.bet po truputi,po truputi,pamate,kad kalba liejasi upeliais,kad abu turi daug bendro,jis padejo jai issilaizyti zaizdas,nes ji pasiryzo praspirti buvusiji ir jie pradejo grazia draugysteai nebent ta rodo butent toks isdestymas g.gif Bet tu analizavai atvirkstine tvarka kortytes? g.gif Siaip,ka paanalizavai,butent dabar ju santykiuose ir yra.Kiek man cdrauge pasakojo,db jau praejo tas visas grazumas,nukrito sydas nuo akiu,vyriskis pasirode ne toks,koks bande rodytis pradzioje.
2Kodel susidare tokia situacija jos jausmuose-Tauriu Karaliene,tai ji pati.
Velnias ir 3 kardai unsure.gif Net nemoku analizuoti,buti nesaliska.Jokiu sukimu i sona,kiek zinau,nebuvo biggrin.gif Hmm doh.gif
3.Kokie sio vyruko jausmai-Na,jis tu santykiu tikrai sieke ir pasieke,tos lazdos labai tiesiogiai ta parodo,bet ir perspeja,kad gavai,bet nenuleisk ranku,taciau jis nuleido biggrin.gif Ir Apv imperatore butent rodo,kaip jis tuos santykius nuzude ir uzdusino moteriskes jausmus jam verysad.gif
4.santykiu perspektyva-pakaruoklis,pasidavimo elementas-labai teisingai...Tik klausimas kada galutinai abu pasiduos.Bet kodel taip nutiko,kokiame taske,kokioj vietoj abu suklupo g.gif Ta jie bando aiskintis.
Aciu Tau!Labai gerai tau sekasi thumbup.gif

QUOTE(Minx @ 2011 12 04, 18:48)
žodžiu, baisu  doh.gif  sudėjus kvintencijas gaunas man gruodžiui:
1 sav. Vežimas
2 sav. Mėnulis
3 sav. Bokštas
4 sav. Mirtis

nuostabu tiesiog  blink.gif ...na tikuosi tie 7 kardai išlaidavimus dovanom reikš arba atostogom ...o ne apgaudinėjimus...
Papildyta:

Aš dar dėl šito posto pagalvojau.... o 3 lazdos ne atvirkščiai rodo  tai kad žmogus apsisprendęs ir žiūri tvirtai į priekį į kažkokį tikslą? Man kažkaip 2 lazdos tai tokia neapsisprendus korta, kai žmogus žvalgosi į praeitį ir nežino kaip toliau elgtis  g.gif

Nu gerai tau cia kortos iskrito biggrin.gif O del 3 lazdu.2 Lzdos rodo siekius,norimus pasiekti planus,uzsispyrima,gerus norus,o 3 rodo,kad tai jau pasiekta,bet pasidziaugus reikia neuzmigti ant lauru,judeti toliau.Aisku,siauraja prasme...
Atsakyti
Tas velnias ir kardu trys gali buti santykiai su eksu smile.gif nes ji dar bendravo tuo metu... va
Atsakyti