Gal kas nori man pasiziureti a?

Mano santykiai su zmogimi A ir santykiu perspektyva?

OPA
O tai as pati sau isitraukiau KK kaip sanykiu perspektyva... pas mane 6 DA krito tenais ir labai sunku suprasti....
1 korta DA XXI
2 korta Tauriu6
3 korta apv DA VII
4 korta apv kardu pazas
5 korta apv DA 0
6 korta Apv DA XIX
7 korta lazdu 2
8 Korta Apv DA XV
9 korda Apc lazdų tūzas
10 korta DA XIV
Na situacija man labai sunki atrodo... iš 10 kortų ir dar 6 kortos apverstos
1 Korta problemos esmė... Krito pasaulis.. gal tai gali būti ta būsena mano arba tie jausmai kuriuos jaučiu žmogui, tai gal asmens suidealizavimaso gal tinkamas partneriu suderinamumas?

arba gal tai tiesiog rodo dideli isimylejima... nzn man si korta visoje prastoje delioneje labai graziai ziurisi..

o gal kaip tik reiketu i jaitariau ziureti... XXI arkanas mantai tokia mistika
2 Aplinkybės dėl kuriso galėjos susidaryti arba tai ką teks įveikti.... Na kokios tos aplinkybės.... sena pažintis senas bendravimas, šilti jausmai žmogui

Noras su juo kažką dalintis gal? ir tos taurės su geltymėm man tokiu vaikišku susižavėjimu asocijuojasi (waito makla) Gal biški rožiniai akinukai visoje šitoje situacijoje yra ir bus?
3 Sąmonės aspektas tai ką mes galvojame_ hmz apverstas vežimas... na aš kartais galvoju kad nepasiseks, ir yra kažkokios kliūtys... kažkas negerai, kad trukdo tam tikra susiklosčiusi aplinka žodžiu nesekmė...
4 Korta... Vat pamenu Chiro sake jeigu krenta šioje pozicijoje bloga korta tai visai delionei suteikai neigiama atspalivi visa.. o pas mane taip ir yra...Pasąmonės aspektas.. tai ką mąsto pasąmonė...nezinau kaip cia interpretuoti ta paza... gal cia as esu? Nes esu oro zenklas ir gal rodo mano kovingus kazkokius veiksmus ir tiesmukiskuma???
5 korta Netolima praeitis arba kodėl susidarė dabartinė situacija... Krito apv kvailys... na ištikro taip ir jaučiausi pamačiau , pabendravau ir kaip kvailė dėl nieko nekreipiau dėmėsio, o tik džiaugiausi akimirkomis, stengiausi neasunkinti situacijos... o man sakau taip atrodo kad labai skraidzžiau padebesiai tuo metu kaip išprotėjusi gal kvailelė
6 korta...Netolima ateitis arba kas laukia santykiuose.. Apv saule

Sako man nudegsi... kazka suzinosi kas labai gali mane lengvai gal sokiruoti... arba suerzinti
7 korta mano pačios požiūris į šią situaciją.. Lazdų du... na žiūriu kažkur ir ieškau atsakymų į tuos klausimus gal.. Gal dar rodo mano vidines baimes susijusias su sia situacija, kad kazko bijau, nepasitikiu, abejoju ir delsiu?
8 Aplinkos įtakos ir poveikis (Gali būti ir žmonių) Apv velnias.... Na supraskim mano ekso draugas

, iskurio nagu sunkiai isivaduoju hmz na nezinau kaip ir dar ta aplinka suprasti ir itaka....
9 Mano baimės aov lazdų tūzas... Na Bijau gal, kad tai bus tik kažkokie loviniai santykiai , arba bus kazkoks nepasisekimas ..Juk tuzas visa ko pradzia, tai gal pergyvenu kad viskas nueis velniop?
10 na ir Saikingumas arba isivyraus kazkokia harmonija ir kazkas pasikeis arba kaip viskas yra nezinioje taip ir liks
Ir kvintensija mirtis suskaiciavau.... Na man atrodo nieko gero nelauk mergaite, o geriau kaip tik viska pamirsti ir nebandyti krutinti tu jausmu
Taip trumpai paanailzavau savo situacija einu dar reiksmiu pasiziuresiu nes viska be reiksmiu ziurejau gal kuri papildys mane gal pataisys