QUOTE(Levonce @ 2011 12 06, 13:51)
Nemetu,kokie jusu santykiai,nes ir taip,aisku,kad draugaujat,artimi rysiai,taip sakant,tad-
1.KOkia santykiu perspektyva?-Tuscia,7 Lazdos,7 Kardai(a.) Siaip,jau,mano manymu,jusu santykiu perspektyva yra,bet labai mazyte ir silpnute.I santykius reikia ideti labai daug ilgalaikiu pastangu,pasitelkti visa kantrybe,bet svarbiausia reikia viska gerai apmastyti ir susikaupti,suvokti,kiek labai tu nori kad tie santykiai dirbtu jums.Bet priemusi tam tikra sprendima visgi nuleisi rankeles ir santykiai bus baigti.
Dar paklausiau kortu,oks tavo vaikino poziuris i jusu santykius: 9 Kardai(a.),IXAtsiskyrelis(a.),XII Pakabintasis(a.)-akivaizdu,kad jam yra labai negerai siuose santykiuose
Man rodos,jis jau pirmas nuleido rankas,atsiribojo nuo visko ir visu,jauciasi vienisas,saltas ir pasidares bejausmis.Tiesiog leidzia yvykiams plaukti sava vaga.Viduj pergyvena,grauziasi ir,galbut,pats viska ir pastate i padeti,kokia dabar yra pas jus.Aiskiai,matosi,kad greitai viskas bus pas jus atrista,issiaiskinta,nes abu santykiuose jauciates tikrai blogai.Laikykis Matrica,zinau,koks slykstus jausmas dabar tavy gyvena...P.s.ar snekejot apie savo isgyvenimus su vienas kitu?..
Na,kai galesi,labai lauksiu
1.KOkia santykiu perspektyva?-Tuscia,7 Lazdos,7 Kardai(a.) Siaip,jau,mano manymu,jusu santykiu perspektyva yra,bet labai mazyte ir silpnute.I santykius reikia ideti labai daug ilgalaikiu pastangu,pasitelkti visa kantrybe,bet svarbiausia reikia viska gerai apmastyti ir susikaupti,suvokti,kiek labai tu nori kad tie santykiai dirbtu jums.Bet priemusi tam tikra sprendima visgi nuleisi rankeles ir santykiai bus baigti.
Dar paklausiau kortu,oks tavo vaikino poziuris i jusu santykius: 9 Kardai(a.),IXAtsiskyrelis(a.),XII Pakabintasis(a.)-akivaizdu,kad jam yra labai negerai siuose santykiuose

Na,kai galesi,labai lauksiu

Levonce...

Šiaip pagal esmę aš įsivaizduoju jo jausmus visokius ir tas mintis... ir tuos visus pakabintuosius.. Nes jis irgi nepėščias