Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(dera1 @ 2011 12 05, 13:36)
nu jo.  rolleyes.gif svarbūs klausimai.  mirksiukas.gif
gal sakau išsitraukt man savo sexual magic ir paklausti?

bigsmile.gif Ištrauk man bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 13:59)
Kaip matau...

Gera ezokvanta pati muset turi, kad matai ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 05, 14:03)
bigsmile.gif  Ištrauk man bigsmile.gif  blush2.gif
Gera ezokvanta pati muset turi, kad matai ax.gif  bigsmile.gif

Burkitės toliau kiekvienai dienai, kokia man bus sendien diena irgi labai svarbus klausimas butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguciia: 05 gruodžio 2011 - 14:06
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 14:05)
Burkitės toliau kiekvienai dienai, kokia man bus sendien diena irgi labai svarbus klausimas butu...

Jei dar neaišku, tai čia ne būrimo salonas yra..... už pinigus Jums atsakys gal kitos moterys kuriuos praktikuojasi Taro ir ne tik kokia jūsų diena ar vakaras ir kokios spalvos jūsų vaiko akys bus lotuliukas.gif .

Mes čia pačios sau vienas kitai deliojames ir praktikuojames smile.gif

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 05, 14:12)
Jei dar neaišku, tai čia ne būrimo salonas yra..... už pinigus Jums atsakys gal kitos moterys kuriuos praktikuojasi Taro ir ne tik kokia jūsų diena ar vakaras ir kokios spalvos jūsų vaiko akys bus  lotuliukas.gif .

Mes čia pačios sau vienas kitai deliojames ir praktikuojames smile.gif

Sekmės 4u.gif

Sėkmės praktikuojantis smile.gif
Atsakyti
sveikos, cia as pries tris savaites klausiau taro kortu patarimo ir jusu patarimo kaip ten bus su mano meiles reikalais, tai va mane jau paliko. Meluociau jei sakyciau, kad man vienodai - nes pirma kart patikejau meile. Negi tikrai visi vyrai vienodi sad.gif
jauciu sunkiausia, kad l. geros nuomones apie save buvau - galvojau man tokie dalykai nenutiks.. ir gavau per snapa:)
ir kai mesdavau apie santykiu perspektyvas visad iskrisdavo 5 disku - kiek teko anksciau susidurt su sita korta lieciant santykius - tai visada reiske, kad santykiai niekur neveda ir be ateities.
Atsakyti
Jei kam idomu.. ax.gif

Крест Года
user posted image
Этот расклад используется для просмотра событий предстоящего года.
Карты раскладываются двенадцатью рядами, представляющими месяца года, и поперечными столбцами, представляющими сезоны года.
Месяцы интерпретируются первыми, далее обращаются к сезонам за дополнительной информицией.
Atsakyti
Nebutinai jie be ateities, - is vienos kortos nenuspresi, taciau si korta santykiuose reiskia kaip atstumima, ypac perspektyvoje...

QUOTE(pasikeisiu @ 2011 12 05, 18:05)
sveikos, cia as pries tris savaites klausiau taro kortu patarimo ir jusu patarimo kaip ten bus su mano meiles reikalais, tai va mane jau paliko. Meluociau jei sakyciau, kad man vienodai - nes pirma kart patikejau meile. Negi tikrai visi vyrai vienodi sad.gif
jauciu sunkiausia, kad l. geros nuomones apie save buvau - galvojau man tokie dalykai nenutiks.. ir gavau per snapa:)
ir kai mesdavau apie santykiu perspektyvas visad iskrisdavo 5 disku - kiek teko anksciau susidurt su sita korta lieciant santykius - tai visada reiske, kad santykiai niekur neveda ir be ateities.

Atsakyti
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 12 05, 17:05)

Taip ir yra - praktiskai bet kokiuose buitiniuose klausimuose pentakliu 5 nezada nieko pozityvaus. Penkta sefyra gebura - Marsas - formos griutis....O kalbant apie jausmus, - kokios kortos salia bebutu, atsakymas vistiek varijuotu nuo skausmingu baimiu, kad taves nemyli, kad tavo meile ir atsidavimas nevertinamas ar jo niekam nereikia iki itin sunkiu pergyvenimu bei kanciu, kai visas gyvenimas atrodo beprsmiskas ir beviltiskas...Cia yra vienas labai vertingas pozityvas - suvokimas, vedantis i samoningas permainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 12 05, 18:05)

Gyvenimas tuom nesibaigia, prarasdamas visad kazka atrandi kaip tai skausminga bebutu 4u.gif

Levonce as labai atsiprasau..tiesiog negaliu siuo metu traukti - pati esu kosmose o ezokvantas likes zemej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 05, 19:26)
Gyvenimas tuom nesibaigia, prarasdamas visad kazka atrandi kaip tai skausminga bebutu  4u.gif

Tuoj labai prasmingai tau paantrinsiu biggrin.gif Kažko netekus atsiranda galimybė tą susidariusią spragą užpildyti kažkuo kitu sokiai.gif Naudotis tuo reikia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 05 gruodžio 2011 - 20:03
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 05, 20:59)
Tuoj labai prasmingai tau paantrinsiu biggrin.gif Kažko netekus atsiranda galimybė tą susidariusią spragą užpildyti kažkuo kitu sokiai.gif Naudotis tuo reikia cool.gif

Negi tau taip pat cujova kaip man kad tokiso frazes gimsta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 05, 20:58)
Negi tau taip pat cujova kaip man kad tokiso frazes gimsta?  lotuliukas.gif

Patikėk, motin, patikėk verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sudie proteli visiškas. Jau stegiuos nekalbėt lotuliukas.gif Ale vis koks pliūpsnis išganingų minčių prasiveržia lotuliukas.gif
Atsakyti