Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

aciu mergaites uz palaikyma.. bet vistiek kolkas sunku:)
tai jau taip 5 diskai man viena is negatyviausiu kortu, nes jau kai ji krenta - reiskias jau viskas.. tikrai VISKAS..
na bet gyvenimas tesiasi tas tai taip:)..
Atsakyti
Miargai, padėėėėkiiit cry.gif Kas man kokio viralo receptą mestelės, kad visas susiaspektavęs šūdas nežinoma kryptim nugaruotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 05, 22:15)
Miargai, padėėėėkiiit cry.gif Kas man kokio viralo receptą mestelės, kad visas susiaspektavęs šūdas nežinoma kryptim nugaruotų biggrin.gif

Per pilnaty reikia pasysiot pries veja, tris kartus apsisukti aplink savo asi ir tarti kokie burtai ant cvieto, tokie viduriai is leto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 05, 21:18)
Per pilnaty reikia pasysiot pries veja, tris kartus apsisukti aplink savo asi ir tarti kokie burtai ant cvieto, tokie viduriai is leto  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Dar pampersą ant galvos nuo nužiūrėjimo užsisegsiu cool.gif Ir skarą raudoną pasirišiu po kaklu wub.gif wub.gif
Turėtų mačyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 05 gruodžio 2011 - 21:30
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 05, 22:30)
aciuks.gif  aciuks.gif
Dar pampersą ant galvos nuo nužiūrėjimo užsisegsiu cool.gif Ir skarą raudoną pasirišiu po kaklu wub.gif  wub.gif
Turėtų mačyt bigsmile.gif

tu brangioji kazkoki supaprastinta varianta naudoji g.gif nigirai schmoll.gif sysy ant merliuko ir ratuku aplink veiduka rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitau ir patiket negaliu g.gif doh.gif vakar mergaitem stogai nuciuoze g.gif bet audros niekas nepranasavo lotuliukas.gif
O gaila, kad vakar cia nebuvau, nes mano nuotaika buvo panasi i jusu blush2.gif
Atsakyti
Gal galėtų kuri nors biški padėt su tuo mano KK? g.gif AR gerai aš jį suprantu ar kur nros nenugrybauju su savo interpretacija ir savo g.gif Nes jei nepataisys kokių klaidų tai ir toliau nebetobulėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 05, 21:15)

Norėč ir aš recepto, tik pageidautina, be pampersų ir sysiukų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 12 06, 10:43)
Norėč ir aš recepto, tik pageidautina, be pampersų ir sysiukų  hihihi.gif

Cionai ne pageidavimu sau schmoll.gif arba darai arba ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 22:10)
Gal kas nori man pasiziureti a?  bigsmile.gif Mano santykiai su zmogimi A ir santykiu perspektyva? bigsmile.gif  biggrin.gif  OPA
O tai as pati sau isitraukiau KK kaip sanykiu perspektyva... pas mane 6 DA krito tenais ir labai sunku suprasti.... verysad.gif 

1 korta DA XXI
2 korta Tauriu6
3 korta apv DA VII
4 korta apv kardu pazas
5 korta apv DA 0
6 korta Apv DA XIX
7 korta lazdu 2
8 Korta Apv DA XV
9 korda Apc lazdų tūzas
10 korta DA XIV

Hmm...g.gif Pasaulis, 6taurės ir apv.Kvailys...manau, kad eini db iš proto, emocijų antplūdis...ir viskas dėl to, kad pasielgei neracionaliai, neapgalvotai, ar tai tas žmogus sudarė sąlygas tau taip 'prisisvaigti'...dabartinė situacija išlaužta iš piršto, arba tu pati prisigalvojai to, ko realybėje net nėra..žodžiu, šaknys - dar šviežūs įvykiai - apv. Kvailys...tu pati suvoki/galvoji, kad tai niekur neveda, kaip ir pasąmonė sako, kad tas žmogus pasitikėjimo nevertas, tą patį sako ir 9 korta - tavo baimės - ir čia tu bijai apgavystės, pralaimėjimo...aplinkos įtaka - apv. Velnias - gb, kad tie santykiai kažkokie nepriimtini (gal jis nelaisvas), t.p. čia puikiai gali reikšti ir tai, kad tave tiesiog sugundė, kam visai pritartų ir netolimos praeities įvykiai - apv.Kvailys...artima ateitis - apv. Saulė - pagal visas kitas kortas ir aš manau, kad tavęs laukia nusivylimas, turint omeny į tai, kad viskas - dėl apv. Kvailio smile.gif ir reziumė - Saikingumas...hmm, kažkodėl manau, jog čia kalba apie tavo pačios būseną, nes pagal tavo pačios suvokimą (tiek sąmonės, tiek pasąmonės) galima spėti, kad tu tiesiog racionaliai susidėliosi viską ir atrasi visus atsakymus į dabar kankinančius pergyvenimus, kitaip tariant - nurimsi ir priimsi viską kaip yra, o ne tai, ką norėtum matyti...siūlyčiau atkreipti dėmesį ir pasinaudoti Mirties patarimu smile.gif
Papildyta:
Sorry, aš matau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 12 06, 11:46)
Hmm...g.gif Pasaulis, 6taurės ir apv.Kvailys...manau, kad eini db iš proto, emocijų antplūdis...ir viskas dėl to, kad pasielgei neracionaliai, neapgalvotai, ar tai tas žmogus sudarė sąlygas tau taip 'prisisvaigti'...dabartinė situacija išlaužta iš piršto, arba tu pati prisigalvojai to, ko realybėje net nėra..žodžiu, šaknys - dar šviežūs įvykiai - apv. Kvailys...tu pati suvoki/galvoji, kad tai niekur neveda, kaip ir pasąmonė sako, kad tas žmogus pasitikėjimo nevertas, tą patį sako ir 9 korta - tavo baimės - ir čia tu bijai apgavystės, pralaimėjimo...aplinkos įtaka - apv. Velnias - gb, kad tie santykiai kažkokie nepriimtini (gal jis nelaisvas), t.p. čia puikiai gali reikšti ir tai, kad tave tiesiog sugundė, kam visai pritartų ir netolimos praeities įvykiai - apv.Kvailys...artima ateitis - apv. Saulė - pagal visas kitas kortas ir aš manau, kad tavęs laukia nusivylimas, turint omeny į tai, kad viskas - dėl apv. Kvailio smile.gif ir reziumė - Saikingumas...hmm, kažkodėl manau, jog čia kalba apie tavo pačios būseną, nes pagal tavo pačios suvokimą (tiek sąmonės, tiek pasąmonės) galima spėti, kad tu tiesiog racionaliai susidėliosi viską ir atrasi visus atsakymus į dabar kankinančius pergyvenimus, kitaip tariant - nurimsi ir priimsi viską kaip yra, o ne tai, ką norėtum matyti...siūlyčiau atkreipti dėmesį ir pasinaudoti Mirties patarimu smile.gif
Papildyta:
Sorry, aš matau taip ax.gif

Na aš irgi manau, kad gal čia nieko gero ir nebus ir reikia visas mintys vyti šalin lauk.... nes čia nekvepia sajunga, kad ir kaip bebūtų gaila.. O taip jaučiuosi kaip kvailys veikiausiai todėl, nes 3 metus niekam nieko nejutau ir niekas nepatiko, ir netikėjau kad kažkas dar patiks, tik staigiai atsirado toks susižavėjimas mažytis, todėl jis man toks ir svarbus yra doh.gif O nepasitikėjimas kodėl jis yra tai tikra tiesa.. aš visais nepasitikiu vyrais smile.gif Na ačiū Sublime labai tau už komentarus, manau tai ir yra teisybė.... Man tas saikingumas toje perspektyvoje sako, kad man tiesiog po kiek laiko pasidarys po*ui Ir toliau gyvensiu ramiai savo gyvenima....... smile.gif Gal dar kuri galėtų papildyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 06 gruodžio 2011 - 12:47
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 04, 23:14)
Gal kas nori man pasiziureti a?  bigsmile.gif Mano santykiai su zmogimi A ir santykiu perspektyva? bigsmile.gif  biggrin.gif  OPA

Nemetu,kokie jusu santykiai,nes ir taip,aisku,kad draugaujat,artimi rysiai,taip sakant,tad-
1.KOkia santykiu perspektyva?-Tuscia,7 Lazdos,7 Kardai(a.) Siaip,jau,mano manymu,jusu santykiu perspektyva yra,bet labai mazyte ir silpnute.I santykius reikia ideti labai daug ilgalaikiu pastangu,pasitelkti visa kantrybe,bet svarbiausia reikia viska gerai apmastyti ir susikaupti,suvokti,kiek labai tu nori kad tie santykiai dirbtu jums.Bet priemusi tam tikra sprendima visgi nuleisi rankeles ir santykiai bus baigti.
Dar paklausiau kortu,oks tavo vaikino poziuris i jusu santykius: 9 Kardai(a.),IXAtsiskyrelis(a.),XII Pakabintasis(a.)-akivaizdu,kad jam yra labai negerai siuose santykiuose verysad.gif Man rodos,jis jau pirmas nuleido rankas,atsiribojo nuo visko ir visu,jauciasi vienisas,saltas ir pasidares bejausmis.Tiesiog leidzia yvykiams plaukti sava vaga.Viduj pergyvena,grauziasi ir,galbut,pats viska ir pastate i padeti,kokia dabar yra pas jus.Aiskiai,matosi,kad greitai viskas bus pas jus atrista,issiaiskinta,nes abu santykiuose jauciates tikrai blogai.Laikykis Matrica,zinau,koks slykstus jausmas dabar tavy gyvena...P.s.ar snekejot apie savo isgyvenimus su vienas kitu?..

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 05, 21:26)
Levonce as labai atsiprasau..tiesiog negaliu siuo metu traukti  - pati esu kosmose o ezokvantas likes zemej  rolleyes.gif

Na,kai galesi,labai lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti