QUOTE(Browny @ 2011 12 26, 13:18)
gal kas gali pasakyt, ar treciadienis pakeis mano gyvenima? labai svarbus ivykiai nusimato...
Mirgaicės, nu kame šaknys?..... Ne būrėjų tema čia. Nori žinot- perki kortas ir dėliojies pati....
Ommmm

Labai ačiū, Pallade, už tokį detalų atsakymą. 
Dar labai įdomu, ar pradėjusios mokytis Taro pradžioje bandėte dirbti tik su Didžiaisiais Arkanais? Ir kaip reaguojate į apsivertusias kortas?
Aš pati dabar apsistojau ties Didžiaisiais Arkanais, nes viename puslapyje radau gan aiškius jų reikšmių aprašymus. Dabar jau galėčiau kiekvieną iš 22 kortų trumpai apibūdinti. Kiek sunkiau su apverstų kortų reikšmėmis, nes apie jas informacijos mažiau. Be to, stengiuosi kiekvienos kortos reikšmę "susikomplektuoti" iš keleto skirtingų šaltinių, o kalbant apie apverstas kortas, būna, kad informacija skirtinguose šaltiniuose net nesutampa...
Beje, dar turiu keletą klausimų apie būrimą kitiems žmonėms. Būtų malonu, jei rastumėt laiko ir kantrybės atsakyti.
Ar burdamos kitiems duodate jiems liestis prie kortų? Pvz, perkelti kaladę?
Ar prašote, kad savo klausimą pasakytų garsiai, ar užtenka, kad jį užduotų mintyse?
Pastebėjau ne vieną atvejį, kai buriate kitoms forumo dalyvėms. Ar taip įmanoma, burti žmogui, nesančiam šalia ir nepažįstamam?

Dar labai įdomu, ar pradėjusios mokytis Taro pradžioje bandėte dirbti tik su Didžiaisiais Arkanais? Ir kaip reaguojate į apsivertusias kortas?
Aš pati dabar apsistojau ties Didžiaisiais Arkanais, nes viename puslapyje radau gan aiškius jų reikšmių aprašymus. Dabar jau galėčiau kiekvieną iš 22 kortų trumpai apibūdinti. Kiek sunkiau su apverstų kortų reikšmėmis, nes apie jas informacijos mažiau. Be to, stengiuosi kiekvienos kortos reikšmę "susikomplektuoti" iš keleto skirtingų šaltinių, o kalbant apie apverstas kortas, būna, kad informacija skirtinguose šaltiniuose net nesutampa...
Beje, dar turiu keletą klausimų apie būrimą kitiems žmonėms. Būtų malonu, jei rastumėt laiko ir kantrybės atsakyti.

Ar prašote, kad savo klausimą pasakytų garsiai, ar užtenka, kad jį užduotų mintyse?
Pastebėjau ne vieną atvejį, kai buriate kitoms forumo dalyvėms. Ar taip įmanoma, burti žmogui, nesančiam šalia ir nepažįstamam?
QUOTE(Nachtmahr @ 2011 12 26, 14:59)

Primygtinai siulau imti visa kalade ir pradeti mokytis dirbti su visom kortom, o taip pat ir apverstom reiksmem...Ko nepadarysi is pat pradziu, paskui bus per daug sudetinga.
Kas link burimo kitiems, tai cia daryk, kaip tu pati nuspresi...As asmeniskai duodu kortas, kas tik jas nori pavartyti - mano kortoms tai tikrai nekenkia...Kiek zinau, kitos merginos laiko jas po 9 uzraktais - cia individualu - grieztu taisykliu nera

Klausima zmogus turi uzduoti normaliai, nes jeigu neesi aiskiarege ar aiskiagirde, tai vargu ar perskaityti klausejo mintis....O jei nezinosi, kuri gyvenimo sritis zmogu domina, gali ziauriai nugrybauti i pievas, nors kortos tikrai rodys gerai.....
Burti gali absoliuciai bet kam - taip pat zmonems, esantiems anapus Atlanto, kurio tu niekada nematei...Informacija gaunama is "visuotinio Visatos informacinio katilo", o tu esi tik verteja...Be abejo, asmeniniai sugebejimai ir "ezokvanto" valdymas, didelis privalumas, bet galima ir be jo...Tokiu atveju, zinoma, aukstumu nepasieksi, bet elementarioms buitinems analizems tikrai pakaks tik mokejimo skaityti kortas.
Ačiū, Chiromante! Jau praktikuojuosi su visomis kortomis. Šiandien atsakiau į porą klausimų klaususiems internetu, tai visai smagu, nes sakė, kad kai kur gan tiksliai pataikiau.
Kol kas dar nedrąsu, bet suprantu, kad tik per tokią praktiką pavyks kažko išmokti. Ir šiaip pastebėjau, kad tokiu būdu daug geriau išeina įsidėmėti reikšmes, nei paprastai mokantis.
Beje, gal žinote kokių aiškių ir patikimų šaltinių, kur rasti informacijos apie apsivertusių kortų reikšmes?
Kol kas dar nedrąsu, bet suprantu, kad tik per tokią praktiką pavyks kažko išmokti. Ir šiaip pastebėjau, kad tokiu būdu daug geriau išeina įsidėmėti reikšmes, nei paprastai mokantis.
Beje, gal žinote kokių aiškių ir patikimų šaltinių, kur rasti informacijos apie apsivertusių kortų reikšmes?
Labos rytas poneles
Norejau paklausti kaip jums pasireiskia kaip dienos korta menulis?

QUOTE(Nachtmahr @ 2011 12 27, 21:28)
čia
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 09:21)
Labos rytas poneles

Pletkais kokiais nors

QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 09:21)
Labos rytas poneles

na, as esu pora kartu per menulio diena masina nubrozdijus visai kvailose avarijose

o siaip tai dienos tokios buna - kazkaip lyg tai visa diena kazka darai, o rezultatas galu gale toks miglotas
o is cia bendraujanciu merginu, kiek pamenu viena susipjauste ranka tokia diena

QUOTE(Vailet2 @ 2011 12 28, 12:56)
na, as esu pora kartu per menulio diena masina nubrozdijus visai kvailose avarijose
( i siena atsitrenkiau . tai moteriske kitos masinos posuki per maza paeme ir ivaziavo ), bet tokie kvaili dalykai nutinka
o siaip tai dienos tokios buna - kazkaip lyg tai visa diena kazka darai, o rezultatas galu gale toks miglotas

Man tai kaip iliuzija kad kazka darai ar kazkas vyksta

hmz nu aisku viskas daug maz, na man pletkais irgi pasireiskia bet ir pasireiskia kaip situacijos neaiskumas.. pamenu dienos kortomis paskutine krito menulis, tai vakaras visai netiketas buvo nei planuotas.... o kokios tarkim teigiamos menulio reiksmes kaip be intuicijos ir t.t.. Tarkim santykiuose tiek dalykiniuose ir netik man menulis nilabai patcinka
Gal kuri naudojate The Casanova Tarot?
Idomu butu atsiliepimus isgirsti

Gal kuri naudojate The Casanova Tarot?

QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 13:50)
Iš erotiškų panos manara, sexual magic turi. Casanova

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 28, 14:59)
Pas Pallade itariu didziausia kolekcija LT