Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 28, 14:37)
Pas Pallade itariu didziausia kolekcija LT  lotuliukas.gif

Jei ji ir pati nežino, kiek kaladžių turi, tai, manau, tu teisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Opapa bigsmile.gif Pallade...kuku nagi prisipazink kiek kaladziu turi? rolleyes.gif bigsmile.gif

siaip pastebejau didziosioji dauguma Klimta labai pamegusios yra... mane jis irgi tiesiog traukia, bet ne tik, kad traukia bet ir visur vaidensi kur beapsisukciau.. Klimto parkeriai, klimto sasiuviniai, klimto piestukai, klimto kalendoriai, klimto lekstes,klimto puodeliai,klimto sampano taures,klimto dezutes iri t.t. ir t.t net muzikine skrynele su klimtu radau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai galvoju gal jis persekioja cia mane blush2.gif

Hmz paskutiniu metu dirbu su savo Egiptietiskom, labai patenkinta esu jomis, uz Waita man kur kas geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 16:33)
Opapa  bigsmile.gif  Pallade...kuku nagi prisipazink kiek kaladziu turi? rolleyes.gif  bigsmile.gif

siaip pastebejau didziosioji dauguma Klimta labai pamegusios yra... mane jis irgi tiesiog traukia, bet ne tik, kad traukia bet ir visur vaidensi kur beapsisukciau.. Klimto parkeriai, klimto sasiuviniai, klimto piestukai, klimto kalendoriai, klimto lekstes,klimto puodeliai,klimto sampano taures,klimto dezutes  iri t.t. ir t.t net muzikine skrynele su klimtu radau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai galvoju gal jis persekioja cia mane blush2.gif

Hmz paskutiniu metu dirbu su savo Egiptietiskom, labai patenkinta esu jomis, uz Waita man kur kas geriau ax.gif

As kol kas tik su Vaitu blush2.gif nes kazko kito dar nedrasu imtis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 12 28, 15:38)
As kol kas tik su Vaitu blush2.gif  nes kazko kito dar nedrasu imtis... blush2.gif

O kas cia nedrasu? Isirenki kuri labiausiai patinka ir kuri labiausiai traukia, apsizuri pasidomi ja ir griebi....
Aisku tos Egipto jau kur kas sunkesnes kazkiek neigu tarkim Waito, nes simbolika jau kitiap pateikta ir ja reikia suprasti, reikia neblogai ismanyti pacio egipto mitologija ir ja dometis ir t.t..
.Waitas juk irgi gerai viska rodo, bet jeigu neturi nori ir poreikio kitaikaladei tureti, tai nematau tolko jos ir pirkti schmoll.gif as siaip megstu dirbti su dviejom kaldem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 16:47)
O kas cia nedrasu? Isirenki kuri labiausiai patinka ir kuri labiausiai traukia, apsizuri pasidomi ja ir griebi....
Aisku tos Egipto jau kur kas sunkesnes  kazkiek neigu tarkim Waito, nes simbolika jau kitiap pateikta ir ja reikia suprasti, reikia neblogai ismanyti pacio egipto mitologija ir ja dometis ir t.t..
.Waitas juk irgi gerai viska rodo, bet jeigu neturi nori ir poreikio kitaikaladei tureti, tai nematau tolko jos ir pirkti schmoll.gif  as siaip megstu dirbti su dviejom kaldem rolleyes.gif

Man kol kas aiskiausiai Vaitas, kazkada ziurejau Vandenio ar kazkaip vadinais panasiai, bet man "nelipo" jos g.gif Bet pastaruoju metu atsiranda noras isigyt kokias kitas kortas, tai nuolat vartau, apziurineju kalades, gal kuri kris i aki, arba pajusiu, kad ju noriu - pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 15:33)
Opapa  bigsmile.gif  Pallade...

Tu gal apsispręsk į Opapą ar į Palladę kreipiesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 28, 15:52)
Tu gal apsispręsk į Opapą ar į Palladę kreipiesi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif I Pallade.. I Pallade smile.gif

Va sitos Erotic biggrin.gif http://taroteca.mult...album/37/Erotic
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 16:10)
lotuliukas.gif  I Pallade.. I Pallade smile.gif

Va sitos Erotic  biggrin.gif  http://taroteca.mult...album/37/Erotic

sakyciau Sexual Magic Tarot geriau sneketu - ten praktiskai istorija pati susidelioja mirksiukas.gif , visos ta pati pastebejo, kurios turi

O Manara man nelabai - neprilipo kazkaip
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2011 12 28, 17:53)
sakyciau Sexual Magic Tarot geriau sneketu - ten praktiskai istorija pati susidelioja  mirksiukas.gif , visos ta pati pastebejo, kurios turi

O Manara man nelabai - neprilipo kazkaip

Man irgi Manara nelabai kazkaip is pirmo zvilgsnio....sitos labiau patinka smile.gif Bet ciajau tokios kortos labiau skirtos jau meilems seilems kaip suprantu g.gif Ar tinka vsiems klausimams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 18:17)
Man irgi Manara nelabai kazkaip is pirmo zvilgsnio....sitos labiau patinka smile.gif  Bet ciajau tokios kortos labiau skirtos jau  meilems seilems kaip suprantu g.gif  Ar tinka vsiems klausimams unsure.gif

na, visiems reikalams - kam jas naudot, kokia prasme pirkti erotine kalade buitiniams reikalams, ka as veiksiu siandien tema smile.gif - nesuprasi reiksmes, teks pagal kortu reiksmes rankiotis smile.gif

o kortu kalades aplamai galimos skirtingoms tikslams naudot - buitiniams klausimams, skirtos labiau dvasiniams klausimams, meiles reikalams, magijai, meditacijai ir tt.
Ir nebutinai viena kalade naudojama viskam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
As kaip supratau cia renkasi besipraktikuojancios smile.gif
Gal galit man padėti?
jau antra savaite neuzmiegu, kankinuosi ir is galvos neina vienas klausimas, net sventes nublanko....
Buvau tokiame superiniame pokalbyje del darbo, kurio labai, labai, labai noriu. Tai klausimas paprastas gausiu as ji ar ne?

Bukit mielosios, gerosios, pakonsultuokit....
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 12 29, 12:16)
Sveikos,
As kaip supratau cia renkasi besipraktikuojancios smile.gif
Gal galit man padėti?
jau antra savaite neuzmiegu, kankinuosi ir is galvos neina vienas klausimas, net sventes nublanko....
Buvau tokiame superiniame pokalbyje del darbo, kurio labai, labai, labai noriu. Tai klausimas paprastas gausiu as ji ar ne?

Bukit mielosios, gerosios, pakonsultuokit....

Tokios konsultacijos yra kitur mirksiukas.gif Ugnytė teikia ir dar kitos. O čia niekas nekonsultuoja, nebent pati išsitrauksi kotras, parašysi kaip supranti, o kitos, turinčios laiko ir noro, papildys, pakoreguos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 26, 15:02)
Mirgaicės, nu kame šaknys?..... Ne būrėjų tema čia. Nori žinot- perki kortas ir dėliojies pati....
Ommmm wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Radau ir dar vieną paaiškinimą ta tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 29 gruodžio 2011 - 15:46