Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

Mergaites... Help smile.gif

Paklausiau savo kortų kokia man veikla reikėtų užsiimti 2012 metais? bigsmile.gif Egipto kalade...

Tai bemaisant kortas iskrito Likimo ratas

4
Traukiau keturias kortas 123
Tą ketvirtą, aš visada kaip paskutinę dedu apibendridančią.... Tai ištraukiau Likimo Ratą DA X, apv Lazdų 3, Kardų Tūzas.. 4oji korta..Taurių 10 g.gif vot dabar ir mąstau... Ar kartais nereikės čia priimti sprendimo ir aplankyti savo giminaicius gyvenančius užsienyje? Likimo ratas juk krito ir iš rankų ir dar juolabiau jį ištraukiau...Gal visgi susimąstyti apie migraziją...? g.gif g.gif Bet čia susije su veikla, ką reikėtų nuveikti ir atlikti kokius darbus... Hmz dar tas kardų tūzas kažkaip pirma mintis šovusi buvo, kad apsilankyt pas gydytoja, o tai senai nebuvau, nes angina jau eilę metų turiu ir reikėjo operuotis... g.gif Na, sunku labai suprasti ką man čia kortos siūlytų nuveikti...O Gal šeimą sukurt? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 29 gruodžio 2011 - 19:07
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 29, 19:50)
Mergaites... Help smile.gif

Paklausiau savo kortų kokia man veikla reikėtų užsiimti 2012 metais? bigsmile.gif  Egipto kalade...

Tai bemaisant kortas iskrito Likimo ratas

4
Traukiau keturias kortas  123
Tą ketvirtą, aš visada kaip paskutinę dedu apibendridančią.... Tai ištraukiau Likimo Ratą DA X, apv Lazdų 3, Kardų Tūzas.. 4oji korta..Taurių 10 g.gif  vot dabar ir mąstau... Ar kartais nereikės  čia priimti sprendimo ir aplankyti savo giminaicius gyvenančius užsienyje? Likimo ratas juk krito ir iš rankų ir dar juolabiau jį ištraukiau...Gal visgi susimąstyti apie migraziją...? g.gif  g.gif Bet čia susije su veikla, ką reikėtų nuveikti ir atlikti kokius darbus... Hmz dar tas kardų tūzas kažkaip pirma mintis šovusi buvo, kad apsilankyt pas gydytoja, o tai senai nebuvau, nes angina jau eilę metų turiu ir reikėjo operuotis... g.gif  Na, sunku labai suprasti ką man čia kortos siūlytų nuveikti...O Gal šeimą sukurt? bigsmile.gif  biggrin.gif

Va, pati sarasa sudarei nuo daktaro iki seimos kurimo, tik rankoves belieka pasiraitot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopustinuke @ 2011 12 29, 21:02)
Va, pati  sarasa sudarei nuo daktaro iki seimos kurimo, tik rankoves belieka pasiraitot biggrin.gif

Na, taip sutinku tik man įdomu ką Jūs senbuvės pasakysit.. bigsmile.gif O tos operacijos taip nenoreciau kazkoks kosmaras, niekada neteko turėti....pamenu pries tris metus visa pusmeti geriau stipriausius antibiotikus ir gydytoja pasake, na jeigu dar karta paskaudes gerkle teks operuotis... na ir aisku man visteik liga paumejo, o is tos baimes operuotis pas gydytoja daugiau ir nebeapsilankiau......... unsure.gif Beja dar norėjau paklausti.. Kaip moteriškas ligas, tai DA IV gali parodyti vyriskas kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 29, 22:26)
Na, taip sutinku tik man įdomu ką Jūs senbuvės pasakysit.. bigsmile.gif  O tos operacijos taip nenoreciau kazkoks kosmaras, niekada neteko turėti....pamenu pries tris metus visa pusmeti geriau stipriausius antibiotikus ir gydytoja pasake, na jeigu dar karta paskaudes gerkle teks operuotis... na ir aisku man visteik liga paumejo, o is tos baimes operuotis pas gydytoja daugiau ir nebeapsilankiau......... unsure.gif Beja dar norėjau paklausti.. Kaip moteriškas ligas, tai DA IV gali parodyti vyriskas kaip suprantu? g.gif

Mano knygoje raso, kad tik apverstos kortos nurodo , kad yra kazkokiu sveikatos sutrikimu.

Apie IV pamineta galvos skausmai, gyvybinguma stoka (virility g.b. ir vyriskumo:), problemos su prostata, avarijos, susizeidimai ir potrauminiai stresiniai sutrikimai (nzn, ar taip isverciau:)
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 28, 15:33)
Opapa  bigsmile.gif  Pallade...kuku nagi prisipazink kiek kaladziu turi? rolleyes.gif  bigsmile.gif

siaip pastebejau didziosioji dauguma Klimta labai pamegusios yra... mane jis irgi tiesiog traukia, bet ne tik, kad traukia bet ir visur vaidensi kur beapsisukciau.. Klimto parkeriai, klimto sasiuviniai, klimto piestukai, klimto kalendoriai, klimto lekstes,klimto puodeliai,klimto sampano taures,klimto dezutes  iri t.t. ir t.t net muzikine skrynele su klimtu radau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai galvoju gal jis persekioja cia mane blush2.gif

Hmz paskutiniu metu dirbu su savo Egiptietiskom, labai patenkinta esu jomis, uz Waita man kur kas geriau ax.gif

Nu labas, pagaliau prisikasiau ir iki stos temos biggrin.gif

Kai kas labai klaidina publika - pas mane tikrai ne pati didziausia kortu kolekcija, zinau kas ju turi daugiau bigsmile.gif Pvz neturiu Egiptietisku, ir tu paie kurias cia kazkas klause - Erotic - irgi neturiu schmoll.gif

Klimtas yra tikrai gera kalade, o jei dar ir trauka yra - butinai reikia isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2011 12 30, 01:25)

Klimtas yra tikrai gera kalade, o jei dar ir trauka yra - butinai reikia isigyti mirksiukas.gif

Aš Klimt'u labai džiaugiuosi, nors su jom ir kitom, dėl laiko stokos verysad.gif , beveik nieko nebedėlioju cool.gif Reiks vėl šiuo reikalu užsiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad as irgi nelabai turiu kada prisesti, kas is to, kad kolekcija sukaupiau didele, o naudotis tais geriais nera laiko ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,su sventemis visas!Maciau yra nauju prisijungusiu-kantrybes ir sekmes mirksiukas.gif
Truputi atitrukau visam tam sventiniam surmuly...
Radau vienoj parduotuvej visai nebrangiai sias kortas The druid animal oracle

Pagalvojau jas padovanoti savo draugui.Jis liko tikrai patenkintas,skaite apie siu kortu istorija ir t.t.Kalade susideda is 33 kortu.Paciai ydomu,bet net nzn nuo ko pradeti jas suprasti doh.gif Kiek supratau(angliskai info),cia daugiau i save,savianalize klausimais reikia.Tiesiog noriu paklausti-gal kas nors turite sia kalade ar zinote ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 12 30, 00:30)
Aš Klimt'u labai džiaugiuosi, nors su jom ir kitom, dėl laiko stokos verysad.gif , beveik nieko nebedėlioju cool.gif Reiks vėl šiuo reikalu užsiimti rolleyes.gif

Manau as jas irgi pas save priglausiu smile.gif Man jos lb lb.. tik reikia palaukti kokios akcijos manau ant ju... kad internete jas pirkti.. Nes tam ezoteriniam centre maciau 100 lt kainuoja, jeigu ir uzsienyje tokia pati kaina, tai manau neverta gal ir uzsienio siustis? g.gif

Beja, dabar tikrai merginos lauksiu Jusu nuomonių... Gal kuriai pasirodys labai idomiai, nes man biski akys ankt kaktos isprogo kaip kortos gali aprodyti... Na labai idomiai man sukrito kortos smile.gif plius minus isivaizduoju, bet nesuvedu visu galu... Klausiau del vieno zmogaus. Klausimas skambejo taip: Ka as tureciau zinoti apie vyruką X? Istraukiau keturias kortas... ir kazkaip kilo keleta abejoniu irstraukiau is kitos kalades vel keturios ir ziurekit kaip man sukrito, pabandziau nupaveiksluoti

http://i626.photobuc...ka/SAM_4120.jpg

Ta saule cia pasireiskia kaip negiama, nes papildoma saule apversta gavosi.... Hmz apv tauriu riteris ir kardu 7etas ir taip viskas aisku kas cia vyksta per do veikla pas ta zmogu, ir koks jis... Bet tie tauriu tuzai du mane sumaiseee... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Levonce @ 2011 12 30, 16:17)
Sveikutes,su sventemis visas!Maciau yra nauju prisijungusiu-kantrybes ir sekmes mirksiukas.gif
Truputi atitrukau visam tam sventiniam surmuly...
Radau vienoj parduotuvej visai nebrangiai sias kortas The druid animal oracle

Pagalvojau jas padovanoti savo draugui.Jis liko tikrai patenkintas,skaite apie siu kortu istorija ir t.t.Kalade susideda is 33 kortu.Paciai ydomu,bet net nzn nuo ko pradeti jas suprasti  doh.gif Kiek supratau(angliskai info),cia daugiau i save,savianalize klausimais reikia.Tiesiog noriu paklausti-gal kas nors turite sia kalade ar zinote ka nors?

Oi situ kortu as tikrai nezinau..... smile.gif Pasiziurejau jas, tai man jos nelimpta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 30, 18:41)
Manau as jas irgi pas save priglausiu smile.gif  Man jos lb lb.. tik reikia palaukti kokios akcijos manau ant ju... kad internete jas pirkti.. Nes tam ezoteriniam centre maciau 100 lt kainuoja, jeigu ir uzsienyje tokia pati kaina, tai manau neverta gal ir uzsienio siustis? g.gif

Beja, dabar tikrai merginos lauksiu Jusu nuomonių... Gal kuriai pasirodys labai idomiai, nes man biski akys ankt kaktos isprogo kaip kortos gali aprodyti... Na labai idomiai man sukrito kortos smile.gif  plius minus isivaizduoju, bet nesuvedu visu galu... Klausiau del vieno zmogaus. Klausimas skambejo taip: Ka as tureciau zinoti apie vyruką X?  Istraukiau keturias kortas... ir kazkaip kilo keleta abejoniu irstraukiau is kitos kalades vel keturios ir ziurekit kaip man sukrito, pabandziau nupaveiksluoti

http://i626.photobuc...ka/SAM_4120.jpg

Ta saule cia pasireiskia kaip negiama, nes papildoma saule apversta gavosi.... Hmz apv tauriu riteris ir kardu 7etas ir taip viskas aisku kas cia vyksta per do veikla pas ta zmogu, ir koks jis... Bet tie tauriu tuzai du mane sumaiseee... g.gif
Papildyta:
Oi situ kortu as tikrai nezinau..... smile.gif  Pasiziurejau jas, tai man jos nelimpta schmoll.gif

Nelabai gilinausi, bet pirma mintis - emocingas, karstakosis, budinga nuotaiku kaita, besipblaskantis, be to sakyciau kartais neprognozuojamas ta prasme, kad gali sukelti savo elgesiu nemalponiu pjuciu ar problemu. O siaip negstantis greziotis atgal ar girtis kazkuom is praeities, galbut turi vaika, daugiau ezokvantas nenesa biggrin.gif bet cia visiskas ezokvantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 30, 18:41)
Manau as jas irgi pas save priglausiu smile.gif  Man jos lb lb.. tik reikia palaukti kokios akcijos manau ant ju... kad internete jas pirkti.. Nes tam ezoteriniam centre maciau 100 lt kainuoja, jeigu ir uzsienyje tokia pati kaina, tai manau neverta gal ir uzsienio siustis? g.gif

http://www.bookdepos...p;search=search

Čia apsimoka pirkti. Aš dar pigiau pirkau, atrodo už 13 eurų. Buvo akcija prieš porą mėnesukų , bet dabar nėra biggrin.gif
O 100 Lt brangoka, bet juk perka ir Lietuvoj, bet pigiau atsisiųst - geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 12 30, 19:24)
Nelabai gilinausi, bet pirma mintis - emocingas, karstakosis, budinga nuotaiku kaita, besipblaskantis, be to sakyciau kartais neprognozuojamas ta prasme, kad gali sukelti savo elgesiu nemalponiu pjuciu ar problemu. O siaip negstantis greziotis atgal ar girtis kazkuom is praeities, galbut turi vaika, daugiau ezokvantas nenesa  biggrin.gif bet cia visiskas ezokvantas  ax.gif

Hmz viskas labai panasiai... nestabilumas pas zmogu manau yra... Vaiko neturi smile.gif Man ezokvantiskai sakytu, kad megstantis kartais i tokius krastutinumus nueteit, megstantis manau dar ir panuotykiaut kaip reikalas.... g.gif

QUOTE(Lorette @ 2011 12 30, 19:37)
http://www.bookdepos...p;search=search

Čia apsimoka pirkti. Aš dar pigiau pirkau, atrodo už 13 eurų. Buvo akcija prieš porą mėnesukų , bet dabar nėra biggrin.gif
O 100 Lt brangoka, bet juk perka ir Lietuvoj, bet pigiau atsisiųst - geriau biggrin.gif

O per kiek laiko ateina? Su atsiskaitymu tai viskas ok? Kreditine kortele reikia... atsiuntimas kiek? hmz g.gif
Atsakyti