QUOTE(Lorette @ 2011 12 30, 00:30)
Aš Klimt'u labai džiaugiuosi, nors su jom ir kitom, dėl laiko stokos

, beveik nieko nebedėlioju

Reiks vėl šiuo reikalu užsiimti
Manau as jas irgi pas save priglausiu

Man jos lb lb.. tik reikia palaukti kokios akcijos manau ant ju... kad internete jas pirkti.. Nes tam ezoteriniam centre maciau 100 lt kainuoja, jeigu ir uzsienyje tokia pati kaina, tai manau neverta gal ir uzsienio siustis?
Beja, dabar tikrai merginos lauksiu Jusu nuomonių... Gal kuriai pasirodys labai idomiai, nes man biski akys ankt kaktos isprogo kaip kortos gali aprodyti... Na labai idomiai man sukrito kortos

plius minus isivaizduoju, bet nesuvedu visu galu... Klausiau del vieno zmogaus. Klausimas skambejo taip: Ka as tureciau zinoti apie vyruką X? Istraukiau keturias kortas... ir kazkaip kilo keleta abejoniu irstraukiau is kitos kalades vel keturios ir ziurekit kaip man sukrito, pabandziau nupaveiksluoti
http://i626.photobuc...ka/SAM_4120.jpg
Ta saule cia pasireiskia kaip negiama, nes papildoma saule apversta gavosi.... Hmz apv tauriu riteris ir kardu 7etas ir taip viskas aisku kas cia vyksta per do veikla pas ta zmogu, ir koks jis... Bet tie tauriu tuzai du mane sumaiseee...
Papildyta:
QUOTE(Levonce @ 2011 12 30, 16:17)
Sveikutes,su sventemis visas!Maciau yra nauju prisijungusiu-kantrybes ir sekmes
Truputi atitrukau visam tam sventiniam surmuly...
Radau vienoj parduotuvej visai nebrangiai sias kortas
The druid animal oracle
Pagalvojau jas padovanoti savo draugui.Jis liko tikrai patenkintas,skaite apie siu kortu istorija ir t.t.Kalade susideda is 33 kortu.Paciai ydomu,bet net nzn nuo ko pradeti jas suprasti

Kiek supratau(angliskai info),cia daugiau i save,savianalize klausimais reikia.
Tiesiog noriu paklausti-gal kas nors turite sia kalade ar zinote ka nors?
Oi situ kortu as tikrai nezinau.....

Pasiziurejau jas, tai man jos nelimpta