Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 30, 20:47)
Hmz viskas labai panasiai... nestabilumas pas zmogu manau yra... Vaiko neturi smile.gif Man ezokvantiskai sakytu, kad megstantis kartais i tokius krastutinumus nueteit, megstantis manau dar ir panuotykiaut kaip reikalas.... g.gif
O per kiek laiko ateina? Su atsiskaitymu tai viskas ok? Kreditine kortele reikia... atsiuntimas kiek? hmz g.gif

Per savaitę-dvi. Ten panagrinėk psl. atsiuntimas - nieko. Viskas ten gerai, per pay pal'ą.
Atsakyti
Sveikos. Su artėjančiais Naujaisiais. smile.gif

Norėjau pasidalinti, kokios šiandienos kortos man iškrito:

DA XVI. Bokštas, DA XIV. Saikingumas (apsivertusi), DA XV. Velnias (apsivertusi)

Iš karto krito į akį, kad visos kortos - iš Didžiųjų Arkanų, tai akivaizdu, kad kažkas tikrai svarbaus norima pasakyti. Tiesą sakant, teigiamai tokios kortos nenuteikia. Sunerimau tik ištraukusi Bokštą, o dar kai pamačiau kitas... doh.gif

Toks įspūdis, kad patirsiu kažkokių visai nenorimų pokyčių ir būsiu "pastatyta į vietą" dėl savo savanaudiškumo, egoizmo.

Jei planuočiau šįvakar kažkur švęsti, spėčiau, kad pernelyg įsijausčiau švęsdama ir dėl to dar kokių nemalonumų patirčiau. biggrin.gif Bet dabar, kai planuose - visiškai ramus Naujųjų sutikimas, tokia interpretacija lyg ir netinka... Ką jūs manote?
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2011 12 31, 13:57)

DA XVI. Bokštas, DA XIV. Saikingumas (apsivertusi), DA XV. Velnias (apsivertusi)

Iš karto krito į akį, kad visos kortos - iš Didžiųjų Arkanų, tai akivaizdu, kad kažkas tikrai svarbaus norima pasakyti. Tiesą sakant, teigiamai tokios kortos nenuteikia. Sunerimau tik ištraukusi Bokštą, o dar kai pamačiau kitas...  doh.gif

Toks įspūdis, kad patirsiu kažkokių visai nenorimų pokyčių ir būsiu "pastatyta į vietą" dėl savo savanaudiškumo, egoizmo.

Jei planuočiau šįvakar kažkur švęsti, spėčiau, kad pernelyg įsijausčiau švęsdama ir dėl to dar kokių nemalonumų patirčiau. biggrin.gif Bet dabar, kai planuose - visiškai ramus Naujųjų sutikimas, tokia interpretacija lyg ir netinka... Ką jūs manote?

Ziurek paprasciau... Apv saikingumas ir apv Velnias... ir taip aisku, kad privalgysi, prigersi ax.gif ax.gif Nu ir bokstas dar.... kad visai staigiai viskas ivyks.... gal net nesitikesi cia taip pauuzti... bet zinok sutiksi naujus triuksmingai
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2011 12 31, 13:57)

Sveikos 4u.gif As irgi noriu isiterpti:
pritarciau matricai - Saikingumas (apv.), Velnias (apv.) - man irgi atrodo, kad tiesiog prisivalgysi, isgersi ir tiek. O Boksto virsuj zaibas nupiestas gal rodo tiesiog saliutus sios nakties.
Ir kvintesencija - Mirtis apv. - sakyciau rodo, kad vienas etapas baigiasi, prasides kitas. smile.gif

Visoms sioje temoje besilankancioms geru svenciu! 4u.gif
Atsakyti
sveikos esu taro kortu gerbeja taciau isigyti neisgaliu gal kuri turit pvz atsispausdinti gal galetu man padovanoti ir atsiusti kortu paveikslelius emeilu buciau be galo dekinga 4u.gif 17vaida@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(va koala @ 2012 01 01, 14:00)
sveikos esu taro kortu gerbeja taciau isigyti neisgaliu gal kuri turit pvz atsispausdinti gal galetu man padovanoti ir atsiusti kortu paveikslelius emeilu buciau be galo dekinga 4u.gif  17vaida@gmail.com 4u.gif

Pirmam puslapy šios temos yra daug nuorodų su taro kortom mirksiukas.gif Gali išsirinkti sau patinkančias ir atsispausdinti.
34 psl. nuorodą įdėjau, iš ten gali pigiau atsisiųsti ir turėsi kokybiškas, gražias kortas. Ten kainos prieinamos. Ir nuolaidų būna. O jei gražiai pieši, gali ir nusipiešti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 01 sausio 2012 - 13:14
QUOTE(va koala @ 2012 01 01, 14:00)
sveikos esu taro kortu gerbeja taciau isigyti neisgaliu gal kuri turit pvz atsispausdinti gal galetu man padovanoti ir atsiusti kortu paveikslelius emeilu buciau be galo dekinga 4u.gif  17vaida@gmail.com 4u.gif

kiek zinau yra knygyne knyga su taro kortomis kaina gal apie 30 g.gif tai jau susitaupysi mirksiukas.gif abejoju, kad tau kazkas dovanos kortas kainuojancias apie 100lt rolleyes.gif

o del paveiksliuku, pilnas internetas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2012 01 01, 14:18)
kiek zinau yra knygyne knyga su taro kortomis kaina gal apie 30 g.gif tai jau susitaupysi mirksiukas.gif abejoju, kad tau kazkas dovanos kortas kainuojancias apie 100lt rolleyes.gif

o del paveiksliuku, pilnas internetas mirksiukas.gif  4u.gif

Yra daug knygų su taro kortom, kurias galima išsikirpti, bet rusų kalba. Lietuvių kalba irgi yra.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Su naujais metais, su nauja laime! Tegu sie 2012 buna viskuo pranasesni nei praejusieji, te atnesa dziugesi ir jaukuma namams wub.gif Su Naujais Metais jus visas !!!!!!!

Matrica_2, ar vis dar nori kad papasakociau apie ta klausima del kurio deliojai kortas man? Jau nemazai laiko praejo, tad kazi ar beidomu tau ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 01 sausio 2012 - 17:27
QUOTE(Beatuk @ 2012 01 01, 17:27)
Sveikos visos  4u.gif  Su naujais metais, su nauja laime! Tegu sie 2012 buna viskuo pranasesni nei praejusieji, te atnesa dziugesi ir jaukuma namams  wub.gif  Su Naujais Metais jus visas !!!!!!!

Matrica_2, ar vis dar nori kad papasakociau apie ta klausima del kurio deliojai kortas man? Jau nemazai laiko praejo, tad kazi ar beidomu tau ..

g.gif bigsmile.gif Greiciau tik pasakoji man viska...... bigsmile.gif Kaip tai neidomu.... blush2.gif
Atsakyti
Na jau beveik pasveikusi esu smile.gif
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 22, 18:59)
Nežinau aš suformulavau klausimą kitaip biški.

Kokios perspektyvos įvyks jeigu  keisite gyvenamąją vietą?

Apv DA V, DA XV, Monetų karalienė ir apv lazdų IV..
Na pirmas dalykas, manau ta vieta jumis labai vilioja ir visaip kitaip traukia, tiesiog negai niežti net, kaip ten norisi jums.. biggrin.gif  Šetono arkanas, man grynai kaip koks didmestis ar,, stebuklų kampelis tariamas''ar kažkokia Jūsų idealizuojama ir išaukštinta vieta, kur visokios materealinės gerybės tyko ir vilioja įvairiomis pagundomis, atrodo kad ten laukia ,, kažkas neįtikėtino'', tačiau manau, kad visgi tas Šetonas slepia ir užsleptus minusus... Ir jų čia nemažai bigsmile.gif Man čia kaip situacijos nematymas blaiviomis akimis smile.gif  Ar tai konkrečiai susiję  su būstu ? g.gif Visgi apv DA V, man visai čia nepatinka, kur rodo kažkokią neteisigną  ar kalidingą situaciją..  ir dar + tas Šetonas - visą situacija man dar ir sutirština ir apsunkina.. Toks jausmas, kad sprendimas priimtas būtų naivumo pagrindu, nepasveriant visų už ir prieš  kažkas slidaus čia, net norint apgauti jumis:hm  Juolab išmečiau dar ant Apv lazdų IV papidlomas kortas tai krito, Apv Kardų8 ir Pentaklių7.. Gal čia būtų, net įsipareigojimai kažkokie kurie jumis pradėtų riboti finasiškai.. Kaip tarkim kokios būsto paskolos arba šiaip skolos arba nemenkos piniginės išlaidos... smile.gif
Beja bemaišant kortas krito Teisingumas ir likimo ratas biggrin.gif Toks jausmas sprendimą jau priemėt kažkokį... blush2.gif  Gal emigruojate į kokią šalį?[/COLOR]

Kokia perspektyva jeigu gyvenamosios vietos nekeisite ir liksite?
Apv kardų karalienė, Apv DA V ir DA VI ir Pentaklių 7....

Hmz na ir čia įdomiai sukrito labai, The lovers atrodo sakytų, kad vistiek jumis ,,ten'' traukia ir gundo , arba dabartinė aplinka jūsų visiškai netenkina ir kad visvien ieškotumėt kitos alternatyvos.. Abejoju ar norite čia užsilikti.....
Sorry, nežiūrėjau į jokias reikšmes... Laukiu komentaro ir gal pataisimų kokių senbuvių g.gif

Tai va.. del pirmojo klausimo. Is viso is esmes, tai as cia uzsidegus biski tuo keitimu, nes tikiu kad ten daugiau galimybiu rasti darba, pakeitus busta jis padidetu ir butu daugiau ploto, butu ir miestelis su min.5000 gyventoju. Dabar kur gyvenam man biski per niuru, ner kur iseit pasivaikscioti doh.gif Kas liecia paskolas tai cia ne jokia naujiena, zinoma ir dabar yra ir veliau butu paskola. O del emigracijos, tai as(mes) ir taip emigravus jau senai. Sprendima lyg ir priemiau tik kad dabar maniskis oziuojasi unsure.gif
Antrasis klausimas nelabai man atsake, nes taip ir nesupratau kuri is siu variantu geriau pasirinkti doh.gif

Gaila kad kitos nepakomentavo g.gif

Matrica, o tu kai trauki neaiskiai kortai paaiskinamasias kortas, tai tu maisai is naujo kalade ar pamaisai ir trauki is likusiuju kortu, po kortu dejimo? As pagalvojau, kad jei kalades nesudedi, o trauki is likusiuju, tai sunaikini galimybe istraukti jau istrauktas kortas. Atpainiok man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2012 01 01, 23:00)
Na jau beveik pasveikusi esu  smile.gif

Tai va.. del pirmojo klausimo. Is viso is esmes, tai as cia uzsidegus biski tuo keitimu, nes tikiu kad ten daugiau galimybiu rasti darba, pakeitus busta jis padidetu ir butu daugiau ploto, butu ir miestelis su min.5000 gyventoju. Dabar kur gyvenam man biski per niuru, ner kur iseit pasivaikscioti  doh.gif Kas liecia paskolas tai cia ne jokia naujiena, zinoma ir dabar yra ir veliau butu paskola. O del emigracijos, tai as(mes) ir taip emigravus jau senai. Sprendima lyg ir priemiau tik kad dabar maniskis oziuojasi  unsure.gif
Antrasis klausimas nelabai man atsake, nes taip ir nesupratau kuri is siu variantu geriau pasirinkti  doh.gif

Gaila kad kitos nepakomentavo  g.gif

Matrica, o tu kai trauki neaiskiai kortai paaiskinamasias kortas, tai tu maisai is naujo kalade ar pamaisai ir trauki is likusiuju kortu, po kortu dejimo? As pagalvojau, kad jei kalades nesudedi, o trauki is likusiuju, tai sunaikini galimybe istraukti jau istrauktas kortas. Atpainiok man  doh.gif

Del antrojo varianto as nesipleciau ties juo vien todel, kad kaip ir sakiau, sprendimas jau priimtas buvo, nes krito likimo radas ir teisingumas.. smile.gif Kas dar liecia antra... Nu tai juk ir minejau, jeigu ten liktumet, vistiek anksciau ar veliau, pakletumet bures smile.gif Turbut tas apv sventikas greiciausiais cia reiskia Jusu situacija ir nesutarimus del gyvenamosios vietos su vyru... nors nezinau net g.gif Kas liecia del papildomu kortu, dirbu su dviem kaladem as... Ir velgi jeigu istraukiu papildomas be tu kitu tai, man vistiek kortos parodo, juk tas pats klausimas, traukiama tam paciam klausimui.. O kaladeje kortu nemazai, tai vistiek parodys i tema-visada rolleyes.gif
Atsakyti