Na jau beveik pasveikusi esu
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 22, 18:59)
Nežinau aš suformulavau klausimą kitaip biški.
Kokios perspektyvos įvyks jeigu keisite gyvenamąją vietą?
Apv DA V, DA XV, Monetų karalienė ir apv lazdų IV..
Na pirmas dalykas, manau ta vieta jumis labai vilioja ir visaip kitaip traukia, tiesiog negai niežti net, kaip ten norisi jums..

Šetono arkanas, man grynai kaip koks didmestis ar,, stebuklų kampelis tariamas''ar kažkokia Jūsų idealizuojama ir išaukštinta vieta, kur visokios materealinės gerybės tyko ir vilioja įvairiomis pagundomis, atrodo kad ten laukia ,, kažkas neįtikėtino'', tačiau manau, kad visgi tas Šetonas slepia ir užsleptus minusus... Ir jų čia nemažai

Man čia kaip situacijos nematymas blaiviomis akimis

Ar tai konkrečiai susiję su būstu ?

Visgi apv DA V, man visai čia nepatinka, kur rodo kažkokią neteisigną ar kalidingą situaciją.. ir dar + tas Šetonas - visą situacija man dar ir sutirština ir apsunkina.. Toks jausmas, kad sprendimas priimtas būtų naivumo pagrindu, nepasveriant visų už ir prieš kažkas slidaus čia, net norint apgauti jumis:hm Juolab išmečiau dar ant Apv lazdų IV papidlomas kortas tai krito, Apv Kardų8 ir Pentaklių7.. Gal čia būtų, net įsipareigojimai kažkokie kurie jumis pradėtų riboti finasiškai.. Kaip tarkim kokios būsto paskolos arba šiaip skolos arba nemenkos piniginės išlaidos...
Beja bemaišant kortas krito Teisingumas ir likimo ratas
Toks jausmas sprendimą jau priemėt kažkokį...
Gal emigruojate į kokią šalį?[/COLOR]
Kokia perspektyva jeigu gyvenamosios vietos nekeisite ir liksite?
Apv kardų karalienė, Apv DA V ir DA VI ir Pentaklių 7....
Hmz na ir čia įdomiai sukrito labai, The lovers atrodo sakytų, kad vistiek jumis ,,ten'' traukia ir gundo , arba dabartinė aplinka jūsų visiškai netenkina ir kad visvien ieškotumėt kitos alternatyvos.. Abejoju ar norite čia užsilikti.....
Sorry, nežiūrėjau į jokias reikšmes... Laukiu komentaro ir gal pataisimų kokių senbuvių
Tai va.. del pirmojo klausimo. Is viso is esmes, tai as cia uzsidegus biski tuo keitimu, nes tikiu kad ten daugiau galimybiu rasti darba, pakeitus busta jis padidetu ir butu daugiau ploto, butu ir miestelis su min.5000 gyventoju. Dabar kur gyvenam man biski per niuru, ner kur iseit pasivaikscioti

Kas liecia paskolas tai cia ne jokia naujiena, zinoma ir dabar yra ir veliau butu paskola. O del emigracijos, tai
as(mes) ir taip emigravus jau senai. Sprendima lyg ir priemiau tik kad dabar maniskis oziuojasi
Antrasis klausimas nelabai man atsake, nes taip ir nesupratau kuri is siu variantu geriau pasirinkti
Gaila kad kitos nepakomentavo
Matrica, o tu kai trauki neaiskiai kortai paaiskinamasias kortas, tai tu maisai is naujo kalade ar pamaisai ir trauki is likusiuju kortu, po kortu dejimo? As pagalvojau, kad jei kalades nesudedi, o trauki is likusiuju, tai sunaikini galimybe istraukti jau istrauktas kortas. Atpainiok man