QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 20, 18:18)
Nenoriu pasirodyti biauri, ale pasirodysiu ir ne del tavo asmenybes bet del vis pasikartojanciu situaciju: merginos, jus idekite prasau bent kiek pastangu jei norite mokytis taro, o ne kaip varnos isizioje laukite kol ikris suris i dantis, praktikuojancios tikrai nedundukes ir cia ne burimo salonas

tavo atveju Euforija - asr perskaitei nors kiek taro temu kaip tau patarem? tu trauki kortas ir net nesuformuoji klausimo del ko trauki - arba visiskas genialumas cia, kurio as neisikertu ir ezokvantas nenuskanuoja ka tu nori suzinot jei jau klausi...toliau - jei istraukei - tai buk maloni del saves ir poabandyk pakomentuot - o jei verksi kad nemoki, te vel griztam prie varnos su suriu situacijos.. Matricai ir nieks neikiso liliputo surio i dantis, o pazekit kaip varo praktiskai jau ir apie eksporto tuo klausimu draisia galima galvot
As nesuprantu jusu esmes kaip jus cia varot,galiu tau pasakyt koki klausima uzdaviau kas manes laukia?Ir traukiau tris kortas.As sau jas issifravau bet va bijojau rasyti kad ko nenusishnekeciau bet va isejo taip kad vel mane uzsipuolei.
Galiu pakomentuoti ka manau apie tas kortas kiek skaiciau tai 7kalaviaji man greiciau reiskia tai kad nesuprantu kas man yra,nenusimanau kaip spresti problemas ir ishvis ko noriu is gyvenimo.
mirties korta manau kad man ishrito tam kad pasakyti jog tas etapas baisis ir subresiu naujiems darbams,idejoms,gyvenimui.
o tvi taures tai manau man parodo jog mano gyvenimas su vyru vel taps toks kaip buwo malonus ir geras..
Na ka cia as taip ishsifravau is to kiek perskaiciau knygoj kortu reiksmes nes kolkas nezinau ka tiksliai kortos man sako.
Kazkaip ezokvante manau tau mano nickas nepatiko,ar mano rasymo maniera ar siaip jauti man kokia antipatija..

Na taip taip tikrai esu kolkas varna kuri ishsiziojusi laukia surio..