Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

Sveikos,merginos,stai ir as... tongue.gif niekur nedingau seku jus bandau mokintis blush2.gif kiek leidzia man galimybes,bandau pazinti kortas.. ax.gif
zodziu siandien meciau tris kortas Praeitis,dabartis ir ateitis
tai pirmoji korta man krito 7 kardai atroji:Mirties korta O trecioji beja jau 3kart ji man krenta Dvi taures gal kuri galetu pakomentuot??
kazkaip baisiai atrodo ta mirties korta man.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 20, 17:55)
Sveikos,merginos,stai ir as... tongue.gif niekur nedingau seku jus bandau mokintis  blush2.gif kiek leidzia man galimybes,bandau pazinti kortas.. ax.gif
zodziu siandien meciau tris kortas Praeitis,dabartis ir ateitis
tai pirmoji korta man krito 7 kardai atroji:Mirties korta O trecioji beja jau 3kart ji man krenta Dvi taures gal kuri galetu pakomentuot??
kazkaip baisiai atrodo ta mirties korta man.. g.gif

Nenoriu pasirodyti biauri, ale pasirodysiu ir ne del tavo asmenybes bet del vis pasikartojanciu situaciju: merginos, jus idekite prasau bent kiek pastangu jei norite mokytis taro, o ne kaip varnos isizioje laukite kol ikris suris i dantis, praktikuojancios tikrai nedundukes ir cia ne burimo salonas biggrin.gif tavo atveju Euforija - asr perskaitei nors kiek taro temu kaip tau patarem? tu trauki kortas ir net nesuformuoji klausimo del ko trauki - arba visiskas genialumas cia, kurio as neisikertu ir ezokvantas nenuskanuoja ka tu nori suzinot jei jau klausi...toliau - jei istraukei - tai buk maloni del saves ir poabandyk pakomentuot - o jei verksi kad nemoki, te vel griztam prie varnos su suriu situacijos.. Matricai ir nieks neikiso liliputo surio i dantis, o pazekit kaip varo praktiskai jau ir apie eksporto tuo klausimu draisia galima galvot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 20 lapkričio 2011 - 17:18
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 20, 18:18)
Nenoriu pasirodyti biauri, ale pasirodysiu ir ne del tavo asmenybes bet del vis pasikartojanciu situaciju: merginos, jus idekite prasau bent kiek pastangu jei norite mokytis taro, o ne kaip varnos isizioje laukite kol ikris suris i dantis, praktikuojancios tikrai nedundukes ir cia ne burimo salonas  biggrin.gif  tavo atveju Euforija - asr perskaitei nors kiek taro temu kaip tau patarem? tu trauki kortas ir net nesuformuoji klausimo del ko trauki - arba visiskas genialumas cia, kurio as neisikertu ir ezokvantas nenuskanuoja ka tu nori suzinot jei jau klausi...toliau - jei istraukei - tai buk maloni del saves ir poabandyk pakomentuot - o jei verksi kad nemoki, te vel griztam prie varnos su suriu situacijos.. Matricai ir nieks neikiso liliputo surio i dantis, o pazekit kaip varo praktiskai  jau ir apie eksporto tuo klausimu draisia galima galvot  bigsmile.gif

As nesuprantu jusu esmes kaip jus cia varot,galiu tau pasakyt koki klausima uzdaviau kas manes laukia?Ir traukiau tris kortas.As sau jas issifravau bet va bijojau rasyti kad ko nenusishnekeciau bet va isejo taip kad vel mane uzsipuolei.
Galiu pakomentuoti ka manau apie tas kortas kiek skaiciau tai 7kalaviaji man greiciau reiskia tai kad nesuprantu kas man yra,nenusimanau kaip spresti problemas ir ishvis ko noriu is gyvenimo.
mirties korta manau kad man ishrito tam kad pasakyti jog tas etapas baisis ir subresiu naujiems darbams,idejoms,gyvenimui.
o tvi taures tai manau man parodo jog mano gyvenimas su vyru vel taps toks kaip buwo malonus ir geras..
Na ka cia as taip ishsifravau is to kiek perskaiciau knygoj kortu reiksmes nes kolkas nezinau ka tiksliai kortos man sako.
Kazkaip ezokvante manau tau mano nickas nepatiko,ar mano rasymo maniera ar siaip jauti man kokia antipatija.. g.gif Na taip taip tikrai esu kolkas varna kuri ishsiziojusi laukia surio..
Atsakyti
Ezo, net susikuklinau.. Bet dekui:4u:

Euforija pati matai, kad nėra taip viskas paprasta... Norint susidraugauti geriau su kortomis ir geriau jas pažinti, siūlau pačiai ieškot daugiau info ir atrasi ir įsiminsi... (Ne dėl to, kad gaila mums dalintis, o tai Tavo pačios labui ir naudai, paskui pati tai suprasi, )Labai logiškas pvz: mokykloje mokytojai grūda grūda teorija mokiniams, viską sukramto belieka tik nuryti.. Tačiau to mokiniai nepreima ir neįvertina smile.gif Tai su Taro viskas manau panašiai...Kiek pasiskaičiau temų TARO, kiek buvo daug merginų kurios su kortom pasižaidė dėl smagumo ir tai metė..Ir visgi aš pati jei būčiau senbūvė tikrai irgi nepulčiau visko pasakoti, kiekvienai susigalvojusiai pasižaisti (todėl pilnai ir suprantu senbuves tuo klausimu ir nereikia čia nervintis) Juk ir aš tokia pati naujoke esu šioje srityje ir tikrai dar tiek manęs laukia ir dar yra kur mokytis ir ieškoti savęs

Beja, kaip pirmam kartui visai neblogai sakyčiau supratai ir tikrai nebijok interpretuoti 4u.gif Beja, nelabai supratau tavo klausimo formuluotę? Taprasme kas tavęs laukia? Ką turi omenyje? doh.gif Turi konkretizuoti labiau ,,Kas manes laukia profeineje srityje, kas manes laukia finansineje srityje, kas manes laukia meilės srityje ir t.t'' Bent jau aš taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 20, 18:53)
As nesuprantu jusu esmes kaip jus cia varot,galiu tau pasakyt koki klausima uzdaviau kas manes laukia?Ir traukiau tris kortas.As sau jas issifravau bet va bijojau rasyti kad ko nenusishnekeciau bet va isejo taip kad vel mane uzsipuolei.
Galiu pakomentuoti ka manau apie tas kortas kiek skaiciau tai 7kalaviaji man greiciau reiskia tai kad nesuprantu kas man yra,nenusimanau kaip spresti problemas ir ishvis ko noriu is gyvenimo.
mirties korta manau kad man ishrito tam kad pasakyti jog tas etapas baisis ir subresiu naujiems darbams,idejoms,gyvenimui.
o tvi taures tai manau man parodo jog mano gyvenimas su vyru vel taps toks kaip buwo malonus ir geras..
Na ka cia as taip ishsifravau is to kiek perskaiciau knygoj kortu reiksmes nes kolkas nezinau ka tiksliai kortos man sako.
Kazkaip ezokvante manau tau mano nickas nepatiko,ar mano rasymo maniera ar siaip jauti man kokia antipatija.. g.gif Na taip taip tikrai esu kolkas varna kuri ishsiziojusi laukia surio..

Man tu nekeli jokiu emociju jei tau tai svarbu, jau vien del to kad as taves nei pazystu nei vertinu. Parasiau daug ka nroejau pasakyt, skaityk kol suprasi. Be to pries traukiant kortas - paprastai ems formuluojam klausima, bent tai jau turetu buti aisku, kaip matau ir Matrica sio klausimo nepastebejo..zodziu daryk kaip nori, man is principo dzin biggrin.gif o varau as i kaima biggrin.gif beje varnos buvo panaudotos kaip vaizdine priemone o ne nurodant i kazka..ai zodziu tingiu cia, daryk akip ismanai, nesikisiu lotuliukas.gif juolab ir pati mokausi, tai tau tegu buna ramiau kad pakomentavo tave tokia pat varna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 20, 19:33)
Man tu nekeli jokiu emociju jei tau tai svarbu, jau vien del to kad as taves nei pazystu nei vertinu. Parasiau daug ka nroejau pasakyt, skaityk kol suprasi. Be to pries traukiant kortas - paprastai ems formuluojam klausima, bent tai jau turetu buti aisku, kaip matau ir Matrica sio klausimo nepastebejo..zodziu daryk kaip nori, man is principo dzin  biggrin.gif  o varau as i kaima  biggrin.gif beje varnos buvo panaudotos kaip vaizdine priemone o ne nurodant i kazka..ai zodziu tingiu cia, daryk akip ismanai, nesikisiu  lotuliukas.gif juolab ir pati mokausi, tai tau tegu buna ramiau kad pakomentavo tave tokia pat varna  lotuliukas.gif

ech tu.. Ezo skriaudi naujokes biggrin.gif As tai jau nelendu, pavargau rasyti ta pati. Visa info senesnese taro temose.
As paskutiniu metu apleidau jus, bet kortu schmoll.gif Veliau prisijungsiu, kai uzbaigsiu savo dabartinius mokslus smile.gif
Atsakyti
Visiskai nesinervinu ir net nepykstu,kadangi man tai idomu todel ir laukiu kritikos patarimu.Manau mano klaida yra tame kad siuo metu esu kazkokia pasimetusi pati saves nesuprantu,mano galvoja tukstanciai minciu kurios sokineja viena per kita,esu persipildziusi emocijomis.Mane pacia siaubingai nervina mano tokia busena,laukiu kol tai praeis.Nes siaip esu labai pastabi ir manau kad turiu toki puikia nuojauta.Dar viena mano klaida,kad rasau be skiriamuju zenklu,kablialiu ir klaustuku,nededu smailu.Labai visada skubu rasyti ir skaityti.
Suprantu,kad cia ne burimo salonas.Ir puikiai supratau kad varnos buwo vaizdine priemone,taip pat vaizdziai ir parasiau kad esu kolkas "varna kuri laukia surio"Laukiu kokiu patarimu,kabliuku.Supratau,kad skaityti senas temas,pazadu perskaitysiu bet ne siuo metu.
Tad tikiuosi dar manes kolkas neisbrauksit ir neisvarysit is temos.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 20, 20:05)
Visiskai nesinervinu ir net nepykstu,kadangi man tai idomu todel ir laukiu kritikos patarimu.Manau mano klaida yra tame kad siuo metu esu kazkokia pasimetusi pati saves nesuprantu,mano galvoja tukstanciai minciu kurios sokineja viena per kita,esu persipildziusi emocijomis.Mane pacia siaubingai nervina mano tokia busena,laukiu kol tai praeis.Nes siaip esu labai pastabi ir manau kad turiu toki puikia nuojauta.Dar viena mano klaida,kad rasau be skiriamuju zenklu,kablialiu ir klaustuku,nededu smailu.Labai visada skubu rasyti ir skaityti.
Suprantu,kad cia ne burimo salonas.Ir puikiai supratau kad varnos buwo vaizdine priemone,taip pat vaizdziai ir parasiau kad esu kolkas "varna kuri laukia surio"Laukiu kokiu patarimu,kabliuku.Supratau,kad skaityti senas temas,pazadu perskaitysiu bet ne siuo metu.
Tad tikiuosi dar manes kolkas neisbrauksit ir neisvarysit is temos.

Nu mergina nieks taves nei braukt, nei pazymet ar paryskint neturi igaliojimu sioj temoj - cia bendras forumas visiems biggrin.gif tik nu elementariai atsibosta kartot kad jei nzn nuo ko pradet pradek nuo taro temu skaitymo ir tt. del manes gali ju neskaityt, cia patarimas tau ir del taves smile.gif zodziu kiekvienas gyvena, dirba, mokosi savais principais ir jokios prieavrtos nepades, kaip pasiklosi taip ir miegosi biggrin.gif Ir noriu akcentuot kad mani pastarieji postai skirti ne tau asmeniskai ERuforija, o toms kurios kaip menuliai skraido ant kilimo ir nieko negirdi bei nemato aplink, o tuo paciu ir nedaro tik laukia kol nusvis ir skaitys taro mintinai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 20 lapkričio 2011 - 19:17
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 20, 20:15)
o toms kurios kaip menuliai skraido ant kilimo ir nieko negirdi bei nemato aplink, o tuo paciu ir nedaro tik laukia kol nusvis ir  skaitys taro mintinai  cool.gif

Gerai cia parasei,kad ir neskirta asmeniskai man bet pagal mane 7kalavijai kurie man ishkrito butent tai man ir sako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 11 20, 22:09)
Gerai cia parasei,kad ir neskirta asmeniskai man bet pagal mane 7kalavijai kurie man ishkrito butent tai man ir sako bigsmile.gif

Nu gal ir suasmeninai labai, uztai nemaloniai gal tau nuskambejo, bet jei supratai ka norejau pasakyt, tai dziaugiuosi del taves smile.gif kiekvienas mes tobulejam tiek kiek norim, na o jei jau tobulais esam tai nebetoli ir svintantys aukso stulpai lotuliukas.gif
Atsakyti
Euforija 911, galiu pasidalinti ką aš šioje temoje dariau-nusipirkau diiidelį užrašų sąsiuvinį ir jame rašiausi (ir tebesirašau). Pastebėjimus/reikšmes iš VISŲ senųjų taro temų. Kasdienius pastebėjimus savus traukiant kortas. Po keleto mėnesių darbo ir žinios bus platesnės ir klausimai tavo bus kitokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2011 11 21, 08:44)
Euforija 911, galiu pasidalinti ką aš šioje temoje dariau-nusipirkau diiidelį užrašų sąsiuvinį ir jame rašiausi (ir tebesirašau). Pastebėjimus/reikšmes iš VISŲ senųjų taro temų. Kasdienius pastebėjimus savus traukiant kortas. Po keleto mėnesių darbo ir žinios bus platesnės ir klausimai tavo bus kitokie 4u.gif

Labas bigsmile.gif kaip sekasi su Taro savarankiškai mokintis?
Atsakyti