Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Daivulka @ 2012 01 04, 16:32)
Aciu matrica,
o apv. tauriu 7 galbut galetu reiksti pralaukimo perioda. Nes siandien traukiau kortas ar man grizti i senaji darba ir iskrito lazdu 4 kas is esmes mano supratimu reikstu sekme, linksmybes ir draugyste bei meile, tik kazi ar finansiskai tai butu naudinga?

Kardų4etas čia labiau parodytų, kad laukia tas pats kas ir buvo.... Niekas nesikeistų ir nejudėtų iš situacijos.Neveikimas. Kaip viskas buvo, taip ir liktų... Miego būsena ir laukimas... Taurių 7etas nelabai nurodo laukimo perioda... Tauriu 7etas labiau rodo iliuziju ir roziniu akinuku perioda.. pagundu ivariausiu, pasirinkimo laikotarpis. Ši korta labiau kalba apie tai kas svarbu fiziškai... Ir dar pastebėjimas.. Apv taurių 7etas dar gali reikšti jog sieki tos fizinės naudos tik sau, Pentaklių 9etas čia tą ir papildytų...Norisi prabangos, ir t.t.Taurių 7etas iš vis kalba apie nelabai aiškius žmogaus motyvus ir kad klausėjas gali nelabai aiškiai matyti visą situaciją... Reikėtų pasverti visus už/prieš. Atskirti tikrą nuo netikro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 04 sausio 2012 - 16:43
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 16:40)
Kardų4etas čia labiau parodytų, kad laukia tas pats kas ir buvo.... Niekas nesikeistų ir  nejudėtų iš situacijos.Neveikimas. Kaip viskas buvo, taip ir liktų... Miego būsena ir laukimas... Taurių 7etas nelabai nurodo laukimo perioda... Tauriu 7etas labiau rodo iliuziju ir roziniu akinuku perioda.. pagundu ivariausiu, pasirinkimo laikotarpis. Ši korta labiau kalba apie tai kas svarbu fiziškai... Ir dar pastebėjimas.. Apvt aurių 7etas dar gali reikšti jog siekti tik tos fizines naudos sau Pentaklių 9etas čia tą ir papildytų... Taurių 7etas iš vis kalba apie nelabai aiškius žmogaus motyvus ir gali nelabai aiškiai matyti visą situaciją... Reikėtų pasverti visus už/prieš

Nu aciu tau matrica labiausiai, lenkiu savo galva pries tave.
gi ir vel atsiduriau kryzkeleje?
Jeigu tau nebutu sunku ir as taves neapsunkinciau savo prasymu, gal galetum ismesti del manes kortas, kaip man elgtis su tuom darbu? Nors kaip is ismestu kortu suprantu kad jeigu isvaziuoju kaip ir laukia laime bet gyvenu iliuzijomis, o jei griztu tai vel bus tas pats, kaip tave posakyje trukt uz vadziu vel is pradziu. Ir ka dabar daryt? Nezinau. Patarkit?
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2012 01 04, 16:46)
Nu aciu tau matrica labiausiai, lenkiu savo galva pries tave.
gi ir vel atsiduriau kryzkeleje?
Jeigu tau nebutu sunku ir as taves neapsunkinciau savo prasymu, gal galetum ismesti del manes kortas, kaip man elgtis su tuom darbu? Nors kaip is ismestu kortu suprantu kad jeigu isvaziuoju kaip ir laukia laime bet gyvenu iliuzijomis, o jei griztu tai vel bus tas pats, kaip tave posakyje trukt uz vadziu vel is pradziu. Ir ka dabar daryt? Nezinau. Patarkit?

Oi.. nereikia čia jokių galvų lenkimų ir t.t.. Baikit blush2.gif

Šiaip tavo kritusios kortos nėra labai baisios.. Tik sakau, kas liečia dėl išvykos į užsienį, tai sakau turėtumėt labiau viską bliaviom akim pasižiūrėti... Nežinau kokia ten situacija pas tave yra... Juk DA VII, korta pati labai nebloga sakyčiau, Triumfas, pergalė, kova... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 01:29)
Lorette.. Golden tarot, cia tos tokios paaukstuos? http://goldentarot.com/

Kaip sekasi su jomis tau? rolleyes.gif

Taip, paauksuotos smile.gif Man patinka su jom dirbti smile.gif Nors ir jas jau senokai rankose laikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 16:51)
Oi..  nereikia čia jokių galvų lenkimų ir t.t..  Baikit blush2.gif

Šiaip tavo kritusios kortos nėra labai baisios.. Tik sakau, kas liečia dėl išvykos į užsienį, tai sakau turėtumėt labiau viską bliaviom akim pasižiūrėti... Nežinau kokia ten situacija pas tave yra... Juk DA VII, korta pati labai nebloga sakyčiau, Triumfas, pergalė, kova... smile.gif

Na taip, spresti matyt vistiek reikia paciai, kas gi daugiau uz mane nuspres drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2012 01 04, 16:55)
Taip, paauksuotos smile.gif Man patinka su jom dirbti smile.gif Nors ir jas jau senokai rankose laikiau biggrin.gif

Na man jos labai patinka, kaip ir Klimtas ax.gif Nors aš neturiu nei vienų nei kitų negaliu sulyginti..Tačiau šitos kiek suprantu biški storesnės yra ir tokios ,,sunkesnės'' Taprasme pats popierius g.gif O man kaip tik tokių norisi sunkesnių kortų rankose...

Ir dar merginos, noriu perspėti kai ką.. Kas dirba ir su Tiesiom ir Apverstom kortom.. O tokių čia dauguma... Kaip pirksit kortas žiūrėkite būtinai į kortos nugarėlę.. Mano vienos kaladės kortos, kaip būna apverstos tai konkrečiai matosi, kad ta korta kris apversta ir man asmeniškai labai bado akis tas toks netikęs nugarėlės paženklinimas... Tai traukiu iš vidurio krūvelės.. Nors bandžiau dirbti su ta kaladė tik tiesiom, tai vistiek situaciją +/- taip pat rodo.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 04 sausio 2012 - 17:06
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 18:05)
Na man jos labai patinka, kaip ir Klimtas ax.gif  Nors aš neturiu nei vienų nei kitų negaliu sulyginti..Tačiau šitos kiek suprantu biški storesnės yra ir tokios ,,sunkesnės'' Taprasme pats popierius g.gif  O man kaip tik tokių norisi sunkesnių kortų rankose...
Ir dar merginos, noriu perspėti kai ką.. Kas dirba ir su Tiesiom ir Apverstom kortom.. O tokių čia dauguma... Kaip pirksit kortas žiūrėkite būtinai į  kortos nugarėlę.. Mano vienos kaladės kortos, kaip būna apverstos tai konkrečiai matosi, kad ta korta kris apversta ir man asmeniškai labai bado akis tas toks netikęs nugarėlės paženklinimas... Tai traukiu iš vidurio krūvelės.. Nors bandžiau dirbti su ta kaladė tik tiesiom, tai vistiek situaciją +/- taip pat rodo.... g.gif

Taip, Golden storesnės, o Klimt'as daug plonesnės, bet labai labai mielos wub.gif
Man tai problemos nesudaro nugarėlės, dažnai traukiu nežiūrėdama, nenagrinėdama. Ir Crowley tokios ax.gif
Man šitos labai patinka wub.gif Irgi turiu, bet dar nedirbu su jom schmoll.gif Taip grožiuosi wub.gif

user posted image
http://www.aeclectic...s/gothic-vargo/

O kokias tu naudoji bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 04 sausio 2012 - 18:15
QUOTE(Lorette @ 2012 01 04, 18:10)
Taip, Golden  storesnės, o Klimt'as daug plonesnės, bet labai labai mielos wub.gif
Man tai problemos nesudaro nugarėlės, dažnai traukiu nežiūrėdama, nenagrinėdama. Ir Crowley tokios ax.gif
Man šitos labai patinka wub.gif Irgi turiu, bet dar nedirbu su jom schmoll.gif Taip grožiuosi wub.gif

user posted image
http://www.aeclectic...s/gothic-vargo/

O kokias tu naudoji bigsmile.gif  g.gif

Egipto, ir Vaito New Vision.. Dabar laukiu Casanovos biggrin.gif O paskui vat imsiu Klimta bigsmile.gif
Papildyta:
Na taos tokios gotikines man atrodo tokios Uh..... rolleyes.gif Raganiskos labai.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 17:40)
Kardų4etas čia labiau parodytų, kad laukia tas pats kas ir buvo.... Niekas nesikeistų ir  nejudėtų iš situacijos.Neveikimas. Kaip viskas buvo, taip ir liktų... Miego būsena ir laukimas... Taurių 7etas nelabai nurodo laukimo perioda... Tauriu 7etas labiau rodo iliuziju ir roziniu akinuku perioda.. pagundu ivariausiu, pasirinkimo laikotarpis. Ši korta labiau kalba apie tai kas svarbu fiziškai... Ir dar pastebėjimas.. Apv taurių 7etas dar gali reikšti jog sieki  tos fizinės naudos tik sau, Pentaklių 9etas čia tą ir papildytų...Norisi prabangos, ir t.t.Taurių 7etas iš vis kalba apie nelabai aiškius žmogaus motyvus ir kad klausėjas gali nelabai aiškiai matyti visą situaciją... Reikėtų pasverti visus už/prieš. Atskirti tikrą nuo netikro...

Moteros, jus čia susipainiojot truputi, Daivulka parašė kad jai dėl seno darbo krito lazdų 4, o ne kardų 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2012 01 04, 19:10)
Moteros, jus čia susipainiojot truputi, Daivulka parašė kad jai dėl seno darbo krito lazdų 4, o ne kardų 4  smile.gif

Minx, o lazdu 4 reikstu sekme? Nekilnojamaji turta, sajunga, namus, susitarimus. Kaip suprantu as. Esu naujoke, nelabai seniai draugauju dar su kortomis tai net nezinau ar tikrai taip suprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulka: 04 sausio 2012 - 19:22
QUOTE(Daivulka @ 2012 01 04, 20:17)
Minx, o lazdu 4 reikstu sekme? Kaip suprantu as. Esu naujoke, nelabai seniai draugauju dar su kortomis tai net nezinau ar tikrai taip suprantu...

Na iš manęs irgi dar tokia ten interpretuotoja smile.gif , bet kad šios dvi kortos skirias tai faktas, lazdų ketvertas dėl darbo tai manau sako apie gerą kolektyvą, arba kad tavęs ten laukia, arba kad gerai priims jei sugrįši..bent jau aš taip šitą kortą interpretuočiau. Bet šiaip vienos kortos per mažai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minx: 04 sausio 2012 - 19:26
QUOTE(Minx @ 2012 01 04, 19:25)
Na iš manęs irgi dar tokia ten interpretuotoja  smile.gif , bet kad šios dvi kortos skirias tai faktas, lazdų ketvertas  dėl darbo tai manau sako apie gerą kolektyvą, arba kad tavęs ten laukia, arba kad gerai priims jei sugrįši..bent jau aš taip šitą kortą interpretuočiau.

Aciu 4u.gif
Nors to noro didelio kaip ir nera grizt i darba. Tik kad materialine padetis spaudzia. Idomu kaip butu galima pakeisti likima taip, kad atsirastu nauji darbo pasiulymai smile.gif
Atsakyti