Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(Minx @ 2012 01 04, 19:25)
Na iš manęs irgi dar tokia ten interpretuotoja  smile.gif , bet kad šios dvi kortos skirias tai faktas, lazdų ketvertas  dėl darbo tai manau sako apie gerą kolektyvą, arba kad tavęs ten laukia, arba kad gerai priims jei sugrįši..bent jau aš taip šitą kortą interpretuočiau. Bet šiaip vienos kortos per mažai

Oi blin... blink.gif Tiesa, susimaisiau tikrai g.gif doh.gif Joop pritarčiau tada ir aš dėl lazdų 4eto g.gif

Daivulka... Temos pradzioje yra nuoroda į reikšmes... Tiesa, ten rusų kalba mirksiukas.gif Tai pasiskaitinėk ir pastudijuok savarankiškai, tada aiškiau bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 04 sausio 2012 - 19:30
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 19:29)
Oi blin... blink.gif  Tiesa, susimaisiau tikrai g.gif  doh.gif  Joop pritarčiau tada ir aš dėl lazdų 4eto g.gif

Daivulka... Temos pradzioje yra nuoroda į reikšmes... Tiesa, ten rusų kalba mirksiukas.gif  Tai pasiskaitinėk ir pastudijuok savarankiškai, tada aiškiau bus...

Skaitau as, studijuoju, mokausi. Esu pradinuke dar. Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 04, 19:22)
Egipto, ir Vaito New Vision.. Dabar laukiu Casanovos biggrin.gif  O paskui vat imsiu Klimta bigsmile.gif
Papildyta:
Na taos tokios gotikines man atrodo tokios Uh..... rolleyes.gif  Raganiskos labai.... bigsmile.gif

bigsmile.gif
Neturiu nei vienų tavo minėtų schmoll.gif Vaitas manęs niekada netraukė schmoll.gif Bet tavo kažkokios kitokios Vaito, reiks pažiūrėt bigsmile.gif Casanovos irgi nesu mačius schmoll.gif Reiks pažiūrėt bigsmile.gif O Egipto irgi netraukia schmoll.gif schmoll.gif O tos gotikinės tai man labai, kai tik pamačiau - iš karto užsinorėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2012 01 04, 22:13)
bigsmile.gif
Neturiu nei vienų tavo minėtų schmoll.gif Vaitas manęs niekada netraukė schmoll.gif Bet tavo kažkokios kitokios Vaito, reiks pažiūrėt bigsmile.gif

Vaito ana faina tokia, viskas iš kitos pusės vaizduojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 04, 23:25)
Vaito ana faina tokia, viskas iš kitos pusės vaizduojama smile.gif

Pažiūrėjau Vaito New Vision bigsmile.gif Man irgi patiko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.. Galiu prasinesti tos kurios man trauek del sausio ir kur krito likimo ratai.. Taip jau pasireiske naujienos ir i geras permanainas smile.gif Ir manau, kad tai nepabaiga..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Galbūt priimsite mane į savo būrį bigsmile.gif
Jau labai seniai vis pamatydavau kur Taro kortas ir užeidavo noras nusipirkti, bet.. vis neįsigydavau g.gif
O dabar jau kelios dienos, net nežinau iš kur toooks noras pradėti draugauti su Taro wub.gif Dabar skaitau įvairiausią rastą informaciją apie jas, reikšmes ir pan, artimiausiomis dienomis įsigysiu ir pačias kortas. Kiek skaičiau temų, pirmosios geriausia - Waito blush2.gif Stengsiuos jų ir ieškoti rolleyes.gif Tikiuos ir man pavyks prakalbinti kortas bigsmile.gif
Visokiais būrimais, kortom, sapnais, astrologija ir kitokiais mistiniais dalykais domiuosi jau n metų bigsmile.gif
Atsakyti
Red, Waito gal aiskiausios, bet tu perziurek daugiau kaladziu, paciupinek jas parduotuvese gyvai - gal vis tik kuri nors prilips labiau nei Waito. As pvz pradejau nuo Rusu Magiskuju Taro, o Waita nusipirkau po kokiu 10 metu, ir jos man visai neprilipo, pirmoji kalade taip ir liko vienintele nepakartojama smile.gif Dabar priskaupiau kelias desimti ivairiausiu Taro, ir vienintele Waito - visikai nelimpa nei per kuri gala biggrin.gif Taip kad bent jau zvilgtelek i kitas kalades, ir jei matysi, kad tau nera skirtumo tarp ju, tuomet pradek nuo Waito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2012 01 06, 19:06)
Red, Waito gal aiskiausios, bet tu perziurek daugiau kaladziu, paciupinek jas parduotuvese gyvai - gal vis tik kuri nors prilips labiau nei Waito. As pvz pradejau nuo Rusu Magiskuju Taro, o Waita nusipirkau po kokiu 10 metu, ir jos man visai neprilipo, pirmoji kalade taip ir liko vienintele nepakartojama smile.gif Dabar priskaupiau kelias desimti ivairiausiu Taro, ir vienintele Waito - visikai nelimpa nei per kuri gala biggrin.gif Taip kad bent jau zvilgtelek i kitas kalades, ir jei matysi, kad tau nera skirtumo tarp ju, tuomet pradek nuo Waito 4u.gif

http://www.amazon.co...h/dp/0738704636
Apžiūrinėju internete, myliu katinus, todėl akį laaabai patraukė šios kortos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 01 06, 19:35)
http://www.amazon.co...h/dp/0738704636
Apžiūrinėju internete, myliu katinus, todėl akį laaabai patraukė šios kortos  wub.gif

Jei jau siusies, tai geriau is cia: http://www.bookdepos...p;search=search - pigiau gausis. Nezinau ar gera mintis pradedanciai pradeti nuo katinu, bet jei tavo sirdis taip saukia, tai ir pirk - nepatiks, nusipirksi dar viena kalade, taip ar taip su viena neissiversi biggrin.gif
Sveika atvykus i Taro ligoniu palata 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Del taro ligoniu palatos , as visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Smagu,kad tiek naujai prisijungusiu,ir,kiek matau,visai neblogai visom sekasi bigsmile.gif Matrica,ir tu visa saunuole,tobuleji su kiekviena diena! mirksiukas.gif

Kas nori,kad ka istraukciau,reikia atsigriebti,o tai apsileidau ir apleidau jau viska biggrin.gif
Atsakyti