Tai va:ziauriai pasimeciau istraukus kortas,dauguma ju kartojasi,o pirmas vaizdas man ne koks.Ir,net nesupratau kas blogiau/geriau-gryzti i sena sifta,ar/jei gausiu darba,priimti pasiulyma

Zinau,kad tiek senasis darbas nei naujasis turtu nesukraus ir tai,ne svajoniu darbai,bet reikia rinktis is dvieju blogybiu 1na geresne...
1.Kokia tikimybe,kad gausiu darba po interviu?
8 Pentakliai(a.),XVI Bokstas(a.),
Pentakliu KaralieneVisu pirma,matyt apakau truputi taip apsidziaugusi del to interviu,nera ten viskas taip grazu,kaip galvojau,ir neatnes man tu turtu,nors ta,realiai,as zinau,tai tik papildomos pajamos.Apverstas bokstas ygauna pagal ideja teigiama prasme,ir baime negauti darbo bus paneigta,as tureciau ji gauti,ka rodo Pentakliu Karaliene
2.Kas butu,jei gryzciau i senaji sifta?
Lazdu Riteris,5 Taures(a.),
8 Pentakliai(a.)Grysiu su apkalbu sleifu,energingai

Bet nuo to laimingesne gi nepatapsiu,vis tiek liksiu svajoti apie geresni rytoju...

Nes nei alga nei darbas netenkins.Ka tik patvirtina apv Pentakliu 8.
3.Kas butu,jei priimciau naujo darbo pasiulyma?
Pentakliu Karaliene,4 Kardai,
Lazdu Riteris(a.) 
Ta pati Pentakliu Karaliene paglobotu mane,bet ar as susirgsiu,ar tiesiog atsigaudinesiu moraliskai,kad va,gavau ko norejau,bet laaaabai greitai suprasiu,kad tas darbas absoliuciai man nepatinka?Zodziu,pradejau nervintis,gal galit kas pataisyti,papildyti interpretacijas?Kip jus suprantat sias kortas,jei,aisku,netingit,savaitgalis vis gi