Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XIX

QUOTE(simoselis @ 2011 11 21, 11:46)
Čia eilinį kartą per dantį trauki ar rimtai?  blush2.gif

Matrica, juk aš pajuokavau, pabandžiau įsivaizduot reakciją žmogaus, kuris sužino, kad su kortomis reikia miegoti, o ypač su Imperatoriumi  mirksiukas.gif

TAI KA AS TAU NERIMTI ATRODAU? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 21, 10:56)
TAI KA AS TAU NERIMTI ATRODAU?  blink.gif

Matai, pagal rūbą sutinka... O tavo avataras pasitikėjimo nekelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 11 21, 11:00)
Matai, pagal rūbą sutinka... O tavo avataras pasitikėjimo nekelia  g.gif

Aš žiūriu į simoselio avatarą.. Man į kažkokį drugelį panašus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 11 21, 12:00)
Matai, pagal rūbą sutinka... O tavo avataras pasitikėjimo nekelia  g.gif

Kas tsu ten nepatikimo? triusai firminiai, dengia visa geda o gal kam grozi, blogo oro nepraleidzia, kvarbatkos vietoj romantikams ir apskritai, nori pasakyt kad drugelis islydytam fone patikimesnis nei storas riebus apciuopiamas uzkepalis? bigsmile.gif drugeli paspoksai ir nuskrenda anas, arba prismeigtas sienoj kabo, a va ru...taip paprastai nepasmeigsi lotuliukas.gif zodziu visiskai priestarauju ri protestuoju tamstos mintims schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 12:01)
Aš žiūriu į simoselio avatarą.. Man į kažkokį drugelį panašus g.gif ?

Drauge matrica, a Jusu avataruose izvlegciau visa evoliucija: pradzioje buvo juoda balta...chaosas; paskum stojo nuogi pries gamta, ant gamtos ir visatoje...zodziu nuoga nuodeme; dabar jau tes ziuriu civilizacijos apraiskos prasidejo - akmens amzius..grazu wub.gif vataru evoliucija retas reiskinys, man netgi genialu thumbup.gif sakyciu sistemingas ejimas tikslo link...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 21 lapkričio 2011 - 11:06
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 11 21, 11:06)
Kas tsu ten nepatikimo? triusai firminiai, dengia visa geda o gal kam grozi, blogo oro nepraleidzia, kvarbatkos vietoj romantikams ir apskritai, nori pasakyt kad drugelis islydytam fone patikimesnis nei storas riebus apciuopiamas uzkepalis?  bigsmile.gif  drugeli paspoksai ir nuskrenda anas, arba prismeigtas sienoj kabo, a va ru...taip paprastai nepasmeigsi  lotuliukas.gif  zodziu visiskai priestarauju ri protestuoju tamstos mintims  schmoll.gif

Vat tas nepralaidumas man ramybės ir neduoda - ar tikrai 100 proc. nepralaidus? 4u.gif
O drugelis - na kokia gi drugeliui evoliucija gali būti? Taisyklė kiekvienas drugelis svajoja kirmėle būti čia netinka schmoll.gif O šiaip gražus tas drugelis - tigis kaip vizualizacijoms tinka visokioms ir fraktalams tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 21 lapkričio 2011 - 11:39
Sublime, labai smagu po truputį vis giliau suvokti, ir ne viena jaučiuosi (kartosiuosi, bet nebandykite dingti iš šio forumo visos rašančios smile.gif , nors spėčiau, kad į virtuoziškumą ne man. Čia gi duotybė, o aš taip va-pagarbiai ir kruopščiai ir kasdien kai pavyksta susigaudama tąjį vidinį kaip jūs jį ten, mieląjį ezo, vis gi lieku apstulbinta kartais tų numatymo galmybių ir visiems skeptikams retsykiais papasakoju kaip neturėdama jokios realios informacijos ištraukiu kortas, kurios paskui įsikūnija. Tik va dar sau neatsakiau į klausimą-kaip reikia tapti kuo švaresniu kanalu teisingai informacijai, turbūt tiesiog dar pagyventi smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif sios dienos kortos buvo 10 monetu, tuzas kalaviju ir apverstasV arkanas. Ka sako apverstas sis arkanas? Ar kartais gal kad pries pramogaudamas Knysliuk, gerai apmastyk savo galimybes ax.gif a?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 11 21, 14:07)
Sveikos smile.gif sios dienos kortos buvo 10 monetu, tuzas kalaviju ir apverstasV arkanas.  Ka sako apverstas sis arkanas? Ar kartais gal kad pries pramogaudamas Knysliuk, gerai apmastyk savo galimybes  ax.gif  a?

Sorry gal ir labai babciškai čia pasirodys.. Beeeeet,Ar nebus čia kartais koks konfliktas su tėvu ar vyru?? apskritai manau, visas reikalas susijęs bus su jūsų šeima... Gal spresite kažkokius klausimus susijusias su pinigais? g.gif O gal priimsite kažkokį sprendimą? Atkreipk dėmėsį į kortų kvintensiją smile.gif Bokštas... Kažko reikia tikėtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 21 lapkričio 2011 - 14:27
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 21, 14:25)
Sorry gal ir labai babciškai čia pasirodys.. Beeeeet,Ar nebus  čia kartais koks konfliktas su tėvu ar vyru??  apskritai manau, visas reikalas susijęs bus su  jūsų šeima... Gal spresite kažkokius klausimus susijusias su pinigais? g.gif O gal priimsite kažkokį sprendimą? Atkreipk dėmėsį į kortų kvintensiją smile.gif  Bokštas... Kažko reikia tikėtis smile.gif

O kodel kivircas? Kuri kortas tai parodo g.gif
Dali siu kortu jau dabar paaiskinti galiu.... Uzsakiau kelione ka parode pirmoji korta, na kad piniginis pasiekimas, va ir isleidau ka apturejom pinigineje. Tuzas lyg sakytu apie nauja etapa. Taciau o kaip ta paskutine korta? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš kažkaip dienos kortą visada traukiu vieną kortą, o jūs matau dažnai po tris. Man atrodo dienos korta padeda labiau susipažinti su pačia kortos reikšme, pajusti ją per praktišką prizmę. Bet čia turbūt kaip kam patogiau.
Atsakyti
Na matai... smile.gif Zinai, neaišku kaip tau tas kardų tūzas pasireikš šalia apv. DA V..Aišku kaip ir minėjau, kad reikalas bus susijęs su šeima ir, kad kaip ir minėjau sprendimą priimsite bendrą... g.gif O kodėl pasakiau, kad konfliktas...? Na, gal ir nekonflitkas, bet veikiausiai kažką aptarinėsite ir diskutuosite.. Pamenu man kritęs apverstas DA V ir kardų ritertis (tai gal jis viską ir įtakojo mano situacijoje , nes pas tave tūzas...) Tai pamenu lyg šiandien, kad užturėjau neblogą konfilką su tėvu smile.gif Tiksliau ne tik, kad neblogą, bet ir labai audringą... Gal tau tas nepasireikš biggrin.gif Duok Dieve... bigsmile.gif Juk nepuolu gąsdinti kažko... Tik sakau kai buvo man... Tik įdomumo dėlei vakare apsireišk čia, forume su dienos įvykiais... smile.gif Apskritai man kardų tūzas preimant kokius sprendimas... Kartais -patinka, kartais ir nepatinka rolleyes.gif Priemant tam tikrus sprendimus tas kardas gali pasirodyti labai aštrus ir pjūvis gan skaudokas... Tačiau vėliau jis išeina į gerą smile.gif
Atsakyti
Žinot mergaitės, kurį vakarą labai mąsčiau kokie yra esminiai skirtumai tarp bokšto ir mirties, ir vienas ir kitas reiškia, kad kardinaliai keičiasi viskas, bokštas tarsi nusako, kad viskas įvyksta netikėtai, mirtis reiškia kžkokį stagnacinį laikotarpį, bet šiaip prasmė tarsi ir ta pati ar labai panaši, kad viskas griūnair prasideda nauja era. Kaip jums atrodo?
Atsakyti