Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Pati turiu labai daug blizgesiuku (jemma kidd, revlon, too faced, ruby&miles, clinique etc.) bet pats paciausias - Benefit firmos ultra shine Spiked Punch.
Labai skaniai kvepia, konsistencija - ideali. Labai malonus ant lupu.
Spalva - ideali.
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 08 21, 13:53)
Pati turiu labai daug blizgesiuku (jemma kidd, revlon, too faced, ruby&miles, clinique etc.) bet pats paciausias - Benefit firmos ultra shine Spiked Punch.
Labai skaniai kvepia, konsistencija - ideali. Labai malonus ant lupu.
Spalva - ideali.

Fuj kaip negražiai į raukšleles subėga doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau maybelline lupdažį ,,sweet pink'' labai miela spalvyte, gan riebus todėl nesausina lūpu thumbup.gif beto gan ilgai išsilaiko, bei dabar jam akcija yra tai pirkau tik už 19.99 lt
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Hilalla @ 2012 08 22, 00:18)
Nusipirkau maybelline lupdažį ,,sweet pink'' labai miela spalvyte, gan riebus todėl nesausina lūpu  thumbup.gif beto gan ilgai išsilaiko, bei dabar jam akcija yra tai pirkau tik už 19.99 lt
My Webpage
My Webpage

As vakar irgi akcijos Droge suviliota Maybelline lupdazi nusipirkau, tik spalvyte 140 "Juicy bubblegum' 4u.gif tik mastau dabar ar tikrai tinka man si spalva biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Isbandziau artdeco lupu blizgi, na visai patiko. Ant lupu malonus, tik spalva laikosi gana trumpai smile.gif
Mano sis nr 64.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 05 17, 20:54)
Atejau palikti atsiliepima apie Clarins Prodige blizgesį. Mano spalva Grenadine - intensyvi raudonai rožinė, su žėručiais. Spalva ryški, todėl reikia tiksliai padengti ant lūpų, gana lengva nukreivoti smile.gif LAbai malonus, braškes primenantis kvapas, gana intensyvus. Didelis pliusas, kad ilgai laikosi ir net pradingus tam šlapiam blizgesiui, lieka pats pigmentas ant lūpų.

Kelios skolintos foto:
user posted image
user posted image

nu nereali spalva wub.gif wub.gif wub.gif O kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 04 04, 14:12)
šitie laaaabai giriami blizgiai youtube  thumbup.gif aš nebandžius  ax.gif

tikrai faini blizgiai as savo coffee bean ka tik isbaigiau, ka galiu pasakyt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos) Kokios spalvos lupdazi patartumete sviesiai odai ir blond plaukams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 09 22, 18:01)
Sveikos) Kokios spalvos lupdazi patartumete sviesiai odai ir blond plaukams? smile.gif

Kokios tik norit spalvos - visos spalvos turi begale atspalviu, tai tikrai eina rast tinkama. Geriau rasytumet konkreciai kokios spalvos ieskot ar tamsu/sviesu ir pan, tai dar kazka galima patart. O dabar, tai galiu ir nude, ir ruzava, ir raudona, ir bordo pasiulyt - visi tikrai tiks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 09 22, 18:01)

Na tikrai, jei parasytumet kokiai progai ar kasdienai, gal butu lengviau ka pasiulyti, bet siaip iseigai prie blond plauku ir sviesios odos man super graziai atrodo raudonas lupdazis wub.gif Tik yra viena salyga jam - dantys turi buti tobuli bei balti, nes jei bus siek tiek gelsteleje, raudonas lupdazis ta dar labiau isryskins... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 23, 10:24)
...raudonas lupdazis ta dar labiau isryskins...  unsure.gif

Nebutinai - gi ir raudona daug atspalviu turi, tai tikrai ne visi paryskina dantu geltonuma. O jei su melsvu atspalviu raudona, tai kaip tik optiskai pabalina dantukus.
Atsakyti
na bent jau man, kasdienai ir ne tik, labiausiai patinka permatomas blizgis... ax.gif blush2.gif dieną jis neatrodo per daug išaukiančiai, o vakare atrodo subtiliai g.gif biggrin.gif
Atsakyti