Benefit isleido blizgesius pagal visus savo turimus skaistalus
gal bandet jau kuri?
QUOTE(Intrinsa @ 2012 05 04, 13:36)
turiu 576 , jis truputeli ryskesnis, bet nuostabus
Merginos, gal kuri užmatėt Nivea lūpų blizgesių? Kaip supratau, dekoratyvinė linija dingo iš rinkos ir mano mėgstamiausias blizgesys kartu su ja.. Jeigu žinot kur yra, nesvarbu el. ar normali parduotuvė - rėkit, imsiu urmu
Nr. 26 Labai reikia..
Bet koks Pink Nude
Pvz. Revlon Lip Butter
Creamsicle

Sugar Frosting
Pvz. Revlon Lip Butter
Creamsicle

Sugar Frosting
QUOTE(amber123 @ 2012 07 22, 16:30)
Benefit isleido blizgesius pagal visus savo turimus skaistalus
gal bandet jau kuri?
Oho
Nusipirkau NYX Round Lip Gloss blizgesiu. Pigmentuoti ( nors NYX Mega Shine labiau pigmentuoti ), malonus ant lupu, visai nelipsnus, neatrodo, kad sausintu, islieka ne itin ilgai, nesubega i ruozelius, grazios spalvytes, neikirus kvapas. Kokybe tikrai nebloga uz tokia maza kaina
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 14, 18:10)
Butent siais revlon labai domejausi, bet nesuprantu, kaip internete gali buti tiek skirtingu vieno atspalvio nuotrauku, vienur tamsus,kitur sviesus, sunku apsispresti
QUOTE(ViShy @ 2012 08 16, 00:34)
Nusipirkau NYX Round Lip Gloss blizgesiu. Pigmentuoti ( nors NYX Mega Shine labiau pigmentuoti ), malonus ant lupu, visai nelipsnus, neatrodo, kad sausintu, islieka ne itin ilgai, nesubega i ruozelius, grazios spalvytes, neikirus kvapas. Kokybe tikrai nebloga uz tokia maza kaina 
gal galėtumėte atspalvius aptarti kokius pirkote, gundausi ir aš nyx lūpų blizgiais, ebay žiūrinėjau.
QUOTE(Caridian @ 2012 08 16, 13:27)
Butent siais revlon labai domejausi, bet nesuprantu, kaip internete gali buti tiek skirtingu vieno atspalvio nuotrauku, vienur tamsus,kitur sviesus, sunku apsispresti 
Todel, kad daugumos lupu naturali spalva skirtinga
Sitas labai man sviesino:
Collection 2000 Rock Steady 3
Kaina juokinga, apie £3.
Naturals Collection
Bet ar ju LT yra, neturiu net zalio supratimo
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 08 16, 12:52)
gal galėtumėte atspalvius aptarti kokius pirkote, gundausi ir aš nyx lūpų blizgiais, ebay žiūrinėjau.
Pirkau 6 spalvas is eBay

foto is kaires puses :
Peach : lengva rozine-persikine spalvyte su smulkiais zeruciais, puikiai tinka dienai.
Sparkle : salto atspalvio rozine su daug zeruciu, graziai spindi ant lupu.
Apricot : oranzinio atspalvio, zymiai sviesesne nei tubelei, be jokiu zeruciu.
Real Nude : matine, neautrali, labai grazi spalvyte, viena is mano megstamiausiu.
Kiss : ji tokia shimmer, nera pavieniu zeruciu, bet tokia svytinti ant lupu.
Strawberry ( foto jos nera ) man labai panasi i Peach, todel ta spalvyte atidaviau