Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

Na va, išaušo ir mano diena. Grįžau iš ortodontės jau be breketų smile.gif Einu dar vakare tvarkyt porą priekinių viršutinių dantų ir valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2011 11 24, 11:49)
Na va, išaušo ir mano diena. Grįžau iš ortodontės jau be breketų smile.gif Einu dar vakare tvarkyt porą priekinių viršutinių dantų ir valio smile.gif

Sveikinimai pasiekus HOLIVUDĄ 4u.gif laukiam foto reportažo smile.gif
Atsakyti

Nu kaip suuuper, laukiam nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2011 11 24, 10:49)

Sveikinimai 4u.gif
o kodel toks trumpas gydymas buvo? kaip supratau tik 1 metai? tikraiusiai ir taip grazus dantukai buvo smile.gif
Atsakyti
Na va, as jau irgi breketuota smile.gif kol kas jokio skausmo, tik keistas dantu tempimas smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2011 11 24, 12:50)
Na va, as jau irgi breketuota  smile.gif kol kas jokio skausmo, tik keistas dantu tempimas smile.gif rolleyes.gif

Kokia gydytoja? ir kuogi, panelyt, apkaustyta? gelezinukais ar keramika? g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inin: 24 lapkričio 2011 - 12:57
QUOTE(inin @ 2011 11 24, 12:56)
Kokia gydytoja? ir kuogi, panelyt, apkaustyta? gelezinukais ar keramika?  g.gif  thumbup.gif

Gyd. R. Urbonavičienė ji is vilniaus, bet atvaziuoja i utena, tai as cia ir susidejau, o apkaustyta metalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2011 11 24, 13:34)
Gyd. R. Urbonavičienė ji is vilniaus, bet atvaziuoja i utena, tai as cia ir susidejau, o apkaustyta metalu  smile.gif

Kiek laiko prognozuoja gydyma? kiek truko kol uzdejo breketus? skauda kai deda? kvaili klausimai, bet idomu, nes as uz poros savaiciu irgi uzsiregistravus detis doh.gif
Atsakyti
Juzste-sveika istojus i kluba 4u.gif

VeroniQ-sveikinu su hplivudu,ir as lauksiu fotoreportazo.Faina kad taip trumpai nesiojai.Idomu kokios bedos buvo,itariu nedideles,kad taip greit nueme. g.gif

Inin-nieko ten neskauda,uztrunka gera valanda su trupuciu,su visokiais pafotografavimais ir pan.

Sveikos.
Atsakyti
QUOTE(inin @ 2011 11 24, 12:34)
Pritariu Linuciukui, as ir jau 2 menesius lakstau po temukes ir ieskau nuotrauku, kad tik nusiraminus kaip graziai viskas bus  ax.gif  ax.gif
Papildyta:
kaip cia, Mergelas, pas jumi i ta galerija papuolus... ?  4u.gif

Google daugybę nuotraukų iš SM išmeta, jeigu labai nori, tikrai galima rast gerų pavyzdžių 4u.gif Su laiku viskas rolleyes.gif

QUOTE(VeroniQ @ 2011 11 24, 12:49)

Sveikinu! 4u.gif clap.gif clap.gif ir lauksim nuotraukų wub.gif

QUOTE(juzste @ 2011 11 24, 14:50)
Na va, as jau irgi breketuota  smile.gif kol kas jokio skausmo, tik keistas dantu tempimas smile.gif rolleyes.gif

Sveikinu su kelio pradžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2011 11 24, 10:49)

Sveikinu su finisu 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(inin @ 2011 11 24, 13:38)
Kiek laiko prognozuoja gydyma? kiek truko kol uzdejo breketus? skauda kai deda?  kvaili klausimai, bet idomu, nes as uz poros savaiciu irgi uzsiregistravus detis doh.gif

Planuojam apie 1,5metu. Nieko visiskai neskauda schmoll.gif nei kai deda nei dabar, o ir uztrunka, kaip rase Neryte apie valanda, gal net pilnos nereikejo.
Aciu uz priemima i kluba biggrin.gif
Dukryte priejus paklaksi dantim savo tipo isiziok, parodyk metaliukus ir duok paliest biggrin.gif
Atsakyti

SVEIKINIMAI.

QUOTE(juzste @ 2011 11 24, 13:50)

SĖKMĖS.
O koks turi būti aktyvumas, kad papulti į albumą?
Atsakyti