Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 11 24, 16:52)

O koks turi būti aktyvumas, kad papulti į albumą?

As tai nezinau, nes pati dar nepapuolusi, bet nepergyvenu, kada nors priims merginos pasirodyt ir pamatyt ju holivudines sypsenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inin @ 2011 11 24, 11:34)
Pritariu Linuciukui, as ir jau 2 menesius lakstau po temukes ir ieskau nuotrauku, kad tik nusiraminus kaip graziai viskas bus  ax.gif  ax.gif
Papildyta:
kaip cia, Mergelas, pas jumi i ta galerija papuolus... ?  4u.gif

Uzmetyket mani kepurem, bet nelabai norec sava klibiu rodyt visiem. Siaip galima irasius anglu i kt. kalbom "breketai" gaut nemazai nuotraukeliu.
QUOTE(VeroniQ @ 2011 11 24, 11:49)
Na va, išaušo ir mano diena. Grįžau iš ortodontės jau be breketų smile.gif Einu dar vakare tvarkyt porą priekinių viršutinių dantų ir valio smile.gif

Sveikinu!

Sveikinu istojus i musu buri, Juzste! 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

aš tai nelaukiu kol nuims, dar neatsibodo biggrin.gif
jau net esu pamiršus apie juos biggrin.gif
Atsakyti
Nu va. Imeciau pora nuotraukikiu. blush2.gif
Atsakyti
Dar atsiminiau, kai klause, kokias gumeles det tai prasiau pilku, bet nedejo, sako labai tamsu viskas bus, sako dek ruzavas, tai kai taip pasake man is karto mintis: "kaip as budama jau mama vaiksciosiu su ruzavom gumom" doh.gif doh.gif lotuliukas.gif ot durnos mintys.. dabar ziuriu, kad visai grazu jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 23, 14:23)
sveikutės  4u.gif

mano breketukams šiandien 3 mėnesiai  clap.gif
Papildyta:
turiu pasiūlymą dėl šio sakinio:
Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams

kaip supratau aktyviai dalyvaujančioms duodate nuorodą ir slaptažodį, o gal būdų patogiau įkelti nuorodą čia, kad ir nedalyvaujantys matytų, nes juk čia užsuka ne tik tos kurios nešioja breketus  smile.gif bet ir tos kurios dar tik eina apsisprendimo link, manau joms tas pagelbėtų  smile.gif
nes ir man prieš dedant breketus, trūko vaizdinės medžiagos, laksčiau per visas temas ir ieškojau kas buvo įkėlę foto į temą.
Na čia tik pasiūlymas, jei kam nepatinka, nebarkit manęs  blush2.gif

pritariu siam pasiulymui drinks_cheers.gif

apacia sudejo lapkricio 10 (metalas). viskas ok, jau pripratau.

virsu des gruodzio 20. galvoju safyrinius. gal kas idekit cia foto kaip realiai atrodo sudeti safyriniai. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2011 11 24, 23:29)

apacia sudejo lapkricio 10 (metalas). viskas ok, jau pripratau.

virsu des gruodzio 20. galvoju safyrinius. gal kas idekit cia foto kaip realiai atrodo sudeti safyriniai. aciu smile.gif

O tau neparodi pavyzdzia, kai buvai konsultacijoj? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2011 11 24, 23:05)
Dar atsiminiau, kai klause, kokias gumeles det tai prasiau pilku, bet nedejo, sako labai tamsu viskas bus, sako dek ruzavas, tai kai taip pasake man is karto mintis: "kaip as budama jau mama vaiksciosiu su ruzavom gumom" doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ot durnos mintys.. dabar ziuriu, kad visai grazu jos smile.gif

Gražu gražu, aš turbūt visas vaivorykštės spalvas išbandžiau biggrin.gif bet paskui pabodo ir vėl deduosi pilkas, bet gal sakau reikia grįžti prie spalvoto gyvenimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 11 25, 00:08)
Gražu gražu, aš turbūt visas vaivorykštės spalvas išbandžiau biggrin.gif bet paskui pabodo ir vėl deduosi pilkas, bet gal sakau reikia grįžti prie spalvoto gyvenimo thumbup.gif

as lb noriu isbandyt ruzavas...
mama sako nejuokauk, bet... as noriu... tik idomu ar pakeistu jei nepatiktu,...
Atsakyti
Sveiki visi breketininkai,

Man idomu pasidare ar kam dėjo vielutes ir apačioj ir viršuje prieš breketų nuėmimą? aš dar su jais, o turiu apkaustus iš visų pusių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 25, 09:18)
as lb noriu isbandyt ruzavas...
mama sako nejuokauk, bet... as noriu... tik idomu ar pakeistu jei nepatiktu,...

žinoma pakeistų smile.gif aš pirmas spalvotas užsidėjau ryyyškiai mėlynas, tai sakė jei kas ateik kitą savaitę ir pakeisim, bet man prilipo ir jos biggrin.gif
Atsakyti
Na gražūs pokyčiai Flegma 4u.gif
Atsakyti