Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

Sveika pargrįžus, Auxeli 4u.gif Papasakok, kas pasaulyje geresnio rolleyes.gif

Nu klausykit, kas čia per daiktas Nintendo ir dar Vi blink.gif , mano šeimyna baigia visas ausis išzyst doh.gif Dar va parėjo abi iš gimtadienio, viena už kitą garsiau rėkdamos kaip ten fainiai žaist su juom, sėdi dabar skaičiuoja savus centus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 13 sausio 2012 - 21:19
QUOTE(Auxelis @ 2011 12 27, 20:45)
Buziuk, gražią šeimyną augini thumbup.gif

QUOTE(Treja @ 2011 12 27, 22:32)
Buziuk, kokie dideli jūs jau bigsmile.gif , šaunuolė tu mamytė thumbup.gif

aciu 4u.gif is tikro tai ir man nesitiki, kad jau tokie dideli mes blush2.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif,
Kaip jums siluma namie? Ar ir pas jus taip karsta kad reikia langus atsidaryt ir miesta pasildyt tuo paciu? Blyn vakar rankas nusiplikiau su vandeniu is ciaupo. Dar niekad nera buves toks karstas. Prie gyvatuko t.p. neprisiliesi. Tai dabar vaikus vis perspet reik kad nenusiplikytu. mad.gif Gyvates lupikai tie "kaimynai"
Atsakyti
Kas geresnio ir gražesnio Fabų padangėj? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 01 19, 23:24)
user posted image

Į Fabus atkeliavo žiema smile.gif

Taip gražu, vaikščioji sningant gatvėmis, etc.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 01 19, 21:24)
user posted image

džyzis, kaip skaniai atrodo huh.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 16:22)
džyzis, kaip skaniai atrodo huh.gif

Pas Fantą žinok galima tokio gaut topsecret.gif hihihi.gif, pasibelsk kurį vakarą, įpils biggrin.gif
Ir iš vis, kada meetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 01 20, 16:34)
Pas Fantą žinok galima tokio gaut topsecret.gif  hihihi.gif, pasibelsk kurį vakarą, įpils biggrin.gif
Ir iš vis, kada meetas g.gif 

aš matai ant MĖ sėdžiu huh.gif nieko sau neleidžiu, net pas kaimynką nueit huh.gif bet kadangi man MĖ nepadeda, tai jaučiu tuoj pasiduosiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2012 01 20, 16:41)
aš matai ant MĖ sėdžiu huh.gif nieko sau neleidžiu, net pas kaimynką nueit   huh.gif bet kadangi man MĖ nepadeda, tai jaučiu tuoj pasiduosiu ph34r.gif

Nu kas čia tau pasidarė, už ką save čia teip skriaudi, kokia dar MĖ blink.gif Gi nupūs visai. Fanta, gelbėk tu ten ją, ji nebežino ką daro hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 20 sausio 2012 - 16:57
Niekam nieko šiandien nepilsiu, pikts zuikis šiandien esu mad.gif oi tos moteriškos ligos doh.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas smile.gif,
Kaip išeiginės? Nesušalot smile.gif?
O mes štai taip leidom laika, pusnynuos, ant ledo, prie lauzo, smagu buvo smile.gif.
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, nesuraitytas lotuliukas.gif

savaitgalis gerai, tik miego mažoka doh.gif. Mes pas tėvus buvom, vaidinau gerą dukrą, kasdien po pyragą keliau ax.gif bigsmile.gif

Smaguma už lango: balta, sniegas. Jėga. Va tik prognozuojamas šaltukas truputį šiurpina. Nors gerumas tas, kad bacilos nusibaigs gal per jį thumbup.gif

Bizyte, nenervink su MĖ, pavydas jama ir taip bežiūrint, o kur dar jei MĖ... O dar ėdradieniai mane užpuolę blink.gif doh.gif

Miršta tema g.gif Tokių įmest reikia, ania cool.gif
user posted image
Atsakyti