Sveikutes
Sveikutes
Sveikutes
Gal kuri galite patarti
Ieskau vaikiui kedutes i automobili ir nzn. ka pirkti...
Jis sveria apie 14 kg, o amzius dar tik 2 metukai. Tai ar galiu pirkti vien tik pasoste? Ar reiketu visos kedutes nuo 15 iki 36. Ir kokios firmos geriausiai pirkti -cia is asmenines patirties butu idomu isgirsti.
Nepykit, bet nieko neskaiciau kuom gyvenate, tai nelabai ir isiterpti galiu.
Gal kuri galite patarti
Jis sveria apie 14 kg, o amzius dar tik 2 metukai. Tai ar galiu pirkti vien tik pasoste? Ar reiketu visos kedutes nuo 15 iki 36. Ir kokios firmos geriausiai pirkti -cia is asmenines patirties butu idomu isgirsti.
Nepykit, bet nieko neskaiciau kuom gyvenate, tai nelabai ir isiterpti galiu.
QUOTE(Babetta @ 2012 02 01, 18:45)
maniskis virs 2 / apie 13 -14kg - kedute pirkau kaip ir vyresniojo -tad isbandyta ir nesiblaskem i kitas / maxi cosi / pirkom Kotrynoj kai buvo akcija. 
Hegira, dėl firmos nepatarsiu, bet kad ne pasostę pirkit, tai tikrai
. Maniškiai nors ir dideli jau, 6 ir 7 metų, visvien sėdi kėdutėse
: vienas turi Chicco, kitas lyg Peg Perego. Mes mėgėjai pavažinėt, o ir tėvai toli gyvena, tai važiuojant užmiega, galvas turi visada kur atremt. Turim ir pašikniuką, bet jis tik trumpai bemiegei kelionei. Jei "lūžta" netyčia, tai oho kaip supyksta dėl to, kad galva linksta 
O tavo dar mažuliukas vaikiukas, kėdutė točnai pravers
Deje, beje, mano studentė sesuo sumanė pasidarbuoti, lituką vieną kitą užsidirbt, tad jei kadu kokiam pusdieniui ar vakarui reiktų auklės, nes norėsit parelaxuot, atsipūst ar šiaip kokius reikaliukus sutvarkyt, gali paaukliaut
. Nėra didelė specė, bet manau susitvarkys, praktikos su mano pametinukais turi
Deje, beje, mano studentė sesuo sumanė pasidarbuoti, lituką vieną kitą užsidirbt, tad jei kadu kokiam pusdieniui ar vakarui reiktų auklės, nes norėsit parelaxuot, atsipūst ar šiaip kokius reikaliukus sutvarkyt, gali paaukliaut
Sveiki uzusale fabai
.
Kaip laikotes? Ar leisite savo atzalas rytoj i mokykla?
Kaip laikotes? Ar leisite savo atzalas rytoj i mokykla?
Aš svarstau dar, bet labiau linkstu, kad dar liks dienai abu namuos
QUOTE(Babetta @ 2012 02 01, 20:45)
maniskis virs 2 / apie 13 -14kg - kedute pirkau kaip ir vyresniojo -tad isbandyta ir nesiblaskem i kitas / maxi cosi / pirkom Kotrynoj kai buvo akcija. 
QUOTE(rivera @ 2012 02 02, 19:12)
QUOTE(Auxelis @ 2012 02 03, 22:35)
Hegira, dėl firmos nepatarsiu, bet kad ne pasostę pirkit, tai tikrai
. Maniškiai nors ir dideli jau, 6 ir 7 metų, visvien sėdi kėdutėse
: vienas turi Chicco, kitas lyg Peg Perego. Mes mėgėjai pavažinėt, o ir tėvai toli gyvena, tai važiuojant užmiega, galvas turi visada kur atremt. Turim ir pašikniuką, bet jis tik trumpai bemiegei kelionei. Jei "lūžta" netyčia, tai oho kaip supyksta dėl to, kad galva linksta 
. Nėra didelė specė, bet manau susitvarkys, praktikos su mano pametinukais turi
Laba
Aciu uz patarimus. Vadinasi ieskosime kedutes
QUOTE(Auxelis @ 2012 02 05, 18:05)
Mes jau nusprendem, liks namie.
Kalbėjau su mokytoja, ryt mes dar irgi liekam namie
maniškės dar liko namie, didelio noro į mokyklą ar darželį nėra
o šiaip tai šaaalta...brrr