Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

smile.gif Auxeli, manai pades tie vyrai biggrin.gif.
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gal kuri galite patarti blush2.gif Ieskau vaikiui kedutes i automobili ir nzn. ka pirkti...
Jis sveria apie 14 kg, o amzius dar tik 2 metukai. Tai ar galiu pirkti vien tik pasoste? Ar reiketu visos kedutes nuo 15 iki 36. Ir kokios firmos geriausiai pirkti -cia is asmenines patirties butu idomu isgirsti.
Nepykit, bet nieko neskaiciau kuom gyvenate, tai nelabai ir isiterpti galiu. blush2.gif
Atsakyti
maniskis virs 2 / apie 13 -14kg - kedute pirkau kaip ir vyresniojo -tad isbandyta ir nesiblaskem i kitas / maxi cosi / pirkom Kotrynoj kai buvo akcija. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 01 vasario 2012 - 18:46
QUOTE(Babetta @ 2012 02 01, 18:45)
maniskis virs 2 / apie 13 -14kg - kedute pirkau kaip ir vyresniojo -tad isbandyta ir nesiblaskem i kitas  / maxi cosi / pirkom Kotrynoj kai buvo akcija.  4u.gif

drinks_cheers.gif Pritariu Babetos variantui. Pasoste dar per anksti tokiam vaikuciui.
Atsakyti
Hegira, dėl firmos nepatarsiu, bet kad ne pasostę pirkit, tai tikrai ax.gif. Maniškiai nors ir dideli jau, 6 ir 7 metų, visvien sėdi kėdutėse ax.gif: vienas turi Chicco, kitas lyg Peg Perego. Mes mėgėjai pavažinėt, o ir tėvai toli gyvena, tai važiuojant užmiega, galvas turi visada kur atremt. Turim ir pašikniuką, bet jis tik trumpai bemiegei kelionei. Jei "lūžta" netyčia, tai oho kaip supyksta dėl to, kad galva linksta blink.gif
O tavo dar mažuliukas vaikiukas, kėdutė točnai pravers mirksiukas.gif thumbup.gif

Deje, beje, mano studentė sesuo sumanė pasidarbuoti, lituką vieną kitą užsidirbt, tad jei kadu kokiam pusdieniui ar vakarui reiktų auklės, nes norėsit parelaxuot, atsipūst ar šiaip kokius reikaliukus sutvarkyt, gali paaukliaut ax.gif. Nėra didelė specė, bet manau susitvarkys, praktikos su mano pametinukais turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki uzusale fabai smile.gif.
Kaip laikotes? Ar leisite savo atzalas rytoj i mokykla?
Atsakyti
Aš svarstau dar, bet labiau linkstu, kad dar liks dienai abu namuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxelis: 05 vasario 2012 - 18:07
QUOTE(Babetta @ 2012 02 01, 20:45)
maniskis virs 2 / apie 13 -14kg - kedute pirkau kaip ir vyresniojo -tad isbandyta ir nesiblaskem i kitas  / maxi cosi / pirkom Kotrynoj kai buvo akcija.  4u.gif

QUOTE(rivera @ 2012 02 02, 19:12)
drinks_cheers.gif Pritariu Babetos variantui. Pasoste dar per anksti tokiam vaikuciui.

QUOTE(Auxelis @ 2012 02 03, 22:35)
Hegira, dėl firmos nepatarsiu, bet kad ne pasostę pirkit, tai tikrai ax.gif. Maniškiai nors ir dideli jau,  6 ir 7 metų, visvien sėdi kėdutėse ax.gif: vienas turi Chicco, kitas lyg Peg Perego. Mes mėgėjai pavažinėt, o ir tėvai toli gyvena, tai važiuojant užmiega, galvas turi visada kur atremt. Turim ir pašikniuką, bet jis tik trumpai bemiegei kelionei. Jei "lūžta" netyčia, tai oho kaip supyksta dėl to, kad galva linksta blink.gif
O tavo dar mažuliukas vaikiukas, kėdutė točnai pravers mirksiukas.gif  thumbup.gif

Deje, beje, mano studentė sesuo sumanė pasidarbuoti, lituką vieną kitą užsidirbt, tad jei kadu kokiam pusdieniui ar vakarui reiktų auklės, nes norėsit parelaxuot, atsipūst ar šiaip kokius reikaliukus sutvarkyt, gali paaukliaut ax.gif. Nėra didelė specė, bet manau susitvarkys, praktikos su mano pametinukais turi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Laba

Aciu uz patarimus. Vadinasi ieskosime kedutes ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2012 02 05, 18:05)
Aš svarstau dar, bet labiau linkstu, kad dar liks dienai abu namuos ax.gif

Mes jau nusprendem, liks namie.
Atsakyti
Kalbėjau su mokytoja, ryt mes dar irgi liekam namie smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif O mes tai išleidom, viena labai veržėsi mokyklon, kita visai nesiveržė darželin, bet abi iškeliavo, užteks tinginiaut cool.gif
O mašiniukus užvedat g.gif , mano tai numirus unsure.gif , MB šiandien prikūrė, tai gal kaip nors ištemps iki vakaro...

Nu jau gal žiema žiema, bėk iš kiemo, ačiū nebereikia cool.gif
Atsakyti
maniškės dar liko namie, didelio noro į mokyklą ar darželį nėra biggrin.gif o šiaip tai šaaalta...brrr unsure.gif
Atsakyti