na as pati gimdziau raudonajam kryziu.tai pasilikau labai gera ispudi,bey yik apie tuos daktarus kurie ziurejo mane,o labai gaila ,bet vaiku skyriau daktarai ir seseles ten dirba zverys....net pasiurpau.bet kas susija su gimdymo priemimu tai ten tikrai

.gimdziau pas DAIVA BERTKEVICIENE ir likau labai patenkinta.tai tikrai pasisventusi daktare....gimdymas buvo labai sunkus ,be to buvau labai jaunute(jautri)bet ji dare viska kas geriausua mano vaikiukui.jei ne ji manau savo mazyles siandien netureciau....apie ta daktare tikrai liko tik silciausi prisiminimai.jei reiktu gimdyti gimdyciau tik pas BARTKEVIVIENE.
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2007 08 26, 20:15)
Merginos, turiu klausima?
jei as susitarus su gydytoju ir viskas nakti prasideda, tai man jam nakti ir skambint? kokia tvarka dabar RK del tu sutartu gimdymu? imanomas dalykas ar gimdai pas ka papuoli? nes tai mano situacija biskeli sudetinga, as po cezario noriu pati pabandyt ir bijau, kad uzsirovus ant bile ko is mano geru noru liks tik snipstas. su daktaru sutarus kaip ir, bet kaip RK gimdymo skyriaus valdzia i tokius dalykus reaguoja?
su pirmuopju viskas buvo aisku, nes tuo metu gimdziau pas skyriaus vedeja. o dabar vedeja yra kita.
na jei gimdymas prasideda nakti ar ne ta diena kada dirba ta daktare tai turi pasiskambint tai daktarei su kuria tareisi(nors ir nakti)ir ji atvaziuos i ligonine.as tai atsimenu pradejau gimdyti sekmadienio ryta (5.50val)tai mano daktare su kuria tariausi nedibo.bet kai tik nubego vandenys as iskart uz ragelio ir pasiskambinau jai.ji man pasake ,kad vaziuociau i ligonine ,o ji tuoj ir bus.as nuvaziavau... tai kol man viska tvarke(dare klizma,nevede i gimdykla)ji atvaziavo.beja labai patiko ,kad kai man ten tvarke jos dar nebuvo ,bet paskambino tenai pasnekejo su daktarais kurie mane prieme ir pakviete mane prie ragelio paklause kaip einasi ten viskas.kaip jauciuosi.viska paaiskino.nuramino...na ir kai padejau rageli ji uz pora min jau buvo prie manes.