Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

O kaip RK su nestumo prieziura? Ar imanoma ten lankytis nestumo pabaigoje pas ta pacia gydytoja, pas kuria planuoji gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2007 08 30, 12:42)
O kaip RK su nestumo prieziura? Ar imanoma ten lankytis nestumo pabaigoje pas ta pacia gydytoja, pas kuria planuoji gimdyti?

Taip, galima. Aš lankiausi paskutinę savaitę ir jei būčiau žinojus, kad taip galima, tai būčiau lankiusis dar iš ankščiau. Manau, galima būtų ir visą nėštumą lankytis. Oficialiai užveda kortelę, o jau kai gimdai, tada jau arba skambini gydytojai, su kuria sutarei, arba važiuoji tiesiai į priėmimo skyrių ir gimdai pas tuo metu esantį.

Mano atveju buvo taip, kad aš jau pasirinkau gydytoją ir jai paskambinau. O tada ir užregistravo mane kaip tokią lankytoją smile.gif. Turbūt, neturint gydytojos, reikėtų dėl priežiūros nėštumo metu kreiptis į priėmimo skyrių.
Atsakyti
QUOTE(ababa @ 2007 08 30, 17:42)
Taip, galima. Aš lankiausi paskutinę savaitę ir jei būčiau žinojus, kad taip galima, tai būčiau lankiusis dar iš ankščiau. Manau, galima būtų ir visą nėštumą lankytis. Oficialiai užveda kortelę, o jau kai gimdai, tada jau arba skambini gydytojai, su kuria sutarei, arba važiuoji tiesiai į priėmimo skyrių ir gimdai pas tuo metu esantį.

Mano atveju buvo taip, kad aš jau pasirinkau gydytoją ir jai paskambinau. O tada ir užregistravo mane kaip tokią lankytoją  smile.gif.  Turbūt, neturint gydytojos, reikėtų dėl priežiūros nėštumo metu kreiptis į priėmimo skyrių.

tai pasirodyt apziurai galima, jei esi susitarus? o jei as nesitarsiu, t.y.nemokesiu, tai galiu pradet ten lankytis ,sakykim, likus menesiui iki gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(ninija @ 2007 08 27, 22:23)
gimdžiau RK ligonineėje ir ji man paliko labai nevienareikšmišką įspūdį.ten yra labai gerų daktarų,akušerių,seselų,bet yra ir tokių pas kurias geriau nepapulti.čia kaip pasiseks.Akušerė kuri padėjo per gimdymą buvo švelniai tariant piktoka moteriškė.viena moteris per sąrėmius labai rėkė,iš skausmo savaime suprantama ,nešeipsau,tai ji ją apšaukė(mano vyras girdėjo)"čėgo arioš karova".man irgi biški nuo jos kliuvo ir tai skausmingų sąrėmų metu.nors šiaip su gyditoja jos abi savo darbą atliko nepriekaištingai,viską padarė laiku ir gerai,nes man galėjo baigtis ir liūdniau.iš ryto,po gimdymo vėl gavau barti jau nuo kitos akušerės.pirma diena ligoninėje buvo labai sunki,bet vaikų daktarės ir seselės buvo labai geros,kantrios ir paslaugios.jos nepyko kai aš jas vis kviečiau į palatą kai man atrodė kad mano vaikučiui kažkas negerai,viską kantriai paaiškino ir parodė.tačiau antrą karta nežinau ar norėčiau ten gimdyti,pasižvalgysiu po kitas ligonines.gal kitur bus žmoniškiau.

tai va galiu pasakyti del to ir reikia tartis is anksto.o jei nepasaptis pas ka gimdei?
beja as galiu pasakyti is savo puses ,kad kas susija su daktarais ir sesutem...tai kas priziurejo mane ir prieme gimdyma -buvo labai sauinus ir nepakartojami,o vat kas ziurejo vaikiuka tai ne visos ,bet didzioji dalis tikrai buvo zveris.gal kokia viena tiktai normalesne buvo.o siaip tai labai ziauriai elgesi.bet kadangi as ne is tu kuri leidziasi ,kad pultu ,tai veliau apsiramino....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sendy: 06 rugsėjo 2007 - 20:02
as taippat gimdziau RK ir likau labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jai ir antras bus tai tik ten gimdysiu nes labai gera prieziura,nors ir taremes su daktaru ,bet vistiek personalas yra labai geras,.ko nezinai ar nemoki tave visada pamokys ir paaiskins kaip daryti,kaip elgtis.IR svarbiausia labai ramu yra
Atsakyti
Noriu ir as pasidalinti savo gymdimo RK patirtim. Man paliko dvejopa ispudi, tariausi su gyd. kad priimtu gymdima, lyg ir susitarem, o nuvaziavus , kai jam paskambinau, atejo, pasikalbejom, o paskui pareiske, kad iki gali but negales. Suprask arba gymdyk greiciau, kad speciau jo pamaina, arba jis isvaziuoja, daugiau jo nebetrukdziau, neskambinau, nes tikrai buvai nusivilusi tokiu elgesiu. Tai aciu D kad budintis gyd. thumbup.gif buvo, paliko tikrai labai gera ispudi, ir akusere irgi patiko, tokia senute maloni.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 09 10, 10:34)
Noriu ir as pasidalinti savo gymdimo RK patirtim. Man paliko dvejopa ispudi, tariausi su gyd. kad priimtu gymdima, lyg ir susitarem, o nuvaziavus , kai jam paskambinau, atejo, pasikalbejom, o paskui pareiske, kad iki gali but negales. Suprask arba gymdyk greiciau, kad speciau jo pamaina, arba jis isvaziuoja, daugiau jo nebetrukdziau, neskambinau, nes tikrai buvai nusivilusi tokiu elgesiu. Tai aciu D kad budintis gyd.  thumbup.gif buvo, paliko tikrai labai gera ispudi, ir akusere irgi patiko, tokia senute maloni.

o tai su kuo tareisi?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 09 10, 10:34)
Noriu ir as pasidalinti savo gymdimo RK patirtim. Man paliko dvejopa ispudi, tariausi su gyd. kad priimtu gymdima, lyg ir susitarem, o nuvaziavus , kai jam paskambinau, atejo, pasikalbejom, o paskui pareiske, kad iki gali but negales. Suprask arba gymdyk greiciau, kad speciau jo pamaina, arba jis isvaziuoja, daugiau jo nebetrukdziau, neskambinau, nes tikrai buvai nusivilusi tokiu elgesiu. Tai aciu D kad budintis gyd.  thumbup.gif buvo, paliko tikrai labai gera ispudi, ir akusere irgi patiko, tokia senute maloni.

tai kai tareisi gal nepasakei kad atsilyginsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 09 10, 12:01)
tai kai tareisi gal nepasakei kad atsilyginsi tongue.gif

tai ir as nesakiau. jei tariesi tai savaime suprantama g.gif
Atsakyti
Pries metus gimdziau sioje ligonineje su niekuo nesitarus. Gimdyma priiminejo gyd. Zaliunas ir akusere Jurate. Jokiu priekaistu jiems neturiu. Savo darba atliko profesionaliai. Maloniu zodeliu, komplimentu ar galvos glostymo man nereikejo. Gal viskas buvo gerai, todel, kad gimdymas vyko sklandziai vos 2.5 val. Bet siaip neturiu jokiu priekaistu personalui. Po gimdymo padekojau ir gydytojui, ir akuserei tik zodziu.
Vaikuciu daktares ir sesutes taip pat buvo malonios ir paslaugios. Palatos-dideles (mes buvom pradzioje dviese, paskui porai dienu likau viena), svarios. Va, gal tik vienas nepatogumas buvo tas, kad dusas musu aukste nebuvo iki galo suremontuotas ir nebuvo ten silto vandens. Bet siaip viskas buvo gerai. Treciaji irgi ruosiames gimdyti ten.
Atsakyti
Gimdžiau prieš 6metus RK ligoninėje,ruošiuosi ir dabar.kaip tik vakar buvo terminas ,tai nuvažiavau ten(poliklinikos ginekologė patarė).Priėmimo skyriuje l.maloniai priėmė(tiesa gydytojos teko palaukti,nes daug gimdymų buvo,tai priimamojo darbuotoja vos ne atsiprašinėdama užjautė,kad tenka man laukti):paklausė vaikelio širdies tonus,apžiūrėjo(beje ta gydytoja apie kurią rašo,kad grubi,susiraukusi ir pan.).Viską labai gerai išaiškino,nuramino,kad nereikia skubėt ir nepasakyčiau,kad buvo nemaloni ar grubi.Liepė atvažiuot penktadienį,žiūrėsiu ant ko tada papulsiu g.gif .Beje prieš 6 metus nesitariau,nesitarsiu ir dabar.Kaip bus taip-svarbiausia,kad vyras bus šalia.Tiesa vakar buvau nemaloniai nustebinta:mačiau naujagimių seselę,kuri prieš 6 metus paliko nekokį įspūdį schmoll.gif (gerai,kad tik ji viena)-labai jau vaidino viršininkę ir rietė nosį.Na bet vieną galima pakęst.O ir vaikų gydytojaijai priekaištų neturiu,nustatė vaikelio klubo displaziją ir patarė kuo greičiau kreiptis į chirurgą.mes taip ir padarėm,tai net įtvaro nereikėjo rolleyes.gif .
Atsakyti
Kam įdomu - straipsnis apie gimdymo namus smile.gif viskas blogai, bet geriau nebus smile.gif Gimdymo namuose - bauginama aplinka
Atsakyti