Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

na aplinka gal ir skurdoka bet man pasiseke nes gavau tik atnaujinta palata visoje klinikoje ax.gif bet prieziura tikrai nesiskundziau, o laike 4dienas bet laikas prailgo nei tv nei vyrui neleisdavo ilgiau pabuti doh.gif bet cia matyt visur taip g.gif
Atsakyti
As pirma sunu gimdziau RK.siaip visai nieko tas personalas.Buvau susitarusi su gyd bet nesulaukiau ko tikejausi.Akusere matai tikejosi pinigeliu ir nekaip elgesi krapstesi nagus kol gulejau ir laukiau stangu.norejo vakuma pajungti aceit negaliu vaiko istumti tai salia gimdyma priminejusi vedeja kaip atleke pradejo saukti ant visu man kojas uzverte ir po 2stumimu pagimdziau ir jokiu vakumu neprireike:super juk ji man nesake kaip kvepuoti ir kada stumti o vedeja tiesiog rekdama aiskino ir man asmeniskai tai labai padejo. tai va mano isvada manau visur gerai kur mokami pinigai.po 3sav gimdysiu antra leliuka tikiuosi viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
Labutis.
As irgi gimdziau Raudonajam kryziuje. Man patiko.
Pries tai buvau gulejusi su gresianciu (viskas baigesi gerai), man patiko kaip ten elgiasi personalas.
Tiesa pries tai negu pagimdyt, as turbut 4 kartus vaziavau pas juos su daiktais. Ketvirta karta tai jau pagulde, o kita diena kviete gimdyma. Turejau pagimdyt 18, o pagimdziau 28.
Is pradziu maniau, kad svarbiausia gydytoja, bet dabar manau kitaip. Aisku kol viskas prasides, tai apziuri gydytoja.
Per gimdyma gydytoja sedejo prie lango ir pilde dokumentus. Visa svarbiausia darba dare akusere. Esu jai uz tai labai DEKINGA. Viskas praejo gerai.
Mano pazistama taresi su akusere. Yra tokia Inga. Labai maloni. Kiek zinau 300LT. Tai labai ne daug.
Aisku pinigus pries darba niekas tan neima. (Gal tik mums taip buvo). Sako kad tai blogas zenklas.
Sekmes visoms laukiancioms savo mylimu stebuklu mamoms. Laikykites!!!:)

Papildyta:
Tiesa yra vienas minusas. Pas juos tik 4 gimdyklos. Kai mes gimdem birzelio menesi, tai buvo pilna zmoniu. Truko palatu.sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 10 spalio 2007 - 16:06
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 10 10, 16:56)
Tiesa yra vienas minusas. Pas juos tik 4 gimdyklos. Kai mes gimdem birzelio menesi, tai buvo pilna zmoniu. Truko palatu.sad.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mamos, gimdykim ne piko metu biggrin.gif arba maziau reklamuokim RK, nes kai reiks vel pachioms ten vaziuoti, tai gali tikrai vietu pritrukti g.gif biggrin.gif
o va tikrai idomu, jei yra kokios 6 gimdyves, o gimdyklu tik 4 tai kazkuriom 2 "ant smugio" cezarius padarytu ar priimamajam tektu sienom lipt??? g.gif
Atsakyti
Aš abu gimdžiau RK. Esu labai patenkinta personalu thumbup.gif . Jei dar trečią sugalvosim, tai tik ten norėčiau sugrįžt ax.gif
QUOTE(Shanele @ 2007 10 08, 19:28)
Bet pries tai reikia i ta ligonine vaziuoti ir sakyti noreciau pas jus gimdyti ar pan?

Nuo 38 savaitės gali ateit į ligoninę paklausyt leliaus tonusų, o tada tau ir kortelę užves, jei planuosi pas juos gimdyt.
Šiaip iš anksto nereikia važiuot, kad pasakyt, jog nori pas juos gimdyt. Atvažiuoji kada laikas ir gimdai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Turiu klausimeli. Gimdysiu RK. Norejau paklaust ar privaloma veztis drabuzeliu naujagimiui? Nes maziausia as gimdziau Kaune, tai ten gali atsivezt, jei nori o jei neturi, tai rengia valdiskais, duoda ir dekuti ir kaldryte- viska. Drabuzeliai tikrai labai grazus, privaloma buvo turet tik pamperius ir vilnones kojinytes. O kaip cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 10 15, 11:07)
Sveikutes 4u.gif  Turiu klausimeli. Gimdysiu RK. Norejau paklaust ar privaloma veztis drabuzeliu naujagimiui? Nes maziausia as gimdziau Kaune, tai ten gali atsivezt, jei nori o jei neturi, tai rengia valdiskais, duoda ir dekuti ir kaldryte- viska. Drabuzeliai tikrai labai grazus, privaloma buvo turet tik pamperius ir vilnones kojinytes. O kaip cia?  g.gif

pageidautina, kad turėtum. Aišku, jei neturėsi kuo aprengti, suras. Bet abejoju, ar jie ten gražūs. Dekį duoda, bet jei šaltu metų laiku, tai pasiimk vaikučiui kaldrytę. 2005 gimdžiau spalio pabaigoj, tai dukrytę dėjau miegot prie savęs, nes taip šilčiau. Trečią vaikelį gimdžiau šiemet birželį, tai buvo šilta, bet vaikučio rankytės ir kojytės vis tiek šaldavo, tai irgi guldžiau šalia savęs.

Atsakyti
Sveikos,
as irgi gimdziau RK, galiu paminei tik gerais zodziai. Viena ko truko, tai detalesnes info ir prieziuros del maitinimo, nes kai trecia para krutine prisipilde pieno, tikrai nezinojau ko griebtis. O kas baisiausia, tai dazniausia namo paleidzia po dvieju paru, tad dar pienas nebuna pradejes gamintis, ka namie tada daryt?.... Tikrai sioj vietoj RK reiketu pasistengt. Bt gal taip yra visoseligoninese, nezinau.
Atsakyti
Raudonam Kryziuje yra puiki masazuotoja.nepamenu jos pavardes bet tokia zema stambi pagyvenusi moteriske(akusere).ji labai pagelbejo kai pradejo pienas gamintis parode kaip masazuoti.kaip maitinti,kokia liemenele ir kaip deveti ir jokiu bedu nebuvo be problemu maitinau iki kol suzinojau kad laukiuosi antro vaikelio.Girdejau kad daug kam padejo ir taip galima atvaziuoti kai ji budi,ismasazuoja krutis ir paleidzia
Atsakyti
Man tai labai ne koks gimdymas buvo Raudonojo kryziaus ligonineje. Jau greitai bus metai po gimdymo, bet vis dar su siaubu prisimenu viska. Galejo baigtis ziauriai ir leliukui, ir man. Dekoju Dievui, kad viskas gerai baigesi, ir tik del sekmingo atsitiktinumo...
Atsakyti
QUOTE(Henrietaa @ 2007 11 03, 22:45)
o ten kelevietes tos ju palatos?

pirmą kartą gulėjau vienvietėj (5 palata antram aukšte), antrą kartą trivietėj. Tai, kai trys - iš tiesų perdaug. Bet tuo metu pasitaikė, kad buvo labai daug pagimdžiusių, todėl teko pirmą naktį praleisti be vyro šalia.
Atsakyti
BET TEN DAKTARAI PER DAUG JAU NATURALISTAI, LAUKIA KOL TAU JAU AKYS IS ORBITU ISOKS...TADA VEZA I OPERACINE schmoll.gif
Papildyta:
AS VISAI NESIDZIAUGIU SIA LIGONINE drinks_cheers.gif BUCIAU DVYNIU, NETUREJUS mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti