Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

Taip atrodo, kad Lt karalieniu ir princesiu salis. Samaliotai matai netinka. doh.gif ax.gif Tai ne pramoga, kad butu nerealiai malonu! Tai gimdykla, kur vyksta stebuklas, gimsta zmogus! 2.gif Jums tikrai bus nesvarbu kaip jums ar malonu, ar gerai, bus svarbu tik VAIKELIS! Viskas toj lygonineje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 20 sausio 2008 - 20:29
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 20, 18:27)
[color=red] Samaliotai matai netinka. doh.gif  ax.gif Tai ne pramoga, kad butu nerealiai malonu!

Samoliotas samoliotui nelygu schmoll.gif
Ne pokario metai - norisi kuo civilizuotesnės technikos, kuri pritaikyta tiek daktarams, tiek pačiai gimdyvei, o ne 7-tą dešimtį skaičiuojančių samoliotų, kuriuose net ranktūrių normalių nėra - juk ne paslaptis, kad nėščiai atsikelti nuo samolioto be ranktūrių neįmanoma, o kol gimdysi, net iki keliolikos kartų gali tekti ant to samolioto lipti schmoll.gif rolleyes.gif

Atsakyti
Nemanu kad tai paroblema. Suprantu, jai tai butu makama. Bet jei tai nemokamai, tai ir taip gerai. g.gif Kur moki pinigus, tai ir gauni. As issakau savo nuomone, taip kaip as gimdziau, kaip man buvo, ka jauciau. Gal jei gimdymas butu kitoks, sunkus ar dar koks, tai gal kalbeciau kitaip. Man buvo svarbiausia vaikas, as buvau pasirizus viskam. Sakiau, "as istversiu viska, kad tik mano vaikas gimtu sveikas ir viskas butu gerai". Samaliotas, nors ir "7-tą dešimtį skaičiuojantis, kuriame net ranktūrių normalių nėra " (YRA), tai tikrai ne svarbiausia. Man. smile.gif
Tikrai ten viskas gerai. Pamate nuotrauka ir prasidejo. O iki siol buvo viskas ok.
Sekmes!
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 20, 22:30)
Nemanu kad tai paroblema. Suprantu, jai tai butu makama. Bet jei tai nemokamai, tai ir taip gerai. g.gif  Kur moki pinigus, tai ir gauni. As issakau savo nuomone, taip kaip as gimdziau, kaip man buvo, ka jauciau. Gal jei gimdymas butu kitoks, sunkus ar dar koks, tai gal kalbeciau kitaip. Man buvo svarbiausia vaikas, as buvau pasirizus viskam. Sakiau, "as istversiu viska, kad tik mano vaikas gimtu sveikas ir viskas butu gerai". Samaliotas, nors ir "7-tą dešimtį skaičiuojantis, kuriame net ranktūrių normalių nėra " (YRA), tai tikrai ne svarbiausia. Man. smile.gif
Tikrai ten viskas gerai. Pamate nuotrauka ir prasidejo. O iki siol buvo viskas ok.
Sekmes!

Na ir diskusija doh.gif Va pasižiūrėjau daba į tą samaliotą, tai prisiminiau, kad ir aš ly g tai ant jo pagimdžiau, bet kažkaip ne tas man tada buvo galvoj doh.gif Nesureikšminau visiškai, nerūpėjo man tada, kas ten per prietaisas, pagimdžiau laimingai ir ačiū Dievui doh.gif Pasidėjau kažkur ir rankas, ir kojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 20, 21:30)
Nemanu kad tai paroblema. Suprantu, jai tai butu makama. Bet jei tai nemokamai, tai ir taip gerai. g.gif  Kur moki pinigus, tai ir gauni. As issakau savo nuomone, taip kaip as gimdziau, kaip man buvo, ka jauciau. Gal jei gimdymas butu kitoks, sunkus ar dar koks, tai gal kalbeciau kitaip. Man buvo svarbiausia vaikas.

Ne nemokamai schmoll.gif juk apmoka ligoniu kasos ligoninems uz k i e k v i e n a gimdyve. is musu paciu mokamu mokesciu. nemokamai galima namie gimdyt ir tai kainuos pribuveja pakviest biggrin.gif.
kita vertus norisi kaip jau daug kartu kalbeta siose temose ZMONISKUMO. ne komforto, ne D&G santechnikos, ne marmuriniu grindu. tiesiog kad butu, grazu, svaru ir patogu.
bet kol ligonines nesuinteresuotos, kad zmones atvyktu butent i ta ligonine, tol niekas nesikeis.
man irgi svarbiausia buvo vaikas ir gimdziau AK. nemacius net gimdyklu biggrin.gif ir ant samalioto pabuvot teko priimamajam. ir uzsiropstem ir nusiropstem. bet pvz mane 1,5 val kankino "stumimo" fazej. tai gal ir geriau butu nuo RK lektuvo nurkapste pasivaiksciot, o AK laike, bo skaitesi kad lova unsure.gif ir visai ne princeses dauguma. bent jau as tikrai tongue.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2SIA: 20 sausio 2008 - 21:49
QUOTE(Raganiūkštė @ 2008 01 20, 22:41)
ax.gif

Na ir diskusija  doh.gif Va pasižiūrėjau daba į tą samaliotą, tai prisiminiau, kad ir aš ly g tai ant jo pagimdžiau, bet kažkaip ne tas man tada buvo galvoj  doh.gif Nesureikšminau visiškai, nerūpėjo man tada, kas ten per prietaisas, pagimdžiau laimingai ir ačiū Dievui  doh.gif Pasidėjau kažkur ir rankas, ir kojas  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif , maniau kad visi tik apie patoguma ir galvoja. O cia yra mamu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip jau ir rasiau, man irgi nesvarbu tas samaliotas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 21 sausio 2008 - 10:00
Na moteros, niekas nieko cia nesako apie pacia ligonine ir jos personalą, nesureiksminkim sitos diskusijos 4u.gif

Bet samoliotus tikrai galėtų jau pasikeisti i padorias gimdymo lovas - na tai tiesiog elementaru šiais laikais, juk ne bomžai kokie esam, ne šiukšlyne gimdom, o į ligoninę važiuojam ax.gif O šitų samoliotų vieta jau sakyčiau šiukšlyne g.gif
Atsakyti
QUOTE(2SIA @ 2008 01 20, 21:47)
Ne nemokamai  schmoll.gif  juk apmoka ligoniu kasos ligoninems uz k i e k v i e n a gimdyve. is musu paciu mokamu mokesciu. nemokamai galima namie gimdyt ir tai kainuos pribuveja pakviest biggrin.gif.
kita vertus norisi kaip jau daug kartu kalbeta siose temose ZMONISKUMO. ne komforto, ne D&G santechnikos, ne marmuriniu grindu. tiesiog kad butu, grazu, svaru ir patogu.
bet kol  ligonines nesuinteresuotos, kad zmones atvyktu butent i ta ligonine, tol niekas nesikeis.
man irgi svarbiausia buvo vaikas ir gimdziau AK. nemacius net gimdyklu  biggrin.gif ir ant samalioto pabuvot teko priimamajam. ir uzsiropstem ir nusiropstem. bet pvz mane 1,5 val kankino "stumimo" fazej. tai gal ir geriau butu nuo RK lektuvo nurkapste pasivaiksciot, o AK laike, bo skaitesi kad lova  unsure.gif ir visai ne princeses dauguma. bent jau as tikrai  tongue.gif  cool.gif

Brangute, gal ne tokį žodį pavartojai, bet ko jau ko, alia žmogiškumo RK - kaip niekur kitur yra.

Nu bet tikrai, pamatė foto - ir prasidėjo lotuliukas.gif Užlipsiu - neužlipsiu, yra kur įsispirt - nėra kur, yra rankenos - nėra doh.gif

O ant samalioto man buvo žymiai lengviau stumt, negu kai gimdžiau AK tipo normalioj gimdykloj.
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 01 21, 13:27)
Brangute, gal ne tokį žodį pavartojai, bet ko jau ko, alia žmogiškumo RK - kaip niekur kitur yra.

Nu bet tikrai, pamatė foto - ir prasidėjo lotuliukas.gif Užlipsiu - neužlipsiu, yra kur įsispirt - nėra kur, yra rankenos - nėra doh.gif

O ant samalioto man buvo žymiai lengviau stumt, negu kai gimdžiau AK tipo normalioj gimdykloj.

ne, nu tai viskas suprantama, bet man kazkaip estetiskiau lovoje, o ne ant samalioto, gimdyti... na, cia mano nuomone, bet man samaliotas, kaip pazeminimas.... nieko nepadarysi, jei personalas geras, teks pasitenkinti ir samaliotu...
Atsakyti
Pirma vaika gimdziau antakailni, tai ten jau "samaliotas" buuuvo! cia paliginus celas kosminis laivas biggrin.gif Ir dar visas 6as valandas ant tuo klibancio daikto isgulejau doh.gif O RK tai prabanga. Spejau apsiziuret, kol ten dirbau drinks_cheers.gif Tikrai nera tu baisiu rankenu, uztat yra gan patogus dirzai kipos kai stumi labai patogu. O ant tuo "samolioto" laiko praliaidziat ne tiek ir daug drinks_cheers.gif Vietos dazniausiai pakanka uz nugaros - kai pradedi stumt tai pusiau sedom suregulioja ta kede.
Atsakyti
QUOTE(notado @ 2008 01 21, 14:51)
Pirma vaika gimdziau antakailni, tai ten jau "samaliotas" buuuvo! cia paliginus celas kosminis laivas  biggrin.gif Ir dar visas 6as valandas ant tuo klibancio daikto isgulejau  doh.gif O RK tai prabanga. Spejau apsiziuret, kol ten dirbau  drinks_cheers.gif Tikrai nera tu baisiu rankenu, uztat yra gan patogus dirzai kipos kai stumi labai patogu. O ant tuo "samolioto" laiko praliaidziat ne tiek ir daug  drinks_cheers.gif Vietos dazniausiai pakanka uz nugaros - kai pradedi stumt tai pusiau sedom suregulioja ta kede.

dekui uz padrasinima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 01 21, 10:27)

O ką jūs galvojat - man pavyzdžiui tai labai aktualu, aš visada projektuoju savo veiksmus, o ypač tokiam svarbiam momentui kaip gimdymas ax.gif Taigi jau ir apmąsčiau, kur ir kojas dėsiu ir kad vyro prašysiu mane prilaikyti ir t.t. rolleyes.gif Būčiau nepamačius foto, būčiau įsivaizdavus, kad viskas vyks kaip ir pirmo gimdymo metu - minkštoj ir plačioj lovoj ir jei toki samoliota išvysčiau nuvykusi gimdyti, man tikrai būtų vaizdinis šokas kaip kai kas čia gerai išsireiškė doh.gif

Šiaip tai ačiū už nuotrauką - tikrai labai naudinga buvo pamatyti ir padiskutuoti 4u.gif
Atsakyti