QUOTE(Ma_ja @ 2006 04 21, 15:38)
Pries 10 men. gulejau RK po cezario. Taip, tai ne BAK ir ne Usonienes klinika. Trecio auksto dusai/tualetai suremontuoti, antrame aukste prasciau. Tarakonu nemaciau ne vieno (gulejau 4 dienas), kirmeliu irgi, bet, aisku, didelio malonumo naudotis tais dusais ner. Beje, antrame aukste yra atskiras tualetas (ne prie dusu, o kitame gale), kuris yra visai padorus. Ta tualeta valo kelis kartus per diena (garantuoju, nes mano palata buvo salia jo). Palata valydavo du kartus per para kapitaliai. Keiciantis ligonei - apskritai labai kapitaliai (gulejau vienvietej, teko laukti, kol sutvarkys pries mane paguldant, tai pati maciau). Maistas tipiskas ligoninis, nei geresnis, nei kitur, nei prastesnis. Man neskanus, tai ir nevalgiau. Atnese is namu. Bet juk ne i viesbuti vaziuojam. Ir ne i restorana. Svarbiausia - kvalifikuotas personalas. O gydytojai cia is tiesu labai profesionalus, seseles (bent kiek man pasitaike) - rupestingos (ir, beje, be kysiu). Neonatologe savotisko budo, bet irgi radom bendra kalba. Tikrai jauciausi labai priziurima. Tai ne Antakalnis, kuris paliko kuo klaikiausius prisiminimus. Trecia vaika taip pat gimdyciau tik cia. Deja, greitai juos uzdarys. O Santariskese, manau, jau nebus tokios ramios aplinkos. Bus konvejeris.
na va, teisinga nuomuone. pritariu. tik kad as gulejau pries 4 metus, dabar teks vel

vasaros pabaigoj. kadangi mano akusere- giminaite tai negaliu nei liaupsinti nes nezinau ar del to ar del kitko bet viskas buvo ok isskyrus su vaiku gydytojais. jie mane nervino ir kiek zinau akuserinis skyrius taip pat nelabai bendru interesu turi.
Man buvo atstike toks dalykas. kadangi gulejau pora savaiciu tai mano vaika kas norejo tas ir nagrinejo. Ir ateina viena daktaryte

vidurnakti ir pareiskia kad ji mano vaika echoskopavo ir t.t. ir pas ji rado "padidejusius smegenu skilvelius"

!!!! na tipo lyg neturetu buti invalidas, kad taip pasitaiko, bet..... (ir tipo duok dabar kysi ar ka) zinoma zliaubiau ir isterikavau visus giminaicius ant koju prikelaiu. o pasirodo tie skilveliai vos ne kas antram vaikui padideja ir nieks ju netikrina nes neturi kada. o mano vaikas gulejo kaip laboratorinis ziurkiukas ir nagrinejo kas nori
veliau dar kelis kartus ehoskopavomes ir stebejom tuos skilvelius- viskas
gal ir nieko tokio kad patirinejo bet, ateiti nakti ir tai nervuoti mama...