Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

ax.gif 100% kad centralizuotas, kai valget VGN tuo metu ta pati valgo ir RK ligonineje,(zinoma ir pietus buna keliu vadinamu stalu nes yra skirta dietiniai, spec. ir standartiniai) sita galiu garantuoti, nes tikrai del darbo specifikos situos potvarkius zinau.
O del arbatinuko prie ko cia suo kariamas, as is viso nemegstu valgyklines arbatos schmoll.gif man kur kas maloniau isgerti geros savo arbatos, tai negi patogu begioti ir prasyneti vandens, kur kas patogiau arbatinuka laikyti ant spinteles ir bet kuriuo paros metu juo pasinaudoti. Negi sudetinga ji atsivezti.mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2006 02 28, 10:02)
Sveika, gal buvai apžiūrėti RK??? Aš irgi ten norėčiau gimdyti, tai būrų neprošal šviežia info 4u.gif

Sia savaite RK pagimdziau mergyte, tad galiu pasidalinti informacija apie RK. Is tikruju 2 aukste dusas tragiskas, maciau lakstanciu tarakonu, tad tenai kojos nekeliau. Prausiausi 3 aukste. Ten viskas thumbup.gif Gimdyklos irgi thumbup.gif . Net nezinojau kaip jos atrodo, nebuvau pries gimdyma apsiziureti, bet nenusivyliau. Viskas graziai suremontuota, nauja. tongue.gif
Gimdziau pas gin. M.Šilkūną. Labai geras gydytojas lotuliukas.gif Drauges ji gyre, bet kazkaip netikejau ju zodziais kol pati nesusiduriau su juo akis akin. Akusere buvo Violeta J. Pavardes gerai neatsimenu, lyg tai Jamzenskiene. Irgi thumbup.gif zmogus, padejo kiek galejo, parode kaip palengvinti saremiu skausmus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2006 03 01, 17:38)
ax.gif Maistas visose ligoninese yra VIENODAS, nes pagal vyriausybes potvarkius visoms ligoninems yra gaminama centralizuotai ir po to isveziojamas.

QUOTE(Droka @ 2006 03 02, 18:21)
ax.gif 100% kad centralizuotas, kai valget VGN tuo metu ta pati valgo ir RK ligonineje,(zinoma ir pietus buna keliu vadinamu stalu nes yra skirta dietiniai, spec. ir standartiniai) sita galiu garantuoti, nes tikrai del darbo specifikos situos potvarkius zinau.

kazi koks tas potvarkis g.gif jei Droka tikra 100%, tuomet as visu 120% galiu patikint, kad RK maista gamina pacioje ligonineje 4u.gif skyriuose maistas turi buti pasildomas - reikalaukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma: 06 kovo 2006 - 18:41
Mes visa šeimyna RK gyvenome 5 dienas - taip taip, vyras visas tas dienas ir naktis nesitraukė nuo mūsų wub.gif Reikėjo susimokėti už tas naktis, tai toje knygoje, kur reikėjo pasirašyt ir susimokėt, mes buvom rekordininkai lotuliukas.gif Bet užtai vaikiuko niekas nė minutei nebuvo išnešęs nuo manęs, nors buvau po cezario thumbup.gif

O į 2 aukšto dušą vaikščiojau - prie pat palatos jis man buvo - juk su šlepetėm eini, o iš vandens čiaupo tarakonai nebyra blink.gif lotuliukas.gif . Netgi patikdavo, nes ten mažai kas beužklysdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte @ 2006 03 12, 12:08)
O į 2 aukšto dušą vaikščiojau - prie pat palatos jis man buvo - juk su šlepetėm eini, o iš vandens čiaupo tarakonai nebyra  blink.gif  lotuliukas.gif . Netgi patikdavo, nes ten mažai kas beužklysdavo  biggrin.gif

Mano palata taip pat buvo prie pat duso 2 aukste, bet ten ne karto nebuvau. Uzteko apsiziureti ir noras dingo, eidavau i 3 auksta. Be to ten nebuvo sviesos. Pasakiau apie tai akuserems, bet nieks nesiteike isukti naujos lemputes. Maciau kai kurios moterys prausesi atidarytomis durimis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2006 03 13, 21:32)
Mano palata taip pat buvo prie pat duso 2 aukste, bet ten ne karto nebuvau. Uzteko apsiziureti ir noras dingo, eidavau i 3 auksta. Be to ten nebuvo sviesos. Pasakiau apie tai akuserems, bet nieks nesiteike isukti naujos lemputes. Maciau kai kurios moterys prausesi atidarytomis durimis. blink.gif

Antrą savo berniuką gimdžiau RK, atvirai pasakius tai įspūdžiai ne kokie doh.gif patekau pas pacia pikciausia gydytoja kokia tik gali buti blink.gif net moterys, kurios gimde keles dienas anksciau ja gestapu vadino blink.gif visa laime , kad akušerė labai gera pasitaikė thumbup.gif , o apie palatų valymą iš viso galima pamiršt pagimdžiau pirmadienį, o valyti atėjo ketvirtadienį (dabar aišku iš kur tie tarakonai). Bet ten dirba labai gera vaikų gydytoja thumbup.gif ir sesutės thumbup.gif Man prireikė 2 vienkartinių vistykliukų (labai pravertė nakčiai po gimdymo) , poros naktinių baltinių. Leliukui būtinai reikia dekiuko.
Atsakyti
Na aš gimdžiau prieš pusantrų metų. Gimdžiau trečiame aukšte, ir palatą gavau vienvietę prie pat gimdyklos trečiame aukšte. Palatos ir gimdykla trečiame aukšte labai tvarkingos. Dušai thumbup.gif Kaip antrame aukšte-nežianu. Nebuvau, taip kad ir pakomentuoti apie tarakonus negaliu biggrin.gif Man patiko ta ligoninė. Norėčiau ir antrą ten gimdyti. Na o daktarės ir sesutės visos gražiai elgėsi. Laimei nepapuoliau ant kokių nors harpijų biggrin.gif
Atsakyti
bet šiaip jau pagal įstatymus,tai jokioje valstybinėje ligoninėje,ar poliklinikoje ar pan.vietoje jokių gyvių negali būti,nei kirmėlių,nei tarakonų,nei pelių nei dar velniai žino ko.Turi staigiai iškviesti tuos naukintojus ir viską panaikinti. Jeigu ten tik antras aukštas toks baisus kaip rašot,tai gal susitarus kaip nors,kad paguldytų trečiam pvz.aukšte..
Atsakyti
[COLOR=blue]gimdžiau RK prieš savaitę, darė cezario pj. prėkaištu nei daktarams, nei seselėms neturiu, net neontologai labai malonus, ne tokie baisus kaip čia aprašo. Gulėjau 3-me aukšte, dvivietėj palatoi su kriaukle, išaiškėjo kad ne visos palatos turi kriauklės, tenka naujagimius nešiot apiplauti į naujagimių skyrių. Kas liečia dūšą ir tualėtą - baisu!!!!!! Yra 3 tualėto kabinos, tik 1 yra šviesą ir nėra kaip užsirakint. tualėtas valomas iš ryto, vakare galit isivaizdoti kas ten darosi, su dūšu tas pats, ant grindu balos, sienos aptaškitos krauju. Vienų žodžių antisanitarija. Su valgių pusė bėdos - valgyti galima, bet po 6 vakaro jau nėko neduoda, tai kokių savo sausainiukų reikia turėti.
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2006 03 25, 23:40)
[COLOR=blue]gimdžiau RK prieš savaitę, darė cezario pj. prėkaištu nei daktarams, nei seselėms neturiu, net neontologai labai malonus, ne tokie baisus kaip čia aprašo. Gulėjau 3-me aukšte, dvivietėj palatoi su kriaukle, išaiškėjo kad ne visos palatos turi kriauklės, tenka naujagimius nešiot apiplauti į naujagimių skyrių. Kas liečia dūšą ir tualėtą - baisu!!!!!! Yra 3 tualėto kabinos, tik 1 yra šviesą ir nėra kaip užsirakint. tualėtas valomas iš ryto, vakare galit isivaizdoti kas ten darosi, su dūšu tas pats, ant grindu balos, sienos aptaškitos krauju. Vienų žodžių  antisanitarija. Su valgių pusė bėdos - valgyti galima, bet po 6 vakaro jau nėko neduoda, tai kokių savo sausainiukų reikia turėti.

nu siaip jau apie tokius bardakus tai galiu tik viena pasakyt- ar tik ne tos pacios gimdyves juos ir padaro. juk neateina niekas is gatves ir krauju sienu nenutasko. o jei moterims truksta elementarios kulturos po saves apsitvarkyt, tai ko cia pykti ant ligonines personalo.
gal mano zinios ir pasenusios, bet nemanau, kad per metus RK nusivaziavo taip ziauriai.
maitindavo visai normaliai, jei atsaldavo maistas, sesutes mielai savo mikrobangej pasildydavo. palatas plaudavo vos ne po tris kart per diena, net uzknisdavo su savo sluotom.
ir dusai kaip dusai. net tas antro auksto palyginus su tuo, ka maciau Antakalny, yra vos ne su euroremontu. brolio zmona panasiu laiku kaip as gimde antakalny. tai dusai ne kabinos, o paprastom uzuolaidom is pleveles uzsitraukia. langai irgi plevele apkalti, kad nepustu.
Atsakyti
Pries 10 men. gulejau RK po cezario. Taip, tai ne BAK ir ne Usonienes klinika. Trecio auksto dusai/tualetai suremontuoti, antrame aukste prasciau. Tarakonu nemaciau ne vieno (gulejau 4 dienas), kirmeliu irgi, bet, aisku, didelio malonumo naudotis tais dusais ner. Beje, antrame aukste yra atskiras tualetas (ne prie dusu, o kitame gale), kuris yra visai padorus. Ta tualeta valo kelis kartus per diena (garantuoju, nes mano palata buvo salia jo). Palata valydavo du kartus per para kapitaliai. Keiciantis ligonei - apskritai labai kapitaliai (gulejau vienvietej, teko laukti, kol sutvarkys pries mane paguldant, tai pati maciau). Maistas tipiskas ligoninis, nei geresnis, nei kitur, nei prastesnis. Man neskanus, tai ir nevalgiau. Atnese is namu. Bet juk ne i viesbuti vaziuojam. Ir ne i restorana. Svarbiausia - kvalifikuotas personalas. O gydytojai cia is tiesu labai profesionalus, seseles (bent kiek man pasitaike) - rupestingos (ir, beje, be kysiu). Neonatologe savotisko budo, bet irgi radom bendra kalba. Tikrai jauciausi labai priziurima. Tai ne Antakalnis, kuris paliko kuo klaikiausius prisiminimus. Trecia vaika taip pat gimdyciau tik cia. Deja, greitai juos uzdarys. O Santariskese, manau, jau nebus tokios ramios aplinkos. Bus konvejeris.
Atsakyti
QUOTE(Ma_ja @ 2006 04 21, 15:38)
Pries 10 men. gulejau RK po cezario. Taip, tai ne BAK ir ne Usonienes klinika. Trecio auksto dusai/tualetai suremontuoti, antrame aukste prasciau. Tarakonu nemaciau ne vieno (gulejau 4 dienas), kirmeliu irgi, bet, aisku, didelio malonumo naudotis tais dusais ner. Beje, antrame aukste yra atskiras tualetas (ne prie dusu, o kitame gale), kuris yra visai padorus. Ta tualeta valo kelis kartus per diena (garantuoju, nes mano palata buvo salia jo). Palata valydavo du kartus per para kapitaliai. Keiciantis ligonei - apskritai labai kapitaliai (gulejau vienvietej, teko laukti, kol sutvarkys pries mane paguldant, tai pati maciau). Maistas tipiskas ligoninis, nei geresnis, nei kitur, nei prastesnis. Man neskanus, tai ir nevalgiau. Atnese is namu. Bet juk ne i viesbuti vaziuojam. Ir ne i restorana. Svarbiausia - kvalifikuotas personalas. O gydytojai cia is tiesu labai profesionalus, seseles (bent kiek man pasitaike) - rupestingos (ir, beje, be kysiu). Neonatologe savotisko budo, bet irgi radom bendra kalba. Tikrai jauciausi labai priziurima. Tai ne Antakalnis, kuris paliko kuo klaikiausius prisiminimus. Trecia vaika taip pat gimdyciau tik cia. Deja, greitai juos uzdarys. O Santariskese, manau, jau nebus tokios ramios aplinkos. Bus konvejeris.

na va, teisinga nuomuone. pritariu. tik kad as gulejau pries 4 metus, dabar teks vel bigsmile.gif vasaros pabaigoj. kadangi mano akusere- giminaite tai negaliu nei liaupsinti nes nezinau ar del to ar del kitko bet viskas buvo ok isskyrus su vaiku gydytojais. jie mane nervino ir kiek zinau akuserinis skyrius taip pat nelabai bendru interesu turi.
Man buvo atstike toks dalykas. kadangi gulejau pora savaiciu tai mano vaika kas norejo tas ir nagrinejo. Ir ateina viena daktaryte gun_smilie.gif vidurnakti ir pareiskia kad ji mano vaika echoskopavo ir t.t. ir pas ji rado "padidejusius smegenu skilvelius" blink.gif !!!! na tipo lyg neturetu buti invalidas, kad taip pasitaiko, bet..... (ir tipo duok dabar kysi ar ka) zinoma zliaubiau ir isterikavau visus giminaicius ant koju prikelaiu. o pasirodo tie skilveliai vos ne kas antram vaikui padideja ir nieks ju netikrina nes neturi kada. o mano vaikas gulejo kaip laboratorinis ziurkiukas ir nagrinejo kas nori mad.gif
veliau dar kelis kartus ehoskopavomes ir stebejom tuos skilvelius- viskas thumb_yello.gif

gal ir nieko tokio kad patirinejo bet, ateiti nakti ir tai nervuoti mama... nono.gif
Atsakyti