Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

Sveikutes 4u.gif ,as irgi gimdziau RK pries metus,balandi,pas gyd.Zaliuna,akusere Stankeviciene,labai pasiseke,nors ir nesunkus buvo gimdymas.Ypac akusere maloni buvo,kai siuvo,uz rankos laike,nes nemalonu buvo...Ir vienute kaip tik laisva buvo,ten mes ir apsistojom.O del gyd.Puzienes,tai net nezinau,as pas ja vis vaiksciojau per gimdyma,o ji eme ir neatvaziavo,kai skambinau,kad prasidejo saremiai nakti,tipo as ryte 8 pradedu dirbt,tai dar nebusi pagimdzius...Labai liudna buvo,as taip tikejausi...net pikta,kai tariesi ir neatvaziuoja doh.gif .O pagimdziau5.50,tai ir nespejo,tik atejo pasveikint musu.
Dovanu niekam nedavem,tik pries iseinant bendrai visom,kas tada budejo.
Nemaloni buvo tik gyd.,kuri mane apziurinejo,niekaip nesuprasdavau ka man sako,labai jau neaiskiai,o kai perklausdavau,tai vos ne rekdama supykdavo,kodel nesuprantu bigsmile.gif

Sekmes visoms kas ruosiates gimdyt,mums jau greit 10men.,o as vis dar pamenu ta nuostabu meta,kai man ant pilvo uzdejo maziuka varliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(low @ 2005 11 30, 14:48)
sveikutes smile.gif  gal kuri nors zinote kada zada raudonaji kryziu uzdaryti? pasiskaiciau tu atsiliepimu ir manau kad man si ligonine priimtiniausia, tik va bijau kad iki pavasario galo ja ir uzdaryt gali, o man teks is naujo galvele sukti kur, pas ka... doh.gif
labai buciau dekinga jei kas suteiktu tikslios info  biggrin.gif

nestuke.gif RELAX "RK" dar ilgai neuždarys, kur gi visus padės. Šiaip tai Santariškių ligoninės plaunuose yra numatytas naujas akušerinis- ginekologinis korpusas, kuriam net ir pamatinio akmens dar niekas nepadėjo... Kai jį pastatys sujungs : Santariškių ginekologus, "RK" ligoninę ir perkels iš Antakalnio "Moterų kliniką". Sako kad vyriausybė skyrė tam 50mln., bet kol kas jokio statybų judėjimo Santoruose dar nemačiau... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,na tiesa sakant gimdziau vos priesh savaite pas daktare Puziene ir tikrai galiu uztikrint,kad geresnies daktares ir but negali.Ji labai man padejo,palaike ir gal jei ne ji, pati savo maziuko nepagimdyciau,reiketu cezario,nes paskutine minute man tai jau atrode neimanoma,o ji padejo.
Atsakyti
Sveikos,
pries savaite gimdziau RK pas gydytoja Raguckiene (su ja ir tariausi, ir kai atvaziavau jinai kaip tik buvo po naktinio budejimo). Fantastiska gydytoja, viska aiskino, ir labai demesinga buvo gimdymo metu. Nezinau, ar gimdymas buvo sunkus, cia jau medikams spresti, tik galiu pasakyti kadf gimdziau naturaliai, be nuskausminimo, pagimdziau per 6 val. O mano angeliukas gime 4125 gr ir 57 cm. Taip kad nemaza mergyte, ie man ir gydytojai, ir mergytei teko gerokai papluseti ateinant musu mazajai i si pasauli.
Gavome tuscia palata - tik uzsimineme kad jei yra galimybe tokios noretume - kad vyras galetu nakvoti.
O del sesuciu ir kito personalo - visokiu yra ax.gif Kadangi as pati vaiksciojau (o kai pati nevaiksciojau tai vyras padejo) tai jokiu problemu nebuvo.
O palatos ten visos dvivietes, keturvieciu ten nebebera biggrin.gif
Sekmes busimoms mamytems ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 01 31, 16:17)
Mes irgi su Raguckiene gimdemes, skustis negaliu rolleyes.gif

Mano įspūdžiai (2003m. senumo): Puzienė thumbup.gif , Raguckienė gun_bandana.gif , Žaliūnas - tuo labiau gun_bandana.gif . Man jis toks formalistas pasirodė schmoll.gif Visą naktį (kol jis budėjo) prasikankinau su sąrėmiais, o reakcijos jokios: ateina, pamaigo ir išeina sau atsipūtęs ir dzin, kad man kaklelis jau gal 12 val toliau neatsidaro (nuo 2cm). Ryte pasikeitė pamaina, atėjo Puzienė, ir iškart liepė nuleist vandenis (pats vandenmaišis netrūko).Taigi kai vandenys nubėgo, tai ir reikalai pajudėjo. Viskas baigėsi sėkmingai thumbup.gif Bet galėjau pagimdyti ir žymiai greičiau, jei tą vandenmaišį būt pradūrę ne 8.00 ryte, o kad ir 2.00 naktį schmoll.gif Vienžo tinginys pasirodė nerealus, o gal ,,dovanos" norėjo g.gif .
Su Raguckiene buvau sutarus, o kai reikejo gimdyt - jos mobilus buvo išjungtas.Atsirado po 2 dienų schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki!
Pries pusantro menesio gimdziau savo lialiuka pas daktare RAGUCKIENE. Ji yra SUPER!!! Ir dar SUPER yra akusere VIOLETA (jos pavardes neatsimenu, deja)!!!
Aciu joms didziulis!!! As pagimdziau sveikuti vaikeli, nors gimdymas buvo ne is lengvu, daktare, kiek galejo, stengesi man padeti, vistiek dare cezari. Rando greit ir nesimatys!!!
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2006 01 30, 14:02)
Gavome tuscia palata - tik uzsimineme kad jei yra galimybe tokios noretume - kad vyras galetu nakvoti.
O del sesuciu ir kito personalo - visokiu yra  ax.gif  Kadangi as pati vaiksciojau (o kai pati nevaiksciojau tai vyras padejo) tai jokiu problemu nebuvo.
O palatos ten visos dvivietes, keturvieciu ten nebebera  biggrin.gif
Sekmes busimoms mamytems ir lengvo gimdymo  4u.gif

Niu tiesiog neįtikėtinas pasikeitimas, palyginus kaip buvo prieš 2 metus blink.gif Palatą mes turėjom vienvietę, bet vistiek ryte atėjusi akušerė drėbtelėjo vyrui, kad jam čia ne vieta doh.gif

QUOTE(Niura @ 2006 02 02, 18:08)
Sveiki!
Pries pusantro menesio gimdziau savo lialiuka pas daktare RAGUCKIENE. Ji yra SUPER!!! Ir dar SUPER yra akusere VIOLETA (jos pavardes neatsimenu, deja)!!!
Aciu joms didziulis!!! As pagimdziau sveikuti vaikeli, nors gimdymas buvo ne is lengvu, daktare, kiek galejo, stengesi man padeti, vistiek dare cezari. Rando greit ir nesimatys!!!

Nu tiesiog mistika, nes man tarpvietę siuvo turbūt valandą... g.gif Beveik nenuskausminusi gun_bandana.gif Aiškiai matėsi, kad sunkiai ji ten ką besugraibo cool.gif Ir tik išėjus iš ligoninės dalis siūlės iširo mad.gif gun_bandana.gif Poliklinikos gydytoja pasakė, kad pirmąkart mato tokį dalyką blink.gif O sutvarkyti visą tą Raguckienės "broką" sakė bus galima tik kito gimdymo metu verysad.gif
Papildyta:
Na, dar galiu pridurti, kad tokie forumo dalyviai, kurie prisiregistruoja tik tam, kad kažką pagirtų ir turi viso labo 1 ar kelias žinutes, man kelia įtarimą cool.gif Netikiu tokiais atsiliepimais schmoll.gif
Atsakyti
As irgi gimdžiau RK, labai patiko akušerė Liudmila, bet nepamenu pavardės, tikiuosi vardo nesuklydau ax.gif PAtiko ir pogimdyminė priežiūra,bet viena seselė, kuri buvo atsakinga už vaikiuko priežiūrą man nepatiko, kai jos prašėm su vyru pagalbos, ji drėbė aš neprivalau tai daryti, bet vyras pasiuto ir išsireikalavo, kad mums padėtų, nes mes tada dar buvom tokie žali. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2006 02 03, 10:43)
Niu tiesiog neįtikėtinas pasikeitimas, palyginus kaip buvo prieš 2 metus  blink.gif Palatą mes turėjom vienvietę, bet vistiek ryte atėjusi akušerė drėbtelėjo vyrui, kad jam čia ne vieta  doh.gif
Nu tiesiog mistika, nes man tarpvietę siuvo turbūt valandą...  g.gif Beveik nenuskausminusi  gun_bandana.gif Aiškiai matėsi, kad sunkiai ji ten ką besugraibo  cool.gif Ir tik išėjus iš ligoninės dalis siūlės iširo  mad.gif  gun_bandana.gif Poliklinikos gydytoja pasakė, kad pirmąkart mato tokį dalyką  blink.gif O sutvarkyti visą tą Raguckienės "broką" sakė bus galima tik kito gimdymo metu  verysad.gif
Papildyta:
Na, dar galiu pridurti, kad tokie forumo dalyviai, kurie prisiregistruoja tik tam, kad kažką pagirtų ir turi viso labo 1 ar kelias žinutes, man kelia įtarimą  cool.gif Netikiu tokiais atsiliepimais  schmoll.gif

O niekada ir nerasiau nieko, nes nera laiko . Vaika auginam...
Tiesiog norejau Raguckiene palaikyti. Is jos neisgirau nei vieno blogo zodzio, darba savo ji padare taip, kaip privalo geram gydytojui tai daryti.
PS o tarpvietes man ir nesiuvo, man truputi sudetingesne operacija padare gerai...
Atsakyti
As gimdziau ne per seniausiai,beveik pries 3 men.pas gyd.Bartkeviciene.Kiek supratau,kitos gydytojos nelabai ja megsta.Man ji patiko,nes ko paklausdavau atsakydavo,viska aiskino kas vyksta,kodel ir t.t Kadangi gimdymas buvo ne is lengvuju-sunelis gime priduses,nes ejo rankyte i prieki,tai prispaude virkstele-jis gulejo inkubatoriuje.Tai as kiekviena ryta dar pati nebudavau spejus nulekti maziuko paziureti,o Bartkeviciene ateidavo ir papasakodavo kas jam buvo daroma,kaip nakti praleido.Nes mazyliu palatos vedeja tokia ragana buvo:ko paklausi-negausi.Gimdykloje aplinka ten faina-silta,kamuoliais gali naudotis,jauku.Mano palata buvo 2 aukste.Tai ten kiek pastebejau visos po viena gulejo,o pirmame-po dvi.
Atsakyti
O kaip ten pati aplinka? KAip pačios palatos,tualetai,dušai ir t.t.? Ar nors kiek patvarkyta,ar taip ir likę nuo senų laikų?
Atsakyti
Viskas sutvarkyta, padarytas remontas thumbup.gif Palatos man neatrodė labai jaukios, bet tvarkingos (tik lovos tai senų laikų), ir gimdyklos sutvarkytos, šilta, švaru 4u.gif Dušai tai labai patiko, kai teko kitur gulėti po to, tai man buvo nekas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti