Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

Antram aukšte dušas baisus...ten net kirmėliukai veisiasi..pati mačiau.. doh.gif
o veda parodyti tik į trečią aukštą, kur viskas suremontuota ir gražu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2006 02 14, 22:36)
Antram aukšte dušas baisus...ten net kirmėliukai veisiasi..pati mačiau.. doh.gif
o veda parodyti tik į trečią aukštą, kur viskas suremontuota ir gražu... blink.gif

Nezinau kaip antram aukste, bet pirmame a. irgi padarytas remontas. Manau jei 1 ir 3 aukste sutvarkyta, tai gal ir 2 sutvarke?
I antra auksta guldo po gimdymo.
Atsakyti
kiek as prisimenu RK, tai su maistu ten labai prastai blink.gif
nu labai neskanu wacko.gif retais atvejais normaliai pamaitindavo, labiausiai kas istrigo, tai labai sviesi burokeliu sriuba, kuri net vandens skoni turejo doh.gif
o pusryciams viena karta atnese .... silkes!!! doh.gif
prisimenu, kai gulejau su gresianciu, tai paemus tos sviesios burokeliu sriubos lekste ryzausi ieskoti ju valgyklos, kad pasiklausti kaip tos vyrejos paaiskins del ko si sriuba tokia sviesi, ir labai norejau pasikalbeti su ligonines dietologu, kuris ligonines pacientams pusryciams skyria silke tomato padaze frusty.gif o atsigerti skiriama tik puse stiklines gerimo (arbata, sultys ir t.t.), likuciai yra ispilami blink.gif kai papildomai papraseme su moteriskemis dar truputi atsigerti, nes labai norejosi siltos arbatos, tai mums pasake, kad kas liko, tai ta ispyle, tada mes partiuksmavome ir jau kita karta, jei kas likdavo is gerimo tai uzeidavo i palata ir pasiulydavo tongue.gif
kas dar del maisto, tai ten gerai vegetarems, joms ten yra atskiras meniu, tad vegetarei maitintis ten yra numatyta thumbup.gif

nu bet cia nemaloniausi prisiminimai, o visa kita patiko thumbup.gif
tad jei turite kas jums nesios silta maista kiekviena diena, tai galite gultis i ta ligonine
Atsakyti
As birzelio menesi pagimdziau suneli RK ir esu be galo tuo patenkinta. Kita vaika irgi gimdyciau ten. Siaip planavau tartis su Puziene, bet nespejau-man vandenys nubego 38 nestumo savaite 3.20 nakti. tai as 4.00 ryto paskambinau Puzienei i mobilu, aiskiai prizadinau, pasakiau, kad norejau su ja tartis, bet nespejau. Ji mane nuramino ir pazadejo, kad puse 8 bus ligonineje (jos budejimas siaip ar taip.) As RK jau buvau apie 6 ryto, pataikiau ant Raguckienes budejimo. Savotiska ji tokia, bet matosi, kad profesionali. Kvepuoti labai gerai pamoke. Kaip ir buvo tartasi, puse 8 atvare Puziene ir ji prieme gimdyma. Man ji patiko labai labai labai thumbup.gif Gal biski per daug naturaliste, bet kadangi viskas gavosi gerai ir greitai, as del to ant jos nepykstu. Kita karta irgi gimdyciau pas ja. O susiuvo (nes prakirpo) is viso super-kaip mergaite jauciuosi :mirksiukas

Zodziu, RK gimdyti visai ciotka, ir tikrai ten grizciau.

beje, nesupratu, kodel Viktute taip netingi nuolat varyti ant RK g.gif Na, nepatiko, pasisakei, ir baigta.

kas del maisto-visai jis normalus buvo. Kaip galima tiketis is ligonines. Siaip esu palepusi kas del maisto, bet RK jis-nors ir nieko gero, nieko labai jau blogo irgi.
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2006 02 16, 22:16)
nu bet cia nemaloniausi prisiminimai, o visa kita patiko  thumbup.gif
tad jei turite kas jums nesios silta maista kiekviena diena, tai galite gultis i ta ligonine

Man buvo, kas nešė, bet specialiai valgiau tik ligoninės maistą. Manau, jie duoda suderintą maistą, kad viskas sugrįžtų į savo vėžes rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2006 02 20, 12:53)
Man buvo, kas nešė, bet specialiai valgiau tik ligoninės maistą. Manau, jie duoda suderintą maistą, kad viskas sugrįžtų į savo vėžes  rolleyes.gif .

nemanau, kad maistas ten suderintas...
schmoll.gif
ko gero ten visai ligoninei vienodas g.gif
juk jei maitini savo pienu leliuka, tai manau, kad obuoliai gal nelabai tinka, o prisvile kotletai su kopustu salotom ar kiausiniai su zirneliais tai jau tuo labiau...
man maista mama ir vyras is namu nesdavo kiekviena diena...
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2006 02 20, 18:08)
schmoll.gif
juk jei maitini savo pienu leliuka, tai manau, kad obuoliai gal nelabai tinka, o prisvile kotletai su kopustu salotom ar kiausiniai su zirneliais tai jau tuo labiau...

Siaip tai tipo derina maista. Nes kai gulejau ligonineje ir nezinojo, kad esu nescia, klause koki maista duoti - gimdziusiai ar ne.
Atsakyti
Gal kažkas kažkada ir suderino tą maistą...
Kai gulėjau pagimdžiusi, buvo atėjus seselė ar gydytoja vaikų. Pūtė pilvuką mažajai. Sako, gal suvalgėt ko- jogurtų kokių. Nu sakau, kad ne - ligoninės maistą. O buvo vieną dieną jogurtas su persikais. Tai pasakiau, kad šitą valgiau. Tai ji pati patvirtino, kad tas maistas nelabai priderintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ababa: 21 vasario 2006 - 08:58
nu labai neskanu  wacko.gif  retais atvejais normaliai pamaitindavo, labiausiai kas istrigo, tai labai sviesi burokeliu sriuba, kuri net vandens skoni turejo  doh.gif
o pusryciams viena karta atnese .... silkes!!!  doh.gif
prisimenu, kai gulejau su gresianciu, tai paemus tos sviesios burokeliu sriubos lekste ryzausi ieskoti ju valgyklos, kad pasiklausti kaip tos vyrejos paaiskins del ko si sriuba tokia sviesi, ir labai norejau pasikalbeti su ligonines dietologu, kuris ligonines pacientams pusryciams skyria silke tomato padaze  frusty.gif  o atsigerti skiriama tik puse stiklines gerimo (arbata, sultys ir t.t.), likuciai yra ispilami  blink.gif  kai papildomai papraseme su moteriskemis dar truputi atsigerti, nes labai norejosi siltos arbatos, tai mums pasake, kad kas liko, tai ta ispyle, tada mes partiuksmavome ir jau kita karta, jei kas likdavo is gerimo tai uzeidavo i palata ir pasiulydavo  tongue.gif
kas dar del maisto, tai ten gerai vegetarems, joms ten yra atskiras meniu, tad vegetarei maitintis ten yra numatyta  thumbup.gif

QUOTE(zuikelis- @ 2006 02 20, 18:08)
schmoll.gif

gulejau tris kartus ten. du kart del gresiancio prieslaikinio, ir po cezario. nei karto tokiu dalyku nebuvo. pusryciams koses, omletukas, pietus kaip pietus, po cezario kita diena tik viena kepta obuoliuka antnese, kaip ir priklauso po operacijos. ir dar dvi dienas buvo specialus maitinimas po sekcijos. vienintele beda, kad maistas atsalt spedavo. o taip, tai ne restoranas, bet visai normalu. Buvo kam nesiot karsta maista, bet nei karto net noro nekilo paprasyt.
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif

Senokai renku info apie RK:isnarsiau visus forumus,perskaiciau "n" atsiliepimu.
Taigi,RK turbut vienintele ligonine,apie kuria beveik neradau neigiamu komentaru.Yra pretenziju,kad maistas neskanus,kad remonto reiketu ir pan.
Taciau, kas liecia gydytoju ir kt. personalo darba,tikrai neradau kazko ypac neigiamo.Labai svarbus momentas yra tas,kad (isskaiciau kazkuriame is forumu) cia gydytojai dar nera taip islepinti kysiais,kaip kituose gimdymo namuose. mirksiukas.gif
Tiesa,dar vis neprisiruosiu paziureti kaip ten viskas atrodo,bet si diena jau ne uz kalnu biggrin.gif
Del kitu gimdymo namu:
Antakali iskart atmeciau ,nes maaase blogu atsiliepimu radau,ir susidariau laabai nekokia nuomone,VGN esu buvusi (drauges gimdyme dalyvavau) ,ir nepasakyciau ,kad likau labai suzaveta g.gif
Atsakyti
kiek as prisimenu RK, tai su maistu ten labai prastai  blink.gif
nu labai neskanu  wacko.gif  retais atvejais normaliai pamaitindavo, labiausiai kas istrigo, tai labai sviesi burokeliu sriuba, kuri net vandens skoni turejo  doh.gif
o pusryciams viena karta atnese .... silkes!!!  doh.gif
prisimenu, kai gulejau su gresianciu, tai paemus tos sviesios burokeliu sriubos lekste ryzausi ieskoti ju valgyklos, kad pasiklausti kaip tos vyrejos paaiskins del ko si sriuba tokia sviesi, ir labai norejau pasikalbeti su ligonines dietologu, kuris ligonines pacientams pusryciams skyria silke tomato padaze  frusty.gif  o atsigerti skiriama tik puse stiklines gerimo (arbata, sultys ir t.t.), likuciai yra ispilami  blink.gif  kai papildomai papraseme su moteriskemis dar truputi atsigerti, nes labai norejosi siltos arbatos, tai mums pasake, kad kas liko, tai ta ispyle, tada mes partiuksmavome ir jau kita karta, jei kas likdavo is gerimo tai uzeidavo i palata ir pasiulydavo  tongue.gif
kas dar del maisto, tai ten gerai vegetarems, joms ten yra atskiras meniu, tad vegetarei maitintis ten yra numatyta  thumbup.gif

nu bet cia nemaloniausi prisiminimai, o visa kita patiko  thumbup.gif

ax.gif Maistas visose ligoninese yra VIENODAS, nes pagal vyriausybes potvarkius visoms ligoninems yra gaminama centralizuotai ir po to isveziojamas. Tad nepriklausomai kur gulesit galit gauti ir neskanu ir atsalusi maista, nes jau tokiu kaip valgyklu ligoninese nebeegzistuoja. mirksiukas.gif Beje del arbatos juk galima ir savo arbatinuka nusivezti, as kai gulejau taip ir dariau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2006 03 01, 17:38)
ax.gif Maistas visose ligoninese yra VIENODAS, nes pagal vyriausybes potvarkius visoms ligoninems yra gaminama centralizuotai ir po to isveziojamas. Tad nepriklausomai kur gulesit galit gauti ir neskanu ir atsalusi maista, nes jau tokiu kaip valgyklu ligoninese nebeegzistuoja. mirksiukas.gif Beje del arbatos juk galima ir savo arbatinuka nusivezti, as kai gulejau taip ir dariau  rolleyes.gif

nu nežinau kiek čia teisybės... g.gif VGN maitina tikrai geriau...
Atsakyti