QUOTE(vakare.lt @ 2006 08 05, 16:07)
Na mes dar nepasikrikstyjom, bet as viska dedu i tokia dezute, kuri vadinasi "mano pirmasis...", ten sudejau pirmuosius rubelius, ciulptukus, buteliuka, pirma sulciu buteliuka ir t.t. dar rasau dienorasti (aizku ne kiekviena diena, bet

), ten desiu ir kriksto rubelius ir visa atributika, o kai ji zenysis (jei ne, tada gal kai tures savo leliu) jai viska padovanosiu, manau kiekviena noretume tokiu "sentimentaliu dalykeliu"

ir as tokia turiu. Ir savo pirmo vaikiuko kriksto drabuzielius ir visus-visus priedus saugau.

Turi netgi sunaus isdziuvusia bambute,na ta kuri po to namie nukrenta

(gal kai kuriom trenkta pasirodysiu,bet man dzyn). Nesuprantu tu kurios parduoda...jug nepraturtes nuo keliu tu Lt,o vaikui bus veliau malonu pamatyt,prisimint vaikyste.Ir savo mazei jau dezute pradedu kaupt.. Man paciai labai noriejosi turet nors koki prisiminima apie vaikyste,bet nic nieko neliko,motina arba parduodavo arba ismesdavo.Nenoriu as padaryt tokio klaidos.O be to kriksto drabuzieliai jug uzima visai nedaug vietos spintoj,bet paliks labai dideli prisiminima mums ir jiems.Isivaizduokyt save po kokiu 20 m laikancia ant ranku pirmo vaiko kriksto drabuzieli....