Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

rubelius savo vaiku saugoju,kaip tai dare mano tevai.bet kiekvienas nori tureti savo kriksto rubeli.mano sunui jau 11m kai jo paklausiau ar galiu jo rubelius paimti.jis atsake kad ji margaite. blush2.gif juk kiekvienas nori tureti savu rubeli.tai dalis to ko neatsimeni.tai rubeliai ,zvakes ,sventuju medaljonai.lauks kol jie uzaugs. bigsmile.gif juk tai taip faina. wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat saugau savo dukrytės krikšto rūbelius ir skraistę, kurią siuvo močiutė ax.gif Labai norėjau, kad skraistę siūdinti iš savo krikšto marškinių (jie tokie kaip aprašė Violetukas). Tačiau pabijojome, kad medžiaga po tiek laiko skalbint nesuirtų. Nors ten natūralus šilkas yra.
Sūnaus dar nekrikštyjome, bet irgi saugosiu visus daiktelius smile.gif
Atsakyti
niekados per daug nesidomejau tais paprociais nor ir turiu mociute bet mano mazyliui kriksto rubelius pirko krikstatevis todel manau kad neturiu teises atiduoti ar pardouti mazylio dovanos todel sulanksciau ir i spintos tolima kampeli padejau.[kai mazylis bus didelis vyras gales pats nuspresti ka sujais daryti] g.gif
Atsakyti
Abiem savo sūneliams krikšto rūbelius siuvau ir mezgiau pati, tai man neįkainojamas prisiminimas, todėl nesiruošiu niekam parduoti, skolinti ar dovanoti, nesvarbu, kad jie tarnavo tik tą vieną dieną
Atsakyti
QUOTE(MeDei @ 2006 07 30, 09:28)
niekados per daug nesidomejau tais paprociais nor ir turiu mociute bet mano mazyliui kriksto rubelius pirko krikstatevis todel manau kad neturiu teises atiduoti ar pardouti mazylio dovanos todel sulanksciau ir i spintos tolima kampeli padejau.[kai mazylis bus didelis vyras gales pats nuspresti ka sujais daryti] g.gif

Pries savaite krikstijom savo dukryte. Suknele ir skrybelaite mezgiau pati. Nors, prsipazinsiu, tai truko ilgai. Vos tik paiimdavau i rankas mezgini, tuoj mano mazoji ruopsdavosi man ant keliu, bandydama atsisesti ant siulu kamuolio ar mezginio. Taciau suknyte gavosi labai nebloga. Tikrai ja saugosiu ir niekam jos neskolinsiu. Jei dukra nepanores su ja krikstyti savo vaiku, tai bent tures prisiminima. Be to, sutinku su tom mamom, kurios sako, jog kriksto rubelis - tai sventas dalykas. smile.gif
Atsakyti
Na mes dar nepasikrikstyjom, bet as viska dedu i tokia dezute, kuri vadinasi "mano pirmasis...", ten sudejau pirmuosius rubelius, ciulptukus, buteliuka, pirma sulciu buteliuka ir t.t. dar rasau dienorasti (aizku ne kiekviena diena, bet ax.gif ), ten desiu ir kriksto rubelius ir visa atributika, o kai ji zenysis (jei ne, tada gal kai tures savo leliu) jai viska padovanosiu, manau kiekviena noretume tokiu "sentimentaliu dalykeliu" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2006 08 05, 16:07)
Na mes dar nepasikrikstyjom, bet as viska dedu i tokia dezute, kuri vadinasi "mano pirmasis...", ten sudejau pirmuosius rubelius, ciulptukus, buteliuka, pirma sulciu buteliuka ir t.t. dar rasau dienorasti (aizku ne kiekviena diena, bet  ax.gif ), ten desiu ir kriksto rubelius ir visa atributika, o kai ji zenysis (jei ne, tada gal kai tures savo leliu) jai viska padovanosiu, manau kiekviena noretume tokiu "sentimentaliu dalykeliu"   bigsmile.gif

wub.gif ir as tokia turiu. Ir savo pirmo vaikiuko kriksto drabuzielius ir visus-visus priedus saugau. 4u.gif Turi netgi sunaus isdziuvusia bambute,na ta kuri po to namie nukrenta wub.gif (gal kai kuriom trenkta pasirodysiu,bet man dzyn). Nesuprantu tu kurios parduoda...jug nepraturtes nuo keliu tu Lt,o vaikui bus veliau malonu pamatyt,prisimint vaikyste.Ir savo mazei jau dezute pradedu kaupt.. Man paciai labai noriejosi turet nors koki prisiminima apie vaikyste,bet nic nieko neliko,motina arba parduodavo arba ismesdavo.Nenoriu as padaryt tokio klaidos.O be to kriksto drabuzieliai jug uzima visai nedaug vietos spintoj,bet paliks labai dideli prisiminima mums ir jiems.Isivaizduokyt save po kokiu 20 m laikancia ant ranku pirmo vaiko kriksto drabuzieli.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 05 rugpjūčio 2006 - 18:13
QUOTE(oksancik @ 2006 08 05, 19:12)
wub.gif  ir as tokia turiu. Ir savo pirmo vaikiuko kriksto drabuzielius ir visus-visus priedus saugau. 4u.gif Turi netgi sunaus isdziuvusia bambute,na ta kuri po to namie nukrenta wub.gif (gal kai kuriom trenkta pasirodysiu,bet man dzyn). Nesuprantu tu kurios parduoda...jug nepraturtes nuo keliu tu Lt,o vaikui bus veliau malonu pamatyt,prisimint vaikyste.Ir savo mazei jau dezute pradedu kaupt.. Man paciai labai noriejosi turet nors koki prisiminima apie vaikyste,bet nic nieko neliko,motina arba parduodavo arba ismesdavo.Nenoriu as padaryt tokio klaidos.O be to kriksto drabuzieliai jug uzima visai nedaug vietos spintoj,bet paliks labai dideli prisiminima mums ir jiems.Isivaizduokyt save po kokiu 20 m laikancia ant ranku pirmo vaiko kriksto drabuzieli.... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pries krikstynas man siule perpirkti grazia kriksto suknele. Jos pradine kaina 300 Lt. Siule uz 150Lt. Suknele tikrai grazi, bet as nesusigundziau, nors gal buciau galejusi vel ja parduot uz kokius 70Lt. Bet juk tai jau butu nebe kriksto rubas, o kazkokia nuvalkiota preke. Nusprendziau, kad geriau pavargsiu pati, bet mano dukryte tures savo kriksto ruba. Issaugosim ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 05 rugpjūčio 2006 - 22:28
As t.p. saugau savo sunaus kriksto kostiuma,tiesa,mes ji dar nesiojam,nes siuvom is lino,tai uzsidedam ir siaip dar.T.p. rasau dienorasti,turim atspaudus rankytes ir kojytes moduline,netgi nestumo testa su 2 ipatingom juostelem............Tik dar neturim dezutes kur viska dedam,bet jau esu nusiziurejusi tokia ale senamadiska...
Tikiuosi jam visa tai patiks...
mirksiukas.gif
Atsakyti
saugau savo dukrytės krikšto rūbelius,manau jei bus įdomu juos gauti kai užaugs smile.gif
Atsakyti
mano mama išsaugojo ir mano, ir mano brolio krikšto rūbelius. Aš savo pipiro rūbelius irgi saugau.
Atsakyti
savo vaikų krikšto rūbelius laikau iki šiol ir niekam niekada neskolinau ir nesiruošiu to daryti .
Atsakyti