Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

As pati neriau savo vaikui svarkeli, kepuryte ir batukus, o kriksto mama pasiuvo linines kelnytes ir marskinelius. Tai tikrai saugosiu, nei parduosiu, nei skolinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 21 rugpjūčio 2006 - 15:38
iš pradžių galvojau, kad būtų galima krikšto rūbelius nuomoti ar skolinti, bet su vyru pasitarėm ir nusprendėm krikšto rūbus saugoti ir atiduoti sūnui kai jis pats sukurs šeimą ir galbūt tais rūbeliais aprengtą jis kirkštys savo vaiką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate84: 24 rugpjūčio 2006 - 12:05
o mes savo seimoje (turiu sese ie broli), visus vaikus pakrikstijom su vienu rubu... wub.gif sakoma tada darni seima buna ir pusbroliai tarpusavi draugiskai gyvens... thumbup.gif
taigi vienu rubu buvo aprengti net 7 vaikai, o astuntas auga nestuke.gif ..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2006 08 21, 16:36)
As pati neriau savo vaikui svarkeli, kepuryte ir batukus, o kriksto mama pasiuvo linines kelnytes ir marskinelius. Tai tikrai saugosiu, nei parduosiu, nei skolinsiu ax.gif

Šaunuolė, arčiau prie širdelės savo daryti drabužėliai
Atsakyti
ir pirmo ir antro vaiko kriksto drabuzelius saugau.I viena deze sudejus turiu ir kriksto zvakes , 4u.gif Sudejus turiu ir savo kriksto ir vyro krik.drabuzelius.Labai dziaugiuosi kad mano mama ir anyta juos issaugojo.tuos drabuzelius rodem vaikam, tai ir patiem smagu paziureti buvo. bigsmile.gif
Atsakyti
saugau savo mažiukės ir suknytę , ir skraistę ir kitus atributus biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytule: 04 rugsėjo 2006 - 18:48
Iš pradžių dar abejojau, bet dabar tikrai saugosiu, užaugusi galės pamatyti savo krikšto rūbelius 4u.gif
Atsakyti
Aš paimiau atskirą dėžutę krikšto atributikai. Ten sudėjau drabužėlius, laikraštuką, krikšto žvakę... smile.gif Manau, dukrytei bus puikus prisiminimas... wub.gif
Atsakyti
Aš saugosiu skraistę ir žvakę. O suknelę dar nežinau, kol kas dar turiu, bet ar ją būtina saugoti nežinau. Kepurytę ir batukus tai sunešiojom blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat ruošiuosi savo pipiro drabužėliu saugoti, nebent kitą savo vaikiuką su tais pačiais pakrikštysim, bet tikrai niekam neskolinsiu ir nenuomosiu. Sudėsiu į dėžutę rūbelius, skraistę, kepurytę, žvakutę ir kt. mažiaus prisiminimus apie vaikystę. O per vestuves įteiksim 4u.gif
Atsakyti
Aš tai saugosiu krikšto skraistę, žvakę ir kojinytes.
O kostiumėlį tai nešiosim ir taip, nes jis nebuvo baltas - bliuskutė buvo melsva, o kelnytės tokios lino spalvos.
Atsakyti
saugau kriksto skraiste ir zvake 4u.gif
Atsakyti