Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

nepatikesite, vakar gavau savo pacios kriksto skraiste, todel suneli krikstysiu butent ja!!! bigsmile.gif thumbup.gif ir saugosiu ir perduosiu savo vaikams cool.gif
Atsakyti
mes ir saugojam ,vaikai gales savo vaikus krikstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mūsų kriktynos jau už svaites, rūbelius jau turime. Manau, juos saugosiu iki kol užaugs.
Atsakyti
skraistę dar mano mama irgi išsaugojo, savo vyresnęlio rūbelius aš irgi saugau, kai mažę pakrikštysim irgi saugosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Elena @ 2007 06 22, 10:42)
nepatikesite, vakar gavau savo pacios kriksto skraiste, todel suneli krikstysiu butent ja!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif ir saugosiu ir perduosiu savo vaikams  cool.gif

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
Aš saugau visus rūbelius, jei dar turėsiu vaikų, su ta pačia skraiste krikštysiu, nes tarp vaikų taip sutvirtinamas ryšys. Kažkaip norisi tuo tikėti.
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 15, 23:00)
Labutis. Ar pasiliekate savo mažiukų krikšto drabužėlius prisiminimui? Ar skolinate juos kam nors? Ar tiesiog jums tai šventas dalykas ir niekam jo neskolinate ir saugote, kol vaikelis užaugs?

taip,saugau,bet nevisus rubelius,o butent ta kriksto rūbą kuris dedamas ant vaikučio,taip pat saugau ir žvakę su kaspinėliu.Turiu ir savo krikšto rūbelius kuriuos išsaugojo mama
Atsakyti
Skraistes turiu visu ir maziuko saugosiu wub.gif Rubelius nesiojom o kai isaugom padejom rolleyes.gif
Atsakyti
As taip pat saugoju smile.gif
Atsakyti
Na as saugosiu ne tik rubelius, bet ir aplamai viska susijusio su krikstynom. Ir zvake, ir skraiste, ir visokius laikrastukus, kvietimus, kad galetu uzaugusi matyti kaip ir kiek visko grazaus buvo per krikstynas wub.gif
Atsakyti
Anksciau nebuvo spec. rubeliu krikstyjamiems kudikiams. Svarbiausias elementas buvo ilgas baltas (pasiuvinetas ar papuostas kaspineliais) audinys. I ji kudikis budavo ivyniojamas, arba graziai apklojamas ir pan. Nezinau kaip berniukams, bet mergytems veliau is sio audinio siudavo pirmos komunis suknele, o uzaugusiai nuotakai i suknele isiudavo lopineli sios medziagos. Zmones mane, kad tai saugoti reikia amzinai. Kaip ir zvake - pirma karta uzdegta per krikstynas, paskutini - per laidotuves.
Suknele pirmai komunijai man mociute siuvo tikrai is tos medziagos. Pamenu, rode balta megztuka, kepuryte, balta issiuvineta kaspinais voka ir ta medziaga. Veliau paskolino drauges anukei... Kodel ji taip padare? g.gif Nezinau, bet tikrai gailiuosi, kad neissaugojo. Ir zvakes likimas irgi neaiskus.
As savo vaiko rubelius saugosiu tikrai. O zvake net pats kunigas (tiksliau Brolis, nes Bernardinuose) paliepe atsinest i pirmaja komunija
Atsakyti
As irgi saugosiu rolleyes.gif , pirksiu kokia grazia skrynele ir viska sudesiu - visa krikstynu atributika wub.gif . O zvake ir mums liepe per komunija atsinest.
Atsakyti