Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

butinai issaugosiu. todel ir nesirinkau kokiu nors pirktiniu "tortiniu" bedvasiu rubu, o idejau nemazai ranku darbo. manau po to bus miela prisimint o gal ir anukams isaugot biggrin.gif
siaip nuliudau kai suzinojau, kad nei mano, nei vyro mama musu kriksto rubu neissaugojo.. verysad.gif
Atsakyti
Sūnelio rūbelius būtinai išsaugosim. Juos siuvau pati, tikrai gavosi labai mieli ir gražūs. Gal su jais papuošim ir kitą sūnelį (jei gandrai atneš). Manau, kai sūnelis paaugs, tikrai bus malonu jam pamatyti, kokiom grožybėm buvo aprengtas per savo pirmąją didelę šventę smile.gif
Atsakyti
Butinai saugosim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu seimoje kriksto suknele perduodama is kartos i karta, todel ir vaikucius reikia pakrikstyti kol mazi, t.y. kol i ta suknele dar telpa!
Ir vyro seimoj ta pati tradicija, tik dar ir vardus ant tos sukneles issiuvineja. mano labai grazu.
Atsakyti
mano mama laiko abieju mergaiciu suknytes ir mano vestuvine thumbup.gif sake,niekam neduos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes uzsakeme savo mazajai princesei suknute specialiai jai, todel ir saugosime kraicio skrynioja kaip sventa daikta. O veliau galesime sulyginti dvi baltas suknutes krikstynu ir vestuvine.
Atsakyti
Man labai grazu kad rubeliai eina is kartos i karta....
Pas mane seimoje to nera, o sunaus kriksto rubelius butinau saugosiu, nors ne visus, vilkau velevetines kelnes ir liemene tai juos nudevesim o saugosiu baltus marskinukus, skariaste ir zvake dar gavom dovanu aksine grandinele su kryziuku tai ji irgi bus prie siu dauktu.
Atsakyti
aš savo sūnelio krikšto rūbelius taip pat saugau smile.gif
Atsakyti
Taip saugau ir saugosiu, kai užaugs dukros, joms atiduosiu smile.gif
Atsakyti
Sunelio issaugojau tik skraiste ir zvake,o dukrytei tikrai saugosiu visus drabuzelius.Savo skraiste kriksto ir suknele vestuviu taip pat turiu.
Atsakyti
Butinai saugosiu. smile.gif
Mano mama irgi musu su sese rubelius yra issaugojusi. Gaila, kad mano mazylei jie per mazi, nes mes buvom krikstytos anksciau nei mano dukryte. unsure.gif Nes domejausi, kad kriksto rubeliai seseru ar artimu giminaiciu gali buti tie patys. Norint, tik kriksto skraste gali buti kita.
Atsakyti
as taip pat saugosiu visus atributus krikstynu bei suknele.sudesiu i skrynele ax.gif o kai uzaugs-padovanosiu-gal anukele su tapacia krikstys ir bus labai grazi tradicija apie kuria kazkas jau rase smile.gif
Atsakyti