Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

Mano knygų iššūkis 2012 -iesiems 4u.gif
user posted image

Lentyna skirta iššūkiui čia: http://www.suknyga.l...--issukis/13246

1. Doris Lessing "Eldoradas" (1980)
2. Jane Austen "Protas ir jausmai" (2009)
3. Oskar Wilde "Doriano Grėjaus portretas" (2006) - didžiausia mano gėda, kad neskaičius blink.gif
4. Viljamas Somersetas Moemas "Skustuvo ašmenys" (2009)
5. Aravind Adiga "Baltasis tigras" (2009)
6. Philippa Gregory "Karalienės meilužis" (2008)
7. Javier Sierra "Mėlynoji dama" (2009)
8. Marta Tikkanen "Raudonkepuraitė" (2000)
9. Romain Gary "Moters šviesa" (2009)
10. Jose Saramago "Evangelija pagal Jėzų Kristų" (2010)
11. Elif Shafak "Stambulo pavainikė" (2010)
12. Vidmantė Jasukaitytė "Po mūsų nebebus mūsų" (1987)

+2
Peter Høeg "Tylioji mergaitė" (2009)
Chiew-Siah Tei "Šokančių žuvų trobelė" (2009)

Tikiuosi sumažinti turimų ir neskaitytų knygų sąrašą bent šiomis...o šiaip tai reiktų iššūkio dešimtmečiui, kad neliktų prisipirktų ir neskaitytų knygų biggrin.gif
Atsakyti
O kokia proga cia tie knygu issukiai? galit trumpai paaiskinti ka busiu praleidusi smile.gif
Atsakyti
luiziana, visa informacija Dorifores žinutėje 4u.gif

Blog'o neturiu, bet sutarėm, kad dalyvauti galiu ax.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 11 27, 19:16)
Tos, kurios rašo blog'us (ir ne tik), kviečiu sudalyvauti kitų metų knygų iššūkyje  ax.gif  4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Rasma @ 2011 12 02, 11:43)

7. Javier Sierra "Mėlynoji dama" (2009)

Mano nuomone ši knyga neverta tokio projekto. Apskritai niekalas. blush2.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 gruodžio 2011 - 13:14

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 12 02, 10:52)
Ji čia ką kitą turėjo omenyje, yra dvi knygių temos, todėl ir pasakė, kad užsuko į mūsų, o ne į savo namučius.
Įtariu biški stipriai nusikalbėjau blush2.gif Nekreipiam dėmesio blush2.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif as susitvarkiau savo knygu lentyna.. susideliojau i viena puse tas, kurias esu perskaicius, o i kita, kuriu ne.. daaaaaaaaug daug dar turiu ka skaityt wub.gif teip fainai.. jei kam idomu is neskaitytu dar yra:
Baltasis tigras,
Stambulo pavaininke
Stambulas
Plytu gatve
Mecetes namai
Tuk tuk Indija
Dykumos angelas
Kleopatros memuarai
Didziuju geizeriu slenyje
Sinuhe egiptietis
Vanduo drambliams
Meistras ir Margarita
Kelione i Irana
Stebuklas Anduose
Kosmine odiseja
Valymas
Kelioniu Alchelija
Tukstantis sauliu skaisciu
Tanijo uola
Rytu brangenybes uzrasai
Aklumas
Seseliu princese..
ui... biggrin.gif pirkau pirkau, dejau dejau, skaityt nebuvo kada vadinas doh.gif cia
Papildyta:
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 12 01, 23:52)
Įtariu,kad mūsų temoje gyvensiu ilgai ir tikrai niekada mano meilė knygoms niekur nedings wub.gif

Jezau tu man tokia miela wub.gif nzn, kazkokia simpatija jauciu biggrin.gif
beja, buvau Saulelydzio naujausioj dali kine.. nu man kuo toliau, tuo ten viskas prasciau.. sekanti serija is vis tik usa paaugliams turbut tik tiks.. sorry.. unsure.gif ta prasme per pc pazet visai nieko, bet kine... gaila lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 gruodžio 2011 - 14:01
QUOTE(amber123 @ 2011 12 02, 14:58)
kine... gaila lt  smile.gif

tai jau tikrai
Atsakyti
QUOTE(_Night_ @ 2011 12 02, 11:33)
Bet juk gali kažkam būti ir naivi, ir seilėta, ar ne? Aš bent jau nematau nieko blogo, kad tokios skirtingos nuomonės... 4u.gif

Taip, ir aš už nuomonių įvairovę. Tik - dėl tikro aukso abejonių nekyla, kyla abejonių dėl "aukso" iš gatvės prekeivių. O ar jis patinka - kitas reikalas.
Man nepatinka fantastika, bet aš sutinku, kad yra daug šio žanro šedevrų, tiesiog aš neskaitau, man nelabai... (Beje, o siaubo romanai - fantastika? Tada man patinka! thumbup.gif Su sąlyga, kad gerai "sukalti", tokie įtikinantys.. doh.gif )
Atsakyti
beja, buvau Saulelydzio naujausioj dali kine.. nu  man kuo toliau, tuo ten viskas prasciau.. sekanti serija is vis tik usa paaugliams turbut tik tiks.. sorry..  unsure.gif ta prasme per pc pazet visai nieko, bet kine... gaila lt  smile.gif

O mano draugė kaip išgyrė šiandien, sakė net knygą atsispausdino, kad perskaitytų biggrin.gif unsure.gif aš tai ir toliau laikausi principo ir nežiūriu
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 02, 11:43)
Mano knygų iššūkis 2012 -iesiems 4u.gif

gerai, įtrauksiu tave į sąrašą mirksiukas.gif bus dar porą dalyvių, kurių sąrašai yra suknyga.lt Beje, iš tavo sąrašo nesu nieko skaičiusi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nežinau,ar pavyks, bet žadu šį savaitgalį pradėti Blatty Egzorcistą skaityti smile.gif

jei kam idomu is neskaitytu dar yra:

oho kiek bigsmile.gif
Atsakyti